Σελίδα 121 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 2171111116117118119120121122123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.801 έως 1.815 από 1841

Θέμα: Κατοικιδια

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Δεν χρειάζεται να έχεις πτυσσόμενο γκλομπ που είναι και παράνομο.
    Μπορείς να έχεις ένα γερό κλαδί για να τα απωθήσεις.
    Το κυριότερο είναι να μην κάνεις εσύ πίσω. Βάλε φωνή, δείξε πυγμή, κλώτσησε τα εν ανάγκη.
    Εγώ στην περιοχή που βγάζω τα δικά μου,τα οποία είναι μεγαλόσωμα, επειδή έχει μπόλικα αδέσποτα τα οποία ενίοτε την βλέπουν μάγκες, αυτή την πρακτική ακολουθώ. Ακόμα και κάτι τεράστια αρκούδια που πάνε να κάνουν μαρς,τους κόβω το βήχα πρώτα με φωνή και μετα με το να μην κάνουμε πίσω. Μια φορα ένα το πέτυχα με το κουτουπιε σε σουτ τηλεφώνημα. Πήρε δύο βόλτες στον αέρα. Δεν ξανακανε μαγκιες.
    Βέβαια είναι και σε τι ζώο θα τυχεις.
    Έχει ένα πιτμπουλ εδώ η γειτονιά που ούτε φόβο νιώθει ούτε τίποτα. Αυτό έχει κάνει επιθέσεις σε διάφορα ζωντανά. Εκεί κοιτάς να έχεις το νου σου μη σου αρπάξει το φίλο σου
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Παρατάς το σκυλί και φεύγεις. 99% θα την πέσουν στο ζώο, όχι σε σένα.
    Η τακτική αυτή ορίζεται ως πρωταρχική αντιμετώπιση σε επίθεση αρκούδας. Να είσαι πιο γρήγορος από τον διπλανό σου

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Δεν χρειάζεται να έχεις πτυσσόμενο γκλομπ που είναι και παράνομο.
    Μπορείς να έχεις ένα γερό κλαδί για να τα απωθήσεις.
    Το κυριότερο είναι να μην κάνεις εσύ πίσω. Βάλε φωνή, δείξε πυγμή, κλώτσησε τα εν ανάγκη.
    Εγώ στην περιοχή που βγάζω τα δικά μου,τα οποία είναι μεγαλόσωμα, επειδή έχει μπόλικα αδέσποτα τα οποία ενίοτε την βλέπουν μάγκες, αυτή την πρακτική ακολουθώ. Ακόμα και κάτι τεράστια αρκούδια που πάνε να κάνουν μαρς,τους κόβω το βήχα πρώτα με φωνή και μετα με το να μην κάνουμε πίσω. Μια φορα ένα το πέτυχα με το κουτουπιε σε σουτ τηλεφώνημα. Πήρε δύο βόλτες στον αέρα. Δεν ξανακανε μαγκιες.
    Βέβαια είναι και σε τι ζώο θα τυχεις.
    Έχει ένα πιτμπουλ εδώ η γειτονιά που ούτε φόβο νιώθει ούτε τίποτα. Αυτό έχει κάνει επιθέσεις σε διάφορα ζωντανά. Εκεί κοιτάς να έχεις το νου σου μη σου αρπάξει το φίλο σου
    Θεωρώ ότι εσύ δε χρειάζεσαι το κλαδί, μια ματιά σου μόνο φτάνει α'ροπλάνο να τα κάνει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Για αυτό φωνάζουμε και κράζουμε το τιποτένιο κράτος που δεν εφαρμόζει μισό νόμο εάν δεν πρόκειται να οικονομήσει.Εχει ψηφιστεί νομοσχέδιο περί δεσποζομενων ζώων(από κει ξεκινάνε τα αδέσποτα) με υποχρεωτική σήμανση(τσιπ) και στείρωση,αλλά σε αυτό το κωλοκρατος φυσικά δεν εφαρμόζεται τίποτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ ότι εσύ δε χρειάζεσαι το κλαδί, μια ματιά σου μόνο φτάνει α'ροπλάνο να τα κάνει
    Ο τυπακος εκείνος που την άρπαξε, μόνο σεμεδακι που δεν βγάζει να πλέξει όποτε τον πετυχαίνουμε έκτοτε.
    Έχει τύχει άλλη φορά που η κλωτσιά δεν πέτυχε στόχο, βρήκε αέρα και από την ένταση εγώ έπαθα θλάση στη γάμπα!
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    Για αυτό φωνάζουμε και κράζουμε το τιποτένιο κράτος που δεν εφαρμόζει μισό νόμο εάν δεν πρόκειται να οικονομήσει.Εχει ψηφιστεί νομοσχέδιο περί δεσποζομενων ζώων(από κει ξεκινάνε τα αδέσποτα) με υποχρεωτική σήμανση(τσιπ) και στείρωση,αλλά σε αυτό το κωλοκρατος φυσικά δεν εφαρμόζεται τίποτα.
    Μην είσαι τόσο ισοπεδωτικος.
    Σε σχέση με πχ πριν 10 χρόνια, ειναι τελείως διαφορετικό το τοπίο.
    Δυστυχώς ήμασταν πάρα πολύ πίσω σε τέτοια ζητήματα οπότε θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να έρθουμε σε αξιοπρεπές επίπεδο.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά πάντως τα τελευταία 10 χρόνια στα αστικά κέντρα βλέπω πως έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα, τόσο από άποψη ότι οι περισσότεροι υιοθετούν και δεν αγοράζουν πλέον όσο και από την κατάσταση στην οποία τα έχουν.
    Εντάξει δεν είναι και σε φάση όπως η γυναίκα μου που αφήνει Aircondition σε δωμάτιο για τον σκύλο μας όλη μέρα (πιστεύω όντως ότι αν ήταν να σώσει εμένα ή τον σκύλο θα επέλεγε τον σκύλο) αλλά δεν βλέπω τόση κακομεταχείριση πια (μπαλκόνια , ξύλο ασιτίες που βλέπαμε παλιά σε κάθε 2ο σπίτι)
    The Dirty Harry

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ο τυπακος εκείνος που την άρπαξε, μόνο σεμεδακι που δεν βγάζει να πλέξει όποτε τον πετυχαίνουμε έκτοτε.
    ρε βλαμμένε....

Έχει τύχει άλλη φορά που η κλωτσιά δεν πέτυχε στόχο, βρήκε αέρα και από την ένταση εγώ έπαθα θλάση στη γάμπα!
    Άγιο είχε το καψερό....

Μην είσαι τόσο ισοπεδωτικος.
    Σε σχέση με πχ πριν 10 χρόνια, ειναι τελείως διαφορετικό το τοπίο.
    Δυστυχώς ήμασταν πάρα πολύ πίσω σε τέτοια ζητήματα οπότε θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να έρθουμε σε αξιοπρεπές επίπεδο.
    Ισχυει,το εχω αυτο το κακο.Με συνεπαιρνει το συναισθημα και υπερβαλλω.Οι πολιτες εχουνε σημειωσει μεγαλη προοδο,παλια βλεπανε αδεσποτο και κατευθειαν περναν πετρα.Πλεον βαζουν μπωλ με νερο το καλοκαιρι κτλ κτλ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά πάντως τα τελευταία 10 χρόνια στα αστικά κέντρα βλέπω πως έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα, τόσο από άποψη ότι οι περισσότεροι υιοθετούν και δεν αγοράζουν πλέον όσο και από την κατάσταση στην οποία τα έχουν.
    Εντάξει δεν είναι και σε φάση όπως η γυναίκα μου που αφήνει Aircondition σε δωμάτιο για τον σκύλο μας όλη μέρα (πιστεύω όντως ότι αν ήταν να σώσει εμένα ή τον σκύλο θα επέλεγε τον σκύλο) αλλά δεν βλέπω τόση κακομεταχείριση πια (μπαλκόνια , ξύλο ασιτίες που βλέπαμε παλιά σε κάθε 2ο σπίτι)
    Ισχυει,ναι.Απλα μαλλον προχωραμε με αργους ρυθμους σε σχεση με το τι θελω εγω να δω,προοδος ομως συμφωνω,υπαρχει

Ακολουθει κουιζ..Δειτε τον καναπε αριστερα και βρειτε ποιος εκανε την λαλακια..Οταν το βρειτε πειτε και μου και μεναΟλοι παντως δειχνουν ενοχοι
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	250234705_276962171045710_2488935122402618301_n.jpg 
Προβολές:	172 
Μέγεθος:	52,6 KB 
ID:	454663

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Τέρμα δεξιο
    The Dirty Harry

Και όχι μόνο οι πολίτες.
    Και ορισμένοι Δήμοι το παλεύουν.
    Βέβαια, επειδή εδώ είναι Βαλκάνια, ακόμα και σε αυτό τον τομέα παίζει βρώμα ανελέητη αλλά τέλος πάντων ας μη τα βλέπουμε όλα καταμαύρα.
    Το ζήτημα όπως το βλέπω εγώ,είναι ότι έχει γίνει η αλλαγή στο τσιπακι των νέων ανθρώπων και πλέον τα βήματα θα έρχονται με μεγαλύτερη πρόοδο.

Κι εγώ το τιγρε θα έδειχνα

Το δεξια τιγρε ειναι σιγουρα παιδες ο μονος που δεν υπαρχει περιπτωση να κανει το οτιδηποτε στο σπιτι.Φοβερο σκυλι!Ο ποιο πιθανος ενοχος ειναι η ορθια.Ολα πρωην αδεσποτακια,ο τιγρε απο κουταβι,βρεθηκε μεσα σε μια κουτα μαζι με αλλα 7 ολοιδια σε καδο σκουπιδιων.Τα δυο κυνηγοσκυλα φυσικα και εχουν λεισμανιαση απο οταν τα βρηκα.Εχουν κανει θεραπεια και πλεον ειναι μια χαρα.Ενας αλλος ομως δεν τα καταφερε,δεν ειναι σε αυτην την φωτο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Μου πήρε αρκετό χρόνο να καταλάβω ότι είναι 4 και όχι 3 σκυλιά
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF