Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 192

Θέμα: Πάει... (σχετικά με την υπόθεση Φοιτητής-Ζαρτινιέρα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Αντε να ξαναρωτησω

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ?????????????
    οτι κερδισαν και οι αστυνομικοι αυτου του γεγονος ...απολυτως ΤΙΠΟΤΑ.

απλα ακολουθουν εντολες παιζοντας τους πατριωτες.

οτι ακριβως και εκανε και ο στρατιωτης που μπηκε με το τανκ μεσα. μαρτυρια

ελπιζω να εισαι ομορφος γιατι απο μυαλο....

Παλαιό μέλος
    πρέπει να κερδίσει κάτι? το να ακολουθήσει εντολές ανωτέρων του, δεν παίζει ε?

Οχι δε παιζει και να σου πω γιατι δε παιζει. Γιατι αν ενας αστυνομικος η δυο η τρεις βγουν και πουν ξερεις κατι ο ταδε μου εδωσε εντολη να τα σπασω την πουτσησαν ολοι.
    Οπως επισης και δε μπορουν να του κανουν τιποτα αν δε την ακολουθησει γιατι ειναι παρανομη εντολη.
    Οποτε πρεπει να εχει κατι να κερδισει που δε μπορουν να του ταξουν τιποτα περισσοτερο απο αυτο που εχει να χασει που ειναι η δουλεια του αν τον πιασουν να τα σπαει.

Το εχω πει χιλιαδες φορες, ο αστυνομικος ειτε κοψει χιλιαδες κλησεις, ειτε ιδρωσει, ειτε πιασει 50 δολοφωνους, ειτε υπακουει απολυτα, ειτε πινει φραπε ολη μερα τα ιδια λεφτα θα παρει, απλως αν πινει φραπε ολη μερα σιγουρα δε θα μπλεξει.
    Αλλιως γινεται η προβοκατσια με τους δηθεν που την αλλη μερα τα λενε με τα αφεντικα τους.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Οχι δε παιζει και να σου πω γιατι δε παιζει. Γιατι αν ενας αστυνομικος η δυο η τρεις βγουν και πουν ξερεις κατι ο ταδε μου εδωσε εντολη να τα σπασω την πουτσησαν ολοι.
    Οπως επισης και δε μπορουν να του κανουν τιποτα αν δε την ακολουθησει γιατι ειναι παρανομη εντολη.
    Οποτε πρεπει να εχει κατι να κερδισει που δε μπορουν να του ταξουν τιποτα περισσοτερο απο αυτο που εχει να χασει που ειναι η δουλεια του αν τον πιασουν να τα σπαει.

Το εχω πει χιλιαδες φορες, ο αστυνομικος ειτε κοψει χιλιαδες κλησεις, ειτε ιδρωσει, ειτε πιασει 50 δολοφωνους, ειτε υπακουει απολυτα, ειτε πινει φραπε ολη μερα τα ιδια λεφτα θα παρει, απλως αν πινει φραπε ολη μερα σιγουρα δε θα μπλεξει.
    Αλλιως γινεται η προβοκατσια με τους δηθεν που την αλλη μερα τα λενε με τα αφεντικα τους.

Απλή ερώτηση. Περιμένω απλή απάντηση.

Γιατί δε οι αστυνομικοί λοιπόν, δε συλαμβάνουν αυτούς τους προβοκάτορες που είναι κιόλας μπροστά τους, εύκολο. Δε είναι αντίπαλοι.

Αν το κάνουν να είσαι σίγουρος ότι όλοι μας θα τους πούμε μπράβο.

Απάντησε μου.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ρε μαγε μας δουλευεις???

πως θα τους δουμε δλδ να σπανε ...ΑΦΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!!!

δλδ μας λες να δουμε αν αυτος που φοραει κουκουλα και π.χ. μπλε παντελονι ειναι ο ιδιος που καθεται διπλα σοτυς μπατσους...

και πες οτι τον βρισκουμε τον τυπο σε εσταντανε να σπαει και να καθεται και διπλα στους φιλους του (μπατσους), κατι εξαιρετικα σπανιο...δεν θα ερθουν καποιοι και θα πουν..."δεν ειναι το ιδιο παντελονι", "δεν ειναι το ιδιο μεγαλωσομος", "το αριστερο του κορδονι φαινεται πιο φθαρμενο"...

ασε φιλε εμεις ιδιοι με αυτους που λεγανε τα "φοραει πρασινα starακια, γ@μηστε τον"...δεν γινομαστε..
    Αν βρεί ενα βιντεάκι που μου υποσχέθηκε ο Εχετλαίος θα καταλάβεις τι εννοώ φίλε μου. Αν το βρεί, έτσι;

Το γεγονός όμως οτι όλα τα κλιπς που έχουμε δεί είναι εσταντανέ όπως λές , ή σε συζητήσεις... ή κάποιους που όντως είναι Χρυσαυγίτες (και το αναφέρει σε κλιπς) δίπλα σε μονάδες της ΕΛ.ΑΣ (και ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ δεν έχει τιμωρηθεί η μονάδα για αυτό)... αλλά οχι αστυνομικούς που δεν φοράνε όλοι κουκούλες αν δείς τα κλιπς που κυκλοφορούν θα έπρεπε να σε κάνει να έχεις έστω μια αμυδρή υποψία οτι μπορεί να μην είναι οτι νομίζουμε συμπερασματικά και μόνο.

Απο εκεί και πέρα ... το συνεχές της διαμάχης μεταξύ αστυνομικών και αναρχικών δεν σας έχει κουράσει; Και οι δύο πλευρές να προσπαθούν να ρίξουν η μια την ευθύνη πλήρης στην άλλη;
    Δεν έχουν φταίξιμο και οι δύο;...

Μόνο οι αστυνομικοί είναι κακοί και οι άλλοι αγγελούδια;... ή ... μόνο οι αναρχικοί είναι τσογλανια και οι αστυνομικοί αγγελούδια;

Είναι δυνατόν δύο πλευρές που προέρχονται απο την ίδια κοινωνία να έχουν μόνο καλό ή κακό εντός τους ώς σύνολο ανθρώπων; Πόσο παράδοξο μπορεί να σας ακουστέι αυτό;

Εν πάσει περιπτώση.. δεν κοιτάω να αλλάξω προσωπικά την γνώμη κανενός ούτε έχω την ικανότητα φυσικά να γίνω ψυχολόγος και καθηγητής οποιουδήποτε. Κακώς μάλιστα συμμετείχα σε μια συζήτηση που πάντα έχει την όμοια κατάληξη , αφού όλοι βάζουν το ΕΓΩ πρώτα και μετά κοιτάνε τι γράψανε... ανεξάρτητα ποιός μιλάει... ακόμα και ο εαυτός μου που αν μη τι άλλο δεν είναι απο έξω απο αυτό.

Προσωπικά σταματώ εδώ.

Vanda... είναι σε διαρκή συζήτηση το θέμα εκεί και μάλιστα μέλη απο εκεί είναι και σε αυτή την συζήτηση εδώ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    ελπιζω να εισαι ομορφος γιατι απο μυαλο....
    Πω πω φιλε ευτυχως εσυ εχεις μυαλο γιατι απο κατι φωτο που εχω δει εδω μεσα ο Θεος σε εκανε κακασχημο....
    Ειδες ομως υπαρχει δικαιοσυνη τελικα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αν βρεί ενα βιντεάκι που μου υποσχέθηκε ο Εχετλαίος θα καταλάβεις τι εννοώ φίλε μου. Αν το βρεί, έτσι;

Το γεγονός όμως οτι όλα τα κλιπς που έχουμε δεί είναι εσταντανέ όπως λές , ή σε συζητήσεις... ή κάποιους που όντως είναι Χρυσαυγίτες (και το αναφέρει σε κλιπς) δίπλα σε μονάδες της ΕΛ.ΑΣ (και ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ δεν έχει τιμωρηθεί η μονάδα για αυτό)... αλλά οχι αστυνομικούς που δεν φοράνε όλοι κουκούλες αν δείς τα κλιπς που κυκλοφορούν θα έπρεπε να σε κάνει να έχεις έστω μια αμυδρή υποψία οτι μπορεί να μην είναι οτι νομίζουμε συμπερασματικά και μόνο.

Απο εκεί και πέρα ... το συνεχές της διαμάχης μεταξύ αστυνομικών και αναρχικών δεν σας έχει κουράσει; Και οι δύο πλευρές να προσπαθούν να ρίξουν η μια την ευθύνη πλήρης στην άλλη;
    Δεν έχουν φταίξιμο και οι δύο;...

Μόνο οι αστυνομικοί είναι κακοί και οι άλλοι αγγελούδια;... ή ... μόνο οι αναρχικοί είναι τσογλανια και οι αστυνομικοί αγγελούδια;

Είναι δυνατόν δύο πλευρές που προέρχονται απο την ίδια κοινωνία να έχουν μόνο καλό ή κακό εντός τους ώς σύνολο ανθρώπων; Πόσο παράδοξο μπορεί να σας ακουστέι αυτό;

Εν πάσει περιπτώση.. δεν κοιτάω να αλλάξω προσωπικά την γνώμη κανενός ούτε έχω την ικανότητα φυσικά να γίνω ψυχολόγος και καθηγητής οποιουδήποτε. Κακώς μάλιστα συμμετείχα σε μια συζήτηση που πάντα έχει την όμοια κατάληξη , αφού όλοι βάζουν το ΕΓΩ πρώτα και μετά κοιτάνε τι γράψανε... ανεξάρτητα ποιός μιλάει... ακόμα και ο εαυτός μου που αν μη τι άλλο δεν είναι απο έξω απο αυτό.

Προσωπικά σταματώ εδώ.

Vanda... είναι σε διαρκή συζήτηση το θέμα εκεί και μάλιστα μέλη απο εκεί είναι και σε αυτή την συζήτηση εδώ.

Gandalf

Ισχύει και για σένα η ερώτηση που έβαλα στο menelao.

Επίσης το λέω προς όλους, το thread δε θα μείνει πολύ ακόμα. Μπορείτε όσοι θέτε να πάτε στο forum που λέει η Vanda & ο Μάγος να συζητήσετε.

Πάει κι αυτό το θρεντ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Απλή ερώτηση. Περιμένω απλή απάντηση. Γιατί δε οι αστυνομικοί λοιπόν, δε συλαμβάνουν αυτούς τους προβοκάτορες που είναι κιόλας μπροστά τους, εύκολο. Δε είναι αντίπαλοι. Αν το κάνουν να είσαι σίγουρος ότι όλοι μας θα τους πούμε μπράβο.
    Θα σου πω αμεσως γιατι και ειναι πολυ απλο. Πρωτον γιατι δε ξερουν ποιοι ειναι οι απλοι αστυφυλακες και γιατι δε τους ενδιαφερει να μαθουν, αλλα ακομη κι αν συλληφθουν τυχαια καποιοι απο αυτους αθωωνονται για κατηγοριες οπως ρηψη μολοτωφ και τετοια.
    Αλλωστε αν εχεις πλατη υπουργο ειναι πολυ ευκολο.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    γιατί υπάρχει μια διάχυτη αντίληψη φίλε Mike , κακής εννοούμενης συναδελφικότητας.

Και η ερώτηση μπορεί να αντιστραφεί...

Γιατί οι ακροαριστεροί της Ειρήνης δεν αποτρέπουν τους άλλους να τα σπάσουν;

Μην το ψάχνεις... η ευθύνη είναι μοιρασμένη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Ωραια,
    O φοιτητης ισιωνε το φωτοστεφανο του και αυτο εξαγριωσε τους αστυνομικους(υποθετουμε γιατι ετσι βολευει)
    Και αστυνομικοι προβοκατορες σπανε και καινε(υποθετουμε αλλα δε γ....ται,ετσι θα΄ναι)
    Κατι μαθαμε και σημερα...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Πω πω φιλε ευτυχως εσυ εχεις μυαλο γιατι απο κατι φωτο που εχω δει εδω μεσα ο Θεος σε εκανε κακασχημο....
    Ειδες ομως υπαρχει δικαιοσυνη τελικα...

τι να κανουμε, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα....
    βγες τωρα να το παιξεις μουρη και αλανι πανω στο ασπρο στρωμα σου...και οταν σε ρωτανε κατι να απαντας οπως σου εμαθαν και οπως σκεφτεσαι. με ενα απλο "ουγκ!" δλδ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    γιατί υπάρχει μια διάχυτη αντίληψη φίλε Mike , κακής εννοούμενης συναδελφικότητας.

Και η ερώτηση μπορεί να αντιστραφεί...

Γιατί οι ακροαριστεροί της Ειρήνης δεν αποτρέπουν τους άλλους να τα σπάσουν;

Μην το ψάχνεις... η ευθύνη είναι μοιρασμένη.

Gandalf

Ο αστυνομικός πληρώνεται από εμάς για να διατηρεί και να εφαρμόζει το νόμο. Ο ακροαριστερός και ο κάθε ένας πολίτης, δεν πληρώνεται γι'αυτο. Μπορείς να τον κατηγορίσεις μόνο ηθικά.

Η ευθύνη δεν είναι μοιρασμένη. Την ευθύνη την έχει αυτός ο οποίος του έχει ανατεθεί κάτι & σε αυτή τη περίπτωση είναι οι μπάτσοι.

Παλαιό μέλος
    Και λοιπον καθομαστε τοση ωρα και ασχολουμαστε με το αν φταιει ο μπατσος η ο μαλακας που τα σπαει, στην πραγματικοτητα φταιν αυτοι που ψηφιζουμε.

Αρχαιοτατη συνταγη, διαιρει και βασιλευε η και αλλιως αρτος και θεαματα....
    Και τα νομοσχεδια περνανε απο πισω....
    Και ποτε καταδικη για μιζες...
    Ποτε για ομολογα.... κλπ κλπ κλπ
    Και καθε 4 ετια τα ιδια και τα ιδια....

Παλαιό μέλος
    Ο αστυνομικός πληρώνεται από εμάς για να διατηρεί και να εφαρμόζει το νόμο. Ο ακροαριστερός και ο κάθε ένας πολίτης, δεν πληρώνεται γι'αυτο. Μπορείς να τον κατηγορίσεις μόνο ηθικά. Η ευθύνη δεν είναι μοιρασμένη. Την ευθύνη την έχει αυτός ο οποίος του έχει ανατεθεί κάτι & σε αυτή τη περίπτωση είναι οι μπάτσοι.

Εχεις δικιο εν μερη.
    Εγω θα ελεγα πως ο αστυνομικος εχει μεγαλυτερη ευθυνη οχι ομως οτι εχει μονο αυτος αλλα σιγουρα μεγαλυτερη απο του πολιτη.
    Στην πραξη ομως οταν εισαι μονος σου εναντι σε ολους θα πεις αντε γαμηθειτε, δε θα το φτιαξω εγω...
    Οπως λεμε ολοι σε διαφορα που δε θα επρεπε και συνεχιζουμε το δρομο μας....
    ....και να δουμε που θα φτασουμε.

Οσο για καποιον
    ουγκ.. μη θυμωνεις που εισαι ασχημουλης ...ουγκ
    (αν παρεξηγηθηκες να ξερεις οτι κανω πλακα)

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    Αντε να ξαναρωτησω

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ?????????????
    κατ αρχην αφου ειναι ασφαλιτες, μυστικοι, οτιδηποτε η ιδιοτητα τους ειναι κρυφη... πως θα καταλαβεις οτι ο αλλος ειναι ασφαλιτης στο δρομο, στο μετρο, στην πορεια; το γραφει στο μετωπο του για αυτο φοραει κ κουκουλα, ετσι;

κατα δευτερον οσο παραξενο κ να σου φανει (που θα σου φανει σιγουρα) σε φασεις μπαχαλου συμμετεχουν κ αυτοι κανονικα,ξεκινανε ριχνοντας πετρες κλπ. και επειδη ουτε φατσα βλεπουμε, ουτε ιδιοτητα ξερουμε λεμε οι μ@λακες γνωστοι αγνωστοι σπανε τα μαγαζια του κοσμου κ λοιπα γραφικα... τωρα καταλαβες τι εξυπηρετει η κουκουλα;;;

και κατι αλλο:αν ηταν αναρχικοι αυτοι της φωτο θα καθοντουσαν ετσι αμεριμνοι οι αστυνομικοι;;; γιατι δεν τους πιανουν αφου ειναι μπροστα τους;;;

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. σχετικά με την δυνατότητα "εύρεση"
    από zzr2005 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 10:26
  2. Απαντηση σχετικα με την εμπειρια 600cc
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2005, 18:57
  3. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54
  4. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 15:46
  5. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας