Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 215

Θέμα: ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΒΟΛΤΑΡΑ!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
    Επιμένω ότι η επόμενη πρέπει να έχει στόχο το φαγητό

Κάπου διάβασα για στυμφαλία, αν θέλετε βρίσκω πληροφορίες για καλό φαγητό και διαδρομή για όλα τα γούστα. Απ'ότι κατάλαβα σε κάποιους δεν άρεσε ιδιαίτερα το στροφιλίκι που πήγαμε.
    Γιαυτό θα πρότεινα δύο γκρούπ με διαφορετικες διαδρομές αλλά κοινό στόχο (τη γουρνοπούλα !!!)

Καλό είναι να μην σπάμε σε γκρούπ! Η διαδρομή να είναι η όποια διαδρομή! Και όσοι πιστοί......

Και εννοείται ότι δεν αφήνουμε κανέναν πίσω! Όσοι θέλουν έρχονται!
    Δε νομίζω ότι είχε κάποιος μεγάλο πρόβλημα με την διαδρομή αυτή!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Καλό είναι να μην σπάμε σε γκρούπ! Η διαδρομή να είναι η όποια διαδρομή! Και όσοι πιστοί......

Και εννοείται ότι δεν αφήνουμε κανέναν πίσω! Όσοι θέλουν έρχονται!

ΟΥΠΣΣΣΣΣ !!!! Λάθος κατάλαβα και sorry !

Όπου θέτε πάμε. Κανένα πρόβλημα !!!

Εγώ ίσως έρθω απο χώμα....
    CAGIVA ELEFANT 750

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Ιωάννα οι απόψεις διίστανται. Εξαρτάται το τι ψάχνει κάποιος από την διαδρομή του. Εννοώ ότι είχε κυρίως Εθνική (βαρεμάρα) και ο επαρχιακός πολλά χωριά, ελάχιστη ανοιχτή διαδρομή με ροή και τίγκα στη φουρκέτα, ειδικά η κατάβαση Καλάβρυτα έσπαγε @@ και καρπούς. Είδαμε όμορφα τοπία, αλλά από οδήγηση, δεν ευχαριστήθηκα τίποτα ιδιαίτερα. Σύγκρινε το αυτό με διαδρομές όπως αυτές που κάναμε στην ετήσια (αλλά τότε ήσουν καινούρια με το CBR και δεν μπορούσες να το ανοίξεις και να το χαρείς) ή όπως περσινές εκδρομές Στερεά με Npat, 'ted, Φίλιππο κλπ και θα έβλεπες τη διαφορά. Στροφές με ροή 3η-4η ελάχιστα φρένα, σχεδόν μηδέν χωριά και 100-120 συνέχεια. Εμείς είχαμε 1η-2η, φρένα... Καλά περάσαμε αλλά δεν οδηγήσαμε.

Ιωάννα, σου είπα κάτι πήρε το αυτί μου. Και εγώ βέβαια πήγα να κοιμηθώ κάποια στιγμή αλλά για άλλο λόγο (Έχω γυρίσει την Πελοπόνησο τόσο πολύ που το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η παρέα).

Και όσον αφορά την παρέα δεν πρόλαβα να μιλήσω με όλους σας. Ελπίζω στην επόμενη να συστηθούμε κανονικά.

Γιάννη τα μηχανάκια που είχατε ήταν κομμενα και ραμμένα για τέτοιες διαδρομές, και δεν το 'φχαριστηθήκατε ;;;
    CAGIVA ELEFANT 750

Η βόλτα πίστεψα πως ήταν κλειστή μόνο για τα SV και ήθελα να την κάνω (αλλά είχα κονονίσει κάτι άλλο έτσι κι αλλιώς)

Επιμένω ότι η επόμενη πρέπει να έχει στόχο το φαγητό

Κάπου διάβασα για στυμφαλία, αν θέλετε βρίσκω πληροφορίες για καλό φαγητό και διαδρομή για όλα τα γούστα. Απ'ότι κατάλαβα σε κάποιους δεν άρεσε ιδιαίτερα το στροφιλίκι που πήγαμε.
    Γιαυτό θα πρότεινα δύο γκρούπ με διαφορετικες διαδρομές αλλά κοινό στόχο (τη γουρνοπούλα !!!)
    Η ουσία της βόλτας είναι, οι στροφές να σου ανοίξουν την όρεξη και μιας που ανάφερες την Στημφαλία, να έχεις ένα ρομαντικό τετ α τετ με ένα ζωάκι σαν αυτό της φωτογραφίας

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p5100169 (large) (small).jpg 
Προβολές:	243 
Μέγεθος:	64,5 KB 
ID:	181421

Που ;;; Που ;;;;

Στυμφαλία , Κρέστενα , Πού αλλού ;;;;
    CAGIVA ELEFANT 750

Αρχικά δημιουργήθηκε από Costas KLE
    Η βόλτα πίστεψα πως ήταν κλειστή μόνο για τα SV και ήθελα να την κάνω (αλλά είχα κονονίσει κάτι άλλο έτσι κι αλλιώς)
    Είχε άλλα ζώα στη διαδρομή, κατσίκια με πράσινα κέρατα και διάφορα τετράτροχα, ΛΟΛ.

SV δεν είχαμε κανένα! Στα Bandit ποσταρίστηκε αρχικά η εκδρομή γιατί οι εμπνευστές της είναι κάτοχοι του μοντέλου, αλλά δεν είχαμε καμία πρόθεση για "αποκλειστική" εκδρομή. Αποκλειστική -σχεδόν- είχαμε κάνει μία, την πρώτη που θέλαμε απλά να γνωριστούμε. Και λέω σχεδόν γιατί ακόμα και τότε είμασταν 6 Bandit ένα Vstrom, με ένα TDM έκτακτη συμμετοχή...

Αν την Κυριακή έχει καλό καιρό, είπαμε για Στερεά με κόκκορα κοκκινιστό με μακαρόνια. Ήδη μου τρέχουν τα σάλια... Ευχηθείτε για ήλιο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Αν την Κυριακή έχει καλό καιρό, είπαμε για Στερεά με κόκκορα κοκκινιστό με μακαρόνια. Ήδη μου τρέχουν τα σάλια... Ευχηθείτε για ήλιο!
    Γιάννη αν και δεν τα είπαμε πολύ νομίζω ότι με καταλαβαίνεις απόλυτα !!!
    Τώρα για την Κυριακή λίγο δύσκολο το βλέπω αλλά θα δούμε...
    CAGIVA ELEFANT 750

Γιάννη αν και δεν τα είπαμε πολύ νομίζω ότι με καταλαβαίνεις απόλυτα !!!
    Τώρα για την Κυριακή λίγο δύσκολο το βλέπω αλλά θα δούμε...
    Για εσένα είναι μακριά η Στερεά από Πάτρα. Αλλά επειδή την πήραμε μονότερμα την Πελοπόννησο τις τελευταίες 3 εκδρομές, είπαμε να αλλάξουμε λίγο προορισμό. Εννοείται ότι το "μωρό" της φωτογραφίας θέλω να το γνωρίσω από κοντά, να πούμε δύο τρυφερές κουβέντες... Συνοδεία μουστάρδας, τζατζικίου, πατατών τηγανητών και χόρτων....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    you know...:a28:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    you know...:a28:
    Στα είπαν όλοι οι άλλοι που δεν έχουν Bandit, ποτέ δεν κάναμε κλειστή βόλτα άσχετα αν δεν περιελάμβανε πολλούς από το φόρουμ και πλέον όλες θα μπαίνουν στο κεντρικό βόλτες συναντήσεις όχι στα μοντέλα... Αν η κάρτα είναι για την λάθος τοποθέτηση του ποστ, δεκτή. Μην προσποιούμαστε όμως ότι δεν ξέρει κανείς για κλειστές βόλτες που κανονίστηκαν στο φόρουμ. Και I know, αυτιά έχω και ακούω και μάτια έχω και βλέπω... Αλλά να σφυρίζονται όλα φίλε διαιτητή, όχι επειδή στράβωσαν κάποιοι, να γίνει θέμα ΑΥΤΗ η εκδρομή. Στην τελική, από όσα παιδιά πηγαίναμε πέρυσι βόλτες, φέτος δεν έχω δει κανέναν να ανεβάζει τίποτα. Και μπορεί ο κάθε ένας για τους λόγους του να μη μπορεί ή να μη θέλει να πάει εκδρομή με ένα σωρό άγνωστους, αλλά όχι και να φτάσουμε στο να "ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα".

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    .....
    δεν μιλάω για την βόλτα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ......Στην τελική, από όσα παιδιά πηγαίναμε πέρυσι βόλτες, φέτος δεν έχω δει κανέναν να ανεβάζει τίποτα. Και μπορεί ο κάθε ένας για τους λόγους του να μη μπορεί ή να μη θέλει να πάει εκδρομή με ένα σωρό άγνωστους, αλλά όχι και να φτάσουμε στο να "ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα".
    και εγω που νομιζα οτι πράγματι είχαν δουλειές

Δεν είπε κανείς ότι ξύνονται Σπύρο, αλλά δεν τους ξέρω εκτός φόρουμ, απλά ακούω ότι πήζουν... Κρίμα γιατί ο Νίκος είχε καλές ιδέες και έστηνε καλές διαδρομές. Αλλά είδα από άλλους αντιδράσεις πολύ "βαριές" και πριν την εκδρομή και μετά. Και δεν κατάλαβα γιατί... ΟΚ αν δεν μιλούσες για τη βόλτα Βύρωνα λάθος μου, συγγνώμη.

Μέχρι στιγμής η πρόβλεψη είναι για αραιή συννεφιά την Κυριακή... Ωραία!

Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΒΟΛΤΑΡΑ
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2009, 10:10
  2. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22-04-07 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ
    από alex-vstrom στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2007, 20:23
  3. Καλημέρα! Κυριακή 22/10/06
    από kostisthegreek στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια