Tελικά μάλλον καλά σε έκοψα στην αρχή για άσχετο
Με συγχωρείτε προφέσορ, ένας φτωχός προλετάριος είμαι κι εγώ και δεν υπάρχουν κομισσάριοι να με διαφωτίσουν εδώ στην εσχατιά του ίντερνετ και μπλέκω και με ανθρώπους που έχουν άλλες απόψεις (!!!).
(που είναι καλύτερο από το να είσαι χρυσαυγίτης με κοστούμι όπως η "δημιουργία ξανά")
Διαστρέβλωση "ΚΚΕ είμαι, ό,τι θέλω λέω" Νούμερο 1. Το να πετάτε λάσπη αβέρτα βέβαια είναι παλιά σας τέχνη κόσκινο. Κάτι για γαϊδούρια και κεφάλια που έλεγα πριν....
"Φιλελευθερισμός" στην ουσία είναι ακριβώς το: "Έχω λεφτά και γαμάω το σύμπαν, δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες για μένα παρά μόνο θεό έχω το χρήμα και θα κάνω τα πάντα για να το πολλαπλασιάσω"
Ξέχασες το "και να ανασκολοπίζω κουτάβια γιατί είμαι τόσο κακός ο boostης"
Διαστρέβλωση "ΚΚΕ είμαι, ό,τι θέλω λέω" Νούμερο 2. Η υπεράπιση της γενικότερης ελευθερίας και μαζί με αυτήν και της αγοράς και η άρρωστη λατρεία του κέρδους ασχέτως συνεπειών στον κακώς εννούμενο καπιταλισμό έχουν μια μικρή (τόση δα) διαφορά.
"Φιλελεύθεροι" για να πάρουμε μια γεύση είναι οι: Ρήγκαν, Θάτσερ, Μητσοτάκης, Γ.Α.Π.,Καραμανλής, Μπλερ, Σημίτης, Βενιζέλος, Μέρκελ, Σαμαράς
Τσουβάλιασμα όπως λάχει, ό,τι λάχει, από σοσιαλδημοκράτες μέχρι νεοσυντηρητικούς. Κατά τα άλλα εγώ γράφω μ@λακίες.
Οι μισοί από αυτούς που έβαλες είναι κοινωνικά σούπερ συντηρητικοί, οι άλλοι μισοί (ειδικά οι Ελληνάρες) είναι υπέρ ενός κράτους που όχι μόνο χειραγωγεί τα πάντα αλλά διορίζει και τους πάντες για να τους έχει, εκτός των άλλων, στο χέρι. Πού είδες το φιλελεύθερο, ειλικρινά εξήγησέ μου.
και όλος ο συρφετός της ΕΕ των ΗΠΑ κτλ...
Συρφετός οι πιο δημοκρατικές και ευημερούσες κοινωνίες στον πλανήτη... 'πεμονή, σε λίγο θα μας σώσει η Βόρειος Κορέα από αυτή την κατάντια.
Ο κόσμος νομίζει πως "φιλελεύθερος" είναι ο φίλος της ελευθερίας... κάτι σαν τον φιλόζωο...
Είμαστε κι αυτό, γι'αυτό και σας ανεχόμαστε...