Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
Τι' ναι ρε...???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
Τι' ναι ρε...???![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
γκόμενα, γρήγορη μηχανή 3 τατουάζ = αλλαγή φύλλου?????
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Τι' ναι ρε...???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tdm μαυρο 2καβαλο σημερα μεσημερι κεντρο Πειραια και οι 2 μπουφαν - κρανη - γαντια - μποτες
καλα χιλιομετρα![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Τώρα μου γεννήθηκε μια απορία.......
Αν γκόμενα, γρήγορη μηχανή και τατουάζ=λεσβία
τότε....
γκόμενα, γρήγορη μηχανή 3 τατουάζ = αλλαγή φύλλου?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/B]
Σορρυ κοριτσια, δεν ηθελα να προσβαλω. Εχω φιλες λεσβιες και εννοειτε δεν εχω τετοια κολληματα με ομοφυλοφιλους κλπ. Ακριβως επειδη ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ τις κοπελες που αναφερθηκαν, γι'αυτο και τονισα το "ΣΥΝΗΘΩΣ". Η μια φιλη μου εχει ενα μικρο chopperoειδες και οι αλλες δυο που ξερω εχουν γυμνασμενα μπρατσα, το μισο κεφαλι ξυρισμενο, τατουαζ, φωνη νταλικερη και... R1.
Αυτο με τις αλεπουδες ρε καπτεν τι το'θελες? Ας απαντουσα πρωτα σε αυτα που γραψατε και μετα ας εκρινες.
No hard feelings though.
![]()
![]()
![]()
![]()
Κρανη NOVA:
"Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"
Σε είδα κοπελιά με το μαύρο ματ Ducati σου, μεσημέρι, Κωνσταντά με Γαμβέτα....εντυπωσιακή...... είδα όμως και το κράνος στο χέρι και χαλάστηκα....![]()
Σε είδα φίλε με το εντουράκι καραφορτωμένο να κατεβαίνεις χθες το απογεματάκι μέσα στη ζέστη και τα μυγάκια από Καρδίτσα πρός Δομοκό.
Με χαιρέτισες, σου σήκωσα το χέρι προσπερνώντας σε και από μέσα μου σου ευχήθηκα καλό κουράγιο. Ελπίζω να πέρασες καλά από εκεί που ερχόσουνα και να φτασες καλά.
(Triumph Sprint ST μπλέ με πλαινές βαλίτσες).
γιατι νομιζουμε οτι θα οδηγαει σαν αντρας?Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ρε πστ μου ειλικρινά γιατί όταν βλέπουμε γυναίκα να καβαλάει μεγάλο γκάζι λέμε αμέσως πως είναι λεσβία ;![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Σε είδα κοπελιά με το μαύρο ματ Ducati σου,είδα όμως και το κράνος στο χέρι και χαλάστηκα....![]()
τοσο χαλια μαπα?
![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ειδα και εγω προχτες 2 γκομενες που δεν τιθεται θεμα να μιλησεις.
Ξανθιες,κοντο μαλλι, τατουαζ πολυ ματσο στα μπρατσα,καβαλα σε ΤΔΜ.
Μαλλον ισχυει αυτο με τις λεσβιες,οσο κ να γκρινιαζουν οι θηλυκες εδω μεσα...
Στην τελικη τι σας νοιαζει,εισαστε λεσβιες κ το παιρνετε προσωπικα?
Θυμηθηκα,μια ξανθια στυλ Σαμπανικου που εβλεπα συχνα το 2004 στα γρηγορα στεκια ανα την Αθηνα,με CBR1000,σε παρεες 10 και βαλε ανδρων.
The only easy day was yesterday.
τόσο σπάνιο πια για ΤΔΜ ,που είναι αξιοπερίεργο και το βάζεις στο "σε είδα"...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
tdm μαυρο 2καβαλο σημερα μεσημερι κεντρο Πειραια και οι 2 μπουφαν - κρανη - γαντια - μποτες
καλα χιλιομετρα![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Τι' ναι ρε...???![]()
![]()
![]()
![]()
καλααααααααααααααααααααααααα.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Τώρα αν μας ξαναδείς, θα ξέρεις και τα χρώματά μας και τα ονόματά μας!![]()
![]()
![]()
+1000:rotflmao: