Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
μακαρι να ειναι ετσι φιλε...αλλα δεν το βλεπω...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
μακαρι να ειναι ετσι φιλε...αλλα δεν το βλεπω...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εγω τις εχω ηδη ξεσκονισειΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ψιτ ψιτ...μετα απο 20λεπτα ψαχτικη σημερα βρηκα τις Μαρτινς λιγο ξεσκονισμα θελαν.
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εγω τις εχω ηδη ξεσκονισει![]()
![]()
birth school METALLICA (SLAYER , MEGADETH , ANTHRAX) death
\m/
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
δεν ξερω γιατι μερικοι νομιζετε οτι θα βγουν τιποτα φλωροι να παιξουν διασκευες Μαντονα και απο κατω θα ειναι 12χρονα με καραμουζες και χρωματιστα μπαλονια
γιατι αν ερθετε με τετοια εντυπωση ΜΗΝ ερθετε γιατι αναμενοντε ακραια καιρικα φαινομενα στη μαλακασσα εκεινη τη μερα....απο τωρα βλεπω τους slayerades να τριβουν τα χερια τους....
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
EVI δυστιχως οι φωτο που εβαλες ειναι πριν απο πολλα πολλα χρονια...και δυστιχως εχουν φλωρεψει ολοι τους...μονο οι Slayer κρατιουνται λιγακι...τωρα αν περιμενεις μια συναυλια για να βαλεις τα martins...αστο καλυτερα...μεχρι και η κουτσι μαρια θα ειναι σε αυτο το live...κριμα πολυ κριμα...
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
ε Μην ερθειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
EVI δυστιχως οι φωτο που εβαλες ειναι πριν απο πολλα πολλα χρονια...και δυστιχως εχουν φλωρεψει ολοι τους...μονο οι Slayer κρατιουνται λιγακι...τωρα αν περιμενεις μια συναυλια για να βαλεις τα martins...αστο καλυτερα...μεχρι και η κουτσι μαρια θα ειναι σε αυτο το live...κριμα πολυ κριμα...
Τα ιδια λεγαν και το 1999 για τους Μεταλικα που κουρευτηκαν (μη χεσω) και στη Ριζουπολη επαιξα το περισσοτερο ξυλο που εχω παιξει ποτε στη ζωη μου ειδικα σε συναυλια(καλα τωρα ειμαι γρια γυναικα θα ειμαι πισω πισω ουπς)
αλλα αυτη ειναι απλα η γνωμη σου....η γνωμη μερικων χιλιαδων αλλων ειναι τελειως διαφορετικη
επισεις λεγετε οτι και οι Alice In Chains θα ερχοντουσαν αλλα ακυρωσαν τελευταια στιγμη
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ε Μην ερθεις
Τα ιδια λεγαν και το 1999 για τους Μεταλικα που κουρευτηκαν (μη χεσω) και στη Ριζουπολη επαιξα το περισσοτερο ξυλο που εχω παιξει ποτε στη ζωη μου ειδικα σε συναυλια(καλα τωρα ειμαι γρια γυναικα θα ειμαι πισω πισω ουπς)
αλλα αυτη ειναι απλα η γνωμη σου....η γνωμη μερικων χιλιαδων αλλων ειναι τελειως διαφορετικη
![]()
εννοειτε πως ειναι η γνωμη μουοχι δεν θα ερθω γιατι τους εχω δει ολους ξεχωριστα,οσο για το ξυλο θα πεσει οπως παντα...ειδικα στους Anthrax....
I look'em in the eye
σου παρω μπλουζακι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
εννοειτε πως ειναι η γνωμη μουοχι δεν θα ερθω γιατι τους εχω δει ολους ξεχωριστα,οσο για το ξυλο θα πεσει οπως παντα...ειδικα στους Anthrax....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σου παρω μπλουζακι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι για κωλοχαρτο![]()
![]()
πλακα κανω...τι να το κανω το μπλουζακι???
I look'em in the eye
Η καλύτερη live περίοδος των Metz ήταν '91-'93. Παρόλο που ήταν ταυτόχρονα και η πιο εμπορική (ααα έγιναν φλώροι, ο James έκανε μαθήματα φωνητικής και το Matters μιλάει για γκόμενες) περίοδος τους. Όποιος το αμφισβητεί, απλά δεν ξέρει τι του γίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
Παρολαυτά είναι μέχρι σήμερα από τις δυνατότερες ροκ μπάντες στη σκηνή (αν όχι η δυνατότερη) αναλογιζόμενοι την πορεία τους, την ηλικία τους και όλα αυτά. Πείτε μου ΜΙΑ (όχι πολλές, μόνο μία) μπάντα που κυκλοφορεί νέο άλμπουμ και στην περιοδεία για την προώθησή του παίζει 2.5+ ώρες ασταμάτητου λάιβ, με τραγούδια από ΟΛΑ τα άλμπουμς (από το πρώτο τους κιόλας), με 2-3 ΤΟ ΠΟΛΥ από το νέο δίσκο.
Επιπλέον, το 70% (και είμαι πολύ απαισιόδοξος) των σημερινών "μεταλλάδων" θα άκουγαν ακόμα Wham! αν δεν είχε κυκλοφορήσει το "Black album" τότε.
Life begins at 45°.