ρώτα τον Παπ!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
ροπαρα εεεεεεε ;;;
![]()
![]()
τσου !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ρώτα τον Παπ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και κάπου εδώ μου τελείωσε το φιλμ (γέμισε η μνήμη και βαριόμουνα να ψάχνω να σβήσω φωτογραφίες γιατί δεν ήμουν και σίγουρος για το ποιές έχω σώσει) , οπότε φωτογραφίες από Γραβιά , Πολύδροσο , Γρεβενά και λοιπές δυνάμεις δεν παίζουν εκτός και αν θέλετε να γκουγκλάρω μερικές καινα τις πασάρω για δικές μου.
Καλά περάσαμε , ο καιρός σύμμαχος , η παρέα μικρή και ευέλικτη , θα το διαπιστώσατε από τις φωτογραφίες όπου το ποταμόπλοιο έκανε εντούρο και να σκεφτείς ότι το ρυάκι πέρναγε παράλληλα αλλά τα στεγανά του έβρισκαν κάτω και υποχρεωθήκαμε σε εντουράδα , αρκετό γέλιο , θυμάμαι μερικά σημεία όπως στη διαδρομή είχε πινακίδα Χωριό τάδε αριστερά ( Τα φορτηγά από δεξιά ) Παπ " Ο Ζεύκας από εδώ ... "
Άλλη φάση ήταν ότι το πρωί στον καφέ στο ΜσΝτόναλντς παρέα από χωμάτινους με ΚΤΜ και BMW , εγώ να πίνω τον πρώτο καφέ της ημέρας και πίσω μου να λέει κάποιος στην παρέα του ... "Μαλάκες να φύγουμε γρήγορα μην φύγει το Ντουκάτι πρώτο και σκορπίσει στο δρόμο και μας βρούνε τα λάδια ..." Τσ τσ , στερεότυπα !!! ατέρμονες συζητήσεις για τα Ευρωπαικά vs Τζαπάνια , η ουσία είναι ότι ο ΠΑΠ με ότι και να οδηγεί δεν πιάνεται στο δρόμο , άνεμος , η μπούσα Βράχος που βάζει κάποιον σε σκέψεις αν πρόκειται να έχει μια μηχανή μόνο για ταξίδια , βέβαια με το αζημίωτο μιας και η μπούσα του ΠΑΠ κάνει μια περιουσία από προίκα , τα 2 Τιγράκια καταπληκτικά μηχανάκια για κάθε γούστο , αρκεί να θέλει κάποιος να βγει από την ανούσια προκατάληψη για την Ιαπωνική αξιοπιστία , φάζερ σταθερή αξία , CBR600RR μια χαρά 600άρι , Στρώμα το γνωστό που όλοι βρίζουν αλλά σε εκδρομή όλοι θα το ήθελαν( και υποχθόνιο αφού είπαμε χάρτες GPS are forbidden , χάθηκε και με το GPS LOL ) και τέλος η δικιά μου λαδιέρα που και πάλι δεν είχε πρόβλημα παρά τις Πυθίες . Ο δρόμος είχε μερικές αρκετά γρήγορες διαδρομές με πολλές στροφές , στη Γραβιά κοιτάξαμε τα όρια στα λάστιχα που είχαν φτάσει και δεν είχε μείνει ούτε πόντος αχρησιμοποίητος , ο καφές στο Πολύδροσο όπου ... guess what , συναντήσαμε και δεύτερο Triumph Rocket III ,da fuck , δεν γίνονται αυτά από τα 3-4 το πολύ 5 που υπάρχουν στην Ελλάδα τα 2 ήταν στο Πολύδροσο την ίδια μέρα και ώρα , (Βέβαια για να μην τα αδικώ βοηθάει η περιοχή περνάνε πολλά ποτάμια και γενικώς τρεχούμενα νερά οπότε βρίσκοντε στο στοιχείο τους ) και πολλά ακόμα που βαριέμαι να σας διηγηθώ , ας ερχόσασταν ....
BB fellows
PS @Integrale Sorry 0-1
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κακοήθειες !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
tora ti na kano ke ego den mporo
oxi pite mou
den ine san alvani ka8aristria pagidevmeni sto soma enos ntalikeri lesvia?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ke min to simperanete apo tis pipes afto...
:rotflmao: :rotflmao:
Απίστευτη εκδρομή-απίστευτη παρέα.Πολλά τα χιλιόμετρα αλλά το απρόοπτο και η έλλειψη σχεδίου σε έβαζε συνέχεια στην πρίζα.
Παπ φτιάξε γρήγορα το ΠΣΚ που είπαμε για Ήπειρο (Το ίδιο ισχύει και για npat)
![]()
![]()
Είναι και ιατρικά παραδεκτό ότι η σούφρα του 40άρη είναι μεγαλύτερη από εκείνη του 25άρη.Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
PS @Integrale Sorry 0-1![]()
![]()
Don't follow me I'm lost too