της ξαδερφης μου ειναι ρε και μου το δωσε!!![]()
της το χαν κανει δωρο κατα την εγγραφη της στο φρο αγγλικων![]()
της ξαδερφης μου ειναι ρε και μου το δωσε!!![]()
της το χαν κανει δωρο κατα την εγγραφη της στο φρο αγγλικων![]()
αρα εσενα για να σου δωσαν το mate πρεπει να εκανες καμια δεντροφυτευση![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αρα εσενα για να σου δωσαν το mate πρεπει να εκανες καμια δεντροφυτευση![]()
![]()
![]()
οχι ρε σωπα...![]()
με κανα ξεβουλωμα βοθρου![]()
το πιθανοτερο! ξερεις κανεναν να ψαχνει να αγορασει σκουτερ?
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
οχι....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
το πιθανοτερο! ξερεις κανεναν να ψαχνει να αγορασει σκουτερ?![]()
δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καγκουρακο να το αγορασει...![]()
το ξερω..ειναι ομως πολυ φτιαγμενο αλλα κ αξιοπιστο..περα απο το τρυπιο πιστονι απο :a31: του μηχανικου δεν εχει βγαλει ποτε τιποτε..κ δεν μου παει η καρδια να το δωσω τσαμπα.. ειναι γρηγορο αρκετα (kazer,crypton,lifan τα περναει για πλακα) αλλα καποιος μεγαλος σε ηλικια δεν νοιαζεται να ναι πολυ γρηγορο.. κανας πιτσιρικας μηπως σκεφτομαι το θελει.. κ το μηχανακι εχει μονο 2000 χλμ με καινουργιο κυλινδροπιστονο..δηλαδη δεν το χω χαρει πολυ.. θελω wrf
![]()
![]()
![]()
το ξερω..ειναι ομως πολυ φτιαγμενο αλλα κ αξιοπιστο..περα απο το τρυπιο πιστονι απο :a31: του μηχανικου δεν εχει βγαλει ποτε τιποτε..κ δεν μου παει η καρδια να το δωσω τσαμπα.. ειναι γρηγορο αρκετα (kazer,crypton,lifan τα περναει για πλακα) αλλα καποιος μεγαλος σε ηλικια δεν νοιαζεται να ναι πολυ γρηγορο.. κανας πιτσιρικας μηπως σκεφτομαι το θελει.. κ το μηχανακι εχει μονο 2000 χλμ με καινουργιο κυλινδροπιστονο..δηλαδη δεν το χω χαρει πολυ.. θελω wrf
![]()
![]()
![]()
τι να πω...
σου ευχομαι να το πουλησεις...![]()
βεβαια αν ηταν townmate θα ειχε γινει αναρπαστο!![]()
![]()
![]()
![]()
:a029:
![]()
ε βεβαι! καλοκαιρι ερχετε..ειτε ως ανεμιστηρας ειτε ως μιξερακι φραπε θα χε γινει αναρπαστο![]()
![]()
![]()
ε βεβαι! καλοκαιρι ερχετε..ειτε ως ανεμιστηρας ειτε ως μιξερακι φραπε θα χε γινει αναρπαστο![]()
![]()
![]()
τρελες ενοικιασεις ειχα κανει το χειμωνα που το δινα ως σομπα-θερμαστρα!:rotflmao:![]()
τι εγινε? τι επαθες?
problem
ρελαντι γιοκ
μπαταρια γιοκ
ηλεκτρικα μου μυριζει παλι και θα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ολοι μερα σημερα μου εσπασε το![]()
\Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
problem