σε ειδα και σε ξερω μ@@@κο αδελφη μου που ανεβαζεις την ανηψια μου χωρις κρανος στο scooter
σε ειδα και σε ξερω μ@@@κο αδελφη μου που ανεβαζεις την ανηψια μου χωρις κρανος στο scooter
Σε ειδα μικρε απο το αμαξι της μητερας σου, να με κοιτας με περιεργεια και να χαιρετας!
(να ησουν 2 με 2,5 χρονων?)
Σε ειδε και η μαμα σου και γελουσε!
Μου εφτιαξες τη μερα!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα χθες στην Αττική Οδό, με ένα κόκκινο CBR, με τα δέρματά σου και τα όλα σου (εκτός πινακίδας βέβαια), να πηγαίνεις "όμορφα".
Όπου "όμορφα", εννοώ εξωπραγματικά γρήγορα, αλλά με μια απίστευτα στρωτή οδήγηση.
Το έκανες να φαίνεται εύκολο.
Μου θύμισες ότι πρέπει να βγω καμιά βόλτα γιατί θα εκραγεί το μυαλό μου σε λίγο.
Σε είδα και σένα κάπου στην Ηλιούπολη, να έχεις φορτώσει στο τρέηλερ το NSR500 με τα repsol και το πετρόλ ντεπόζιτο, Ντούχαν τελείως.
Κοίταγα σαν το μαλάκα.
Μου θύμισες ότι θέλω κι εγώ ένα NSR500![]()
Σε είδα ford gt40 το πρωί στα κιουρκα. Τι ήχος... Μα τι ήχος.
Σε είδα μάστορα να γουρλώνεις τα μάτια όταν σου είπα ότι δεν έχω οδηγήσει ποτέ σκούτερ και να μου δείξεις πως δουλεύει. Πόσο περίεργο είναι πια;
Σας είδα με το περιπολικό να περιμένετε σε κόκκινο που το σφάζει το 50% των οδηγών (και το 99% των δικύκλων)
Το πιο ωραίο ήταν ότι φοράγατε ζώνη και οι δύο...
Το τέλος του κόσμου έρχεται![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
σε ειδα να νομιζεις οτι παει το bmw σου (κουτι) πιο γρηγορα απο το xr...
μα ποσο ψαρια ειστε που καθομαι διπλα μεχρι τα 120 και νομιζετε οτι τοσο παει...και μετα πατε να ανοιξετε για να με περασετε και ανοιγετε με ρυθμο χελωνας...
και φυσικα τρωτε το ΜΠΡΑΟΥ στο κεφαλι και απλα το χαος...![]()
ΔΕΝ σας είδα .... αλλά έμαθα ρε αλήτες μηχανόβιοι (και ήταν λές και σας είχα μπροστά μου), ότι :
την κάνατε κοπάνα εψές Τρίτη και τραβηχτήκατε κάπου ψηλά, με πράσινο, εκεί που οι μπριζόλες έχουν το μέγεθος γκοτζίλα, το αγριογούρουνο είναι κρεμασμένο στο τσιγκέλι, το κοκκινέλι ρέει άφθονο και η Τζένη πάντα πρόσχαρη και αγαπισιάρα!
Είστε πολύ καλόπαιδα ρέιιιιιιι!!!
Πάντα τέτοια ομορφάντρες μου![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Σε ειδα κοπελια με στο opel tigra να οδηγεις με υφος, αριστερο χερι στο τιμονι κλπ και παραλληλα να καταβροχθιζεις ενα μπουτι κοτοπουλοωραια εικονα.....
Σε είδα βρε βλαμμένο γατί με το παπί να σκας πάνω στη ρόδα ούτε φρένα δε πάτησα,υποθέτω οτι δε χτύπησες πολύ γιατί γύρισα να σε βρώ μετά και είχες γίνει μπουχός....τι στο διάολο;μαγνήτη έχουν και πάνε και εμβολίζουν στη ρόδα;
Σε είδα κοπελίτσα με το arai rx7gp race replica (ποιός είναι το 21 ρε παιδιά; ) στην ομηρίδου σκυλίτση, με μπεζ δερμάτινο... χωρίς γαντάκια και με κόκκινο τσαντάκι. Πινακίδα διπλωμένη κάτω από την ουρά του zxr250 πως το λένε το δικύλινδρο, εκκολαπτόμενη καγκουρίνα αλλά ακόμα δεν το πολυέχεις με την αλητεία. Καλή αρχή και προστάτεψε τα χέρια σου (δεν λέω και τα πόδια, ξέρω, κοριτσάκι, κομΠΣότης κλπ κλπ κλπ).
Σε αντίθεση με τον ότικαιναπωείναιλίγο μαλάκα με το xj6? MT07? Yamaha με σωληνωτό πλαίσιο τέλος πάντων και πινακίδα Τ..... από ότι πρόλαβα να δω, μαύρο με μαύρο κράνος με κόκκινα σχέδια. Το ότι δεν σε είδα να σε σκότώνει ο ανθρωπάκος με το μερσεντές ήταν θαύμα και δεν έφταιγε κιόλας ο κακομοίρης, τσάμπα και η κόρνα και το βρίσιμο που του 'ριξες. Και βλέποντας τις κινήσεις σου στην συνέχεια, δυστυχώς σύντομα θα ανακαλύψεις πως όλα τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά είναι πιο σκληρά από εσένα. Μακάρι να την γλιτώσεις όσο γίνεται πιο ελαφριά και εσύ και ο κακομοίρης που θα πέσεις επάνω.
Σε είδα παππού να σκύβεις και να σπας το YBR125 στον κόφτη για να περάσεις το SH150. Ρε μαν, αφ' ενός δεν κάναμε κόντρα, αφ' ετέρου πόσες φορές πρέπει να τον φας από έναν ΠΟΛΥ ψαρωμένο αναβάτη σκούτερ για να καταλάβεις ότι... Δεν θα περάσεις;
Σε είδα μπαμπάκα της χρονιάς με το πιτσιρίκι μπροστά σου, να σφάζεις κόκκινο και να περνάς καμαρωτός με το βεστρόμ την Θησέως στην Καλλιθέα κάθετα. Χους εις χουν...
Σε είδα να έχεις επισκευάσει το τρακάρισμα, καινούρια κάγκελα, μάλλον το παλιό τιμόνι ισιωμένο και βαμμένο μαύρο με μέταλλο γιατί είναι πιο εξαντρίκ και αναμένονται οι χούφτες. Χάρηκα που το μηχανάκι οδηγείται "ίσια" πάλι, γελάω με το πόσα λεφτά μπορεί να βγάλει ένα συνεργείο με μιά απλή μαϊμουδιά... (104 ευρώ το χρεώνει η απρίλια, να του πήγε ένα 20ρικο το "συμμάζεμα"; ). Και άλλα 70 τα εργατικά... Τουλάχιστον μπήκαν νέα γκριπ, άντε κάτι έβγαλα![]()
Ώρα να βάλω και το υπεργαμιστερό καβαλέτο του ΗλίαΚΤΜ να γουστάρω.
εσυ μεσηλικα με το σκουτερ που περασες με κοκκινο το φαναρι του χιλτον στην καθοδο κοιταζοντας δεξια τα σταματημενα ενω ερχοταν λαοθαλασσα απο αριστερα σου..............ποσο ξυλο μπορεις να θελεις;![]()
Σε είδα 1290 super duke έξω από το ΑΤ Καλλιθέας.
Τι καύλα είναι αυτό το μηχάνημα ρε πστμ![]()
Σε είδα Toyota Supra στον Πειραιά με ελληνικές πινακίδες πάνω σε φορτηγό οδικής.Ήσουν τέλεια όπως σε φανταζόμουν ότι θα σε φτιάξω εγώ αν ποτέ σε αποκτήσω. Carbon καπώ, carbon πόρτες και carbon πορτμπαγκάζ. Με χάλασε το κόκκινο χρώμα σου στο υπόλοιπο αμάξωμα αλλά δεν πειράζει σε θέλω και έτσι!
Σας είδα με τα bobber (?) σας τρεις φίλους στον περιφερειακό Γαλατσίου. Ωραίοι!
Keep spamming!!!:a13: