Πρεπει να ανοιξουμε νεα διαμαχη μηχανες Vs Γυναικες!!!
Αλλα μηχανες ε οχι τιποτε μοτοσακους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aν εννοείς εμένα ας γίνω ακόμα πιό συγκεκριμένος και πρόσεχε τι λες και τι διαβάζεις !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Anyway η Ferrari υδρήθηκε το 1929 όπως προείπε κάποιος το έψαξα μή γράφετε ασυναρτησίες!
Και έτσι για τον τύπο πληροφοριακά η Ferrari είναι κατά το ήμισι πλέον ιδιοκτησία VW-AUDI
group!
![]()
![]()
![]()
Η scuderia Ferrari ιδρύθηκε το 1929 και μέχρι το 1939 ο Ferrari (μάλιστα το 1938 η Scuderia έκλεισε) ήταν βελτιωτής των αγωνιστικών Alfa Romeo(όπως π.χ. η ΑΒΑRTH για την FIAT) και τα αυτοκίνητα που παράγει είναι alfa romeo και αυτό το σήμα φέρουν, με την υπογραφή του Ferrari σαν βελτιωτή.
To αυτοκίνητο που έγραψα στο προηγούμενο πόστ ήταν η Alfa Romeo 158 (Alfetta) που κυριάρχησε το 1937 στους αγώνες. ΕΙΧΕ το και όνομα της scuderia αλλά ήταν κατά 80% Alfa Romeo και με το σήμα αυτής έτρεχε !!!!!
Το 1939 σπάει η μεταξύ τους συνεργασία και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στον Enzo Ferrari να παράγει αυτοκίνητα που να φέρουν το όνομά του για 4 χρόνια !!!!!!!
Δημιουργεί τότε την Auto Avio Construzioni.
Κατά τον 2ο παγκόσμιο κατασκεύαζε τόρνους για κατασκευή ρουλεμάν για την Piaggio.
Το 1944 βομβαρδίζεται το εργαστήριο και ξαναφτιάχνεται αμέσως .
Η πρώτη Ferrari κατασκευάστηκε το 1947 και είναι η 125C .......... 100% Ferrari σχεδιασμός, κατασκευή, κινητήρας και πλαίσιο (σασί).
Αν τώρα δεν πιστεύεις εμένα πήγαινε στο επίσημο site της ferrari και διάβασέ τα αν ξέρεις αγγλικά.
http://www.ferrariworld.com/FWorld/fw/index.jsp
Πήγαινε CORPORATE - HISTORY - MEN - ENZO FERRARI
και πάρε μαζί και τον project breeze για να τα μάθετε καλλίτερα και μετά έλα να ξαναπεις για το ποιος γράφει ασυναρτησίες !!!!!!!!!!
Λες ότι είσαι και φανατικός με την Ferrari ...............
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
![]()
![]()
Εγώ ψηφίζω γυναίκες χαλαράαααα!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Chris
Εγω γυναικες πανω σε μηχανες ss Japan![]()
Το θέμα δεν είναι αυτό το θέμα είναι οτι κάποιος συγκρύνει FERRARI με Alfa romeo ε μην τρελαθούμε τώρα !Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Aν εννοείς εμένα ας γίνω ακόμα πιό συγκεκριμένος και πρόσεχε τι λες και τι διαβάζεις !!!!!
Η scuderia Ferrari ιδρύθηκε το 1929 και μέχρι το 1939 ο Ferrari (μάλιστα το 1938 η Scuderia έκλεισε) ήταν βελτιωτής των αγωνιστικών Alfa Romeo(όπως π.χ. η ΑΒΑRTH για την FIAT) και τα αυτοκίνητα που παράγει είναι alfa romeo και αυτό το σήμα φέρουν, με την υπογραφή του Ferrari σαν βελτιωτή.
To αυτοκίνητο που έγραψα στο προηγούμενο πόστ ήταν η Alfa Romeo 158 (Alfetta) που κυριάρχησε το 1937 στους αγώνες. ΕΙΧΕ το και όνομα της scuderia αλλά ήταν κατά 80% Alfa Romeo και με το σήμα αυτής έτρεχε !!!!!
Το 1939 σπάει η μεταξύ τους συνεργασία και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στον Enzo Ferrari να παράγει αυτοκίνητα που να φέρουν το όνομά του για 4 χρόνια !!!!!!!
Δημιουργεί τότε την Auto Avio Construzioni.
Κατά τον 2ο παγκόσμιο κατασκεύαζε τόρνους για κατασκευή ρουλεμάν για την Piaggio.
Το 1944 βομβαρδίζεται το εργαστήριο και ξαναφτιάχνεται αμέσως .
Η πρώτη Ferrari κατασκευάστηκε το 1947 και είναι η 125C .......... 100% Ferrari σχεδιασμός, κατασκευή, κινητήρας και πλαίσιο (σασί).
Αν τώρα δεν πιστεύεις εμένα πήγαινε στο επίσημο site της ferrari και διάβασέ τα αν ξέρεις αγγλικά.
![]()
Καλά είμαι χαζός...Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Εγω γυναικες πανω σε μηχανες ss Japan![]()
![]()
+10000000
![]()
![]()
![]()
PS: Μια φορά θυμάμαι είδα δύο εξωτικές παρουσίες (υπέροχα κορμιά με στενά ντζήν) πάνω σε ένα ss! Ναι ήταν δύο γκομενάρες, η μια οδηγούσε και η άλλη συνοδηγός και εγώ στο κουτί να κοιτάω και... να κλαίω...![]()
Chris
Ρε Σάκη πάτε καλά ρε? Αλλάξαμε θέμα, πιάσαμε τις γκόμενες και εσείς μιλάτε για Ιταλικά ακόμη???Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Το θέμα δεν είναι αυτό το θέμα είναι οτι κάποιος συγκρύνει FERRARI με Alfa romeo ε μην τρελαθούμε τώρα !
Μόνο οι Ιταλίδες αξίζουν απο αυτή την χώρα ρεεεεεεε ...
άντε και η πίτσα!!!!!
![]()
Chris
+1000 100% σωστός!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ρε Σάκη πάτε καλά ρε? Αλλάξαμε θέμα, πιάσαμε τις γκόμενες και εσείς μιλάτε για Ιταλικά ακόμη???
Μόνο οι Ιταλίδες αξίζουν απο αυτή την χώρα ρεεεεεεε ...
άντε και η πίτσα!!!!!
![]()
![]()
![]()
Για τιμωρία σου, πόσταρε καμιά Japan (γκόμενα ή μηχανή it`s up to you!)Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
+1000 100% σωστός!![]()
![]()
![]()
Chris
To Θέμα είναι ότι κάτι έγραψες-χαρακτήρισες ασυναρτησίες και επειδή ΟΤΑΝ γράφω ή λέω κάτι ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, τα πήρα ελαφρώς ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Το θέμα δεν είναι αυτό το θέμα είναι οτι κάποιος συγκρύνει FERRARI με Alfa romeo ε μην τρελαθούμε τώρα !
Καλό βράδυ
Και για να μην ξεχνάμε το θέμα μας..............
Μάθε παιδί μου να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι μην καταντήσεις σαν τους ...............
DUCATISTI και τον NIKKER που μόνο μ................. λένε !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Και για να μην ξεχνάμε το θέμα μας..............
Μάθε παιδί μου να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι μην καταντήσεις σαν τους ...............
DUCATISTI και τον NIKKER που μόνο μ................. λένε !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Οχι ρε συ μην τα παίρνεις και τεσπα επηδής με τη F1 είμαι τρελός και παλαβός με τη Ferrari
θα μπώ στο site της και θα μορφωθώ να είσαι σίγουρος!
Και απλά σου λέω μην τρελαίνεσε δεν τρέχει κάτι προσωπικά μαζί σου!
Και ρε συ arxaios μια παράκληση! Ίσως να ξώκοιλα λίγο αλλα μη με βάζεις και συγκρύνεις με τον nikker! Σε παρακαλώ δηλαδή!
Και πάλι καλησπέρα!
![]()
![]()
![]()
μισο σπέυδω!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Για τιμωρία σου, πόσταρε καμιά Japan (γκόμενα ή μηχανή it`s up to you!)
![]()
![]()
Εμεις που πήραμε Hayabusa σε έχουμε γραμμένο στου μεγάλους και τριχωτούς γεννητικούς μας αδένες ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Και εσείς που πήρατε Haybushες...τις έχετε για να τις στήνετε στο φανάρι με τα 16χρονα με τα υπερκυβισμένα scooters.
Αλλά αυτή την στιγμή θα προτιμούσα οποιαδίποτε στιγμή μία Tuono, ή άμα έπαιρνα 600άρα μία Triumph Daytona που σας έχει όλους.
Το πιο πιθανό πάντως είναι να χτύπαγα μία 1098, ή μία MV Agusta που αξίζουνε τα λεφτά τους.
Σε γυμνό monster δαγκωτό. Αν δεν υπήρχε το monster θα χτύπαγα Shiver. Πάντως σίγουρα όχι οποιοδίποτε απο τα γιαπωνέζικα γυμνά.
ON-OFF Ulysses δαγκωτό σίγουρα και έπειτα 1200gs ή Tiger.
Και τουλάχιστον εμείς τα στήνουμε με υπερκυβισμένα scooter, εσένα ρε μεγάλε σε περνάνε και τα τρίκυκλα ποδηλατάκια με την κατσαρόλα που καβαλάς !!!!!!!!!! Το δούλεμα που κάνει η μηχανή σου είναι σαν να σκάνε Ποπ - Κορν και από όπου περνάτε σας παίρνουν κυνήγι τα αδέσποτα .......... και έχεις το θράσος να μιλάς κιόλας ;;;;;;;;;
Όσο για το τι θα χτύπαγες δεν ξέρω και δεν με νοιάζει !!!!!
Αυτό όμως που σίγουρα χτυπάς είναι το κεφάλι σου στον τοίχο με την μπουρούχα που καβαλάς !!!!
![]()
![]()
![]()
Α !!! Και πού 'σαι ................ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ !!!!!!!!!!!!! ΤΑΠΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΑΝΕ !!!!!!!!!!
Ναι μωρέ, συγγνώμη μάλλον το παράκανα και εγώ με τις συγκρίσεις !!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Και ρε συ arxaios μια παράκληση! Ίσως να ξώκοιλα λίγο αλλα μη με βάζεις και συγκρύνεις με τον nikker! Σε παρακαλώ δηλαδή!
![]()
![]()
![]()
Είμουν ιδιαίτερα σκληρός !!!!!
![]()
![]()
![]()
Ε τώρα με έστειλες! +100000000000000000000000000000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εμεις που πήραμε Hayabusha σε έχουμε γραμμένο στου μεγάλους και τριχωτούς γεννητικούς μας αδένες ..........
Και τουλάχιστον εμείς τα στήνουμε με υπερκυβισμένα scooter, εσένα ρε μεγάλε σε περνάνε και τα τρίκυκλα ποδηλατάκια με την κατσαρόλα που καβαλάς !!!!!!!!!! Το δούλεμα που κάνει η μηχανή σου είναι σαν να σκάνε Ποπ - Κορν και από όπου περνάτε σας παίρνουν κυνήγι τα αδέσποτα .......... και έχεις το θράσος να μιλάς κιόλας ;;;;;;;;;
Όσο για το τι θα χτύπαγες δεν ξέρω και δεν με νοιάζει !!!!!
Αυτό όμως που σίγουρα χτυπάς είναι το κεφάλι σου στον τοίχο με την μπουρούχα που καβαλάς !!!!
![]()
![]()
![]()
Α !!! Και πού 'σαι ................ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ !!!!!!!!!!!!! ΤΑΠΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΑΝΕ !!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()