3x03 banshee =απιστευτο.
δεν καταλαβα ποτε περασαν 50'+
3x03 banshee =απιστευτο.
δεν καταλαβα ποτε περασαν 50'+
Goliath
Mε τους Billy Bob Thornton, William Hurt.
8 επεισόδια,σε κρατάει.Δικαστικό θρίλερ είναι.
Φίου φίου φι φι φίου
Δεν θυμάμαι αν είπαμε γι αυτό
http://www.imdb.com/title/tt3561180/?ref_=nv_sr_1
Αξιοπρεπεστατη.
Ευτυχώς έχω διαβάσει το ταξιδιωτικό στην Ισλανδία. Μπήκε στο kodi και ξεκινάει.
Νέα σειρά. SHOOTER.
Βασισμένη στην ζωή ενός πολύτεκνου μπάτσου από τα γκράβαρα, επεξηγεί πως το καλώ πεδύ το τίλικσε μιά κάρχια και το τσάκησε στιν παντώφλα και πως ξέπεσε στα μπλε και στο δανεικό wifi στο υπόστεγο....
Καλά, υπερβάλλω.
Είναι βασισμένη στο ίδιο βιβλίο από το οποίο προέκυψε η ταινία με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ πριν λίγα χρόνια (καλά μπορεί πριν πολλά, δεν θυμάμαι).
Ένας απόστρατος πολυ-παρασημοφορημένος στρατιωτικός επανέρχεται στην ενεργό δράση για να εξιχνιάσει ένα σχέδιο δολοφονίας του προέδρου αλλά καταλαβαίνει ότι οι κάρχιες πάνε να τον τυλίξουν σε μιά κόλλα χαρτί ως ένοχο για να την σκαπουλάρουνκλασσική αμερικανιά τέλος πάντων αλλά λίγα επεισόδια και μπορεί να βγει και καλό.
H ταινία βλεπόταν (αν θυμάμαι καλά). Πάρε και το αιεμντιμπι αν θες λεπτομέρειες γιατί το ξέρω είσαι περίεργος.
Happy Valley.
Αγγλικό αγαπημένε μου αναγνώστη, αστυνομικός κυρία, πρώην ντετέκτιβ είναι σε μια ήσυχη επαρχιακη πόλη.. Όλα κυλούν ήρεμα αλλά για λίγο..
Δύο κύκλοι από 6 επεισόδια, και πάει τρίτο. Μια χαρα ωραιότατο βλέπεται πολύ ευχάριστα και παίζει πολύ μαυρίλα στην ψυχή με την επαρχία της Αγγλίας.
stranger things καλό σαν concept και σενάριο, αλλά του λείπει η σκηνοθεσία και κυριότερα η ηθοποιία.
Designated Survivor.
Καλό, σε κρατάει, ο Κιφερ Σαδερλαντ δε ξέρω γιατί είναι ηθοποιός.
Για τον ίδιο λόγο που ο Κυριάκος είναι πολιτικός
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
για τους 12 πιθίκους τι λέτε? εχω δει μόνο τα 7 πρώτα.
σκιάς όναρ άνθρωπος --
the grand tour
+1