Σελίδα 121 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 2171111116117118119120121122123124125126131171 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.801 έως 1.815 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Αρχικά δημιουργήθηκε από ciric7
    dim με ρωτησες αν ηταν υδρο η ελαιο....οχι υδρο η αερο....δεν ειμαι τοσο ασχετος ρε σεις παιδια απλα ειμαι υπερβολικα ψαρι με τις μηχανες δειξτε λθγη επιεικια
    Καλώς τον, καλές βόλτες, καλά χιλιόμετρα γενικότερα. Ο δείκτης είναι όντως "απαισιόδοξος" και ανάβει ρεζέρβα πολύ νωρίτερα από άλλες μοτοσικλέτες, δλδ σου μένει καμμιά 100ή χιλιόμετρα με το "λαμπάκι" αναμμένο. Αυτό που λες, δεν είναι "πρόβλημα" ακριβώς, αφού η μοτοσικλέτα δουλεύει σωστά. Μπορεί σε κάποιο σέρβις να κουνήθηκε/απορυθμίστηκε το φλοτέρ που δείχνει το επίπεδο της βενζίνης, μπορεί απλά στο δικό σου να έχει κάποια ιδιαιτερότητα... Αν έχεις κατά νου ότι βγάζεις 250 -300 χιλιόμετρα "στραγγίζοντας" το ρεζερβουάρ ανάλογα με το ρυθμό σου, στα 200-220 να βάζεις βενζίνη και άσε το δείκτη να δείχνει ότι θέλει. Απλό... Αν έχεις κανένα εξουσιοδοτημένο κοντά, πήγαινέ το να το βάλουν στον εγκέφαλο μπας και βγάλει καμιά βλάβη, δεν είναι τίποτα. Στη χειρότερη περίπτωση, αν δεν έχεις εγγύηση πια, άστο "χαλασμένο", τι πειράζει;

Edit: Για το άλλο θέμα, εμ... Ναι, κανένας δε γεννήθηκε "γνώστης" αλλά... Τέλος πάντων, το 600 είχε ασημένιο/χρώμιο μοτέρ, το 650 είχε μαύρο μοτέρ στα αερο-ελαιόψυκτα και ασημένιο ματ στα υδρόψυκτα. Από φέτος με το καινούριο fairing θα είναι μαύρο πάλι το μοτέρ αν και υδρόψυκτο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Μπορεί σε κάποιο σέρβις να κουνήθηκε/απορυθμίστηκε το φλοτέρ που δείχνει το επίπεδο της βενζίνης,
    Κατι τετοιο φανταομαι κιεγω.
    Ποιο πήρες ? το 650 ? το 1250 ? μοντελο ?

Καλημερα παιδια Λοιπον για να ειμαι ακριβης Ειναι Bandit 650s 2007 μοντελο ασημι κινητηρας.Εχω εγγυηση απο τον προηγουμενο μεχρι τον ιουλιο οποτε πρωτον θα δοκιμασω ποσα χιλιομετρα θα κανω μεχρι να μεινω και επειτα αν δε δω φως θα παω αντιπροσωπεια για εγκεφαλο.Ευχαριστω πολυ παιδια και οτι αλλα tips ευπροσδεκτα.Απ τη λαχταρα μου οπως φανταζεστε δν ειχα μπει να πω τα νεα μου αλλα μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ τη συμπεριφορα του ωσ νεος.Κατι μου λεει οτι θα το λατρεψω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Καλημερα παιδια Λοιπον για να ειμαι ακριβης Ειναι Bandit 650s 2007 μοντελο ασημι κινητηρας.Εχω εγγυηση απο τον προηγουμενο μεχρι τον ιουλιο οποτε πρωτον θα δοκιμασω ποσα χιλιομετρα θα κανω μεχρι να μεινω και επειτα αν δε δω φως θα παω αντιπροσωπεια για εγκεφαλο.Ευχαριστω πολυ παιδια και οτι αλλα tips ευπροσδεκτα.Απ τη λαχταρα μου οπως φανταζεστε δν ειχα μπει να πω τα νεα μου αλλα μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ τη συμπεριφορα του ωσ νεος.Κατι μου λεει οτι θα το λατρεψω.
    Δε σου λεω να το κανεις μονος σου...απλα ολα ελεγχονται και διορθωνονται....οποτε μην ανησυχεις.

http://i85.photobucket.com/albums/k6...50/GSF/FI1.jpg

http://i85.photobucket.com/albums/k6...50/GSF/FI2.jpg

http://i85.photobucket.com/albums/k6...50/GSF/FI3.jpg

(ειναι απο το manual του 1250 αλλα δεν αλλαζει κατι για το 650)

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Να πάμε, γιατί το αμελήσαμε 2 Κυριακές τώρα...

Τελικά τέλος του μήνα, μόλις πιστωθούν επιτέλους κάποια χρήματα στο λογαριασμό μου, θα παραγγείλω Diablo Strada. Ήθελα τα καινούρια Angel αλλά δεν θα έρθουν σύντομα Ελλάδα, κρίμα.
    Μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλεις diablo rosso που είναι ''road'' & δίγωμα?Εμένα έχει τα σκέτα diablo αλλά είναι καλά...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Champion 2ης Βουνίσιας
    Α,να κανονήσουμε & κανα καφέ το Σ/Κ!

Παλαιό μέλος
    Να πάμε, γιατί το αμελήσαμε 2 Κυριακές τώρα...

Τελικά τέλος του μήνα, μόλις πιστωθούν επιτέλους κάποια χρήματα στο λογαριασμό μου, θα παραγγείλω Diablo Strada. Ήθελα τα καινούρια Angel αλλά δεν θα έρθουν σύντομα Ελλάδα, κρίμα.
    Εισαι σιγουρος; Γιατι εχω δει και εδω μεσα να το εχουν φορεσει οπως και καταστηματα να το εχουν φερει. Για κανε κανα search.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Εισαι σιγουρος; Γιατι εχω δει και εδω μεσα να το εχουν φορεσει οπως και καταστηματα να το εχουν φερει. Για κανε κανα search.
    Υποτίθεται ότι μέσα από την αντιπροσωπεία το είπαν... Πραγματικά θα το ψάξω και αν έχει έρθει Ελλάδα το Angel, θα ξεβρακώσω μερικά ατομάκια...

edit: Όντως ο Περιστεράς το έχει από τέλη Φεβρουαρίου, αλλά θα κοιτάξω να δω αν είναι "κλειστή" η παραγγελία του και το πήρε αποκλειστικά για κάποιο διάστημα ή όχι.

Επίσης, θα κατέβω για μιά μπυρίτσα στο Brown Sugar με μιά φίλη σε καμμιά ώρα, επειδή κάποιοι μένετε κοντά, αν υπάρχει όρεξη περάστε
    BROWN SUGAR CAFE
    Στροφυλίου & Χαρ. Τρικούπη 146, Νέα Ερυθραία

Παιδια οι παλιοτεροι σιγουρα το εχετε πει αλλα γιατι δεν φτιαχνουν οι υπευθυνοι μια κατηγορια GSF?? 121 σελιδες επι 10ρια posts πες η καθε μια βαλε ποσα θεματα υπαρχουν.....Ας προσπαθησουν οι υπευθυνοι να γινει κατι......

Οσο για το προβλημα μου...Υπαρχει περιπτωση το φλοτερ να εχει ψιλοκολλησει λογω ακινησιας???? γτ ηταν μτχ το μηχανακι και 2-3 εβδομαδες ηταν ακινητο. ( μιλαω για τη λαθος ενδειξη βενζινης)

Ευχαριστω εκ των προτερων και ας σκεφτουμε το θεμα GSF posts...plz plz

Παιδια οι παλιοτεροι σιγουρα το εχετε πει αλλα γιατι δεν φτιαχνουν οι υπευθυνοι μια κατηγορια GSF?? 121 σελιδες επι 10ρια posts πες η καθε μια βαλε ποσα θεματα υπαρχουν.....Ας προσπαθησουν οι υπευθυνοι να γινει κατι......

Οσο για το προβλημα μου...Υπαρχει περιπτωση το φλοτερ να εχει ψιλοκολλησει λογω ακινησιας???? γτ ηταν μτχ το μηχανακι και 2-3 εβδομαδες ηταν ακινητο. ( μιλαω για τη λαθος ενδειξη βενζινης)

Ευχαριστω εκ των προτερων και ας σκεφτουμε το θεμα GSF posts...plz plz
    Για το πρώτο έχει γίνει αίτηση και περιμένουμε.

Για το δεύτερο, αν δείχνει μόνιμα ΜΙΑ ένδειξη, τότε ναι είναι κολλημένο. Αν αλλάζουν οι ενδείξεις, δεν είναι, απλά είναι "απαισιόδοξο" και θέλει είτε ρύθμιση ή αλλαγή, κάνεις μιά βόλτα από ένα εξουσιοδοτημένο και σου λένε...

ok ευχαριστω παω απο κεντρικα τωρα

Champion 2ης Βουνίσιας
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    [B]Για το πρώτο έχει γίνει αίτηση και περιμένουμε.

Για καφέ θα πάμε??(Ασχετο!!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Για καφέ θα πάμε??(Ασχετο!!)
    Ε λοιπόν μπορούμε να πάμε και να συνδυάσουμε και αγώνα...
    Στη Biela θα έχει την Κυριακή από τις 4 το WBSK από το Assen και μετά καπάκι την Ιαπωνία MotoGP.

ΚΑΙΩ ΣΑ ΤΡΕΛΟΣ!!!

Παιδες 9,2λτ/100κμ....????? Ημαρτον!!!!!!! symplektis εσυ τι ακρη βρηκες περι καταναλωσης?????

Re: ΚΑΙΩ ΣΑ ΤΡΕΛΟΣ!!!

Παιδες 9,2λτ/100κμ....????? Ημαρτον!!!!!!! symplektis εσυ τι ακρη βρηκες περι καταναλωσης?????
    Πόσο βαρύ χέρι έχεις;;; Το λέω γιατί ας πούμε τώρα που μένω εκτός Αθήνας, βγαίνω από το σπίτι, εθνική με 200 κατ'ευθείαν, ΑΟ πρέπει να καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια να μην περνάω τα 150, γενικά το σκίζω, οπότε στο βενζινάδικο με σκίζει... Έπιασε τα 8 ακατέβατα, Μεγάλη μπέκρα όταν το πηγαίνεις σβέλτα... Όπως όλα μάλλον. Αφού θα το πας που θα το πας για να δουν το φλοτέρ, αν έχει και κανένα άλλο "λαθάκι" θα το βρουν. Υποθέτω ότι κατανάλωση μετράς γεμίζοντας, μηδενίζεις το μερικό και πας και γεμίζεις πάλι;

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •