Σελίδα 122 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 2272112117118119120121122123124125126127132172 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.816 έως 1.830 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Μου αρεσει που οταν δεν εχεις τι να πεις δειχνεις κατευθειαν τα πρωταθληματα τις ducati... τα μηχανακια που οδηγανε αυτοι ειναι απο αλλο πλανητη.. για αυτο αστα αυτα εμεις μιλαμε για αυτα που βγαζουν και κυκλοφορουν στους δρομους.

Βγαλανε 100 κυβικα παραπανω και ακομα δε μπορουν να περασουν ενα japan 1000SS ουτε καν το cbr που ειναι το πιο αργο.

Ενώ εσύ παλικάρι 120 σελίδες, έχεις τι να πείς...

Τα πρωταθλήματα τα κότσαρα για να δεί το παλουκάρι οτι αυτό που έκανε η sutzuki το 67 το είχε κάνει η duc το 50...

Και 250 κυβικά παραπάνω να βάλουν πάλι δεν είναι άμεσα συγκρίσιμοι οι δύο κινητήρες...

Αλλά αν είχες έστω την παραμικρή ιδέα, θα αγόραζες τρίφτη για μηχανάκι...

Banned
    Ωραιο το εργαλειο αυτο πολυ γκαζι για 250... ψαχνομουν για aprilia παλια.. αλλα τελικα πηρα tzr250 λογο χρηματων...

Dessert πουλα το και παρε κανα japan ρε... μεχρι και τα 250 σε περνανε

Γληγόρη αμα ήθελα να μην με περνάνε θα είχα κάνει κάτι γι αυτό...

Κοίτα να μάθεις εσυ με το 1000αρι τρίφτη, να με περνάς και βλέπουμε τι θα κάνω εγώ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Ενώ εσύ παλικάρι 120 σελίδες, έχεις τι να πείς...

Τα πρωταθλήματα τα κότσαρα για να δεί το παλουκάρι οτι αυτό που έκανε η sutzuki το 67 το είχε κάνει η duc το 50...

Και 250 κυβικά παραπάνω να βάλουν πάλι δεν είναι άμεσα συγκρίσιμοι οι δύο κινητήρες...

Αλλά αν είχες έστω την παραμικρή ιδέα, θα αγόραζες τρίφτη για μηχανάκι...

Ρε τι με νοιαζουν εμενα τα πρωταθληματα.....
    Και τι με νοιαζει αν φοραει 2κιλινδρο ι floroducati εγω ξερω οτι περνει τα @@ μου... και κανει και 23.000 ευρω... να πληρωσω 10.000 επιπλεον για να παρω τι? ενα μοτερ που εχει παραπανω ροπη μονο στις 3.000σαλ? και να πηγαινω και πιο συχνα σερβις? μεχρι και τα λαδια που θα αλλαζεις θα ειναι διπλασια τιμη θα σου λενε ειναι τις ducati για αυτο ασε ρε....

Ρε μπας και εισαι ξαδελφος τις ducati? αμα εισαι πεστο να μην ασχολουμαστε τζαμπα...

Banned
    Ρε τι με νοιαζουν εμενα τα πρωταθληματα.....
    Και τι με νοιαζει αν φοραει 2κιλινδρο ι floroducati εγω ξερω οτι περνει τα @@ μου... και κανει και 23.000 ευρω... να πληρωσω 10.000 επιπλεον για να παρω τι? ενα μοτερ που εχει παραπανω ροπη μονο στις 3.000σαλ? και να πηγαινω και πιο συχνα σερβις? μεχρι και τα λαδια που θα αλλαζεις θα ειναι διπλασια τιμη θα σου λενε ειναι τις ducati για αυτο ασε ρε....

Ρε μπας και εισαι ξαδελφος τις ducati? αμα εισαι πεστο να μην ασχολουμαστε τζαμπα...

Μικρέ επαναλαμβάνεσε.... Δεν είμαι ξάδερφός καμιάς εταιρίας...

Και πού 'σαι η 1098 σε έχει χαλαρά....

Γληγόρη αμα ήθελα να μην με περνάνε θα είχα κάνει κάτι γι αυτό...

Κοίτα να μάθεις εσυ με το 1000αρι τρίφτη, να με περνάς και βλέπουμε τι θα κάνω εγώ...

Ρε κοτουλα τοσες φορες σε ειπα δεν ηρθες τι να σε κανω εγω....

Σε ειπα οσο καθηστερεις τοσο χειροτερα ειναι.. γιατι παο πιστα καθε ΣΚ... ελα τωρα που ειναι νωρις ...

Αμα το παρεις μια βολτα αυτον το τριφτη το 1000αρι θα πεταξεις το κομπρεσερ σου μετα..

Μικρέ επαναλαμβάνεσε.... Δεν είμαι ξάδερφός καμιάς εταιρίας...

Και πού 'σαι η 1098 σε έχει χαλαρά....

Στα ονειρα τις με εχει ναι....

Τωρα καλαταβα γιατι λενε εχει τα καλυτερα φρενα...

Αφου δε παει... και εχει καλα φρενα.... :rotflmao: :rotflmao:

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    λιγα για τα 250..

Πολλυ ομορφη μοτοσυκλεττα

Α....και παρεπιπτοντως φοραει SUZUKI μοτερ οπως πιθανον γνωριζεις....
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    λΕπον για οσους δν ξερουν, ειμαι με εδω κ καιρο με τους ευρω-πεους, στα @@ σας θα μου πειτε βεβαια, τελος παντων..

α, μπζιτ, ο λογος που καποιος θα δωσει τα διπλα σχεδον λεφτα στο 1098 ειναι ο λογος που ενας δινει 230.000 ευρω για μια F430 κ δν παιρνει ενα εβο που το κανει 1500 ιππους με τα μισα λεφτα..

σο φακεν σιμπλ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27

Αρε οι ευρωπαιοι μοτερ απο japan βαζουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27

ναι.. δλδ απο αποψη αξιοπιστιας ειναι σαν να λεμε οτι εχεις RGV ?

βασικα η απριλια δν ξερω αν εχει καθολου δικα της μοτερ, ολα ροταξ ειναι ε?

λΕπον για οσους δν ξερουν, ειμαι με εδω κ καιρο με τους ευρω-πεους, στα @@ σας θα μου πειτε βεβαια, τελος παντων..

α, μπζιτ, ο λογος που καποιος θα δωσει τα διπλα σχεδον λεφτα στο 1098 ειναι ο λογος που ενας δινει 230.000 ευρω για μια F430 κ δν παιρνει ενα εβο που το κανει 1500 ιππους με τα μισα λεφτα..

σο φακεν σιμπλ..

Ναι ομως το EVO σε μια πιστα το ferrari τι το κανει τα παταει απο πανω μηπως??

Αυτος θα παρει Ferrari μονο για να πουλαει μουρη..

Εμεις θελουμε να πουμε οτι τα Japan ειναι αξια στα λεφτα τους ενω τα ευρωπαικα δεν αξιζουν τα λεφτα τους...

Banned

Εμεις θελουμε να πουμε οτι τα Japan ειναι αξια στα λεφτα τους ενω τα ευρωπαικα δεν αξιζουν τα λεφτα τους...

Για σου Γληγόρη ΓλΗγοΛε!!!!

Για σου Γληγόρη ΓλΗγοΛε!!!!

ψσιτ κοτουλα κοιτα εδω να μαθαινεις λιγο... τι κλαρινα κανουν κατι ευρωπαικες πανακριβες μαλακιες....

http://www.youtube.com/watch?v=s1ZWJjC648I

Μετα λετε οτι τα ευρωπαικα στριβουν και εχουνε αναρτησεις φρενα

ΑΚου τι λεει ο ανθρωπος για το Evo ρε....

Και ξερεις γιατι γαμανε τα suzuki γιατι τους χορηγει ι mitsubishi re :rotflmao: :rotflmao:

το περιοδικο drive πηγε πανω στις σερρες περσι κ εγραψε χρονους. η 430 ηταν το ταχυτερο αμαξι που χουνε μετρησει με 1.30 περιπου ενω το εβο ηρθε 4ο με 1.34!!!!!!

το εβο γ@μαει κ ειναι οπλο παντος εδαφους. τωρα στην ελλαδα οντως οι περισσοτεροι που εχουν φερραρικα κλπ ακριβα αμαξια τα χουν για τη ζμπιστα των μπουζουκιων, αλλα εξω κυριως τα χρησιμοποιουν για το σκοπο που φτιαχτηκαν, λιωσιμο στην πραγματικη ζμπιστα..

συγκεκριμμενα η 430 γ@μαει κ αυτη, μιας κ οποτε βλεπω αποτελεσματα παντα κερδιζουν στην gt2..

η ευρωπη δν πουλαει μονο το αμαξι για την αξια του, αλλα πουλαει κ ονομα, αυτο δν σημαινει πως δν γ@μανε αβερτα βεβαια.. για value for money μαλλον κερδιζουν τα ιαπωνικα αλλα μπαινει στη μεση κ ο παραγοντας αντοχη στο χρονο που τα ευρωπαικα οσο να ναι ειναι πιο διαχρονικα..

το περιοδικο drive πηγε πανω στις σερρες περσι κ εγραψε χρονους. η 430 ηταν το ταχυτερο αμαξι που χουνε μετρησει με 1.30 περιπου ενω το εβο ηρθε 4ο με 1.34!!!!!!

το εβο γ@μαει κ ειναι οπλο παντος εδαφους. τωρα στην ελλαδα οντως οι περισσοτεροι που εχουν φερραρικα κλπ ακριβα αμαξια τα χουν για τη ζμπιστα των μπουζουκιων, αλλα εξω κυριως τα χρησιμοποιουν για το σκοπο που φτιαχτηκαν, λιωσιμο στην πραγματικη ζμπιστα..

συγκεκριμμενα η 430 γ@μαει κ αυτη, μιας κ οποτε βλεπω αποτελεσματα παντα κερδιζουν στην gt2..

η ευρωπη δν πουλαει μονο το αμαξι για την αξια του, αλλα πουλαει κ ονομα, αυτο δν σημαινει πως δν γ@μανε αβερτα βεβαια.. για value for money μαλλον κερδιζουν τα ιαπωνικα αλλα μπαινει στη μεση κ ο παραγοντας αντοχη στο χρονο που τα ευρωπαικα οσο να ναι ειναι πιο διαχρονικα..

ΤΟ σιγκεκριμενο εβο που λες πιο ητανε το απλο ι το MR400?

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε