Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 194

Θέμα: Περί αλλαγής σε υψηλότερα κλιμάκια!!!

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Vale προσγειώσου!

Βρε στην Α. Ανατολή πεινάνε ρε κι εσείς ασχολείστε με τέτοιες αηδίες;
    :rotflmao:
    Και στην Ελλαδα πειναμε αλλα μηχανες ολοι παιρνουμε.

Καντε λιγο υπομονη και οταν βγει το καλο το μεγαλο αδερφακι μας αυτο θα πατε ολοι να παρετε και πρωτος ο Λαρισεος.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Και στην Ελλαδα πειναμε αλλα μηχανες ολοι παιρνουμε.

Καντε λιγο υπομονη και οταν βγει το καλο το μεγαλο αδερφακι μας αυτο θα πατε ολοι να παρετε και πρωτος ο Λαρισεος.

αμα δεν ειναι ζημιαρικο μεσα.......και να με αντεχει!!!! θελω δυσκολα πραγματα εγω!!!

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    αμα δεν ειναι ζημιαρικο μεσα.......και να με αντεχει!!!! θελω δυσκολα πραγματα εγω!!!

Σε αυτα μπορει να σε καλυπτει αλλα σιγουρα δεν θα εχει την απλοτητα της αφρικα.
    Σιγουρα θα εχει πιο πολλα ηλεκτρονικα καλουδια με οτι αυτο συνεπαγεται.:o
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Παλληκάρια τι έγινε ?
    Θα κάνουμε χαβαλέ μόνο όταν γουστάρετε εσείς ?

Κώστα ΥΖ, το προηγούμενο μηχανάκι μου ήταν Άφρικα.Κάτι θα ξέρω κι εγώ λοιπόν για να μιλάω έτσι.
    Και μάλιστα ήταν όνειρό μου.Ευτυχώς βέβαια που ξύπνησα γρήγορα,(το κράτησα μόνο 6 μήνες) γιατί γινόταν εφιάλτης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Παλληκάρια τι έγινε ?
    Θα κάνουμε χαβαλέ μόνο όταν γουστάρετε εσείς ?

Κώστα ΥΖ, το προηγούμενο μηχανάκι μου ήταν Άφρικα.Κάτι θα ξέρω κι εγώ λοιπόν για να μιλάω έτσι.
    Και μάλιστα ήταν όνειρό μου.Ευτυχώς βέβαια που ξύπνησα γρήγορα,(το κράτησα μόνο 6 μήνες) γιατί γινόταν εφιάλτης.

εχεχεχεχε τσημπισε το πσαρακι!!!! ε πεσκανδριτσοσ!!???

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    εχεχεχεχε τσημπισε το πσαρακι!!!! ε πεσκανδριτσοσ!!???

:rotflmao: :rotflmao:
    Tι να μας πουνε με τα κουκουναρια τους μωρε?

Αφου εμεις ξερουμε.

Ετσι μουρχεται να πουλησω και γω το δικο μου να παρω το παλιο το σουπερ τενερε.

Οσο πιο πολυ μπορεις να βαζεις χερι, τοσο καλυτερα ειναι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Tι να μας πουνε με τα κουκουναρια τους μωρε?

Αφου εμεις ξερουμε.

Ετσι μουρχεται να πουλησω και γω το δικο μου να παρω το παλιο το σουπερ τενερε.

Οσο πιο πολυ μπορεις να βαζεις χερι, τοσο καλυτερα ειναι.

Δεν χρειάζετε να το πουλήσεις.Αγοράζεις το παλιό με όσα έχεις στην τσέπη σου την ώρα που θα το βρεις.

http://www.motomag.gr/index.php?opti...=22&Itemid=141

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Δεν χρειάζετε να το πουλήσεις.Αγοράζεις το παλιό με όσα έχεις στην τσέπη σου την ώρα που θα το βρεις.

http://www.motomag.gr/index.php?opti...=22&Itemid=141

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οσο κανει ενα φτηνο και καλο σετ αναρτησεων δηλαδη.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    I syzitisi katantise fteino seirial.

Geiyto xaireto... kai isos ta ksanapoume sto mellon.

Aikidimi
    If you are not part of the solution You are part of a problem...

Διαξιφισμοί και πάθη στο Moto forum,
    νέα ενδιαφέροντα επεισόδια κάθε μέρα με πρωταγωνιστές Αφρικανούς και μη σε μια υπόθεση που συναρπάζει και εξιτάρει
    Περίληψη προηγούμενων επεισοδίων: Ολα ήταν ήρεμα με την κουβεντούλα να εκτιλίσεται σε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων για το θέμα έως την στιγμή που εξωσχολικοί σαμποτέρ "σχολίασαν" αρνητικά την αξιοθαύμαστη κατά τη γνώμη των Αφρικανών κατασκευή της θρυλικής μηχανής Africa Twin , εκεί τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι βολές κατά βολές μετατράπηκαν σε κατά ριπάς :a015: κάποιοι κατεύνασαν την διαμάχη άλλη έριξαν λάδι στη φωτιά και άλλοι αποχώρησαν εις ένδειξη διαμαρτυρίας.
    Τελικά οι απόψεις διίστανται επί του μακρώθεν αλλά το ενδιαφέρον εντείνεται και ίσως το προσεχές μέλλον δείξει κάτι θετικό από την κουβεντούλα αυτή
    Όσο για τον κύριο Aikidimi θα τον παρότρυνα να μας κάνει την τιμή να ξαναπεί την άποψη του όπου αυτός θεωρεί ότι χρειάζεται!

Ελπίζω τα παραπάνω να μην ενοχλούν και προσβάλουν κάποιον αγαπητό συνφορουμίτη, τα έγραψα για αστείο έτσι ώστε να γελάσουμε και λιγουλάκι
    Μη μου τη μέρα τάρατε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Metageitnion
    νέα ενδιαφέροντα επεισόδια κάθε μέρα με πρωταγωνιστές Αφρικανούς και μη σε μια υπόθεση που συναρπάζει και εξιτάρει
    Περίληψη προηγούμενων επεισοδίων: Ολα ήταν ήρεμα με την κουβεντούλα να εκτιλίσεται σε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων για το θέμα έως την στιγμή που εξωσχολικοί σαμποτέρ "σχολίασαν" αρνητικά την αξιοθαύμαστη κατά τη γνώμη των Αφρικανών κατασκευή της θρυλικής μηχανής Africa Twin , εκεί τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι βολές κατά βολές μετατράπηκαν σε κατά ριπάς :a015: κάποιοι κατεύνασαν την διαμάχη άλλη έριξαν λάδι στη φωτιά και άλλοι αποχώρησαν εις ένδειξη διαμαρτυρίας.
    Τελικά οι απόψεις διίστανται επί του μακρώθεν αλλά το ενδιαφέρον εντείνεται και ίσως το προσεχές μέλλον δείξει κάτι θετικό από την κουβεντούλα αυτή
    Όσο για τον κύριο Aikidimi θα τον παρότρυνα να μας κάνει την τιμή να ξαναπεί την άποψη του όπου αυτός θεωρεί ότι χρειάζεται!

Ελπίζω τα παραπάνω να μην ενοχλούν και προσβάλουν κάποιον αγαπητό συνφορουμίτη, τα έγραψα για αστείο έτσι ώστε να γελάσουμε και λιγουλάκι

kalhmera !!!

Καλημέρα Λαρισέε
    Μη μου τη μέρα τάρατε!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Καλξμέρα παλικάρια...
    Παιδιά υπάρχουν έτοιμα γραμμένα όλα αυτά και σε άλλο θρεντάκι (ξέρει το Τάσος...) που ήταν αντιπαραθέσεις....Και εκεί φυσικά είχαμε καταλήξει ότι Άφρικα δεν πουλάς και αν βρείς αγοράζεις και μια δεύτερη σαν επένδυση...
    Να στε καλά ΟΤΙ και αν καβαλάτε και να γουστάρεται πάντα...

υ.γ. Πάω να κλέψω κουλούρια από παίδακια και να κεράσω Αφρικανούς τσάγια...
    (τις Παρασκευές κάνω μόνο τα έυκολα.... :rotflmao: )
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    ...(τις Παρασκευές κάνω μόνο τα έυκολα.... :rotflmao: )
    Tις Τριτες τι κανεις???
    Θελω να τ΄ακουω...
    (οχι τιποτ΄αλλο,για να προλαβω τους εγκαθετους...):rotflmao:
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Metageitnion

Καλημέρα.
    Έτσι είναι οι εξωσχολικοί φίλε μου.Ανέκαθεν.
    Ενοχλούν τους ενδοσχολικούς, και πολύ περισσότερο αυτούς που έχουν μείνει στάσιμοι στην ίδια τάξη εδώ και ... 8-10 χρόνια, με την δικαιολογία του ''γιατί να πάω στην έκτη τάξη, αφού αυτά που έμαθα στην πέμπτη μου αρκούν.''

Να σου υπενθυμίσω βέβαια και το εξής.
    Όταν ανοίγεις ένα θρεντ,που μπορεί να το διαβάζουν έως και 1000 άτομα, στο οποίο ζητάς γνώμες, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα.Και για αρνητικές, και για θετικές γνώμες.
    Αλλιώς, μπορούσες να πάρεις τηλέφωνο τον LARISEO ή τον Aikidimi, και να μείνεις με το Άφρικα, αν και από ότι βλέπω, πάλι εκεί θα καταλήξεις.

Τέλος, να ζητήσω ταπεινά συγνώμη από όλους τους Αφρικανούς, αν προσέβαλα την αξιοθαύμαστη κατά τη γνώμη των Αφρικανών κατασκευή της θρυλικής μηχανής Africa Twin.

υ:γ: Ελπίζω αυτό ''κάποιοι κατεύνασαν την διαμάχη άλλη έριξαν λάδι στη φωτιά και άλλοι αποχώρησαν εις ένδειξη διαμαρτυρίας.'' να είναι ορθογραφικό λάθος.

Καλές βόλτες σε όλους, και πάντα όρθιοι.

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι καταγγελιών σε καταστήματα
    από TOLISTOLAROS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 08:02
  2. Περί ελαστικών σε on-off
    από Costas KLE στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 17:14
  3. Ερώτηση περί αναρτήσεων σε Tenere...
    από catmaster στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket