ετσι ακριβώςΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
o ΚΑΡΑ για αλλη μια φορα ΗΓΕΤΗς. ΕΝΑ εργαλειο που καθε προπονητης θα ηθελε στην ομαδα του..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι ακριβώςΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
o ΚΑΡΑ για αλλη μια φορα ΗΓΕΤΗς. ΕΝΑ εργαλειο που καθε προπονητης θα ηθελε στην ομαδα του..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα εσενα ο καρα σου χει κανει αρκετα κλισματα, και θα σου κανει και αλλα.. μην αγχωνεσαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ετσι ακριβώς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ετσι ακριβώς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γυρισες αγορι μου???
και γυρισες...και διαβαζεις κατι τετοιες ατακες.....τι αλλο θελεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πες του να το πάρει όλο με την όπισθεν για να μη βρει πουθενά ο παιχταράς :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καλα εσενα ο καρα σου χει κανει αρκετα κλισματα, και θα σου κανει και αλλα.. μην αγχωνεσαι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σαι καλά το είχα ανάγκη το γέλιο ειλικρινά![]()
ναι γύρισα και έχω πήξει απίστευτα το κέρατο μου, πάλι καλά που ακούμε και κάνα ανέκδοτο και μας φτιάχνει η διάθεσηΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
γυρισες αγορι μου???
και γυρισες...και διαβαζεις κατι τετοιες ατακες.....τι αλλο θελεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα σε παρακαλουσα να μην γαυριζεις και εσυ και να λες οτι ναναι....εγω για αλλα ειχα αποριες και σε αλλα απαντας...και βεβαια δεν ρωτησα εσενα...απλα ειχα καποιες αποριες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ.............
ΡΙΒΑΛΝΤΟ...........ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ..........ΤΟΖΕΡ...........ΣΟΡΕΝΤΙ ΝΟ...........ΤΣΙΡΙΛΟ...........
Κ.Λ.Π.......Κ.Λ.Π......Κ.Λ.Π.....
ή
γιά τά πετυχημένα καί φτηνά συμβόλαια τών..........
ΦΕΡΡΕΡ..........ΔΩΝΗ..........ΜΠΑΣΙΝΑ...........κ.λ.π....κ.λ.π....
μερικά έκ τών όποίων άκόμα τά πληρώνει ή ΑΕΚ....?????
Ή μήπως φταίει ό Θανόπουλος γιά τά 25-30 μύρρια χρέη πού βρήκε....???
Άπό μιά όμάδα πού είχε φοβερά έσοδα καί στηρίχτηκε άπό τόν κόσμο όσο ποτέ....???
Έπί 4 χρόνια....??
Άστο φίλε...........μάνατζερ τής Βανδή έγινε τό πουλέν σου.......καί τού Σαντάνα......!!!
Γιά έκεί ήταν άπό τήν άρχή ,αλλά άσέλγησε κι αύτός μέ τήν παρέα του
στίς πλάτες μας....!!!
Μόλις τό παραδεχτείς..............τά ξαναλέμε.....!!!!!!!!
![]()
και επειδη εγω δεν ειμαι κοτουλα....
Ριβαλντο...εφυγε για τα φραγκα...και καλα εκανε στα 37 του...
Παπασταθοπουλος...πως μπορεις να κοψεις την καριερα σε ενα 20χρονο παιδι που παει στο campionato...
Τοζερ...τον εδιωξε ο βατραχος αν δεν τα εμαθες....
Σορεντινο...δεν γυρναγε με την καμμια Ελλαδα...διαβαζες την παντοφλα που ετρωγε απο την γυναικα του....
Τσιριλλο...που τον θυμηθηκες αυτον???φετος ηρθε στον Παοκ....γιατι δεν τον αγορασαν???ο Ντεμης δεν ειναι πια προεδρος....ο Θανοπουλος ειναι....
Για τον Φερρερ ηταν οντως ενα μεγαλο λαθος του...που του εκανε ενα τοσο μεγαλο κλειστο συμβολαιο...
ο Δωνης τι???ηταν και ειναι ενας νεος ελληνας ανερχομενος (θεωριτικα) προπονητης...τι λαθος εγινε???απλα δεν κολλησε με την ομαδα....
το ιδιο ισχυει με τον Μπασινα...δεν σημαινει οτι ολοι οι παιχτες πιανουν....εδω ειχες φερει τον Τσιριτς και δεν ακουμπησε....τα κλπ κλπ δεν τα καταλαβαινω και δεν με πολυνοιαζουν....
τι βρηκε ο Θανοπουλος????ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ....Ρε Αγγελε πλακα Με κανεις τωρα???ο Θανοπουλος και ο Νοτιας δεν προσγειωθηκαν ξαφνικα στην ΑΕΚ...ηταν απο τους αρχικους επενδυτες στην ομαδα που μπηκε ο Ντεμης ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ....καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο???
μαζευομαστε 20 ατομα....βαζουμε ολοι απο 10 κουκια....μαζευονται 200 κουκια...αποφασιζουμε
ΟΛΟΙ μαζι μεσω ΔΣ για το πως θα τα ξοδεψουμε....και βγαινει αυτος που εχουμε για μπροσταρη να τα πει σε ολον τον υπολοιπο κοσμο...δεν κανει κουμαντο...
υ.γ. ασελγησε με την παρεα του???ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ.....το ξερεις οτι η παρεα του ειναι ο Θανοπουλος και ο Νοτιας....
υ.γ. 2 ακομα περιμενω να δωσει καποιος στιγμα για τους επενδυτες....που βρισκονται....ποτε θα φτασουν...ποσα λεφτα θα βαλουν....
υ.γ. 3 ακομα δεν εχεις καταλαβει...για εμενα ΑΕΚ παπαλα οχι επειδη εφυγε ο Ντεμης....αλλα γιατι μου εφεραν πισω τον βατραχο....το 96 φανταζομαι εισουνα στην Σαλλονικα....και δεν ακουσες τι ελεγε εξω απο το members club....ποσο μαλλον στον Διονυσο...εγω και ακουσα....και θυμαμαι...και δεν ξεχναω ΠΟΤΕ....
σφαχτητε τωρα με την ησυχια σας....εγω φετος θα το απολαυσω το show....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
επειδη ειναι λογικο με την ηλικια σουνα μπερδευεις τις εποχες, θα σου εξηγησω..
ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ. οι περισσοτεροι λειπουν, και πολλοι ειμασταν για τετοια εποχη.
2) ειναι αρχη πρωταθληματος ακομα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κρισιμο παιχνιδι που κρινει πρωταθλημα που εχει να δει μια ομαδα 15 χρονια, και φυσικα επρεπε να ειναι πολος ελξης.
![]()
προς ακατανομαστο και λοιπους::
γιατι φωναζετε ρε?? δεν ειπαμε εμπιστοσυνη στον τεν κατε?
δεν ειπαμε...αυτος ΞΕΡΕΙ τι μεταγραφες πρεπει να γινουν και ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ??
δεν ειπαμε περισυ του τα φορτωσαν (παικτες) αλλα φετος κανει αυτος κουμαντο???
ακομα γελαει ο κοσμος με τον βοηθο προπονητη που εχουμε....και εσας σας πηρε κοντα 2 χρονια να το καταλαβετε....
για πειτε μου λιγο...εχτες...
- ποιος ηταν δεξι χαφ?
- ποια ηταν τα στοπερ?
- ποιος επαιζε αριστερο χαφ??
- δεκαρι ειχαμε??καμμια μπαλια δηλαδη περασε μπροστα??
- οι γιόμες απο το κεντρο για το κεφαλι του σαλπι...ηταν κολπο??
και οταν λεω ποιος επαιξε....δεν εννοω ονοματα...αλλα αν υπηρχαν στο γηπεδο.
ΡΕ ΤΖΩΡΤΖ...............ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΚΑΝΕΙΣ....??
Άλλα σού γράφω.........άλλα βλέπεις...!!!
Μέ τούς Τσέχους...........ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΑΙΞΑΤΕ....??
ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ...??
ΤΙ ΜΗΝΑΣ ΗΤΑΝΕ....??
ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ.....??
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ............ΧΕΙΜΩΝΑΣ.......????
Όλοι οί βάζελοι 19 Αύγούστου άρχίζουν τίς διακοπές τους..??:rotflmao: :rotflmao:
![]()
ρε μαν με δουλευεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΡΕ ΤΖΩΡΤΖ...............ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΚΑΝΕΙΣ....??
Άλλα σού γράφω.........άλλα βλέπεις...!!!
Μέ τούς Τσέχους...........ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΑΙΞΑΤΕ....??
ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ...??
ΤΙ ΜΗΝΑΣ ΗΤΑΝΕ....??
ΙΑ ΕΠΟΧΗ.....??
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ............ΧΕΙΜΩΝΑΣ.......????
Όλοι οί βάζελοι 19 Αύγούστου άρχίζουν τίς διακοπές τους..??:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
τι περισσοτεροι, πλακα μου κανεις?![]()
και παλι οτι και να ηταν...σου ειπα..ειναι αρχη, αλλοι εχουν ξενερωσει, αλλοι λειπουν αλλοι ετσι αλλοι αλλιως.
εσεις που μπορει να παιρνατε πρωταθλημα μετα απο 300 χρονια, που ησασταν??
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
θα σε παρακαλουσα να μην γαυριζεις και εσυ και να λες οτι ναναι....εγω για αλλα ειχα αποριες και σε αλλα απαντας...και βεβαια δεν ρωτησα εσενα...απλα ειχα καποιες αποριες...
και επειδη εγω δεν ειμαι κοτουλα....
Ριβαλντο...εφυγε για τα φραγκα...και καλα εκανε στα 37 του...
Παπασταθοπουλος...πως μπορεις να κοψεις την καριερα σε ενα 20χρονο παιδι που παει στο campionato...
Τοζερ...τον εδιωξε ο βατραχος αν δεν τα εμαθες....
Σορεντινο...δεν γυρναγε με την καμμια Ελλαδα...διαβαζες την παντοφλα που ετρωγε απο την γυναικα του....
Τσιριλλο...που τον θυμηθηκες αυτον???φετος ηρθε στον Παοκ....γιατι δεν τον αγορασαν???ο Ντεμης δεν ειναι πια προεδρος....ο Θανοπουλος ειναι....
Για τον Φερρερ ηταν οντως ενα μεγαλο λαθος του...που του εκανε ενα τοσο μεγαλο κλειστο συμβολαιο...
ο Δωνης τι???ηταν και ειναι ενας νεος ελληνας ανερχομενος (θεωριτικα) προπονητης...τι λαθος εγινε???απλα δεν κολλησε με την ομαδα....
το ιδιο ισχυει με τον Μπασινα...δεν σημαινει οτι ολοι οι παιχτες πιανουν....εδω ειχες φερει τον Τσιριτς και δεν ακουμπησε....τα κλπ κλπ δεν τα καταλαβαινω και δεν με πολυνοιαζουν....
τι βρηκε ο Θανοπουλος????ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ....Ρε Αγγελε πλακα Με κανεις τωρα???ο Θανοπουλος και ο Νοτιας δεν προσγειωθηκαν ξαφνικα στην ΑΕΚ...ηταν απο τους αρχικους επενδυτες στην ομαδα που μπηκε ο Ντεμης ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ....καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο???
μαζευομαστε 20 ατομα....βαζουμε ολοι απο 10 κουκια....μαζευονται 200 κουκια...αποφασιζουμε
ΟΛΟΙ μαζι μεσω ΔΣ για το πως θα τα ξοδεψουμε....και βγαινει αυτος που εχουμε για μπροσταρη να τα πει σε ολον τον υπολοιπο κοσμο...δεν κανει κουμαντο...
υ.γ. ασελγησε με την παρεα του???ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ.....το ξερεις οτι η παρεα του ειναι ο Θανοπουλος και ο Νοτιας....
υ.γ. 2 ακομα περιμενω να δωσει καποιος στιγμα για τους επενδυτες....που βρισκονται....ποτε θα φτασουν...ποσα λεφτα θα βαλουν....
υ.γ. 3 ακομα δεν εχεις καταλαβει...για εμενα ΑΕΚ παπαλα οχι επειδη εφυγε ο Ντεμης....αλλα γιατι μου εφεραν πισω τον βατραχο....το 96 φανταζομαι εισουνα στην Σαλλονικα....και δεν ακουσες τι ελεγε εξω απο το members club....ποσο μαλλον στον Διονυσο...εγω και ακουσα....και θυμαμαι...και δεν ξεχναω ΠΟΤΕ....
σφαχτητε τωρα με την ησυχια σας....εγω φετος θα το απολαυσω το show....
![]()
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ...........ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
Ό Ντέμαρος προφανώς ήταν ό έκφραστής αύτής τής παρέας τών 20,
ό συνδετικός κρίκος αύτών καί ήμών καί.......
ό κυματοθραύστης όλων μας τών παραπόνων σάν γνήσιος έκφραστής
τής Άεκοσύνης μέ τό δικέφαλο καί τή μπόμπα στό μπράτσο....!!!
ΑΡΑ........ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ....!!!
Ο ΜΙΣΤΕΡ 8%.....!!!
ΝΑΙ............ή............ΟΧΙ...??
Είπα έγώ πουθενά ότι αύτοί πού είναι τώρα δέν είναι τά άφεντικά του
ή οί πίσω άπό αύτόν έν πάσει περιπτώσει...??
ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.............ΕΙΝΑΙ
Άν έχεις άρχίδια άρνείσαι τά 60 μύρρια τού Άμπράμοβιτς........ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΡΕ...
καί δέν έχεις μπουρδέλλο νά έρχονται νά σού πέρνουν όπότε θέλουν τίς πουτάνες...!!
ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ..........ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ........
έτσι είπαν οί Ίσπανοί πού σέβονται τήν ίστορία τής Άτλέτικο,
καί τά παικτρόνια τους χθές έπαιξαν καί τά δύο καί έστειλαν τόν ΠΑΟ
στό Ούέφα.....!!!
Έμείς..........ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....
Καί άν έπαληθευτεί αύτό πού άκουσα τό πρωί ,ότι ό Κυργιάκος πήγε δανεικός
γιά 800 χιλιάρικα μόνο,καί ούτε ρήτρες ούτε τίποτε..............
ΤΟΤΕ........
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.........
ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ............ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ.......ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΟΞΩ..........ΠΟΥΣΤΗ.......ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.....!!!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε μαν με δουλευεις?![]()
τι περισσοτεροι, πλακα μου κανεις?![]()
και παλι οτι και να ηταν...σου ειπα..ειναι αρχη, αλλοι εχουν ξενερωσει, αλλοι λειπουν αλλοι ετσι αλλοι αλλιως.
εσεις που μπορει να παιρνατε πρωταθλημα μετα απο 300 χρονια, που ησασταν??
ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ..........
Μέ τούς Τσέχους είχατε πιό πολύ κόσμο ή μέ τήν Άτλέτικο...??
![]()
ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΤΟΤΕ........
wave2:
ατλετικοΑρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ..........
Μέ τούς Τσέχους είχατε πιό πολύ κόσμο ή μέ τήν Άτλέτικο...??
![]()
![]()
κατι δεν εχεις πιασει καλα εσυ με το ποδοσφαιρο και την αγορα και πωληση ποδοσφαιριστων...Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ...........ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
Ό Ντέμαρος προφανώς ήταν ό έκφραστής αύτής τής παρέας τών 20,
ό συνδετικός κρίκος αύτών καί ήμών καί.......
ό κυματοθραύστης όλων μας τών παραπόνων σάν γνήσιος έκφραστής
τής Άεκοσύνης μέ τό δικέφαλο καί τή μπόμπα στό μπράτσο....!!!
ΑΡΑ........ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ....!!!
Ο ΜΙΣΤΕΡ 8%.....!!!
ΝΑΙ............ή............ΟΧΙ...??
Είπα έγώ πουθενά ότι αύτοί πού είναι τώρα δέν είναι τά άφεντικά του
ή οί πίσω άπό αύτόν έν πάσει περιπτώσει...??
ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.............ΕΙΝΑΙ
Άν έχεις άρχίδια άρνείσαι τά 60 μύρρια τού Άμπράμοβιτς........ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΡΕ...
καί δέν έχεις μπουρδέλλο νά έρχονται νά σού πέρνουν όπότε θέλουν τίς πουτάνες...!!
ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ..........ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ........
έτσι είπαν οί Ίσπανοί πού σέβονται τήν ίστορία τής Άτλέτικο,
καί τά παικτρόνια τους χθές έπαιξαν καί τά δύο καί έστειλαν τόν ΠΑΟ
στό Ούέφα.....!!!
Έμείς..........ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....
Καί άν έπαληθευτεί αύτό πού άκουσα τό πρωί ,ότι ό Κυργιάκος πήγε δανεικός
γιά 800 χιλιάρικα μόνο,καί ούτε ρήτρες ούτε τίποτε..............
ΤΟΤΕ........
ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ............ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ.......ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΟΞΩ..........ΠΟΥΣΤΗ.......ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.....!!!!!!!
![]()
787 ατομα παραπανω με Σπαρτα ειχες..... Ασε τα σαπια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ατλετικο![]()
![]()
ρε ησουν και τα μετραγες?χχαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
787 ατομα παραπανω με Σπαρτα ειχες..... Ασε τα σαπια.....![]()
με ατλετικο ηταν οι περισσοτεροι...ακου που σου λεω![]()