Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Μ@λ@κες κανονίστε όταν ξεμπερδέψετε με τις εξετάσεις να συναντηθούμε για κανά καφεδάκι...Τα λέμε σε καμιά εβδομάδα ρε αλάνια...Keep spamming...![]()
![]()
για να μας ριχνεις 200αρες με το ζ.... α'ι' ντοντ θινκ σοου...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Μ@λ@κες κανονίστε όταν ξεμπερδέψετε με τις εξετάσεις να συναντηθούμε για κανά καφεδάκι...Τα λέμε σε καμιά εβδομάδα ρε αλάνια...Keep spamming...![]()
![]()
για να μας ριχνεις 200αρες με το ζ.... α'ι' ντοντ θινκ σοου...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
βλακακο πριν δωσω τα aerox να βρεθουμε για μια κοντρουλα![]()
ρε οζακο και γω γουσταρω πολυ αλλα ειλικρινα δεν εχω ιδεα αν θα προλαβω,,,![]()
εδω το aerox θα σε περναει 3 κολωνες φαντασου το Ζ![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
αρα δεν συγκινεισαι ποτε..λες κ καθεσαι στο γραφειο σου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ενα απογευμα θα περασω απο Περισο (εχω διπλωμα βλεπεις) θα στησουμε την κοντρουλα, θα φασ κ@βλι κ θα φυγω![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
εδω το aerox θα σε περναει 3 κολωνες φαντασου το Ζ![]()
ναι αμα πηγαινω σερνοντας το mate...![]()
σερνοντας πηγαινει κ απο μονο του ρε δν σε χρειαζεται![]()
![]()
ενα απογευμα θα περασω απο Περισο (εχω διπλωμα βλεπεις) θα στησουμε την κοντρουλα, θα φασ κ@βλι κ θα φυγω![]()
![]()
σου πα αν θες κοντρουλα μια μερα που θα μπορω να ρθεις απο σεπολια ...
που χεις και διπλωμα παλιοκωλε![]()
κ μην αρχισεις τα Power wheelie και τρομαξες του κνιτες στον περισο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: σωστοςΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σερνοντας πηγαινει κ απο μονο του ρε δν σε χρειαζεται![]()
![]()
![]()
εσυ τι να το κανεις το διπλωμα? τα πατινια οδηγουνται κ ετσι![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
κ μην αρχισεις τα Power wheelie και τρομαξες του κνιτες στον περισο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τωρα που ειπες power wheelie...
εχω ενα βιντεο στο κινητο μου με τετοιο σε φαναρι![]()
![]()
εσυ τι να το κανεις το διπλωμα? τα πατινια οδηγουνται κ ετσι![]()
![]()
![]()
και που να δεις το σουπερ ποδηλατο μου χρωματος μοβ-ροζ![]()
μοβ-ροζ? για να ταιριαζουν με το βρακακι που φορας στο αβαταρ ε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μοβ-ροζ? για να ταιριαζουν με το βρακακι που φορας στο αβαταρ ε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
που το καταλαβες?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()