Σελίδα 12 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 250

Θέμα: Φωτο απο τα bandit!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    ρε παιδια μην οδηγατε με τετοιον ογκο στο ρεζερβουαρ...
    πραγματικα οταν βλεπω αυτα τα tank bag τοοοσο φορτωμενα απορω αν
    ο οδηγος μπορει να κανει εστω το τιμονι δεξια αριστερα
    ειχα βαλει στο tdm κ περιμενα τη στιγμη να γυρισω απ'το ταξιδι να το βγαλω
    Σίγουρα, κι εγώ το αποφεύγω όσο γίνεται η δε χρησιμοποιώ τον επιπλέον χώρο (πέφτει στα 30 lt αλλά είναι αρκετά χαμηλότερο). Πάντως σε ταξίδια που έκανα με πλήρη ανάπτυξη στο tank bag, προς μεγάλη μου έκπληξη δε με εμπόδισε καθόλου μα καθόλου! (είχα δοκιμάσει αρκετές θέσεις και είχα βρει κάποια που δεν εμπόδιζε το πλήρες στρίψιμο του τιμονιού ούτε πίεζε εμένα...)
    suzuki bandit K8 650s ABS

Banned Το avatar του/της WebD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakiskoz
    Σίγουρα, κι εγώ το αποφεύγω όσο γίνεται η δε χρησιμοποιώ τον επιπλέον χώρο (πέφτει στα 30 lt αλλά είναι αρκετά χαμηλότερο). Πάντως σε ταξίδια που έκανα με πλήρη ανάπτυξη στο tank bag, προς μεγάλη μου έκπληξη δε με εμπόδισε καθόλου μα καθόλου! (είχα δοκιμάσει αρκετές θέσεις και είχα βρει κάποια που δεν εμπόδιζε το πλήρες στρίψιμο του τιμονιού ούτε πίεζε εμένα...)
    Η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται λίγο ψηλό το tank bag σου!

Κι εγώ που δοκίμασα ένα 20-32L το καλοκαίρι όταν το άνοιξα τελείως προς τα πάνω είχα ένα θέμα όσον αφορά τα λαμπάκια των φλας που δεν φαίνονταν, λογικά το δικό σου πρέπει να είναι ποιο ψηλό και να κρύβει και κοντέρ.

Πάντως όσον αφορά την κίνηση του τιμονιού δεν υπάρχει κανένα θέμα.... το πρόβλημα κυρίως είναι στο ύψος.

Και εννοείται ότι όταν είμαστε φορτωμένοι δεν κάνουμε ταρζανιές

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    ...Και εννοείται ότι όταν είμαστε φορτωμένοι δεν κάνουμε ταρζανιές
    Σίγουρα! Και με τα μανίσια λάστιχα μετά από 15000Km, και μόνος όταν οδηγώ είμαι πλέον προσεκτικός...
    (κάποιοι βέβαια απ ότι είδα τα κράτησαν μέχρι 24000Km!)

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    53 λιτρα top case + 2x35+tankbag 30 λιτρα +o αδιαβροχος σακος στο top case.σε βαρος αποσκευων 65 κιλα.πιστευω ικανοποιητικα για τετοιες μηχανες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc04343.jpg 
Προβολές:	847 
Μέγεθος:	79,1 KB 
ID:	208950

Banned Το avatar του/της WebD
    Κάπως έτσι ήμουν κι εγώ αρχές Αυγούστου.... αλλά δυστυχώς δεν κράτησα φώτο

46λ πίσω + 2*33λ πλάγια + 32λ μπροστά = 144

sakiskoz εγώ τα λάστιχα τα άλλαξα στις 25000 αλλά από πολύ πριν είχαν αρχίσει να κάνουν πατινάζ στους "υπέροχους" δρόμους που έχουμε...

intruder ποια είναι αυτή η ζελατίνα που έβαλες; κάνει δουλειά;

sakiskoz οι δέστρες από τα σαμάρια σου από εκεί που είναι δεν έχουν κίνδυνο να φύγουν; Θα μου πεις κάθεται δεύτερο άτομο αλλά αν δεν καθόταν;
    Ρωτάω γιατί εγώ ανοίγω τη σέλα και τα βάζω μέσα για λόγους ασφαλείας.

η ζελατινα ειναι της ermax ειναι 10 εκ ψηλοτερη.(ή 15? δεν θυμαμαι).δουλεια κανει σαφως καλυτερη απτην μαμα εως τα 180 μετα θες λιγο σκυψιμο.εγω ειμαι ευχαριστημενος αν κ δεν εχω δοκιμασει κ κατι αλλο

Αν κάνει δουλειά μέχρι τα 180 είσαι άρχοντας βρε!
    Αυτά είναι.
    Ermax αλλά ποιά συγκεκριμένα; (παίζει να βγάζει και άλλες ζελατίνες γιαυτό ρωτάω)
    Α και τι ύψος έχεις για να γίνουν οι ανάλογες συγκρίσεις...

υψος 1,79.η ζελατινα λεγεται αν δεν κανω λαθος touring (δεν βγαζει αλλες ψηλες).η συγκεκριμενη ειναι για το gsxf για το gsf εχει αλλο κουμπωμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gazer
    ...
    sakiskoz οι δέστρες από τα σαμάρια σου από εκεί που είναι δεν έχουν κίνδυνο να φύγουν; Θα μου πεις κάθεται δεύτερο άτομο αλλά αν δεν καθόταν;
    Ρωτάω γιατί εγώ ανοίγω τη σέλα και τα βάζω μέσα για λόγους ασφαλείας.
    Δένω τα σαμάρια πάνω στις βάσεις των βαλιτσών (παραθέτω φωτογραφία), οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος, είναι πολύ καλά στερεωμένα. Πάντως θα υιοθετήσω τον τρόπο δεσίματος κάτω απ τη σέλα που προτείνεις, γιατί η συνεπιβάτης παραπονιέται ότι κάθεται λίγο άβολα πάνω στα λουριά...
    Ευχαριστώ για τη ιδέα!

Όνομα:	plataria 181_exposure.jpg 
Προβολές:	802 
Μέγεθος:	91,7 KB 
ID:	209138

Παλαιό μέλος
    Αν παραπονιέται συνεπιβάτης, δοκίμασε να απλώσεις μια πετσέτα από πάνω, γίνεται πιο άνετο.

Τώρα ρε παιδιά κάτω από την σέλα δεν μπορώ να το καταλάβω....μετά κλείνει η σέλα??

Γιατί εγώ με τα colori που έχω δεν κλείνει! Οπότε για έξτρα ασφάλεια έχω βάλει εναν ιμάντα και δένω τις χειρολαβές από τα 2 σαμάρια μαζί!

Η φώτο από ανάβαση προς Θεσσαλονίκη και μετά με 2ο άτομο προς χαλκιδική για κάμπινγκ (εξ ου και το 2ο κρανος πίσω).

Όνομα:	img00054-20100801-1826sm.jpg 
Προβολές:	775 
Μέγεθος:	77,6 KB 
ID:	209261
    http://boomboomaround.blogspot.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    Αν παραπονιέται συνεπιβάτης, δοκίμασε να απλώσεις μια πετσέτα από πάνω, γίνεται πιο άνετο...
    Έχεις δίκιο, αυτό ακριβώς κάνω, βάζω πετσέτα (ίσως διακρίνεται ελαφρώς στην τελευταία μου φώτο). Παλιότερα έβαζα λεπτό μαξιλαράκι απ αυτά που βάζουν στις καρέκλες το καλοκαίρι αλλά πιο διακριτική είναι η πετσέτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    ... Οπότε για έξτρα ασφάλεια έχω βάλει εναν ιμάντα και δένω τις χειρολαβές από τα 2 σαμάρια μαζί!...
    Κι εγώ χρησιμοποιώ επιπλέον ένα ελαστικό "χταπόδι" με τα δυο άκρα του ένα σε κάθε σαμάρι που περνά πίσω απ τα πίσω φώτα και τα φλας ώστε να εμποδίζει τα σαμάρια να μετακινηθούν μπροστά σε φρεναρίσματα και κατηφόρες...

Τα colori είναι αυτά με 55-85 λίτρα; Ενδιαφέρον, τα χρησιμοποιείς πλήρως ανεπτυγμένα; Δεν ακουμπούν στην εξάτμιση;
    Αν είναι αυτά, ενώνονται μεταξύ τους με μία φαρδιά λουρίδα και ο συνεπιβάτης κάθεται πιο άνετα, ενώ τα δικά μου ενώνονται με τρεις στενές λουρίδες που έχουν κενά μεταξύ τους γι αυτό και δυσκολεύουν τον συνεπιβάτη. Για τον ίδιο λόγο μάλλον είναι δύσκολο τα δικά σου να δεθούν κάτω απ τη σέλα...

Κοίτα, είναι λίγο κόπος να μπει κάτω από την σέλα αλλά με λίγη προσπάθεια θα το καταφέρεις (πρέπει να κουμπώσει σε σημείο που δεν βρίσκει αντίσταση από σίδερα, αλλιώς δεν μπαίνει)

Δεν ξέρω τώρα αν θα βολέψουν τα δικά σου σαμάρια σε σχέση με συνοδηγό, πίσω φλας, εξάτμιση. Εμένα μου δημιουργούν ένα θέμα με τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη.
    Μια δοκιμή είναι και βλέπεις, δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Παλαιό μέλος
    sakiskoz: έχεις δίκιο, είναι με την φαρδιά λωρίδα, οπότε δεν μπαίνει κάτω από την σέλα!!

Τώρα, για το αν ακουμπούν στην εξάτμιση.

Με τον ιμάντα που δένω τις χειρολαβές, απλά τον σφίγγω παραπάνω ώστε να "τραβήξει" τα σαμάρια λίγο πιο ψηλά! ταυτόχρονα κάτω απο τα σαμάρια βάζω και το αντιολισθιτικό κάλυμμα της oxford και δεν κουνάνε καθόλου (προστατεύονται και τα πλαστικά).

Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ μεγάλα, και βρίσκουν στα πίσω φλας (τα λυγίζουν). Δεν μου έχουν σπάσει ούτε έχουν κάποιο θέμα, μέχρι στιγμής τα φλας (τα έχω βάλει 8-9 φορές τα σαμάρια στην μηχανή).

α, και με τα σαμάρια αυτά η συνοδηγός, δεν νιώθει και πολύ άνετα, ίσως επειδή έρχονται πολύ μπροστά (ακριβώς πίσω απο τα πατάκια του συνοδηγού).

Όνομα:	img00053-20100801-1825g_resize.jpg 
Προβολές:	708 
Μέγεθος:	77,2 KB 
ID:	209906
    http://boomboomaround.blogspot.com/

zvailakis : Ευχαριστώ για την απάντηση, ίσως αρκεστώ προς το παρόν στα μικρότερα δικά μου. Τουλάχιστον θα ξέρω πως αν χρειαστεί μπορώ να χρησιμοποιήσω μεγαλύτερα, αν και ίσως αξίζει, απ το να δώσω έξτρα λεφτά για άλλα σαμάρια, να δώσω κάτι παραπάνω για τις πρακτικότερες και ωραιότερες αισθητικά βαλίτσες!

Πάντως, για να αποφύγεις το πρόβλημα με τα φλας ίσως θα μπορούσες να τα μεταφέρεις πίσω. Το κιτ περιέχεται στις βάσεις για τις πλαϊνές βαλίτσες, αν το ψάξεις όμως ίσως το δίνουν ανεξάρτητα...
    Ένα μικρό πραματάκι είναι και θα σου λύσει το πρόβλημα ελπίζω (παραθέτω 2 φώτο απ το δικό μου για να βγάλεις και μόνος σου συμπέρασμα-οι βαλίτσες στην 1η φώτο είναι "δανικές" για να δω πως του πάνε-)

Όνομα:	img0052ab.jpg 
Προβολές:	697 
Μέγεθος:	81,1 KB 
ID:	209918

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ