Σελίδα 12 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 276

Θέμα: Ολα Εναντιων Τησ Honda!!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    Μάλλον δεν διαβάζεις αυτά που γράφω εγώ και ο SCBR, ρώτησα ανθρώπους που ξέρουν από μηχανάκια και μου είπαν οτι καλά χρυσά τα HONDA αλλά η αντιπροσωπεία χωλένει.
    ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΟΘΕΤΩ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ Η ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ HONDA ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΄΄ ΠΟΝΗΡΟΥΣ΄΄ DEALERS ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΜΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΗ.
    Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

Madness? THIS IS SPARTA!! Το avatar του/της Wizard13
    Το περιέργο όμως είναι γράφουν μόνο για την HONDA!!!!

;όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. και αν έχεις καεί με τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι, λένε στο χωριό μου. Οπότε έναν κακό αντιπρόσωπο δεν θα τον ρίσκαρα ξανά με τίποτα έχοντας εμπειρία από την BMW.
    Μάλλον φοράτε παροπίδες... Δηλαδή το ποστ εδώ στο μοτό με το σπασμένο κινητήρα του Suzuki που το παιδί έβαλε δικηγόρο για να βγάλει άκρη, αφορά τη Honda????

Και είναι απόλυτα λογικό από μια εταιρία που έχει το 45% των πωλήσεων να έχει και το 45% των προβλημάτων. Αναλογικά πάνε. Αντε να είναι 40%, άντε να είναι 50%.

Και στο κάτω κάτω, ας αφήσουμε τις αερολογίες και ας που πεί κάποιος, εδώ στο μοτό, πόσα θέματα υπάρχουν για προβλήματα ανά εταιρία!

Φυσικά κανείς δεν ξέρει...
    Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΕΡΒΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ HONDA Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ 12000 ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟ CBR , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟ 1000RR ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 24000, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Meni0s

Διαφωνώ στην ισοπέδωση όλων.
    Διαφωνω έπειδή έχω δει manual που λένε ρολεμάν στροφαλου κάθε 10 ώρες.
    Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω πώς κυκλοφοράνε τοσα AX ας πούμε και όχι τόσα KLR, που πήγαν τα caponord που κυκλοφοράγανε, τα runer, τα dr350 και πολλά άλλα μηχανάκια που ήταν πολύ δημοφιλή στο Ελλάδα.
    Οσο για το "αντίστοιχα" των άλλων Ιαπώνων προσωπικά νομίζω οτι δεν υπάρχει αντιστοιχία, παρα μόνο στους κινητήρες αλλά και εκεί με ,εξαίρεση της yamaha ,μάλλον οι υπόλοιποι αναξιόπιστοι είναι.

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΟΘΕΤΩ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ Η ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ HONDA ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΄΄ ΠΟΝΗΡΟΥΣ΄΄ DEALERS ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΜΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΗ.
    Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

H ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία: Το υπάρχον σύστημα έχει πρόβλημα!!!! για το μέλλον βλεπουμε....

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
    Μάλλον φοράτε παροπίδες... Δηλαδή το ποστ εδώ στο μοτό με το σπασμένο κινητήρα του Suzuki που το παιδί έβαλε δικηγόρο για να βγάλει άκρη, αφορά τη Honda????

Και είναι απόλυτα λογικό από μια εταιρία που έχει το 45% των πωλήσεων να έχει και το 45% των προβλημάτων. Αναλογικά πάνε. Αντε να είναι 40%, άντε να είναι 50%.

Και στο κάτω κάτω, ας αφήσουμε τις αερολογίες και ας που πεί κάποιος, εδώ στο μοτό, πόσα θέματα υπάρχουν για προβλήματα ανά εταιρία!

Φυσικά κανείς δεν ξέρει...
    αυτό το πάμε στις μεμονομένες περιπτώσεις γιατί αντίστοιχα θα πιαστώ και γω από το ποστ του SCBR και θα αρχίσω να μιλάω για κομένα πλαίσια σε HONDA κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει...

όσο για ποστ προβλημάτων όντως κανείς δεν ξέρει αλλά δεν μιλήσαμε για προβλήματα, μιλήσαμε για παράπονα από την αντιπροσωπεία και για ακριβά ανταλακτικά.

είδα φως και μπήκα
    και για του λόγου το αληθές να τι έγραψες πριν λίγο:

Διαβάζετε τα ποστ στα διάφορα forums και στα περιοδικά... Αργούν, είναι ακριβά, δεν έχουν εξυπηρέτηση, κλπ... Έχετε σκεφτεί ποτέ, ότι γράφουν μόνο όσοι έχουν παράπονα? Από τις εκατομύρια μοτοσυκλέτες Honda που κυκλοφορούν, υπάρχουν και εκατομύρια χαρούμενοι πελάτες.

Δεν έγραψα ότι δεν έχουν παράπονα οι άλλοι. Άλλωστε στο ποσα ποστ υπάρχουν για κάθε εταιρία, μπορείς να απαντήσεις? Δεν μπορείς...
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

αυτό το πάμε στις μεμονομένες περιπτώσεις γιατί αντίστοιχα θα πιαστώ και γω από το ποστ του SCBR και θα αρχίσω να μιλάω για κομένα πλαίσια σε HONDA κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει...

όσο για ποστ προβλημάτων όντως κανείς δεν ξέρει αλλά δεν μιλήσαμε για προβλήματα, μιλήσαμε για παράπονα από την αντιπροσωπεία και για ακριβά ανταλακτικά.
    Εδώ φυσικά φάσκεις και αντιφάσκεις...

Το ποστ για το Suzuki δεν έχει να κάνει με προβληματικά μηχανάκια, αλλά με την αντιπροσωπεία και την στάση της προς τον πελάτη. Δε θεωρείται μεμονωμένο, εκτός αν πιστεύεις ότι είχαν κάτι μαζί του

όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά
    Και για να σε τσιγκλίσω λίγο: Τον ξηρό πάγο τον ξέρεις?

είδα φως και μπήκα
    Εδώ φυσικά φάσκεις και αντιφάσκεις...

Το ποστ για το Suzuki δεν έχει να κάνει με προβληματικά μηχανάκια, αλλά με την αντιπροσωπεία και την στάση της προς τον πελάτη. Δε θεωρείται μεμονωμένο, εκτός αν πιστεύεις ότι είχαν κάτι μαζί του
    Για την ζημιά είπα οτι την θεωρώ σαν μεμονωμένο περιστατικό. Για την στάση της αντιπροσωπείας έχεις δίκιο. ΣΚΑΤΑ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εγώ βλέπω οτι κολήσατε με τον αντιπρόσωπο που μπορεί να σας δυσκολέψει 2 ώρες στα 5 χρόνια και δεν ακούω τίποτα για τα προιόντα.
    Εκτός αν έχετε σκοπό να πέφτεται σε κάθε στροφή, ή να αλλάζεται τον κινητήρα καθε μήνα.

Αυτό έγραψα κι εγώ παραπάνω ρε Στέφανε... Ότι έχω χάσει τη μισή μου ζωή στην ουρά του Σαρακάκη...

είδα φως και μπήκα
    Και για να σε τσιγκλίσω λίγο: Τον ξηρό πάγο τον ξέρεις?
    τον ξέρω τον ξέρω...αν τον αφήσεις στο δέρμα σου πολύ ώρα θα σου κάνει εγκαύματα όπως η φωτιά

τσάκο μια μπύρα τώρα γιατί τόση ώρα "μιλάμε" και στέγνωσα

Πάω για σμυρνέικα σουτζουκάκια μαζί με τη μπύρα

Σελίδα 12 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Honda
    από zolotas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2006, 16:31
  2. ΕΝΑ ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΣ Honda
    από FIRE-ZX-GSXR στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2006, 13:35
  3. ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ Honda!!!
    από GTZ750 στο forum Αντιπαραθέσεις