Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Εγώ ξέρω οτι στο ντέρμπυ θα έχουν 6 διαιτητές όπως UEFA... απο δύο Linesmen ο καθένας και απο δύο διαιτητές αρχηγούς ο καθένας (μέσα και έξω απο το γήπεδο).
Κλάψα ο ένας... κλάψα ο άλλος...,μιλάμε θα έχει πολύ γέλιο το ντέρμπυ καθώς και ενα λάθος σφύριγμα να γίνει θα τον περιμένουν για λυντσάρισμα όποιον το δώσει...
Κατά τα άλλα... ΕΙΠΑ... γουστάρω, τρελαίνομαι που πέφτει π$#@%# απο τους "μικρούς"¨στο ΠΟΚ. Έτσι πρέπει μπας και δούμε και λίγο μπάλα...
Α.. και που είστε.. τέτοια κίτρινη στον Αστέρα δεν δίνουν ούτε στην αλάνα ή στο 5Χ5... φαντάζεστε να παίζετε τόπι στο 5Χ5 , μετά το σφύργιμα κάποιος να πλασάρει την μπάλα έξω... (οχι να την στέλνει εκτός τροχιάς.. να την πλασάρει σιγά όπως ο παίκτης του Αστέρα).
Πείτε μου ποιά θα ήταν η αντίδραση όλων στο 5Χ5 αν τον έβγαζε για ενα δίλεπτο απο την ομάδα οπως το κάνουν συνήθως;
Ήταν φανερό οτι δεν το έκανε εκνευρισμένα...ούτε για να καθυστερήσει. Μη σκόπιμη μαλακία θα το έλεγα εγώ.
Είπα... έχει μεγάλη πλάκα και για τους 3 υποτιθέμενους δυνατούς του ΠΟΚ (καλά... καλά... τους 2 ρε Kalgeorge... από συνήθεια ειπα 3 ) να πέφτει ΦΟΥΤΣΑ απο τους μικρούς και μετά ΟΣΦΠ-ΠΑΟ να κλαίγονται οτι δήθεν αδικήθηκαν...
Καλά είμαστε σοβαροί;... τι να πουν όπως είπε (σωστά το είπε εδώ) ο Terens, κάτι ομάδες σαν τον Εργοτέλη, την Ξάνθη, την Λάρισσα κτλ...
Γουστάρω λέμε τρελά... και ακόμα πιο πολύ γιατί θα κανονίσω να δώ το ντέρμπυ σας με φίλους κόκκινους και πράσινους και εγώ στην μέση (δυστυχώς - δυστυχέσταστα... αδιάφορος) θα τρώω σουβλάκια γελώντας με το θέαμα εντός και εκτός οθόνης.
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Υπαρχει περιπτωση να ευνοηθει αλλη ομαδα εκτος του γαυρου στο καραισκακη.........![]()
Ας ειμαστε επιτελους λιγο αντικειμενικοι....... η ομαδα μου αδικηθηκε με το μη καταλογισμο 2 πεναλτι χωρις αυτο να αποτελει δικαιολογια για την απωλεια βαθμων αλλα και εσυ αδικηθηκες με τη Καβαλα και φυσικα δεν ειναι η μονη φορα φετος ........ αν δεν μπορειτε να ειστε λιγακι σωστοι καθηστε να φατε σουβλακια οπως εγραψες παραπανω![]()