κυριακή πρωί,καλήμερα σε όλους τραβάμε ένα καφεδάκι και πάμε να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε ώσπου να έρθει το αλυσιδάκι και κλείσουμε το μοτερ.η θα δουλέψει ή όχι.
για τους προληπτικούς χθες σύμφωνα με της ημερες εργασίας ήταν η 13η.
κυριακή πρωί,καλήμερα σε όλους τραβάμε ένα καφεδάκι και πάμε να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε ώσπου να έρθει το αλυσιδάκι και κλείσουμε το μοτερ.η θα δουλέψει ή όχι.
για τους προληπτικούς χθες σύμφωνα με της ημερες εργασίας ήταν η 13η.
προχωρα μην κολλας φιλε....θελει πολύ υπομονη![]()
Να θυμάσαι, δεν είναι στο χέρι του αν θα δουλέψει. Στο δικό σου είναι!
don't worry φίλε μου, όλα θα πάνε καλά!!! Μπορεί να σου βγάλει τον αδόξαστο αλλά θα δουλέψει!!!
Με την προσεκτική δουλεία που κάνης σίγουρα θα δουλέψει.![]()
· Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis
περιμενω αρκετα ανταλακτικα και κατι αλοιφες γι αυτο χθες μόνο καθαρισμό στο χώρο έκανα για να μπορω να κουνιέμαι πιο άνετα.πιστευω οτι σε 2 μέρες θα ξεκινησω τα γυαλίσματα σε μερικα καπάκια ,έρχεται και το φωσφορικό οξυ για να δοκιμασουμε βιδες παξιμαδια και καθαρισμό τεποζιτού και το αλυσιδάκι .τα υπόλοιπα είναι πιο πολύ καλωπιστικού χαρακτήρα ανταλλακτικα.
για να δούμε.
ξεκουράζομαι για να παρουμε φόρα.
τόσα χρόνια είχε κολλήσει η ανακατασκευή τώρα που ξεκίνησε δύσκολα θα ξανασταματήσει.
μου ειπαν οτι αν καθαρισεις κατι με το οξυ και ξαναβγαλει σκουρια θελει περισοτερο χρονο μεσα στο οξυ.εγω το δοκιμασα στα 10 με 15 λεπτα και μονο μια φορα ενας αποστατης ξερναγε σκουρια.
το ξαναβαλα αλλα δεν ξερω το αποτελεσμα γιατι δεν εχω παει ακομα στο εργαστηριο.οταν τα φγαζεται απο το οξυ καλο ξεβγαλμα με νερο και σκουπισμα με πανι.
δεν νομιζο να χρειαζεται να σας πω για γυαλια και γαντια...
vag 70.ντου απο παντου...
σήμερα παραγγελθηκαν και τα υαλοσφιαρίδια για υαλοβολή,
οπότε μένει ο θάλαμος να κατασκευαστεί,ο οποίος στην αρχη θα ήταν καταψυκτης με πόρτα από πάνω αλλά λόγω που δεν βρήκα την θέση του την πήρε ένα μικρό ψυγειάκι (θα ήταν πιο καλά αν ήταν λίιιγο μεγαλύτερο.το καλό είναι ότι είναι πολύ ελαφρλυς σαν θάλαμος που μπορέις να το έχεις και φορητό αν χρειαστει πχ μεγαλύτερο κομπρεσσερ.
σήμερα αφαίρεσα όλα τα περιτα του και βρήκα και τζάμι αυτοκινήτου ώστε κόβοντας την πόρτα να μπει από πάνω.\είπαμε πρέπει να κατεβάσουμε το κόστος γιατί τοι μηνιάτικο όλο έφυγε μέσα σε 2 μέρες και σέρνουμε και οικογένεια.με βλέπω τον επόμενο μήνα να βαζω τη μηχανή μπρος αλλά να μην έχω να πληρώσω το δάνειου του αυτοκινήτου.
μην περιμένετε να μέινετε έκπληκτοι από το αποτέλεσμα , μια κατασκευή της συμφοράς θα είναι γιατί πρωτα ο Θεός σκ θα έχω τα υλικά και δεν θέλω να το τραινάρω άλλο.το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι θα πρεπει να του φτιάξω μια εξοδο εκτόνωσης του αέρα για να μην μου έρθει η πόρτα του ψυγείου στα δόντια και έχουμε εξτρά έξοδα ;-)
xaxaxxaxa με γεια τον θαλαμο! δε με λες σαν να βρηκα ενα ολοκληρο cm 250 που το μοτερ του ειναι ιδιο με το cb250n. σε ενδιαφερει να το κοιταξω να σου στειλω μοτερ με ηλεκτρικα κομπλε?
σε ευχαριστώ πολύ
αλλά ε΄πειδή με αυτήν τη μηχανή είμαι πολύ συναισθηματικά δεμένος και επειδή ουτε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου θα ήθελε κάτι τέτοι θέλω να την κρατήσω όσο πιο πολύ γίνεται κοντά στην αυθεντική έκδοση.
σε ευχαριστ'ω πολύ.
με εχει στοιχειώσει το αλυσιδάκι.....
παρελαβα χθες το άλλο που χα παραγγειλει και έχουμε 2 κακα μαντάτα.
δεν ειχε ασφαλεια για να το ανοιξεις και να το βαλεις και ληταν ελάχιστα πιο μακρυ απο το αλλο όμως βγαζοντας τον πυρο έχασα τα 2 χιλιοστα που εχα κι εγινε το ιδιο με την άλλη.
μετα απο πολλά καντηλάκια και 2-3 ανοιγματα και φτου κι απο την αρχη κατάφερα να το κλείσω οπότε ο μάστοας δεν ειχα κάνει λάθος.
ελα ομως που δεν μπορω να το κλείσω εκει που θέλω για να ναι ρυθμισμενο το μοτερ.οπότε ξανα από την αρχή.
μιλαμε για 3 ωρες μπρος πίσω μέχρι τωρα που πια δεν βλεπω τα σημάδια οπότε κάνω δια΄λειμα για καφε και βολτα τον σκύλο κι αν επανελθει η όραση στα κανονικά συνεχίζουμε παρόλη την ίωση που με ταλαιπωρει.
Τελικά ΄θστερα από σχεδόν ολόκληρη μέρα σχεδόν τα καταφερα.και λέω σχεδόν γιατι κατα ακριβεια το μανουαλ γράφεο οτι το δόντι του γραναζιού που βρισκεταο κοντα στο Ο πρεπει να ειναι 12 η ωρα.
εγω πλησιασα πολύ σχεδον 12 κ 5.δεν γινοταν καλύτερα,αν και γραφει ότι και μια μικρη διαφορα μπορει να προκαλέσει δυσλειτουργία του κινητηρα.
έλεγξα και ρύθμισα τα κενά των βαλβίδων και ακολούθησε η ρυθμιση των πλατίνων .μετρηθηκε το διακενο να ειναι στα ορια και εμεινε μονο που θα δινει ρευμα γιατί τα αγγλικα του μανουαλ δεν μπορεσα να τα καταλάβω πως ακριβως το θέλει (αδυναμη ορολογία).μαλλον στο f πρεπει να αρχισει να ανοιγουν οι επαφες.
οπότε καταφεύγουμε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=IoBy37N2eGw
τα υπόλοιπα φωσφορικα και υαλοσφαιριδια ειναι σε μεταφορική και λόγω απαγορευτικου παπαλα.απο Δευτέρα και να δούμε.
επίσης η παραγγελία απο cms ειναι καθ οδόν με τελευταίο σταθμό ιταλία.πολύ πιθανόν να είναι ήδη Ελλάδα αλλά εδώ δεν υπάρχει το check in check out.
Τελευταία τροποποίηση από bikas; 03/02/2014 στις 14:29.
Ωραίος Καλή συνέχεια...![]()