το διαβασα ολο... φοβερη πλακα! μπραβο παιδια!![]()
![]()
![]()
στη μοτοσυγκεντρωση παντως το βραδυ του σαββατου το ασπρο μπουσα βγηκε στα τελευταια μονο μετρα μονο μπροστα απο ενα r1 07. (και τα δυο ειχαν πανω εξατμισονια και κομαντα)
και αυτο λογο κατηφορας και 1300 κυβικων βεβαιος βεβαιος μετα τα 350 μετρα βγηκε μπροστα
οσον αφορα το θεμα των οδηγων δε υπαρχει θεμα απλα. γιατι και οι δυο ειναι χεραδες στις εκκινησεις και γενικως.
δεν ειμαι με κανεναν αυτο που ειδα λεω
φιλικα![]()
![]()
![]()
δεν παίζεστε ρε, έλωσα στο γέλιο διαβάζοντάς το όλο και με κοιταγε περίεργα ο διευθυντής μου και είναι και δύσκολες εποχές να ψάχνω γιά αλλού!
αι να χαθείτε, χαϊβάνια, μου φτιάξατε την μέρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
![]()
![]()
δεν παίζεστε ρε, έλωσα στο γέλιο διαβάζοντάς το όλο και με κοιταγε περίεργα ο διευθυντής μου και είναι και δύσκολες εποχές να ψάχνω γιά αλλού!
αι να χαθείτε, χαϊβάνια, μου φτιάξατε την μέρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν παιζονται οι τυποι, πρεπει να το παραδεχτουμε, φοβερο χιουμορ!
![]()
![]()
![]()
kala to diavasa olo k erepsa :PPP
lipon giati kapou diavasa oti stok 1000ari den kani 21 kai 22 serres .....telefteo sigkritiko pou pire o boustas olata 1000aria nomizo tou moto ekane apo 21 mexri 23
kai o kevin poy eirthe gia ta sxolia me tin proti fora pou eirthe me bone stock K8 pou lene k i amerklani ekane 1,23 an thimame kala k tin defteri fora pou eirthe dld prin 2 mines peripou ekane 1,21 me tin maouna to k8 k an thimame kala oute kan agonistika lastixa den eixeden perno orko alla kati tetio akoustike me ta lastixa
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete