τελειως ακυρη απαντηση.....Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
μήπως έχεις αντίστοιχα στατιστικά κ για τον σισσέ;![]()
![]()
τελειως ακυρη απαντηση.....Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
μήπως έχεις αντίστοιχα στατιστικά κ για τον σισσέ;![]()
![]()
Ερώτηση ήτανε:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
τελειως ακυρη απαντηση.....![]()
Λοιπόν,ο Τζιμπρίλ έχει 317/579 κεφαλιές από σέντρα και 100% χαμένα εξ' επαφής.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
καλα εσυ δεν το συζηταμε ειπαμε εχεις ματι....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ερώτηση ήτανε:rotflmao:
Λοιπόν,ο Τζιμπρίλ έχει 317/579 κεφαλιές από σέντρα και 100% χαμένα εξ' επαφής.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επισης εχασε αλλη μια ευκαιρια ρε με την στουρμ...απο καλη θεση...
δεν θα την κανεις σημαια και αυτην??
ρε μηπως τελικα να παρουμε κανεναν απο το αεκακι μπας και σκοραρουμε?
Όχι ρε,κρατείστε τον,χειμώνας έρχεται.Ο φόβος κι ο τρόμος τών διχτυώνε λέμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε μηπως τελικα να παρουμε κανεναν απο το αεκακι μπας και σκοραρουμε?![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Εγώ λέω να πάρετε τον Μήτρογλου.
-Θα σας έρθει φτηνός
-Είναι ότι πρέπει για τον χειμώνα, γιατί φοράει συνεχώς (χειμώνα-καλοκαίρι) μακρυμάνικο
-Θα μας κάνετε καζούρα (μπορεί και χάρη)
Πάντως πάρτε τον γιατί δεν θέλω να τον βλέπω
Έχει τελείως αντιεμπορική και αντιμαρκετινγκ φάτσα ο δόλιος
![]()
Ναι αλλά κατά τ' άλλα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
μαγκες μην αγχωνεστε πρωτος σκορερ ειναι ο ανθρωπας..
καλυτερη επιθεση ο παο
οπως αλλωστε και τα περισσοτερα προηγουμε χρονια
τι αλλο θελετε?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
μαλλον δεν τον εχεις ακουσει να μιλαει..Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Πάντως πάρτε τον γιατί δεν θέλω να τον βλέπω
![]()
αλλαζει καναλι και ο πατερας του:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όχι ρε,κρατείστε τον,χειμώνας έρχεται.Ο φόβος κι ο τρόμος τών διχτυώνε λέμε.![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
ρε "ματι" καλα λες.....
θα αγορασουμε ολη την επιθετικη γραμμη του αεκακιου....μπας και βαλουμε....1 ή ακομα και 2 γκολ ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μιλάμε για σέντερ φορ με στόφα.....
.....δικαστικού κλητήρα
![]()
![]()
![]()
Εγώ δεν είπα ότι η ΑΕΚ έχει παιχταράδες,το αντίθετο μάλιστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε "ματι" καλα λες.....
θα αγορασουμε ολη την επιθετικη γραμμη του αεκακιου....μπας και βαλουμε....1 ή ακομα και 2 γκολ ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εσύ μάς έχεις πρήξει με τον ηθοποιό.Τσου λου ο Σισέ,τό'να ο Σισέ,τ' άλλο ο Σισέ...σιγά ρε μη χυθεί το γάλα.:rotflmao:
moto perpetuo
hasta luego.
και σε τι ακριβως διαφωνεις για τον σισε ρε ¨ματι¨???Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εγώ δεν είπα ότι η ΑΕΚ έχει παιχταράδες,το αντίθετο μάλιστα.
Εσύ μάς έχεις πρήξει με τον ηθοποιό.Τσου λου ο Σισέ,τό'να ο Σισέ,τ' άλλο ο Σισέ...σιγά ρε μη χυθεί το γάλα.:rotflmao:
πες μου για να γελασω....![]()
ελα πες πες ...
Στο ότι ξεχειλωθήκατε να πάρετε τον παιχταρά τον σκίζωδίχτυακαι γαμώκαιδέρνω στον πάωαεροδρόμιο και τα γκολ τα βάζει ο Σαλπιγγίδης.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
και σε τι ακριβως διαφωνεις για τον σισε ρε ¨ματι¨???
πες μου για να γελασω....![]()
ελα πες πες ...
moto perpetuo
hasta luego.
και ΠΕΣ...λεω εγω τωρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Στο ότι ξεχειλωθήκατε να πάρετε τον παιχταρά τον σκίζωδίχτυακαι γαμώκαιδέρνω στον πάωαεροδρόμιο και τα γκολ τα βάζει ο Σαλπιγγίδης.:rotflmao: :rotflmao:
αρχιζει ο σισε και βαζει....
τι θα κανεις μετα?????
υγ. μην ξεχνας οτι η ηλικια σου δεν ειναι για κολοτουμπες.
Άντε ν' αρχίσει να βάζει και θα κάνω και σπαγκάτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
και ΠΕΣ...λεω εγω τωρα....
αρχιζει ο σισε και βαζει....
τι θα κανεις μετα?????
υγ. μην ξεχνας οτι η ηλικια σου δεν ειναι για κολοτουμπες.![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.