Σόρι, βλέπω το χάος και σπαμάρω λίγο να γελάσω, κατά την προσφιλή μου συνήθεια. Με ζμπαθάς για τον αποπροσανατολισμό του θρεντ, επανέρχομαι εις την τάξη.
Το δάσος είναι ποιό; Ότι γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί πάσα θυσία ο Σαμαράς στην εξουσία; Το ότι παίζεται πολιτικόΝ παίγνιοΝ προκειμένου η καρέκλα της εΚΣουσίας να μείνει με τον πωπουδίνο που την καταλαμβάνει τώρα και οι κουτάλες να μείνουν στα χέρια που τις κρατούν την σήμερον; Το ότι χρηματίζονται βουλευτές για να ψηφίσουν κάτι (άκου πράματα τώρα ρπμ); Το ότι ο ΧάιΚάλι θυμήθηκε τις μέρες του ως ηθοποιός και πήγε να σκηνοθετήσει το "αμάρτησα για τον πρόεδρό μου"; Ε νταξ, αφού αυτό το βλέπεις ως δάσος εθνικό δρυμό προστατευόμενο...
Δεν ήθελα να στην πω σε καμία περίπτωση.
Το σκεπτικό μου όμως είναι το εξής:
βγαίνει μια αντικειμενικά σοβαρότατη είδηση
αντί να την κρίνουμε και να τη συσχετίσουμε ανάλογα με όσες παραστάσεις/εμπειρίες/σκέψεις/απόψεις έχει ο καθένας
ξεκινά ένα ανελέητο σπαμάρισμα, που την ευτελίζει, την υποβιβάζει και φέρνει το λήπτη της ειδήσης στο να νοιώσει "άλλη μια από τα ίδια, τι τα θες, πάντα έτσι γινόταν κλπ"
Αν δεις τα σχόλια στις ειδήσεις στο site του ΣΚΑΙ μιλάμε ότι οι άνθρωποι εκεί έχουν σοδομήσει κάθε είδηση. Δώστου μαλακίες, δώστου άσχετα, δώστου προσωπικές επιθέσεις μεταξύ τρολ, μια αηδιά και μισή, μια ανωμαλία...
Αυτός ήταν ο φόβος μου και γι αυτό είπα αυτό που είπα πιο πάνω
http://www.kathimerini.gr/796550/art...is-kataggelies
Χοντραίνει η φάση
Μπα... Για γέλια είναι πάλι:
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε ως πολύ σοβαρή υπόθεση τις «καταγγελίες» του κ. Χαϊκάλη. «Ασφαλώς είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, αφού ο κ. Τσίπρας αποδεχόταν ως στενό και αξιόπιστο συνομιλητή του στις κλειστές συσκέψεις με τον κ. Καμμένο το καταγγελλόμενο πρόσωπο», συνέχισε η κα Βούλτεψη, σημειώνοντας πως για όλα αυτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. Το λέει και το όνομα, CHEAP-R-US. Φτηνιάρηδες αριστεροί...
Η πολιτική στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει τη γελοιότητα.... κατά πολύ!
αν στις επομενε ψηφοφοριες ο δημας ξεπερασει τους 160 ψηφους (αντε 165 με τους αποντες της προηγουμενης) ενω τα παρων γινουν λιγοτερα απο 135 φανταζεστε ολοι τι θα εχει προηγηθει ετσι???
Το λιγοτερο που χρειαζεται για μερικους ειναι φτυσιμο και λουσιμο με σκ@τ@ οπως και σιγουρα δημευση οτι εχουν και δεν εχουν. Απορω πως δεν εχει βγει ακομα κανεις να ριχνει καταριπας...
Θα μεινουμε ιστορικα καταγεγραμενπι ως τα μεγαλυτερα βοδια εβερ.
ρε Αποστολόπουλε, εμπιστεύονται ποτέ τους BMWδάκηδες;![]()
Τελικά άλλοι έπρεπε να πάρουν πρώτα τα αναδρομικά..
Και τελικά υπήρχε σοβαρός λόγος...
Το holywοod είναι πολύ λίγο μπροστά στο ελληνικό κοινοβούλιο..
Και οτι λεγαμε ψες, αυτο το θρεντ πεθανε; ετσι, κραταμε ψηλα τη δαδα του αγνου!
Τι εγινε στο χολιγουντ;