Τωρα το ειδα! Καλοταξιδος Perastike!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα το ειδα! Καλοταξιδος Perastike!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In Velcro We Trust.
Θωμά, καλοτάξιδο το εργαλείο...είναι νωρίς για να πω άλλα......ΧΑΧΑΧ. Πάντως αν με το ΚΤΜ σε πείραζα μ αυτό δε θες να ξέρεις τι θα σου κάνω..
Να το χαρείς φίλε !!
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
ρε μαν σβηστο ο XXXειναι και σα κατι γιαγιαδες πιστευει σε ματι και τετοια αστον να το πει μονος του
![]()
Aναμεινατε επισημη ανακοινωση απο το γραφειου τυπου με πληρες πληροφοριες και φωτορεπορταζ...![]()
Κατοπιν δελτιου τυπου θα παραμεινω στον χωρο για να δεχτω ευχες και να λυσω τυχιν αποριες...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ante re...epitelous...kaloriziko![]()
![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Ευχαριστω ρε,να 'σε καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
ante re...epitelous...kaloriziko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε μου καλησπερα πολυ χαρηκα για το καινουριο εργαλειο σου ,να εισαι παντα καλα και καλα χιλιομετρα!! την Κυριακη θα κανουμε μια βολτα με κατι φιλους προς Ιτεα για καφε και παλι πισω αν θες ελα, φυσικα και οποιος αλλος θελει!!
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Παιζει ρε...Το ψηνω για καμια βολτα εδω κοντα...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
Φιλε μου καλησπερα πολυ χαρηκα για το καινουριο εργαλειο σου ,να εισαι παντα καλα και καλα χιλιομετρα!! την Κυριακη θα κανουμε μια βολτα με κατι φιλους προς Ιτεα για καφε και παλι πισω αν θες ελα, φυσικα και οποιος αλλος θελει!!![]()
![]()
![]()
Και ευχαριστω πολυ για τις ευχες φιλαρακι![]()
![]()
![]()
Παρε τηλ. οποτε θες καλο βραδυ!
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
ΟΚ ρε,θα ενημερωσω αν ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
Παρε τηλ. οποτε θες καλο βραδυ!![]()
![]()
![]()
ελα ρε θωμα .. ωραιος!! γαμω τα μηχανακια!!
καλοταξιδος![]()
ενα τετοιο ψηνω κ τον φιλο μου τον κωστα το λευκαδιτη να παρει
γαματος φιλε με γειες πολυ ομορφο
(εντιτ .. σε λαθος τοπικ ποσταρα ειχα κ τα 2 ανοιχτα !! FAIL! χαχααχχατελος παντων το ιδιο κανει!!)
![]()
Τα ειπαμε με τον Κωστα στο ducatisti...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ελα ρε θωμα .. ωραιος!! γαμω τα μηχανακια!!
καλοταξιδος![]()
ενα τετοιο ψηνω κ τον φιλο μου τον κωστα το λευκαδιτη να παρει
γαματος φιλε με γειες πολυ ομορφο
(εντιτ .. σε λαθος τοπικ ποσταρα ειχα κ τα 2 ανοιχτα !! FAIL! χαχααχχατελος παντων το ιδιο κανει!!)
![]()
![]()
Eυχαριστω ρε ...![]()
![]()
![]()
Την ερχομενη Κυριακη,καιρου επιτρεποντος, σκεφτομαι μηπως παω μια Ιτεα με το νεο μωρο για να το μαθω σιγα σιγα...![]()
Θα ειναι και ενα φιλαρακι απο Αιτωλικο ,ο ΨΑΡΑΚΑΣ και καποιοι φιλοι του ... Αν καποιος θελει ας πει... Απλα ενημερωνω για να υπαρχει στην ακρη του μυαλου σας...
Αν υπαρχει και καμια αντι-προταση ριχτε την αλλα να ειναι πουθενα εδω γυρω ,για ευνοητους οικονομικους λογους...![]()
![]()
![]()
![]()
καμεν εχω γαματες διαδρομες για σενα...
-παρκο ειρηνης πανεπιστημιο
-veso mare(ooooo)
-αγιου νικολαου για να μοστραρεις το μηχανακι(ακριβη διαδρομη λογω ακριβου καφεαλλα εχει πρωτοετακια που θα ψαρωσουν)
-βραχναιικα(:a53: :a53: :a53: μεγαλη αποστασση και δε ξερω αν θα βγαινεις απο βενζινες)
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καμεν εχω γαματες διαδρομες για σενα...
-παρκο ειρηνης πανεπιστημιο
-veso mare(ooooo)
-αγιου νικολαου για να μοστραρεις το μηχανακι(ακριβη διαδρομη λογω ακριβου καφεαλλα εχει πρωτοετακια που θα ψαρωσουν)
-βραχναιικα(:a53: :a53: :a53: μεγαλη αποστασση και δε ξερω αν θα βγαινεις απο βενζινες)
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()