Για τη σωστη σειρα, να σου πω την αληθεια δε το εχω σκεφτει ποτε ετσι γιατι παντρα τα εβλεπα 456 - 123
Θα τα δω ομως κ με τη σειρα που λες
Οσον αφορα τα Prequels, ναι μεν ειχαν διχαστει οι οπαδοι οταν βγηκαν, κατηγορησαν τον Lucas για μετριο σεναριο, κακοι διαλογοι, πολιτικες τοποθετησεις κτλ, αλλα εμενα προσωπικα μου αρεσαν. Τα εφε, η μουσικη (Duel of the fates πχ) οι αναμετρησεις με lightsaber
Και πολλοι "εχθροι" των Prequels τα τελευταια χρονια εχουν καπως αναθεωρησει τη σταση τους απεναντι στην αρχικη τους γνωμη
Ισως γιατι με τα Sequels ειδαν το ποσο σκατα μπορει να γινει ενα πετυχημενο πραγμα αμα πεσει σε λαθος χερια
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
1ον δε συμμερίζομαι αυτήν την άποψη. Προσωπικά τα απολαμβάνω εξίσου, και, μάλιστα, έχω το Ep.3 πολύ ψηλά στη λίστα μου, αν όχι πρώτο. Αναφέρθηκα, σαρκαζόμενος, στην άποψη πολλών, τουλάχιστον τότε, ότι τα prequels δε βλέπονται. Πλέον αρκετοί από αυτούς έχουν αλλάξει γνώμη, τους αρέσουν τα prequels, αλλά κράζουν με τον ίδιο τρόπο τα sequels. Εξ ου και ο προαναφερόμενος σαρκασμός.
2ον το "σκουπίδια" χρησιμοποιήθηκε για να παραφράσω προηγούμενο ποστ άλλου χρήστη, όπου χρησιμοποίησε την ίδια λέξη (για τα sequels).
3ον τα sequels είναι πραγματικά αρκετά κακά. Κρίμα, γιατί υπήρχαν προσδοκίες μετά το Ep.7. Ειδικά το 9 είναι τραγικό.
Υπάρχουν πολύ καλά επιχειρήματα υπέρ της σειράς που πρότεινα. Έτσι τα έχω δει τις 2 τελευταίες φορές. Google "star wars machete order". Είναι λίγο πιο hardcore, προτείνει να μη δεις ποτέ το Ep.1, αλλά τα επιχειρήματά του είναι σωστά. Όλο αυτό ουσιαστικά γίνεται από τη μία για να μη φας το spoiler περί πατέρα και γιου εξ αρχής και καταστραφεί όλο το climax του Ep.5 (αν τα δεις 1, 2, 3, 4, 5, 6), και από την άλλη για να κλείσει η σειρά όπως πρέπει, με το 6 κι όχι με το 3 (αν τα δεις 4, 5, 6, 1, 2, 3).
Εγώ επιμένω ότι το 3 είναι εξαιρετικό, με ΠΟΛΥ δυνατές σκηνές, και φυσικά το origin story του αγαπημένου μας κακού.
Όσοι δεν το έχετε δει, δείτε και το Rogue One. Πάρα πολύ καλό, δένει υπέροχα τις 2 πρώτες τριλογίες, και η τελευταία σκηνή είναι απλά ανατριχιαστική.
Life begins at 45°.
Αλλά άμα θέτε να ξαναδείτε τα Star Wars, να τα αφήσετε όλα πίσω και να πιάσετε το Mandalorian.
καραSpoiler:Εμφάνιση
(και περιμένουμε και το Boba Fett)
disney star wars και series;
no thanks![]()
when life gets complicated... i ride.
Είδα το Mandalorian και κάποια από τα καινούργια star wars.
Ειδικά το Mandalorian μου φάνηκε το λιγότερο παιδικό ,δεν λέω άλλα να μην πω spoilers.
Μοναδική καλή στιγμή για εμένα η K.S
Γούστα είναι αυτά έτσι ,μην παρεξηγηθώ ,άλλος τσόπερ άλλος πίστας άλλος χώμα !!
when life gets complicated... i ride.
Η αλήθεια είναι ότι το Mandalorian μου φάνηκε χαζομαρούλα. Ναι, έχει αυτό το SW feel, οπότε μάλλον το εκτίμησαν οι fanboys, αλλά σεναριακά βρίσκεται λίγο κάτω από το 0, καμία συνοχή, καμία συνέχεια, κανένα ενδιαφέρον. Πήγαινε στον τάδε πλανήτη, πάρε μια αποστολή, συνάντησε έναν κακό, ολοκλήρωσε την αποστολή, πάμε στην επόμενη, rinse and repeat. Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει καμία σημασία, δεν προωθεί κανένα bigger picture, κανείς δε νοιάζεται, και γενικά 0. Κάνει μόνο για να περνάει η ώρα. Οκ εμφανίστηκε ο Boba Fett και ο γνωστός Jedi στο τέλος για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αλλά, γενικά, και οι 2 σεζόν ήταν κατά 95% αδιάφορες σαν σειρές.
Μου θυμίζει λίγο τις τελευταίες σειρές της "Marvel" (το Loki δε βλέπεται, τόσο κρίμα) που δε θα με κρατούσαν ούτε 12 ετών. Το MCU πέθανε στο Endgame.
Life begins at 45°.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Συμφωνω, το Rogue One ειναι κα-τα-πλη-κτι-κο, σε αντιθεση με το Solo, το οποιο το βρηκα μετριο
Παντως να το παραδεχτουμε, η Disney καταφερε να τα κανει οσο πιο σκατα γινεται. Απο το Επισοδιο 7 το οποιο ηταν μια ακριβης αντιγραφη του 4 (κυριολεκτικα_), στο αδιαφορο 8, και εκει που λες οτι μετα απο τοσο κραξιμο, τοσο κΣεφτιλυκι, θα το σωσουν στο τελος με το 9, καταφερνουν και κΣεπερνουν σε βλακεια και ηλιθιοτητα και τα 2 προηγουμενα επεισοδια
Θεοι, τελος
Υγ. Ναι, τα 7-8-9 ειναι σκουπιδια. Ισως για καποια παιδακια που ακομα πανε σχολειο να τα βρηκαν ωραια, αλλα για οσουν μεγαλωσαν με SW , ηταν, ειναι και θα ειναι σκουπιδια
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....