Σελίδα 122 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 2272112117118119120121122123124125126127132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.816 έως 1.830 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    μακάρι...;;;

οπότε έχουν τα μάτια τους 14 μη τυχόν και συμβεί το οτιδήποτε και ξυπνήσει ο κόσμος...

Ή έστω ότι συμβαίνει κάτι,θα κάνουν τα αδύνατα δύνατα να το κουκουλώσουν...

Τελικά αυτό το θηρίο που λέγεται κράτος και αρχή δε πάλευεται με ίσα μέσα...
    Standard συμβαίνει αυτό γιατί διδάσκονται από την ιστορία... δεν επαναλλαμβάνουν τα ίδια λάθη, το έχουν μελετήσει. Είμαι σίγουρος δε, ότι τις οδηγίες τις παίρνουν από αλλού, οι ίδιοι είναι απίστευτα στόκοι για να καταλάβουν / αντιληφθούν...

Μπορεί να φαίνονται και μ@λ@κιες αυτά που γράφω, δεν ξέρω... αυτό που ξέρω όμως είναι ότι το 40% των πολυκατοικιών στην Αθήνα δεν έχουν πετρέλαιο και το υπόλοιπο 60% το ψευτοανάβει για το εφέ... διαπιστώνω από συνομιλίες με φίλους και γνωστούς ότι ο περισσότερος κόσμος αισθάνεται εγκλωβισμένος σε μια κατάσταση που τελικά δεν προσφέρει ούτε καν μια στοιχειώδη επίφαση ασφάλειας. Πληρώνουμε χαράτσια για να εξασφαλίσουμε τι; Δύο μονάδες + στο ποσοστό δεν θα πτωχεύσουμε; Ένα αχνό (και τραβηγμένο από τα μαλλιά για να πείσουμε τους εαυτούς μας) ελπιδοφόρο μήνυμα από τους τηλεοπτικούς άμβωνες;

Πλέον έχουν αρχίσει τα ζόρια και στην κάλυψη των απαραιτήτως αναγκαίων. Δεν είναι "θα δείξει και κάτσε να δούμε πως θα εξελιχθεί", είναι εδώ και αρχίζουμε να το νοιώθουμε στο πετσί μας. Κυριολεκτικά! Κρύο ρε, κρυώνει ο κόσμος! Οκ, εμένα στον πο*τσο μου το αντέχω και την παλεύω, ωστόσο αν είχα παιδί και το έβλεπα να τουρτουρίζει δεν ξέρω πως θα στρόφαρα...

Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι το μπαμ είναι κοντά... δεν είναι τόσο θυμός και αγανάκτηση, είναι κυρίως απόγνωση πλέον και η απόγνωση είναι χειρότερη από τα δύο πρώτα. Η απόγνωση κάνει το οικόσιτο και καλομαθημένο γατί να την πέφτει σε 60κιλο ροτβαϊλερ άμα στριμωχτεί...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ................. Η απόγνωση κάνει το οικόσιτο και καλομαθημένο γατί να την πέφτει σε 60κιλο ροτβαϊλερ άμα στριμωχτεί...

Σε μία πρόταση όλο το ζουμί.

+1200
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    και μόλις ακούσουν το ΜΠΑΜ που θα κανουν, θα κλειστούνε στα σπίτια τους, τρομαγμένοι, μέχρι να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός
    ...αλλα κι αυτη η προταση εχει ζουμι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    και μόλις ακούσουν το ΜΠΑΜ που θα κανουν, θα κλειστούνε στα σπίτια τους, τρομαγμένοι, μέχρι να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός

Μπορεί ...αλλά αν συνεχίσουν να κρυώνουν πιστεύεις ότι το αίσθημα "τέλεσης του αγωνιστικού τους χρέους" να αρκεί για να τους ζεστάνει;

Phase 2 και μετά πάμε για Phase 3...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador και άλλους
    ...
    Ναι, καλά τα λέτε αλλά το "μπαμ" δεν θα ζεστάνει το υποθετικό παιδί σου...

Έχει κανείς ψευδαισθήσεις ότι το δυνατό "μπαμ" θα λύσει τα προβλήματα ως δια μαγείας;
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Ναι, καλά τα λέτε αλλά το "μπαμ" δεν θα ζεστάνει το υποθετικό παιδί σου...

Έχει κανείς ψευδαισθήσεις ότι το δυνατό "μπαμ" θα λύσει τα προβλήματα ως δια μαγείας;
    Όχι, αλλά σε μια παρτίδα που είναι εκ των πραγμάτων χαμένη, το "μπαμ" ξαναμοιράζει την τράπουλα... κανείς βέβαια δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα έχεις καλό φύλλο, αλλά ελπίζεις.

Από εκεί και έπειτα ακούω αντιπροτάσεις...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Όπως επίσης κανείς δεν θα σου εγγυηθεί ότι η τράπουλα θα είναι ολόκληρη ή ότι θα είσαι εκεί για να πάρεις φύλλο...

(πρόταση δεν έχω )
    Give me fuel, Give me fire

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κρις86,ται,τζιτζιες
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Όχι, αλλά σε μια παρτίδα που είναι εκ των πραγμάτων χαμένη, το "μπαμ" ξαναμοιράζει την τράπουλα... κανείς βέβαια δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα έχεις καλό φύλλο, αλλά ελπίζεις.

Από εκεί και έπειτα ακούω αντιπροτάσεις...

μ αρεσει παντως που τους το λεμε "γλυκα γλυκα" οτι θα γινει το μπαμ
    για να μην φοβηθουν περισσοτερο... οι νοικοκυραιοι... αυτη η μαστιγα της ελληνικης ντροπιαστικης κοινωνιας ...

Θα γινει αιματοχυσια επειδη εαν δεν γινει απλα δεν θα ειμαστε σε δυνατοτητα να ξαναγινουμε ελευθεροι.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

[...]οι νοικοκυραιοι... αυτη η μαστιγα της ελληνικης ντροπιαστικης κοινωνιας ...

[...]
    επειδή το έχω δει γραμμένο μέσα σε πανεπιστήμια,
    μου το εξηγεις λίγο σε παρακαλώ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Το σύνθημα εννοεί τους συμβιβασμένους και χλιαρούς μικροαστούς.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Το σύνθημα εννοεί τους συμβιβασμένους και χλιαρούς μικροαστούς.
    ρε φιλε, δεν το πιανω...λιγο πιο λιανα γινεται?

ρε φιλε, δεν το πιανω...λιγο πιο λιανα γινεται?
    Δεν είμαι ο κατάλληλος.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

[...]οι νοικοκυραιοι... αυτη η μαστιγα της ελληνικης ντροπιαστικης κοινωνιας ...

[...]

η ριζες του συνθηματος ειναι απο αυτο το τραγουδι και μας αφορα σχεδον ολους, http://www.youtube.com/watch?v=8G1bwt3czkg

"το εμεις να ειμαστε καλα...." μας εχει φερει εδω που ειμαστε σημερα και για αυτο φταινε πολλες γενιες δυστυχως. βολευτηκαμε ολοι σε ενα σαπιο συστημα, που τωρα το βλεπουμε καταφατσα.

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Ρε σεις μακάρι να μην γινόταν έτσι και στις νέες εποχές που ζούμε με τα μέσα τα οποία έχουμε να γίνουν όσο πιο ομαλά τα πράγματα...

Η ιστορία βέβαια μας υπενθυμίζει ότι οι προτοκαλί, κίτρινες και τρυανταφυλλένιες επαναστάσεις, μόνο επαναστάσεις δεν ήταν. Αν δεν δας αρέσει το "επανάσταση" να βάλουμε ξεσηκωμό, παλαϊκό αγώνα...εεε... αντίδραση... μα γαμότο όλες τις λέξεις τις έχουν καπηλευτεί οι αριστεράντζες!!!

Τεσπα, καταλάβετε τι θέλω να πω και ελπίζω να μην χρεωθώ απόχρωση λόγω μιας λέξης...

Όπως και να έχει, δεν μπορώ να καταλάβω τι θα βγάλουμε αν απλώς περιμένουμε τα πράγματα να ισιώσουνε (από μόνα τους...). Δεκτόν το να μου πει κάποιος "ρε φίλε εγώ συμβιβάζομαι με την ιδεά του να περάσω 10 χρόνια καραμπινάτης ύφεσης οικονομικής, έκπτωσης ηθικής και αξιοπρέπειας απούσας..." Ειλικρινά δεκτόν, δεν το κακίζω. Ή να γυρίσει ο άλλος και να μου πει: "Δεν μας γ@μ@ς και εσύ και ο γρύλλος σου, τη δουλειά μου την έχω ακόμα, τα βγάζω πέρα, στα @@δια μου..." .No prob.

Ενδέχεται βέβαια να λέω και μ@λ@κιες, τα "τρομσενάρια που έχω στο μυαλό μου για την έκβαση αυτής της κατάστασης να έχουν δημιουργηθεί από ανωμαλίες στο ισοζύγιο των χημικών του εγκεφάλου, μπορεί να μου λείπει ύπνος και να βλέπω οράματα ή να ακούω φωνές (το θετικό είναι ότι θα γίνω ταινία κάποτε). Ως εκ τούτων πείτε μου εσείς ποιά η γνώμη σας για το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο μέλλον... πιστεύετε ότι θα στρώσουν τα πράγματα και με ποιον τρόπο;

Το παρών μήνυμα θα αυτοαναιρεθεί σε

5...

4...

3...

2...

1...

ΠΑΣΟΚ ΡΕ!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα