Σελίδα 121 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 2171111116117118119120121122123124125126131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.801 έως 1.815 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Σε είδα με το παλιό 600αρι στη Λαυρίου, στο φανάρι των Sweetwaters. Τα είπαμε και γελάσαμε για λίγο μέχρι να ανάψει πράσινο. Σε είπα "παππού", με είπες "παιδί" σου και πως εμείς οι "νέοι" σου φαινόμαστε "άχαροι". Όντως ο νέος ωραίος αλλά ο παλιός.... Να το χαίρεσαι μάστορα το εργαλείο. Πόσα χλμ να εχεις άραγε?

Σας είδα και σας ΙΧδες λίγο παρακάτω να έχετε σταματήσει δίπλα-δίπλα για δευτερόλεπτα και να έχετε κλείσει το ένα ρεύμα προς Μεσόγεια, ώσπου ο ένας ξαφνικά έκανε όπισθεν και επιτόπου μέσα στη λεωφόρο και έφυγε με-τα-όσα προς το αντίθετο αφού πρώτα χτύπησε 2 - 3 κουτιά. Αν ήμουν πίσω σας θα μάζευα κομμάτια. Αν κατάλαβα καλά τσακωθήκατε αλλά ποιος ξέρει τί είδε αυτός που έφυγε έτσι όπως έφυγε???

Σας είδα και σας τροχαίους να οδηγείτε χωρις ζώνη και κινητό στο χέρι. Τελικά.... no hope

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σε είδα άθλιε να περιμένεις στη διασταύρωση και να έχεις στοπ, μόλις έβγαλα φλας να στριψω αριστερά , εσύ δεξιά με στοπ, πετάγεσαι και πλακωθηκα στα φρένα...την κόρνα , τα σινιάλα και το βρισίδι, τα έφαγες, ευτυχώς σταμάτησες στην άκρη και γλιτώσαμε τη στουκα, γρόθε....βιαζόμουν, αλλιώς θα άκουγες κι άλλα γαλλικά...

Σε είδα κι εσένα που μου έκανες σινιαλο, γιατί μετά τη στροφή είχε μπλόκο και γίδια μέσα στο δρόμο, φίλε, να είσαι καλά που με προειδοποίησες και έκοψα έγκαιρα...
    Τελευταία τροποποίηση από KostRider; 18/11/2014 στις 12:09.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε είδα τρελέ μου και σε έψαχνα σε ποια Πίνδου ήσουν παλι καλά όχι σε κανα Αγ.Στέφανο
    χάρηκα και για το καφεδάκι που είχαμε και τα είπαμε..καλη επιστροφή Taisteal
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Σας είδα φασίστες καταληψίες της αριστερής λωρίδας.
    Σας είδα να προκαλείτε μποτιλιάρισμα ΜΟΝΟ αριστερά στις τρεις γέφυρες, με μιά λωρίδα σταματημένη για 200-300 μέτρα πριν το μποτιλιάρισμα στις άλλες δύο (που κινούνταν αργά, απλώς). Σας είδα κοπρίτες με τα αυτοκίνητα να κάνετε φρεναρίσματα πανικόβλητοι και τιμονιές δεξιά για να κερδίσετε λίγα μέτρα και ποιός έρχεται από πίσω χεστήκατε. Για το ότι "σπρώχτηκα" και στριμώχτηκα ανάμεσα σε άναρχα κινούμενα οχήματα ηλιθίων με τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων που πετάγονταν ως δύο λωρίδες δεξιά, για το ότι δεν με κάρφωσε κανένας άλλος από πίσω που δεν περίμενε ΤΟΣΗ μαλακία μαζεμένη σε μιά ανοιχτή στροφή, για το ότι (αυτό πες μαλακία μου) έπρεπε να ισορροπώ και το γαμημένο το πίσω φρένο που μπλόκαρε δυο τρεις φορές ευτυχώς χωρίς να κοπανήσω πουθενά, δεν ξέρω ποιόν να ευχαριστήσω...

Και είδα και εσένα ΜΑΛΑΚΑ με το βέρσις και το AGV λίγο παρακάτω, να παίζεις μπλοκ πας γιατί είσαι πολύ άντρας, αλλά χέρια για διήθηση δεν, το κατάλαβες στο πρώτο κενό.

Είδα και τον απόλυτο αρσενικό με το ημιυδρόψυκτο GS1200ADV. Εννοείται αριστερά, ε; Πλησιάζει τα αυτοκίνητα. Ψάχνει το κουμπί, ενεργοποιεί το ηλεκτρονικό μετρητήρι της τούρατεκ που αναγράφει σε ειδική οθόνη το ακριβές κενό ανάμεσα στις λωρίδες και υπολογίζει με τι ποσοστό επιτυχίας θα γίνει η διήθηση. Ανάβει τους φάρους, βγάζει ανακοίνωση "ΑΧΤΟΥΝΓΚ ΚΟΥΤΑΚΕΝ: ΜΠΑΓΙΕΡΙΣΕΝ ΜΟΤΟΡΕΝ ΒΕΡΚΕ ΠΑΠΟΡΙ ΑΠΡΟΑΤΣΙΝΓΚ, ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΔΙΗΘΗΣΕΝ, ΣΒΑΙΝ". Περιμένει να πρασινίσει η ένδειξη στο τούρατεκ. Περιμένει να δει ότι δεν είναι λάθος η ένδειξη. Περνάει, διαστακτικά και παρακολουθεί τις αποστάσεις ανάμεσα στα δύο οχήματα. Κοιτάει τον έναν οδηγό δεξιά του αφ'υψηλού με υπεροπτικό ύφος. Κοιτάει την συνοδηγό αριστερά και προλαβαίνει να της πει "έχω κότερο, έλα για βόλτα". Εν τω μεταξύ από πίσω του έχεις ανάψει τσιγάρο ακόμα και αν δεν καπνίζεις, έχεις φάει ένα τοστάκι, έχεις βράσει έναν ελληνικό χωρίς να χυθεί, τον έχεις πιεί και σκέφτεσαι για δεύτερο, έχεις σπαμάρει σε δέκα θρεντ στο μοτο.γρ, έχεις αλλάξει στάτους στο φέισμπουκ σε "σε απόγνωση" και ο GSάκιας ακόμα περνάει δύο αυτοκίνητα. Και το ξανακάνει στο επόμενο κενό. Safety first. Αλλά να μπει σε μία λωρίδα, αφού έτσι και αλλιώς ΔΕΝ πάει πιο γρήγορα από τα κουτιά, ούτε λόγος. Η μηχανή προσφέρει ευελιξία, αφού.
    Και γαμώ την καταδίκη μου μέσα, αμέσως μόλις τον πέρασα τον ηλίθιο βγαίνει ένα αρχιδοκουτί να χωθεί από την αριστερή στη μεσαία με αγωνιάρικη τιμονιά, το "προλαβαίνω να αλλάξω λωρίδα πριν με πλησιάσουν οι μηχανές, έχω το μάτι κολλημένο στον μεσαίο καθρέφτη και ξέρω" και μου κόπηκε η μαγκιά, παρέα με πολλά χρόνια ζωής. Στο διάολο πιά, ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Σε είδα και ακόμη απορώ πως την έχει γλυτώσει το παιδάκι. Μπαμπάς (ο θεός να τον κάνει) με TDM και το παιδάκι από πίσω 3-4 χρόνων με το σακίδιο πλάτης του νηπιαγωγείου.
    Ρε εγκληματία πως το μπαντιλίκωνες έτσι το τριμπούρδελο με το παιδί να προσπαθεί να κρατηθεί σαν τη μαιμού από πίσω;
    Έλεος ρε εσείς, έλεος.
    Σας βλέπω κι εσάς κλώσσες να πηγαίνετε τα παιδιά στο σχολείο με όσα, ούτε στοπ υπάρχουν, ούτε σταυροδόμια, ούτε τίποτα.
    Πάντως έτσι όπως οδηγούμε όλοι μας είναι θαύμα που δεν θρηνούμε δεκάδες θύματα κάθε μέρα.

Σε ειδα να πας να παρκαρεις το μαυρο R1 με την ακραπα διπλα απο καφετερια στην Κ.Τουμπα μεσα στις λασπες και δευτερολεπτα αργοτερα να ''παλευεις'' να το σηκωσεις απο κατω.Ποιος διαολος σε εβαλε να το αφησεις εκει ρε φιλε.....δεν το'ξερες πως θα βουλιαξει ο πλαγιοστατης???
    Κι αφου καταφερες να το σηκωσεις καθοσουν σαστισμενος και το'βλεπες και το ξαναβλεπες.........ευχομαι να ειναι μονο ο σπασμενος καθρεφτης και να μην επαθε ζημια το φερινγκ.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σας είδα σήμερα 2-3 φορές να μπουκάρετε στη μέση του δρόμου με το έτσι θέλω να κορνάρω και στα @@ σας και να πώ η 1η ήταν γιαγιά ήταν κουφή αλλα εσύ ρε παλουκάρι μου 18-19 χρονών μαλάκας δεν ξέρεις οτι δεν περνάμε κάθετα το δρόμο όταν έχει φουλ κίνηση........τσάμπα τα τσαρουχώματα στα φρένα ώρες ώρες ρε πστημ....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Σε είδα μικρέ μουργάκο να περπατάς τρομαγμένος στο διαχωριστικό της Εθνικής Οδού-Κηφισσού στο ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα για Πειραιά. Είχε τόσο κίνηση που στη διήθηση δε γινόταν με τίποτα να πλακωθώ στα φρένα και και να σταματήσω με αλάρμ. Τουλάχιστον ειδοποίησα την αστυνομία στην επόμενη έξοδο. Ελπίζω να ζεις
    Δυστυχώς σε είδα προχθές νεκρό στην άκρη του διαχωριστικού. Καλό ταξίδι μουργάκο και συγγνώμη που δε μπόρεσα να κάνω κάτι αλλά ήταν πολύ επικίνδυνη η ώρα και ο ροή για να κάνω κάτι.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα με το σκουτερ να χωνεσαι απο δεξια... στο παρα 5 που λενε την γλυτωσαμε και σημερα...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σας είδα προ 1 ώρας στην Λ.Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο να κάνετε ένα πολύ ωραίο σάντουιτς καραμπόλα 3 αμάξια...κρατάτε και καμμια απόσταση δε βλάπτει...τώρα καλορίζικα τα σίδερα και τα πλαστικά.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σε είδα με το 990 και το κίτρινο αυτοκόλητο moto.gr στην μπαγκαζιέρα, απο το Μέγαρο μουσικής μέχρι το Μαρούσι που πηγαίναμε μαζί...

1. Μην κολλάς ανάμεσα σε αυτοκίνητα εν κινήσει περιμένοντας πότε θα ανοιξουν... και
    2. Μην κολλάς ή πας κοντά σε TDM ξεκράνωτο, που είναι πισω και δεξιά απο μαύρο Octavia RS με φιμέ τζάμια που πάει κολλητά σε Α4....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    2. Μην κολλάς ή πας κοντά σε TDM ξεκράνωτο, που είναι πισω και δεξιά απο μαύρο Octavia RS με φιμέ τζάμια που πάει κολλητά σε Α4....
    Με είδα πριν από χρόνια, με το παπί να είμαι σε ένα ανηφορικό δρομάκι στο Κολωνάκι.

Μπροστά μερσεντικό φιμέ τζάμια να έχει μπλοκάρει το δρόμο δεν έχω δρόμο να κάνω διήθηση,
    και κόλλησα δίπλα στο φίλο μας το πρώην ειδικοδυναμίτη φουσκωτό στο TDM

"Φύγε ρε!! Φύγε!" μου ούρλιαζε
    "Που να πάω ρε;;;;" ουρλιάζω κι εγώ

Ε τελικά βρήκα ένα άνοιγμα και την έκανα. Δεν είναι να μπλέκεις με ΚΔΟΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    πριν χρονια εξω απο τη γαδα στην αλεξανδρας στο ανεβασμα προσπαθω να περασω με διηθηση τερμα δεξια με ενα παπακι διπλα σε παρομοια πομπη
    ανοιγει μια πορτα απο το συνοδευτικα και μου κανει νοημα μια γυναικα να μην περασω απο κει
    της ειπα<<πεστου αμα φοβαται να καθεται σπιτι του>> κι εφυγα
    δεν υπαρχει πιο αηδιαστικη φαση στο δρομο απο τις πομπες με συνοδευτικα

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Προπερσι μου βγηκε με καρακοκκινο (κοκκινο απο ωρα) μερσεντικο και παρα λιγο να κοπανησουμε.
    Τσαμπουκαλευτηκα ελαφρως, στον οδηγό, μου εδειξε το κουμπούρι του και την εκανα σφαίρα.
    Ηταν ΔΣ τελικά το μερσεντικό, συνοδευτικό δεν είχε.
    Ηθελα να ξερα τι θα γινόταν ετσι και τρακαραμε όμως. ΔΣ ξεΔΣ θα τους ετρεχα στα δικαστήρια μεχρι τελους.
    Οι δρομοι ειναι για ολους, μονο τα ασθενοφόρα, πυροσβεστικά και αστυνομικά θα επρεπε να μπορούν να περνανε αερας και μονο με σειρηνες καρούμπαλα κλπ.
    Οχι οι ΔΣ, διαφοροι πολιτικοί και δεν ξερω γω ποιός αλλος.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Σε είδα κάρια με το ασημί πόλο να κάνεις αναστροφή στη Βελβενδού στη Κυψέλη, σε σημείο που απαγορεύεται. Δεν σου βγήκε με την πρώτη και έβαλες οπισθεν χωρίς να κοιτάξεις ποιος ή τι ήταν από πίσω σου. Για μερικά εκατοστά γλιτώσαμε. Δε γλίτωσε (το στούκο) ο Κυρ Γιάννης 2 λεπτά μετά. Μπροστά στα μάτια μας αναστροφή ένα φορτηγάκι στην Γαλατσίου, Δεν είδε ποτέ το παπί που κατέβαινε. Ευτυχώς ο κυρ Γιάννης τη γλίτωσε ίσως με κάποιο σπάσιμο στο γόνατο, και δεν "έφυγε" όπως ο γιος του από τροχαίο όπως μας είπε.. Περαστικά κυρ Γιάννη, και την επόμενη φορά φόρα το το ρημάδι το κράνος, χτες ήσουνα τυχερός..

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε