Πρέπει να είσαι εξαιρετικά τυχερός για να καβαλάς ντουκάτι και όταν μείνεις να είναι από βενζίνη.![]()
Πρέπει να είσαι εξαιρετικά τυχερός για να καβαλάς ντουκάτι και όταν μείνεις να είναι από βενζίνη.![]()
Life begins at 45°.
προφανώς, για αυτό έχεις τον αξιόλογο Κινέζο...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Πάντα με μακρύ παντελόνι και συνήθως και μπουφάν ανεξαρτήτως ζέστης.
Tiger 660: Αδιανόητη ζέστη. Καυτός αέρας (όχι απλά ζεστός) σχεδόν συνέχεια στα πόδια και το βεντιλατερ άναβε μέχρι και στους 10 βαθμούς το χειμώνα (1η φορά μου έχει τύχει αυτό). Και το βεντιλατερ του αρκετά θορυβωδες.
Δοκίμασα Hona NX500, Suzuki gsx-8r, VStrom 650, Versys 650, Yamaha MT07, Honda Hornet 750 (το καινούργιο), Tracer 7, Speed twin 900, Tracer 7. Κανένα δεν έβγαζε τη λάβα του Tiger. Κάποια περισσότερο κάποια λιγότερο αλλά κανένα δεν έφτασε τη Νο1 σόμπα (που έχει τύχει σε εμένα τουλάχιστον).
Για την ιστορία το Versys το δοκίμασα για να δω τον κινητήρα και τη ζέστη με σκοπό το RS αλλά μου άρεσε από μόνο του αρκετά. Σα στήσιμο, οδήγηση αλλά και στο θέμα της ζέστης που με 39 βαθμούς έξω ήταν ανεκτό. Δηλαδή ένιωθες ζέστη περισσότερο στα φανάρια αλλά και αυτή δεν ήταν καυτός αέρας ήταν ζεστός. Το βεντιλατερ άναβε στους 104 και έσβηνε στους 98 αν θυμάμαι καλά. Όταν έφυγες και αρχιζες να τσουλας έπεφτε η θερμοκρασία και ένιωθες λιγότερο τη ζέστη. Αν είναι έτσι και το RS μπορώ να ζήσω με αυτό. Δε σας κρύβω πως το versys μου άρεσε αρκετά και με έκανε να το σκεφτώ και αυτό σοβαρά ενώ δεν το είχα στα υπόψιν![]()
Ρε panavour δεν μας ενδιαφερει τι εσωρουχο φορας...δηλαδη καπου ελεος!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Εγώ πλέον χωρίς μηχανή , δεν φοράω και εσώρουχο.
Για κάθε ενδιαφερόμενο.
The Dirty Harry
CBX εφταμιση αερόψυκτο
12 χρόνια ποτέ δεν κατάλαβα ούτε καν ζεστή.
Thunder ace ...θέλω να ξεχάσω εκείνη την την μέρα με καύσωνα στην Αττική οδό.
Ενδιαφερον το θεμα βλεπω...![]()
Ride(s) the wind of change...
προσέχουμε για να έχουμε!...
πόσα χλμ/κιλό κοπριάς βγάζει?
στο μεταξύ, απλώς κάνουν σε μεγάλη κλίμακα αυτό που ήδη συμβαίνει μεμονωμένα. υπάρχουν στην χώρα μας ήδη μονάδες παραγωγής βιο-αερίου , το οποίο και χρησιμοποιούν αμέσως σε γεννήτριες για την παραγωγή ρεύματος.
στο άρθρο το μόνο που έχει σχέση με την μοτοσυκλέτα, είναι η παραπλανητική φωτογραφία...
κι εδώ από το site της suzuki όπου γίνεται ξεκάθαρα λόγος για αυτοκίνητα της Ινδικής αγοράς.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; Χθες στις 18:02.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου