Σελίδα 123 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2373113118119120121122123124125126127128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.831 έως 1.845 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    50 δις ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας!
    Τέτοιο μνημόνιο κάνει Σαμαρά-Παπανδρέου-Βενιζέλου στελέχη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Αυτή είναι η εθνική κυριαρχία που μας έταξε ο κ.Τσίπρας;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αν με τα προηγούμενα μνημόνια που ήταν και πιο light, προκοπή δεν έγινε, δεν βλέπω το λόγο που θα γίνει με το τρίτο, που είναι και το μακρύτερο... ήλπιζα ότι θα καταφέρει να φέρει κάτι καλύτερο αλλά μπα...

Ως έχει η κατάσταση και ΑΝ περάσει αυτό το πράγμα από τη Βουλή, οδεύουμε ολοταχώς προς τον όλεθρο, η ύφεση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και τότε το Grexit θα είναι η μόνη μας επιλογή και σωτηρία... ουσιαστικά, όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, πήραμε απλά μια επώδυνη παράταση ζωής, ο θάνατος θεωρείτε βέβαιος και απορώ γιατί το καθυστερούμε, μια ψυχή που είναι να βγει που λένε...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Αν με τα προηγούμενα μνημόνια που ήταν και πιο light, προκοπή δεν έγινε, δεν βλέπω το λόγο που θα γίνει με το τρίτο, που είναι και το μακρύτερο... ήλπιζα ότι θα καταφέρει να φέρει κάτι καλύτερο αλλά μπα...

Ως έχει η κατάσταση και ΑΝ περάσει αυτό το πράγμα από τη Βουλή, οδεύουμε ολοταχώς προς τον όλεθρο, η ύφεση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και τότε το Grexit θα είναι η μόνη μας επιλογή και σωτηρία... ουσιαστικά, όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, πήραμε απλά μια επώδυνη παράταση ζωής, ο θάνατος θεωρείτε βέβαιος και απορώ γιατί το καθυστερούμε, μια ψυχή που είναι να βγει που λένε...
    επίτηδες το έκανε ώστε να έχει χρόνο, ώστε undercover να οργανωθούμε για Grexit και χρεωκοπία που να μην είναι άτακτη.
    Σε 3 χρόνια θα δείτε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αυτη η παραταση ζωης θα πρεπει να αξιοποιηθει ωστε να προετοιμαστουμε να χαιρετησουμε το γρηγοροτερο αλλα με τους δικους μας πλεον ορους
    ο πρωτος που σηκωνει κεφαλι τρωει το περισσοτερο ξυλο αλλα τον δρομο τον δειξαμε
    αν οι αλλοι θελουν να ειναι σκλαβακια της γερμανιας δικαιωμα τους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος

γιατί ίσως, όταν τελικά καταστραφεί ολοκληρωτικά η οικονομία και φτάσουμε δια της κυριολεκτικά εις άτοπον απαγωγής στο grexit (τη σιχαίνομαι αυτή τη λέξη), αυτοί που πολιτικά θα αναλάβουν να μας βγάλουν (και άρα θα αναλάβουν την ευθύνη) ΔΕΝ θα είναι οι παλαιοκομματικοί, αλλά μάλλον κάποιο κυβερνητικό μόρφωμα άκρας αριστεράς και δεξιάς, οπότε θα αναλάβουν να μας σώσουν πάλι τα λείψανα του ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ και να μας οδηγήσουν ξανά πίσω στις φιλεύσπλαχνες και γενναιόδωρες αγκάλες της χωρας του λουκάνικου και της μπύρας (εκτός ένωσης βέβαια)....

ένα (α)πίθανό σενάριο το παραπάνω....

να στρέψω λίγο την συζήτηση....???

ποιός πιστέυετε ότι είναι ο ρόλος της κατασκοπείας στις μέρες μας και πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να κατευθύνονται τα πράγματα από αόρατα νήματα.....?
    μεθοδεύσεις όπως απειλή ζωής, παγίδευσης, κλπ είναι μόνο για τις ταινίες.....?

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    εγω οταν ψηφιζω,για να εχω οσο το δυνατον μεγαλυτερη ευθυνη,ψηφιζω σκεπτομενος πως,οτι ριξω στην καλπη,αυτο θα κυβερνησει...
    ειπα πριν μερικους μηνες,πρωτη φορα να ψηφισω αμυντικα,για να μην βγει η νδ,να παω λιγο πιο κεντρωα και να στηριξω τον τσυριζα.μπας και βελτιωσει 1-2 πραγματακια,αλλαγες τρελες δεν περιμενα γιατι εχουμε τους νταβατζηδες απο πανω...
    δεν περιμενα οτι θα τον ζορισουν τοσο,αλλα επισης δεν περιμενα να δεχοταν τετοια πραγματα...ισως το να παμε σε δραχμη,να ηταν χαοτικο τον πρωτο καιρο,εγω παντως θα το προτιμουσα απο αυτο που κανανε...ντροπη τους.θελουν να λεγονται και αριστεροι.φαγανε ενα μεγαλο Χ απο μενα.ελπιζω να κρατησω την δουλεια μου μεχρι τα χριστουγεννα που ληγει η συμβαση μου.αν δω τα σκουρα τοτε,σκεφτομαι πολυ σοβαρα το να φυγω εξω,δεν βλεπω αλλη λυση.(φανταστειτε πως πριν λιγα χρονια που μετακομισα,δεν ηθελα να φυγω πολυ εξω απτην πατρα για να μην αλλαξω περιοχη κλπ).
    θελω να ζητησω μια συγνωμη απο τους συνανθρωπους μου γιατι ψηφισα αυτους τους τυπους και μας χαντακωσαν χειροτερα....
    καλη μας τυχη...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    .... αλλά μάλλον κάποιο κυβερνητικό μόρφωμα άκρας αριστεράς και δεξιάς ....
    Έλα που δεν τρολάρεις...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Έλα που δεν τρολάρεις...
    είναι ένα πιθανό σενάριο κατ' εμέ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    για να μην βγει η νδ,να παω λιγο πιο κεντρωα και να στηριξω τον τσυριζα.

σόρρυ φίλε αλλά....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    σόρρυ φίλε αλλά....
    δεν σε επιασα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    δεν σε επιασα...

θα σου εξηγήσω.
    η ΝΔ είναι κεντροδεξιά και ο ΣΥΡΙΖΑ αριστερά.

δεξιό κόμμα είναι οι ΑΝΕΛ και το ΛΑΟΣ, όχι η ΝΔ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    θα σου εξηγήσω.

Σόρρυ φίλαι αλλά...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

θα σου εξηγήσω.

η νδ κατ εμε ειναι δεξια,ο συριζα κεντροαριστερα(στα χαρτια εστω γιατι 5 μηνες το αριστερα δεν το ειδα ακομα...) και εγω ειμαι ακομα πιο αριστερα απτον συριζα ιδεολογικα...γιαυτο ειπα πως πηγα προς το κεντρο για να τον ψηφισω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Αν μου επιτρέπετε να ρωτήσω, το δεξιά κι αριστερά ως προς τι το ορίζετε;

Δηλαδή τι διαφορά έχει ένα κεντροδεξιό κόμμα από ένα σκέτο δεξιό και από ένα κεντροαριστερό;
    Όσο πάμε πιο δεξιά τι είναι αυτό που αυξάνει;
    Αντίστοιχα, τι είναι αυτό που αυξάνει όσο πάμε πιο αριστερά;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε