Η τιμή είναι μεγάλο θέμα όταν στα 8750 υπάρχει το hornet.
Η τιμή είναι μεγάλο θέμα όταν στα 8750 υπάρχει το hornet.
Πέρασαν 10 χρόνια για να βάλουν ανεστραμμένο πιρούνι. Η εμφάνιση όσο πάει και χειροτερεύει, τι μούρη είναι αυτή ρε γμτ, ποιος τα εγκρίνει για παραγωγή; Το γκρι με γαλάζιο ωραίος χρωματικός συνδυασμός, θα ήταν η επιλογή μου αν ξανάπαιρνα ΜΤ-07.
Προσωπικά μου αρέσει η μούρη, του προηγούμενου δεν μου άρεσε. Αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου στα MT07 είναι τα σκατοπλαστικά που βάζει η Yamaha, που τρίζουν σαν σουμιέδες, η μαύρη εξάτμιση και το ασημένιο προστατευτικό από κάτω, τα χρώματα που επιλέγει στα τελευταία, και το μάρκετινγκ που απευθύνεται σε 15 χρονους gamers.
"Τα φλας έχουν αναθεωρηθεί και διαθέτουν τρία νέα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με τα στάνταρ φλας και τις λειτουργίες των αλάρμ. Η νέα δυνατότητα “three-flash” μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα “απαλό” πάτημα του κουμπιού. Αυτό επιτρέπει στα φλας να αναβοσβήνουν τρεις φορές, γεγονός που είναι εξαιρετικά χρήσιμο κατά την αλλαγή λωρίδας, ενώ ένα πιο δυνατό πάτημα του κουμπιού ενεργοποιεί πλήρως το φλας. Τα φλας απενεργοποιούνται πλέον και αυτόματα μετά από 15 δευτερόλεπτα και αφού διανύσει η μοτοσυκλέτα περισσότερα από 150 μέτρα."
Λεπτομέρια που για μένα θα έπρεπε να υπάρχει σε όλες τις μηχανές.
Γενικά σοβαρό upgrade, μιλάμε για καινούριο μηχανάκι. Στα μάτια μου το πιο όμορφο ήταν το 07 με το δεύτερο φανάρι (αυτό του πρώτου 09), αλλά κι αυτό παλεύεται. Σίγουρα καλύτερο απ του 24.
ξυλωστε τα φλας να μην εχετε τετοια προβληματα.
φλουφληδες!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Τα αυτοκίνητα είναι δεκαετίες μπροστά από τις μοτοσικλέτες τεχνολογικά. Πάντα ήταν, πάντα θα είναι.
Ποιος θέλει να μου δώσει 8 χιλιάρικα να πάρω ξανά ένα ΜΤ; Με καλεί.
Life begins at 45°.
αχρηστα μπλιμπλικια ειναι αυτα βεβαια, τα βαζουν γιατι ειναι παμφθηνα. οι μοτοσυκλέτες δεν θελουν τις ευκολιες του αυτοκινητου εκτος αν εχουν τελειωσει με τα βασικα, οπως τα τουριστικα μοντελα των 20κ ευρω. στα μτ07 και λοιπα budget μηχανακια μας λειπουν βασικα πραγματα οπως αμορτισερ της προκοπης.