Σελίδα 122 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 2272112117118119120121122123124125126127132172222 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.816 έως 1.830 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    κάνεις λάθος... δεν είναι η τεχνολογία στα χέρια όλων.. είναι η "κοινή" τεχνολογία. Οι καινοτομίες της δεν είναι σε όλα τα χέρια... ακριβώς όπως στον αθλητισμό τα εξελιγμένα ντοπαρίσματα είναι για λίγους (μεταδόθηκε πρόσφατα ο ντοπαρισμός με βλαστοκύτταρα που είναι ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟΣ).

Ούτε φυσικά θα έχουν λόγο οι ξένοι.. με την έννοια που το αποδίδεις. Δεν θα το αφήσουν για λόγους "Εθνικής Ασφαλείας". Πάμε λίγο εκτός θέματος αλλά αξίζει να γνωρίζεις πως τόσο η Ε.Ε. όσο και οι ΗΠΑ υιοθετούν πλέον έστω και άτυπα τον θεσμό των στρατοπέδων εισόδου εκτός συνόρων της Ε.Ε. όπου θα εξετάζονται και θα περνάνε μόνο τότε πλέον τα σύνορα. Εξού και ο Σαρκοζί αντιτίθεται με σφοδρότητα στην είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. Μιλάμε για χώρα που αποτελεί την κύρια πυλη εισόδου μεταναστών , αφού ούτε έλεγχος υπάρχει αλλά ούτε και διάθεση να του ελέγχει και να τους κρατήσει εκεί. Αφού και οι ίδιοι οι Τούρκοι μεταναστεύουν σε άλλες χώρες της Ε.Ε.

Αν έχεις ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τα πολιτικά εσωτερική τόσο της Ελλάδος όσο και της Ε.Ε. (δια ενημέρωσης εννοώ) θα ειχες μάθει οτι πλέον ακόμα και η άδεια παραμονής δίνεται φοβερά δύσκολα , η άδεια περίθαλψης σε δημόσια νοσοκομεία απαιτεί πλέον 100 ένσημα ετησίως και φυσικά για να παραμείνει στην χώρα ο μετανάστης θα πρέπει να δηλώνει αν θυμάμαι καλά 10 ή 12.000? εισόδημα!!! Ο νόμος λοιπόν υπάρχει ,ασχέτως αν δεν εφαρμόζεται. Απλά προς το παρόν η παρουσία τους ενισχύει και άλλους τομείς (βλ. εργασιακό , ασφαλιστικό κοκ) και δεν συμφέρει .. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ... το φιλτράρισμα-απομάκρυνση τους.

Σκέψου εικόνα του Ελληνικού κράτους αν μέσα σε ενα μήνα ξεκαθαρίσει το τοπίο με λαθρομετανάστες. Μείνουν μόνο οι 250.000 εγγεγραμένοι. Χωράφια, αποκομμιδή σκουπιδιών, οικοδομές, εργασίες χειρωνακτικές (που δεν καταδέχονται οι νεο-Έλληνες , παρόλο που είναι επικερδής), συνεργεία Ι.Χ. , κτλ... όλα χωρίς προσωπικό. Τότε; .. τι θα γίνει;...

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και στις ΗΠΑ με τους Λατίνους απο Κούβα, Μεξικό κτλ..

Είναι οι σύγχρονοι είλωττες της "Σπάρτης" , περισσότεροι μεν , αλλά με ελάχιστα δικαιώματα. Στην ιστορία η Σπάρτη βέβαια έπεσε λόγω των απωλειών των ομοίων και των πολιτών της , αλλά τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Μιας και απώλειες δεν υπάρχουν.. μόνο η παραμονή των ειλωττών και των πολιτών υπάρχει. Και με την συνεχή εφαρμογή των ισορροπιών δυνάμεων με το μέρος των Δυτικών (βλ. ισχύς στρατού, οικονομία κτλ. ).

Για το θέμα της γεννιάς των 700?... και ναι και οχι..

Ναι έχεις δίκιο γιατί , οι πιτσιρικάδες και γενικώς οι νέοι έχουν μια τάση να απαξιώνουν εργασία που δεν τους συγκινεί (δηλαδή οχι γραβάτα-γραφείο-υπολογιστής-μόστρα) παρόλο που αν δουλέψεις "μουτζούρα" , βοηθός σιδερά ας πούμε, είναι περίπου 50? και βαρέα (το γνωρίζω απο τον πατέρα μου αυτό, καθότι του επαγγέλματος.) Προσωπικά και αυτό έκανα , και αποθηκάριος και οτι άλλο βάλει το μυαλο σου. Αλλά αυτό είναι θέμα γονιών και μετά τεμπελιάς. Οπότε 700 ευρώ.. ναι... αλλά επειδή το μυαλό τους είναι κολημένο σε ενα στερεότυπο εργασίας και οχι εκεί που θα τους δώσει χρήμα αλλά θα πρέπει να στρωθούν στην δουλειά.

Οχι δεν έχεις δίκιο τώρα, γιατί η γεννιά που λες έφερε την Ελλάδα στα σκατά που είναι. Μιλώ για τον μπάρμπα (οχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι) που λαδώνει στην εφορία και συντηρεί τον βόθρο που ζούμε. Για εκείνον που θα κάψει το χωράφι για να το κάνει βοσκοτόπι, για εκείνον που θεωρεί πως είναι μαγκιά να κλέψει στην ουρά αντί να περιμένει ... εκείνον που θεωρεί Ελληναριά το να περάσει με κόκκινο και να ζητήσει και ρέστα... να κλεψει επειδή θέλει να προλάβει να μην τον κλέψουν. Γιατί ναι... υπήρξαν επαναστάτες.. αλλά ήταν 1-10-100 τα άλλα 6.000.000 όμως είναι οι χειρότεροι... είναι εκείνοι που θα δείς σε καρέκλες δημοσίων οργανισμών και υπουργείων να κλέβουν , να ειρωνεύονται και να αρπάζουν φακελάκια..

Οπότε το οτι κάποια στιγμή μια γεννιά θα φύγει , μπορεί να είναι κακό όπως λές... αλλά σίγουρα θα έχει και καλά... αυτός άλλωστε είναι ο κύκλος της ζωής... η εξέλιξη των πάντων.. ή "τα πάντα ρείν" κατά τον Ηράκλειτο.

υ.γ. ξεφύγαμε λίγο, αλλά νομίζω οτι αξίζει ο κόπος και η συζήτηση.

Gandalf

META TH ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ............

Όλο τό οπλοστάσιο της, τό πυρηνικό...........πού βρισκόταν σέ κάτι Ούκρανίες κ.λ.π...
    άγοράστηκε άπό όποιον τάριχνε...???

Πόση παραπάνω τεχνολογία χρειάζεται γιά νά γίνει ή γή ....ΣΚΟΝΗ......?????

Γαμήθηκε ή Γαλλία..........ναί ή όχι γιά ένα μήνα σχεδόν....??

Κάηκαν κάποιες συνοικίες τού Λός Άντζελες παλιότερα....??

Έφαγε 3500 ?? κόσμο ή έλεγχόμενη τρομοκρατία...??

Φάγανε 200 άνθρώπους στή Μαδρίτη...??

Γιατί δέν τούς έφαγαν στήν Άθήνα άλλά στήν Ίσπανία πού έφαγε σκατά στό Ίράκ..??

Όσο έλεγχόμενη καί νάναι........

ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ..........

Βρίσκομαι μέσα σέ ένα δικηγορικό γραφείο τά τελευταία 5 χρόνια
    μέ πολλούς δικηγόρους........πού ασχολούνται
    μέ άλλοδαπούς........

Άστο μή τό πιάσουμε αύτό.......
    Ένα είναι σίγουρο,ότι τά πολλά νομικά παραθυράκια καί τά σύνορα μας μέ τούς Τούρκους
    έχουν κάνει τήν Έλλάδα πρώτο στόχο τών άλλοδαπών πού είσέρχονται
    παράνομα.....!!!!
    Θυμάσαι τό καράβι στήν Ίταλία..??

Έχω δίκαιο.............γιατί άπό τή γενιά πού λές τά σκατά...............

ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ 4-5%.............

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ................ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ...........ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ....!!!!!!!

Τά παραδείγματα πού φέρνεις άφορούν τή φτώχεια καί τή μιζέρια τών καιρών
    καί όχι κάποια συγκεκριμμένη γενιά......

Ή δική μου γενιά ........ΝΑΙ.........έφερε τά σκατά άλλά δέν είμαστε.......

ΟΛΟΙ..............ΔΑΜΑΝΑΚΗ...........!!!!!!

Ό πολύς λαός πέρασε άπαρατήρητος στή φτώχεια,άγωνιζόμενος ,ίδεολόγος.......

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..............ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ.........!!!!!!

Αύτό τό παραμύθι..........γιατί μάς γεννήσατε,καί τί μάς παραδώσατε........

ΠΡΕΠΕΙ ..........ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ........

Καί οί πρίν άπό μάς ,ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ.............ρουφιάνους ,φασίστες,δοσίλογους,
    κουκουλοφόρους,καί πάει λέγοντας.........
    γιαυτό κι έσείς σταματήστε νά έπικαλείστε τά σκατά πού σάς παραδώσαμε
    ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ...........ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ.......

Αύτή είναι ή διαφορά μας...........ξέρεις πότε θά τό κάνετε.......???
    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ.....!!!!!!

Γιατί........???

Διότι είστε ή γενιά τών φλώρων..........τών Γκούντις,.......τής πρέζας .........
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ..........!!!!!!!!

Εύχομαι νά δώ τήν άντίδραση σας...........πρίν πεθάνω,μπάς καί νοιώσω ότι έχω
    άφήσει κάποια πνευματική κληρονομιά στό γιό μου........ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.....!!!!!!!

160...............Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ.........??????

μόλις τό άκουσα στήν t.v..............

Διαγωνισμό ύπερβολής έχουν αύτές οί άδερφές.......???

Ξέρω.........ξέρω.........μπίζνες είναι καί θά τά βγάλουν.......

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Terens... εθελοτυφλείς;

Είσαι και σε δικηγορικό γραφείο και ανέφερες παραθυράκια.. ποιός παίρνει τα φακελάκια;
    Ποιός είναι εκείνος που ενισχύει το σύστημα της διαφθοράς;

Σύμφωνοι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι... αλλά το κεφάλι έχει κοπεί πολλές φορές στην Ελλάδα και το σώμα συνεχίζει και είναι άρρωστο. Και το κακό είναι οτι μεταδίδεται και στους νέους αυτό.

Όταν ανοίξεις τα μάτια σου και πας να δείς ποιοί είναι οι υπάλληλοι στις Δ.Υ. και ποιές ηλικίες τσεπώνουν φακελάκια και μετέχουν στα σκάνδαλα .. τα ξαναλέμε για το θέμα αυτό.

Για το θέμα τεχνολογία - τρομοκρατία τσίμπησες και εσύ το τυράκι που λέγεται "ασφάλεια" και "ευημερία". Τίποτα δεν τρέχει και ανά πάσα στιγμή οτι τους πάει στραβά το διορθώνουν. Είτε λέγεται αυτό Ιράν, είτε Ιράκ, είτε Τσετσενία, είτε Οσετία, είτε Β.Κορέα.

Οι καινοτομίες ποτέ δεν πουλήθηκαν.. απλά μετανάστευσαν ακριβώς όπως μετά την Ναζιστική Γερμανία που οι γνώσεις έφυγαν προς τους ισχυρούς και οχι προς όλο τον κόσμο.

Αν θες πάντως να πιστεύεις οτι πιστεύεις πάσο.... αλλά μη προσπαθείς να πείσεις και άλλους οτι είναι και σωστό γενικώς.. Κάποιοι ασχολούνται πολύ περισσότερο απο όσο νομίζεις με τα πεδία που αναφέρεις.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    καλά μιλάς σοβαρά τώρα?
    οτι θες καταλαβαίνεις και λές, προφανώς ζαλισμένος απο την κορυφή που νομίζεις οτι βρίσκεσαι... τα μαθήματα και τις συμβουλές άστες για κάποιον που ίσως πιάσουν τόπο... εγώ είμαι απασχολημένος τώρα παπαγαλίζοντας το goal και ψάχνοντας να βρώ κάποιο άλλο θύμα ν'αναλύσω τα γραφόμενά του γιατί εσύ τελικά αποδείχθηκες γνώστης και δε με παίρνει...
    καλά να περνάς monsieur... εύχομαι να βρείς μια εφημερίδα να γράφεις για να μπορέσεις κι εσύ να προσυλιτίζεις κόσμο όπως έγινε μ'εμένα και το goal...

ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΗ MANU... Ο BERBATOV ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΤΟ...

ΜΗΠΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...........ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΣΥ.......???

Τό στρίβειν....... διά τού άρραβώνος φίλε μου...........δείχνει άδυναμία.......!!!!!

Όπως λέμε άπορία ψάλτου βήξ.......!!!!!!!

Είπαμε..........τά στραβά όλοι τά ξέρουμε,..........ή πρόταση σου....?????????

Δέ νομίζω ότι μπορώ νά συνεχίσω τόν διάλογο ,μιά καί άδυνατείς νά άπαντήσεις

Τώρα ................μιλάς σοβαρά κ.λ.π........δέν είναι τρόπος νά άντιπαρατεθείς

σέ μιά συζήτηση.........

Θέλεις τήν άποψη μου.........??????

Χειρίζεσαι πολύ καλά τή γλώσσα........φαίνεσαι καί πρέπει νάσαι μορφωμένος

ΑΛΛΑ............ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ............γιά νά μή λές ότι χαρακτηρίζω

ΑΝ ΔΕΝ.......κάνεις πλάκα γιά νά λέμε..........

ΔΕΝ..............ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ..........!!!!!!!!

Άν καί θά μπορούσα λόγω θέσης καί έπαγγέλματος..............

ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ..............τή λέξη προσυλιτισμός..........!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΗ..........ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ............ΦΑΣΙΣΜΟΣ.......!!!!!!!

Κι γώ γιά πρώτη λέξη...........άντί γιά μαμά,............είπα

Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α....!!!!

Τίς άπόψεις μου όμως ...........τίς ύποστηρίζω μέ πάθος.......μέ έπιχειρήματα
    καί ένδείξεις,άποδείξεις........

Έκτός άπ΄όταν άστειεύομαι........
    Δέ νομίζω ότι μπορούμε νά πούμε κάτι άλλο οί δυό μας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Terens... εθελοτυφλείς;

Είσαι και σε δικηγορικό γραφείο και ανέφερες παραθυράκια.. ποιός παίρνει τα φακελάκια;
    Ποιός είναι εκείνος που ενισχύει το σύστημα της διαφθοράς;

Σύμφωνοι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι... αλλά το κεφάλι έχει κοπεί πολλές φορές στην Ελλάδα και το σώμα συνεχίζει και είναι άρρωστο. Και το κακό είναι οτι μεταδίδεται και στους νέους αυτό.

Όταν ανοίξεις τα μάτια σου και πας να δείς ποιοί είναι οι υπάλληλοι στις Δ.Υ. και ποιές ηλικίες τσεπώνουν φακελάκια και μετέχουν στα σκάνδαλα .. τα ξαναλέμε για το θέμα αυτό.

Για το θέμα τεχνολογία - τρομοκρατία τσίμπησες και εσύ το τυράκι που λέγεται "ασφάλεια" και "ευημερία". Τίποτα δεν τρέχει και ανά πάσα στιγμή οτι τους πάει στραβά το διορθώνουν. Είτε λέγεται αυτό Ιράν, είτε Ιράκ, είτε Τσετσενία, είτε Οσετία, είτε Β.Κορέα.

Οι καινοτομίες ποτέ δεν πουλήθηκαν.. απλά μετανάστευσαν ακριβώς όπως μετά την Ναζιστική Γερμανία που οι γνώσεις έφυγαν προς τους ισχυρούς και οχι προς όλο τον κόσμο.

Αν θες πάντως να πιστεύεις οτι πιστεύεις πάσο.... αλλά μη προσπαθείς να πείσεις και άλλους οτι είναι και σωστό γενικώς.. Κάποιοι ασχολούνται πολύ περισσότερο απο όσο νομίζεις με τα πεδία που αναφέρεις.

Gandalf

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ............

Κανένα φακελλάκι δέν ύπάρχει.........στό θέμα αύτό παρά έλαστική νομοθεσία
    περί άσύλου , παραθυράκια νομικά τερτίπια κ.λ.π.......
    Δέ μπορώ νά κάθομαι τώρα νά σού άναλύω νομικά θέματα.......

ΜΙΛΑΩ...........ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.......!!!!!!

Μή μέ πάς τώρα άλλού.........δικηγόροι,δικαστές καί τέτοια.......
    Ή διαφθορά στό δημόσιο βίο είναι δεδομένη,όταν πάς καί ψηφίζεις νά
    προσέχεις........
    έγώ δέν έβγαλα κανέναν άπό αύτούς πού κυβέρνησαν τά τελευταία
    28.............χρόνια........!!!!!!

μιά φορά σάν παιδί έκανα καί έγώ ένα λάθος τό 1980.........
    όπως όλη ή Έλλάδα.......!!!!!
    Έφαγα τό παραμύθι τού ύπαρκτού σοσιαλισμού.........

Τήν άλλη μέρα όμως τών έκλογών, μετάνιωσα.......!!!!!!

Δέν προσπαθώ νά πείσω κανέναν...........καί γιά τίποτε

τή γνώμη μου καταθέτω.........

Ή γενιά μου φίλε γνώρισε πολύ..........φτώχεια ,πείνα........πολιτικό κυνήγι......!!!!

Μεγάλωσα μέσα στήν άνασφάλεια........καί στά πολιτικά σπασίματα.......

Ή οίκογένεια μου ήταν άπό αύτές πού έπισκεύθηκε τή Γυάρο........

Άπό τά 7 μου...........ένιωσα τί θά πεί .............κουμμούνι.......!!!!!!!

Γιά ποιά εύημερία..............καί πιά άνασφάλεια μού μιλάς τώρα.......

ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤ' ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ.........

ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ................!!!!!!!

Ότι ήταν νά πάρει άπό μένα τό σύστημα τό πήρε..........τώρα είμαι

παροπλισμένος πιά...........ξεχασμένος,γραφικός κανείς δέ νοιάζεται καί

δέ φοβάται μήπως ξυπνήσω κάποιον......!!!!!!!

Τό ότι...........τά μισά κράτη τής Νοτιοανατολικής πρώην Σοβιετικής Ένωσης

έχουν πυρηνικά όπλα.........

ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ.......???

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ...............ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ...........ΕΕΕΕ....

Έδώ δέ μπορούμε νά συμφωνήσουμε γιά τό Μαντούκα καί τήν ΑΕΚ

γιά τό Γιαννάκη καί τήν μπασκετική του έφυία........

θά συμφωνήσουμε γι'αύτά...???

Διότι είστε ή γενιά τών φλώρων..........τών Γκούντις,.......τής πρέζας .........
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ..........!!!!!!!!

Χαλαρα παιδια......

Αν πραγματικα καποτε ξυπνησουμε τοτε θα διαληθει το συνμπαν και παντου.....
    Αφηστε τα καλλητερα ....................οσο γιαυτο που ειπες οτι ειμαστε μια γεννια της πρεζα των γκουντις και αλλα ..................... εισαι πολυ λαθος και μην ξεχνας για την δικια σας γεννια εμεις δουλευουμε για 700-650.......και ακομα με ολα αυτα μας εχετε και φημομενους .
    Και ο λογος ειναι οτι η γεννια του ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣεχει στοργγυλοκαθησει σε Μεγαλες καρεκλες που μας εχουν κανει ομηρους....ασε μεγαλε ο ρομαντισμος και η ιδεες βουλιαζουν μερα με την μερα και ξερεις γιατι ???

ΜΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΙΜΗ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ........

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙς ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕς ΟΤΙ ΦΤΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΕΝΝΙΑ..............

ΜΙΑ ΠΑΡΗΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΣΤΑΒΗ ΑΪΛΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΤΙΞΑ ΤΗΣ.....ΚΑΙ ΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΛΟΙΤΑ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΑΤΕ.......ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΞΕΚΟΙΝΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ????ΣΚΕΨΟΥ .........

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΤΑΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ.......
    ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΒΡΗΣΚΟΝΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ..........

Υ.Γ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ . ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ............
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Τι καθεστε και συγκρινετε....Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης μεταξυ 2 διαφορετικων πραγματων...

Εκτος αυτου ειναι σαν να λεμε οτι απο το 1980 και πριν ειναι καλοι και απο το 1980 και μετα βγηκαν ζωα ή το αναποδο...

Δεν υπαρχει αυτο....Καθε εποχη εχει και τα δικα της μετρα και προβληματα...

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εμεις βγηκαμε πιο ψηλοι απο εσας Τερενς

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εμεις βγηκαμε πιο ψηλοι απο εσας Τερενς

μπαααααααααααααααααααααα......

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    μπαααααααααααααααααααααα......
    Δεν τον ξέρει ρε συ.:rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Επεσα στην περιπτωση ε?

Ενταξει κατα μεσο ορο εννοω

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν τον ξέρει ρε συ.:rotflmao:

αλλα εστω....ειναι ευγενικος και του μιλαει στον πλυθυντικο....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6

ΜΙΑ ΠΑΡΗΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΣΤΑΒΗ ΑΪΛΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΤΙΞΑ ΤΗΣ.
    Αυτό για ξαναπέσ'το καλύτερα ρε αδερφέ.Το φέρνω από δω,το φέρνω από κει,άκρη δεν βρίσκω.Για κάνε μια μετάφραση.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Κανονικά θα έπρεπε να μην ασχοληθώ άλλο με το θέμα καθώς όπως λένε οι Σάξωνες , "you can not teach an old dog new tricks". Δεν περιμένω λοιπόν να αλλάξεις οπτική ή γνώμη στο πως βλέπεις τον κόσμο γύρω σου αλλά μια απάντηση χρειάζεται σε κάποια πράγματα.

Οι αγώνες της προηγούμενης γενιάς έιναι καθόλα σεβαστοί επειδή διατήρησαν ελευθερία και δημοκρατία. Αλλά απο εκεί και μετά τι γίνεται; Γιατί οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν περί τα 35 έτη ηλικίας και για το διάστημα αυτό το μόνο που έγινε είναι η διατήρηση των παραπάνω αγώνων ώς ασπίδα/επιχείρημα προς όποιον τολμήσει να αμφιβσητήσει τα πεπραγμένα των παλαιότερων.

Να δώσουμε μια εικόνα λοιπόν απο Δ.Υ. που θα μπείς μέσα και απο τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο θα συναντήσεις ανοιχτές παλάμες για να κάνεις την δουλειά σου. Ενα σύστημα φυσικά που βρήκαν οι νέοι και ούτε το δημιούργησαν ούτε και θέλουν να το διατηρήσουν. Και είναι εμφανές αν πας και μιλήσεις με νεαρούς γιατρούς, με νεαρούς δικηγόρους (στον κλάδο σου είναι.. κάντο), γενικά με νέους που μπαίνουν μέσα και αντιδρούν στο τι βρίσκουν.. γιατί μετά θα το φάνε και οι ίδιοι στην μάπα , για να τα κονομήσουν... να καταξιωθούν. Για να είναι αποδεκτοί απο την παλαιότερη γενιά που κουνά ακόμα τα νήματα. Και δεν είναι μόνο οι λίγοι που λες. Είναι ο απλός κυρ-Μήτσος που θεωρεί πως θα παρακάμψει τον έλεγχο της εφορίας με ενα λαδωματάκι ή θα σε περάσει στο κόκκινο φανάρι γιατί βιάζεται.. είναι η γενιά που έφτιαξε την μεταπολεμική Ελλάδα όπως την έκανε και την απολαμβάνουμε σήμερα!

Για το θέμα των αλλοδαπών ειδικά που αναφέρεσαι , χρειάστηκε ο νόμος του 2004 έτσι ώστε επιτέλους να αλλάξουν λιγο τα πράγματα και να χαθεί η γραφειοκρατία και φυσικά τα φαινόμενα , σου κάνω την δουλειά αν καταθέσεις επί την παλάμη. Τα όσα νομικά μου χρειάζονται τα γνωρίζω ήδη τόσο λόγω επαγγέλματος όσο και της παλαβομάρας που με δέρνει για την διεθνή διπλωματία και ζητήματα ασφαλείας, διαβάζοντας οτι πέσει σχετικό στα χέρια μου , ακόμα και σαν διατάξεις μέσα απο το web και αντίστοιχες ιστοσελίδες. Μην σου κάνει εντύπωση οτι μπορεί κάποιος να έχει μια αρκετά έγκυρη γνώμη ασχέτως ηλικίας. Παντογνώστης φυσικά δεν είμαι, αλλά κάποια πράγματα είναι πολύ πιο οικεία μου απο όσο νομίζεις. Ειδικά το θέμα διεθνούς ασφαλείας (που περιλαμβάνει πλέον και το μεταναστευτικό).

Τι θα κάνουν οι νέοι λοιπόν που έρχονται ενώ η προηγούμενη γενιά φεύγει; Θα πρέπει να διορθώσουν όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και μας έφεραν κακήν κακώς σε μια χώρα χωρίς αξιοκρατία, σεβασμό προς τον πολίτη, γεμάτη απο νοοτροπία βλαχοτσομπάνων και κλεφτών. Θα πρέπει εκτός απο αυτά να εξελιχθούν και οι ίδιοι προς το καλύτερο έχοντας την αντίδραση των παλαιότερων που ήδη νιώθουν πως ξεβολεύονται απο αυτά που έχουν συνηθίσει. Να κάνουν το διπλό έργο δηλαδή με τις όποιες ανταμοιβές έχουν σήμερα και αντιμετωπίζοντας και την μομφή των παλαιότερων... που μου θυμίζουν τους γέρους του muppet show, όπου πετάνε αττάκες για το χάλι του show, αλλά δεν κάνουν και τίποτα για να το βελτιώσουν.

Να τονίσω εδώ οτι δεν έχω κάτι με εσένα επί προσωπικού , άλλωστε δεν σε γνωρίζω,... αλλά η γνώμη που εκφράζεις έχει καταντήσει η πιπίλα των παλαιότερων που εντέχνως είτε αγνοούν , είτε το αποφεύγουν να πουν πως δεν φτάνει μόνο να κάνεις κριτική αλλά θα πρέπει αυτό που έχεις κάνει να δίνει και τις βάσεις στους επόμενους να βελτιώσουν το έργο και οχι να αποτελεί τροχοπέδη στην πορεία τους.

Να ζητήσω συγνώμη για την παρεκτροπή του thread αλλά μερικές φορές ο λόγος (γραπτός ή προφορικός) έχει την δική του ζωή και γνώμη και παίρνει διαφορετική τροπή απο εκείνη που έχει την στιγμή που μιλάς για κάποιο διαφορετικό θέμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Να τονίσω εδώ οτι δεν έχω κάτι με εσένα επί προσωπικού , άλλωστε δεν σε γνωρίζω,... αλλά η γνώμη που εκφράζεις έχει καταντήσει η πιπίλα των παλαιότερων που εντέχνως είτε αγνοούν , είτε το αποφεύγουν να πουν πως δεν φτάνει μόνο να κάνεις κριτική αλλά θα πρέπει αυτό που έχεις κάνει να δίνει και τις βάσεις στους επόμενους να βελτιώσουν το έργο και οχι να αποτελεί τροχοπέδη στην πορεία τους.

τιποτα αλλο/////
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6

τιποτα αλλο/////
    Δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα,θα σού πω μόνο ότι έχω παιδιά.
    moto perpetuo

hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Εγώ θα σας πω ότι ξεφύγατε για τα καλά! Η αντιπαράθεση είναι ή δεν είναι για το τρέχον πρωτάθλημα; Άνοιξα ο καλός σου να βαβάσω κανά αθλητικούλι και καμιά βαρύγδουπη ανάλυση για τον ρόμβο του Δώνη το τρεχάτε ποδαράκια μου του ΠΑΟ και το ότι πει ο πρόεδρος σύστημα του ΟΣΦΠ και αντ αυτού βλέπω δημοκρατίες ναζισμούς φασισμούς αγώνες Γυάρο... αφού γύρισα πάλι στην κεντρική σελίδα μήπως πάτησα κατά λάθος άλλο θρεντάκι.
    κι επειδή θέλω να παραμείνω στο... αληθινό πνεύμα του θρεντ μου εξηγεί κάποιος πως αυτή η βλακεία που πληρώνει η ΕΠΟ για να κρίνει τους διαιτητές έδωσε 5,9 δεν θυμάμαι στο Βασάρα ενώ στον επόπτη που έσπρωξε το διαιτητή στο πέναλτι του δίνει 7+;;; κουφάθηκα!!!
    Ιδού τί διάβασα ο άνθρωπος:

Η Pro Zone την οποία πληρώνει η Σούπερ Λίγκα για να βαθμολογεί τους διαιτητές, στην έκθεση της υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει πέναλτι και προβαίνει σε αρνητικά σχόλια για την παρουσία του Κύρου Βασάρα τον οποίο βαθμολογεί με 5,9, ενώ στο βοηθό του Δ. Σαραϊδάρη που ώθησε το Βασάρα να υποδείξει το πέναλτι βάζει 7,3.

Στην έκθεση γίνονται αρνητικά σχόλια για τον Κύρο Βασάρα. Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «δεν απέδωσε βάσει των αναμενομένων», «καταλόγιζε ανύπαρκτα φάουλ» και «έκανε συχνές διακοπές χωρίς λόγο.

Μην μου το γυρίσετε σε πολιτικοοικονομικές αναλύσεις σας παρακαλώ...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα