Standard συμβαίνει αυτό γιατί διδάσκονται από την ιστορία... δεν επαναλλαμβάνουν τα ίδια λάθη, το έχουν μελετήσει. Είμαι σίγουρος δε, ότι τις οδηγίες τις παίρνουν από αλλού, οι ίδιοι είναι απίστευτα στόκοι για να καταλάβουν / αντιληφθούν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μακάρι...;;;
οπότε έχουν τα μάτια τους 14 μη τυχόν και συμβεί το οτιδήποτε και ξυπνήσει ο κόσμος...
Ή έστω ότι συμβαίνει κάτι,θα κάνουν τα αδύνατα δύνατα να το κουκουλώσουν...
Τελικά αυτό το θηρίο που λέγεται κράτος και αρχή δε πάλευεται με ίσα μέσα...
Μπορεί να φαίνονται και μ@λ@κιες αυτά που γράφω, δεν ξέρω... αυτό που ξέρω όμως είναι ότι το 40% των πολυκατοικιών στην Αθήνα δεν έχουν πετρέλαιο και το υπόλοιπο 60% το ψευτοανάβει για το εφέ... διαπιστώνω από συνομιλίες με φίλους και γνωστούς ότι ο περισσότερος κόσμος αισθάνεται εγκλωβισμένος σε μια κατάσταση που τελικά δεν προσφέρει ούτε καν μια στοιχειώδη επίφαση ασφάλειας. Πληρώνουμε χαράτσια για να εξασφαλίσουμε τι; Δύο μονάδες + στο ποσοστό δεν θα πτωχεύσουμε; Ένα αχνό (και τραβηγμένο από τα μαλλιά για να πείσουμε τους εαυτούς μας) ελπιδοφόρο μήνυμα από τους τηλεοπτικούς άμβωνες;
Πλέον έχουν αρχίσει τα ζόρια και στην κάλυψη των απαραιτήτως αναγκαίων. Δεν είναι "θα δείξει και κάτσε να δούμε πως θα εξελιχθεί", είναι εδώ και αρχίζουμε να το νοιώθουμε στο πετσί μας. Κυριολεκτικά! Κρύο ρε, κρυώνει ο κόσμος! Οκ, εμένα στον πο*τσο μου το αντέχω και την παλεύω, ωστόσο αν είχα παιδί και το έβλεπα να τουρτουρίζει δεν ξέρω πως θα στρόφαρα...
Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι το μπαμ είναι κοντά... δεν είναι τόσο θυμός και αγανάκτηση, είναι κυρίως απόγνωση πλέον και η απόγνωση είναι χειρότερη από τα δύο πρώτα. Η απόγνωση κάνει το οικόσιτο και καλομαθημένο γατί να την πέφτει σε 60κιλο ροτβαϊλερ άμα στριμωχτεί...![]()