50 δις ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας!
Τέτοιο μνημόνιο κάνει Σαμαρά-Παπανδρέου-Βενιζέλου στελέχη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Αυτή είναι η εθνική κυριαρχία που μας έταξε ο κ.Τσίπρας;
50 δις ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας!
Τέτοιο μνημόνιο κάνει Σαμαρά-Παπανδρέου-Βενιζέλου στελέχη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Αυτή είναι η εθνική κυριαρχία που μας έταξε ο κ.Τσίπρας;
Αν με τα προηγούμενα μνημόνια που ήταν και πιο light, προκοπή δεν έγινε, δεν βλέπω το λόγο που θα γίνει με το τρίτο, που είναι και το μακρύτερο... ήλπιζα ότι θα καταφέρει να φέρει κάτι καλύτερο αλλά μπα...
Ως έχει η κατάσταση και ΑΝ περάσει αυτό το πράγμα από τη Βουλή, οδεύουμε ολοταχώς προς τον όλεθρο, η ύφεση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και τότε το Grexit θα είναι η μόνη μας επιλογή και σωτηρία... ουσιαστικά, όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, πήραμε απλά μια επώδυνη παράταση ζωής, ο θάνατος θεωρείτε βέβαιος και απορώ γιατί το καθυστερούμε, μια ψυχή που είναι να βγει που λένε...
αυτη η παραταση ζωης θα πρεπει να αξιοποιηθει ωστε να προετοιμαστουμε να χαιρετησουμε το γρηγοροτερο αλλα με τους δικους μας πλεον ορους
ο πρωτος που σηκωνει κεφαλι τρωει το περισσοτερο ξυλο αλλα τον δρομο τον δειξαμε
αν οι αλλοι θελουν να ειναι σκλαβακια της γερμανιας δικαιωμα τους
γιατί ίσως, όταν τελικά καταστραφεί ολοκληρωτικά η οικονομία και φτάσουμε δια της κυριολεκτικά εις άτοπον απαγωγής στο grexit (τη σιχαίνομαι αυτή τη λέξη), αυτοί που πολιτικά θα αναλάβουν να μας βγάλουν (και άρα θα αναλάβουν την ευθύνη) ΔΕΝ θα είναι οι παλαιοκομματικοί, αλλά μάλλον κάποιο κυβερνητικό μόρφωμα άκρας αριστεράς και δεξιάς, οπότε θα αναλάβουν να μας σώσουν πάλι τα λείψανα του ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ και να μας οδηγήσουν ξανά πίσω στις φιλεύσπλαχνες και γενναιόδωρες αγκάλες της χωρας του λουκάνικου και της μπύρας (εκτός ένωσης βέβαια)....
ένα (α)πίθανό σενάριο το παραπάνω....
να στρέψω λίγο την συζήτηση....???
ποιός πιστέυετε ότι είναι ο ρόλος της κατασκοπείας στις μέρες μας και πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να κατευθύνονται τα πράγματα από αόρατα νήματα.....?
μεθοδεύσεις όπως απειλή ζωής, παγίδευσης, κλπ είναι μόνο για τις ταινίες.....?
εγω οταν ψηφιζω,για να εχω οσο το δυνατον μεγαλυτερη ευθυνη,ψηφιζω σκεπτομενος πως,οτι ριξω στην καλπη,αυτο θα κυβερνησει...
ειπα πριν μερικους μηνες,πρωτη φορα να ψηφισω αμυντικα,για να μην βγει η νδ,να παω λιγο πιο κεντρωα και να στηριξω τον τσυριζα.μπας και βελτιωσει 1-2 πραγματακια,αλλαγες τρελες δεν περιμενα γιατι εχουμε τους νταβατζηδες απο πανω...
δεν περιμενα οτι θα τον ζορισουν τοσο,αλλα επισης δεν περιμενα να δεχοταν τετοια πραγματα...ισως το να παμε σε δραχμη,να ηταν χαοτικο τον πρωτο καιρο,εγω παντως θα το προτιμουσα απο αυτο που κανανε...ντροπη τους.θελουν να λεγονται και αριστεροι.φαγανε ενα μεγαλο Χ απο μενα.ελπιζω να κρατησω την δουλεια μου μεχρι τα χριστουγεννα που ληγει η συμβαση μου.αν δω τα σκουρα τοτε,σκεφτομαι πολυ σοβαρα το να φυγω εξω,δεν βλεπω αλλη λυση.(φανταστειτε πως πριν λιγα χρονια που μετακομισα,δεν ηθελα να φυγω πολυ εξω απτην πατρα για να μην αλλαξω περιοχη κλπ).
θελω να ζητησω μια συγνωμη απο τους συνανθρωπους μου γιατι ψηφισα αυτους τους τυπους και μας χαντακωσαν χειροτερα....
καλη μας τυχη...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Αν μου επιτρέπετε να ρωτήσω, το δεξιά κι αριστερά ως προς τι το ορίζετε;
Δηλαδή τι διαφορά έχει ένα κεντροδεξιό κόμμα από ένα σκέτο δεξιό και από ένα κεντροαριστερό;
Όσο πάμε πιο δεξιά τι είναι αυτό που αυξάνει;
Αντίστοιχα, τι είναι αυτό που αυξάνει όσο πάμε πιο αριστερά;
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!