Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
![]()
![]()
Τα προαστια γιατι αναστατωθηκαν?Ειναι σαν το ανεκδοτο με το γοριλα και τον Αγγλο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
![]()
![]()
Τα προαστια γιατι αναστατωθηκαν?Ειναι σαν το ανεκδοτο με το γοριλα και τον Αγγλο?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Προφανώς τα μαλακιστήρια. Και όταν δουν οτι τους παίρνει ορμάνε....Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Περαστικα στον ανθρωπο.Τι τα πιανει ωρες ωρες τα γαμ@σκυλα δεν ξερω.Συνηθως οταν γινονται αγελη τσαμπουκαλευονται.![]()
Η πλάκα είναι ότι εχθές ήμουν εκεί με τα πιτσιρίκια μιας και υπάρχουν κούνιες και ένα γηπεδο μπάσκετ.
Ο παππούς επέστρεψε σπίτι, με πόνους και επανέλεγχο την Τετάρτη καθώς η μια δαγκωνιά στη γάμπα του έχει τρυπήσει φλέβα.![]()
Tου δήμαρχου τη γούνα.. θες να πεις... που τρώει τα λεφτά..Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλά τα λέμε και συνυπογράφω τα παραπάνω.
Σε κάτι 5-6 γλυκούλια γαμώσκυλα που έστειλαν στο νοσοκομείο στενό συγγενή μου πριν λίγο (άνευ λόγου και αφορμής) μπορώ να τους γ@μήσω τη γούνα?
Αρκετές δαγκωνιές στα πόδια που μια θέλει ράμματα, σώθηκε από κάποιους περαστικούς, ετών 75.![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Περαστικά τουΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ο παππούς επέστρεψε σπίτι, με πόνους και επανέλεγχο την Τετάρτη καθώς η μια δαγκωνιά στη γάμπα του έχει τρυπήσει φλέβα.![]()
![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Μιλάμε για Πειραιά, οπότε καταλαβαίνεις. Η πλάκα είναι ότι το ΔΙΚΕΠΑΖ που είχε συν-ιδρυθεί απ΄τον Δήμο Πειραιά, λειτουργεί πλέον χωρίς αυτόν μιας και ο Δήμος αποχώρησε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Tου δήμαρχου τη γούνα.. θες να πεις... που τρώει τα λεφτά..![]()
Ποιός είναι αρμόδιος για τα αδέσποτα και για να μην γίνει καμμιά μεγαλύτερη ζημιά δεν έχω ιδέα, ούτε και έβγαλα άκρη.
Δυστυχώς σε πολύ λιγους δήμους λειτουργεί σωστά κάποια υπηρεσία για αδέσποτα.. (για Πειραια δεν εχω ιδεα)Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μιλάμε για Πειραιά, οπότε καταλαβαίνεις. Η πλάκα είναι ότι το ΔΙΚΕΠΑΖ που είχε συν-ιδρυθεί απ΄τον Δήμο Πειραιά, λειτουργεί πλέον χωρίς αυτόν μιας και ο Δήμος αποχώρησε.
Ποιός είναι αρμόδιος για τα αδέσποτα και για να μην γίνει καμμιά μεγαλύτερη ζημιά δεν έχω ιδέα, ούτε και έβγαλα άκρη.
Εγω αναγκάστηκα να κανω ευθανασια και να θαψω σκύλο με δικα μου εξοδα.. που χτυπησε αμάξι κοντά στο σπίτι μου και τον άφησε εκει.. ενοειτε δεν βρηκα και εγω ακρη με το Δημο.. ενω το σκυλι σπαρτάραγε στο δρόμο δεν ειχα εναλλακτικη...
Υ.Γ με ειχε δαγκώσει και μένα παλια σκυλος μονο γρατσουνια.. ενω κατέβαινα απο το λεωφορειο.. μαλλον με θεωρησε λεωφορειο και μένα χεχε![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Τι ψάχνετε να βρείτε....![]()
Εδώ μέσα στο ΓΕΕΘΑ κυκλοφορούν αδέσποτα (τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλη) και παίρνουν στο κυνήγι τους φαντάρους κατά τις νυχτερινές περιπολίες.![]()
![]()
Ένας μάλιστα από τη σειρά μου τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στην περιοχή του αχίλλειου τένοντα (άρβυλα included...) από δαγκωνιά αδέσποτου.
Τα μεγάλα (από τον υδροκεφαλισμό) κεφάλια του ΓΕΕΘΑ δεν μπορούσαν να σκεφτούν να τους δώσουν λίγο φαγητό από τα ταψιά που πάνε στα σκουπίδια κάθε μέρα...Ούτε αγριεμένα θα ήταν,ούτε και θα επιτίθονταν σε ό,τι έβρισκαν...το να τα μέζευαν και να τα απομάκρυναν βέβαια ήταν πολύ σύνθετη σκέψη...και ξαναλέω,μέσα στο ΓΕΕΘΑ![]()
Σιγά μη ληφθεί καμία μέριμνα από λαμόγια δημάρχους.Το πολύ πολύ να τσεπώσουν καμιά επιχορήγηση για ίδρυση φιλοζωικού οργανισμού whatever
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Το να βασανίσεις - χτυπήσεις κάτι πιο αδύναμο από σένα, να το πώ (Άνανδρο..) Να πώ πως ο τύπος δεν φοράει παντελόνια, για μένα προσωπικά όλα τα μπινελίκια πάνω του! Αλλά μην ξεχνάτε και κάτι...Το προβλημα δεν ξεκινάει από κει. Κανείς δεν γεννήθηκε βασανιστής, βιαστής κτλ. Μάλλον απ την οικογένεια..ξεκινά.
Μιλάμε δλδ για έναν 19χρονο που το να χτυπά κάποιο ζώο του φαίνεται αστείο.
Βυρωνα τα ζωα λειτουργουν με ενστικτο και στη προκειμενη περιπτωση ενας Θεος ξερει τι ζορι μπορει να τραβηξαν με τον ανθρωπο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλά τα λέμε και συνυπογράφω τα παραπάνω.
Σε κάτι 5-6 γλυκούλια γαμώσκυλα που έστειλαν στο νοσοκομείο στενό συγγενή μου πριν λίγο (άνευ λόγου και αφορμής) μπορώ να τους γ@μήσω τη γούνα?
Αρκετές δαγκωνιές στα πόδια που μια θέλει ράμματα, σώθηκε από κάποιους περαστικούς, ετών 75.![]()
Η αληθεια ειναι οτι ακομη και τα αδεσποτα η πολη τα εξαγριωνει και οι συμπεριφορες τους πολλες φορες ειναι λανθασνουσες και αλοπροσαλες.
Περαστικα ευχομαι![]()
δεν θα πρεπε να υπαρχουν αδεσποτα(τουλαχιστον οχι τοσα πολλα ) στους δρομους
αφενος και τα ιδια ταλαιπωριουντε, κινδυνευουν, πεθαινουν απο αμαξια, απο πεινα
αφετερου ειναι επικυνδινα και για τους ανθρωπους,
μολυνση, λυσσα, και πολλα αλλα
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Κώστα το ξέρω αυτό. Τα σκυλιά (καμμιά 15αριά απαριθμεί η αγέλη) βρίσκονται στην παραλία της Φρεαττύδας καιρό και προφανώς υπερασπίζονται (όπως τους τη βαρέσει) τον χώρο τους. Το περίεργο είναι ότι τον παππού τον έχουν ξαναδεί δεκάδες φορές μιας και πηγαινει καθημερινά για μπάνιο. Του την έπεσαν μόλις βγήκε απ΄το νερό χωρίς κάποια αφορμή. Ενας σκύλος τον πλησίασε και του γρύλισε και στο καπάκι 3-4 του την έπεσαν από πίσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Βυρωνα τα ζωα λειτουργουν με ενστικτο και στη προκειμενη περιπτωση ενας Θεος ξερει τι ζορι μπορει να τραβηξαν με τον ανθρωπο.
Η αληθεια ειναι οτι ακομη και τα αδεσποτα η πολη τα εξαγριωνει και οι συμπεριφορες τους πολλες φορες ειναι λανθασνουσες και αλοπροσαλες.
Περαστικα ευχομαι![]()
Ο παππούς είναι οκ με ηθικόν ακμαιότατο. Το μόνο που τον στεναχωρεί είναι οτι θα χάσει τα μπανια του μέχρι να κλείσουν οι πληγές. Το καλό είναι ότι όλες οι δαγκωνιές είναι απ΄τον κωλο και κατω και ευτυχως δεν τον δάγκωσαν στο πρόσωπο ή στο λαιμό....![]()
Μίλησα με κάποιον στο δήμο και μου είπαν ότι θα με πάρει κάποιος αρμόδιος. Ίσως μετά τις εκλογές μιας και θα τρέχουν στις αφισοκολλήσεις τώρα....
με κατι τετοια βιντεακια ολοι ξαφνικα ευαισθητοποιονται...
σε μια περιπτωση facebook παλι ενα κοριτσακι με ψυχολογικα προβληματα ανεβασε ενα βιντεο που βασανιζε το σκυλι της.
Θορυβημενος ο ελληνας πολιτης κινητοποιηθηκε,τρεχαν σε ΓΑΔΑ, σε δικηγορους,σε εισαγγελεις,
για να απομακρυνθει το σκυλι απο την οικογενεια.
Απο αυτους ομως τους επαναστατες του fb,ποσοι θα εδιναν ρουχα και τροφη σε εναν αστεγο,σε εναν προσφυγα...
Για το σκυλι τρεξαν 200 ατομα...
Θα μου πεις οτι δεν εχει επιλογες το σκυλι.
Οπως ομως και μερικοι συνανθρωποι μας.
Αυτη τη λογικη την συναντω πολλες φορες και πραγματικα δεν την καταλαβαινω...Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
με κατι τετοια βιντεακια ολοι ξαφνικα ευαισθητοποιονται...
σε μια περιπτωση facebook παλι ενα κοριτσακι με ψυχολογικα προβληματα ανεβασε ενα βιντεο που βασανιζε το σκυλι της.
Θορυβημενος ο ελληνας πολιτης κινητοποιηθηκε,τρεχαν σε ΓΑΔΑ, σε δικηγορους,σε εισαγγελεις,
για να απομακρυνθει το σκυλι απο την οικογενεια.
Απο αυτους ομως τους επαναστατες του fb,ποσοι θα εδιναν ρουχα και τροφη σε εναν αστεγο,σε εναν προσφυγα...
Για το σκυλι τρεξαν 200 ατομα...
Θα μου πεις οτι δεν εχει επιλογες το σκυλι.
Οπως ομως και μερικοι συνανθρωποι μας.
βοηθα το σκυλι/γατι και δεν βοηθα τους ανθρωπους λενε...
δηλαδη κριτικαρουμε μια καλη πραξη, μια πραξη αγαπης και συμπαραστασης, επειδη δεν εχει ανθωποκεντρικο χαρακτηρα;
Μια ζωη το ειδος μας και η παρτη μας...με το συμπαθειο κιολας, αλλα σιγα το ειδος!
Και τι σοϊ μοναδα μετρησης/αξιλογησης του καλου ειναι αυτη; Ακομα και αν καποιος βοηθα τους αστεγους στην Αθηνα, θα πεταχτει καποιος και θα πει "ναι αλλα τα παιδακια στην Αφρικη πεθαινουν απο την πεινα"...στο τελος θα βγαλουμε σκαρτη ακομα και τη μητερα Τερεζα, αραχτοι απο το πληκτρολογιο μας...
ελεος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αυτη τη λογικη την συναντω πολλες φορες και πραγματικα δεν την καταλαβαινω...
δηλαδη κριτικαρουμε μια καλη πραξη, μια πραξη αγαπης και συμπαραστασης, επειδη δεν εχει ανθωποκεντρικο χαρακτηρα;
Μια ζωη το ειδος μας και η παρτη μας...με το συμπαθειο κιολας, αλλα σιγα το ειδος!
Και τι σοϊ μοναδα μετρησης/αξιλογησης του καλου ειναι αυτη; Ακομα και αν καποιος βοηθα τους αστεγους στην Αθηνα, θα πεταχτει καποιος και θα πει "ναι αλλα τα παιδακια στην Αφρικη πεθαινουν απο την πεινα"...στο τελος θα βγαλουμε σκαρτη ακομα και τη μητερα Τερεζα, αραχτοι απο το πληκτρολογιο μας...
ελεος!
Αυτούς που πραγματικά είναι φιλάνθρωποι και φιλόζωοι δεν θα τους μάθεις ποτέ Κώστα...Δεν θα παινευτούν,δεν θα το διαφημίσουν,ενδεχομένως δεν θα το πούνε ούτε στους κοντινούς τους ανθρώπους.Η διαφορά του ανθρώπου με το ζώο είναι μία και βασικότατη.Το οποιοδήποτε ζώο δεν έχει λογική,δεν έχει μυαλό να προκόψει,να προοδεύσει,να κάνει κάτι να φύγει από την ανέχειά του.Ο άνθρωπος μπορεί,θα δυσκολευτεί,θα μοχθήσει αλλά θα καταφέρει,θεωρώ,να ζήσει με αξιοπρέπει,έστω και με τα βασικά.Πρέπει να καταλάβουμε όλοι,πως ότι και να κάνει ένα σκυλί,δεν το κάνει από κακία.Κακόψυχος,πονηρός,κακόβουλος σκύλος δεν υπάρχει,όσοι έχουνε ασχοληθεί με σκυλιά και με ζώα γενικά μπορούν να το καταλάβουν,τα ζώα δεν κουβαλάνε κακία μέσα τους,αν επιτεθούν σε κάποιον θα το κάνουν βάσει ενστίκτου,είτε για να προστατέψουν τα μικρά τους,είτε την περιοχή τους είτε επειδή νιώθουν κάποιου είδους απειλή.Με έχει δαγκώσει παλιότερα σκύλος αλλά εκ των υστέρων που το σκέφτηκα το φταίξιμο ήταν όλο δικό μου μιάς και ήταν μία σκύλα η οποία μόλις είχε γεννήσει και εγώ την πλησίασα πολύ...Για όλα τα δεινά σε αυτόν τον κόσμο φταίει αποκλειστικά και μόνο ο άνθρωπος...
Fortis Fortuna Adiuvat
ξαναδιαβασε λιγο το κειμενο.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αυτη τη λογικη την συναντω πολλες φορες και πραγματικα δεν την καταλαβαινω...
ελεος!
απο ολους αυτους,ποιος χεστηκε παραπερα?
μολις βρηκαν ευκαιρια να δειχτουν και να φανουν δηθεν ανθρωποι τρεξαν.
οπως ειπε ο απο πανω,αυτους που το κανουν δε θα τους μαθεις ποτε.