Σελίδα 123 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2373113118119120121122123124125126127128133 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.831 έως 1.845 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
    Γειά κ πάλι ,

Λοιπόν μου φεύγει συχνά η πίσω ρόδα . Σε στροφές με κλίση , σε βρεγμένο , σε χώμα , σε λίγο χαλίκι στην άσφαλτο η και με το πίσω φρένο. Μουχει σπάσει τα νεύρα σε σημείο να μην μπορώ να το εμπιστευτώ κ να το χαρώ το μηχανάκι .
    Δε μου έχει ξανατύχει αυτό σε άλλα και επίσης δεν οδήγω καθόλου ακραία για να δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά.
    Καμιά ιδέα;
    2000km έχω κ τα λάστιχα τα μαμά-michelin sirac
    Ειναι ατιθασο το ατι. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και σοβαρα τωρα...
    Μηπως δεν εχεις την σωστη πιεση???

Μηπως ειναι σκληρη γομα και θελουν καλο ζεσταμα??

Μηπως απο τις τελευταιες κ@λ@βροχες με την λασπη δεν εχουν ξεπλυθει καλα οι δρομοι που κινησαι??

Για το πισω φρενο το εχουν πει και αλλοι και νομιζω ειναι θεμα συνηθειας..
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Οταν είχα το dakaraki, απο μαμα το έδιναν με τα sirac....

Δε μπορώ να πω ότι είναι και τα καλύτερα λάστιχα! Τα άλλαξα σχετικά γρήγορα γιατι δεν μου ενέπνεαν καμία εμπιστοσύνη !
    ΤΕΛΟΣ

Πίεση είχα τσεκάρει τις πρώτες φορές που το πάθαινα ήταν καλά, θα το ξανακοιτάξω.
    ΜΕ τις βροχές που λές δεν έχει να κάνει. Ζέσταμα πόσο να θέλει πια;;

Τι πρόβλημα υπάρχει με το πίσω φρένο;

Παίζει να είναι τα λάστιχα δηλαδή;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Οταν είχα το dakaraki, απο μαμα το έδιναν με τα sirac....

Δε μπορώ να πω ότι είναι και τα καλύτερα λάστιχα! Τα άλλαξα σχετικά γρήγορα γιατι δεν μου ενέπνεαν καμία εμπιστοσύνη !
    ...στο xt600 είναι κορυφαία και σε άσφαλτο και σε βρεγμένο αλλά και χωματάκι ( χαλαρά) .

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    ...στο xt600 είναι κορυφαία και σε άσφαλτο και σε βρεγμένο αλλά και χωματάκι ( χαλαρά) .
    Δε ξέρω ίσως επειδή το XT είναι πιο ελαφρύ, ειλικρινά I do not know! Πάντως δε μου άρεσαν καθόλου! Μετά έβαλα tourance που επίσης δε με τρέλαναν!

Και μετά είδα το φως μου με τα Τ63 μακράν τα καλύτερα, εχανες χλμ βέβαια αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα! Η φασαρία που έκαναν μου άρεσε!
    ΤΕΛΟΣ

Γειά κ πάλι ,

Λοιπόν μου φεύγει συχνά η πίσω ρόδα . Σε στροφές με κλίση , σε βρεγμένο , σε χώμα , σε λίγο χαλίκι στην άσφαλτο η και με το πίσω φρένο. Μουχει σπάσει τα νεύρα σε σημείο να μην μπορώ να το εμπιστευτώ κ να το χαρώ το μηχανάκι .
    Δε μου έχει ξανατύχει αυτό σε άλλα και επίσης δεν οδήγω καθόλου ακραία για να δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά.
    Καμιά ιδέα;
    2000km έχω κ τα λάστιχα τα μαμά-michelin sirac
    ...όπως το περιγράφεις πάντως δεν ακούγεται για συμπεριφορά sirac ....το μόνο που μπορώ να σκεφθώ είναι πως έχουν ξεραθεί άρα έχουν χάσει και τις ιδιότητες τους , μιας και μαμίσια!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Πίεση είχα τσεκάρει τις πρώτες φορές που το πάθαινα ήταν καλά, θα το ξανακοιτάξω.
    ΜΕ τις βροχές που λές δεν έχει να κάνει. Ζέσταμα πόσο να θέλει πια;;

Τι πρόβλημα υπάρχει με το πίσω φρένο;

Παίζει να είναι τα λάστιχα δηλαδή;
    1.Το πίσω φρένο μπλοκάρει πολύ εύκολα....μάθε να ζεις μ'αυτό.

2.Έχεις αλλάξει εξάτμιση...??Έχεις βαλιτσάκι πίσω...??Όσο πιο βαρύ πίσω τόσο καλύτερα..!!!!

3.Όλοι λένε ότι τα Sirac γλυστράνε, πόσο μάλλον στα Teneκε.....την επόμενη βάλε Anakee....
    .... πολύ καλύτερα στην άσφαλτο, πολύ πιο γρήγορη η φθορά, ξέχνα οποιοδήποτε δρόμο δεν έχει πίσσα...!!!
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris_a
    κι εγώ τα sirac έχω αλλά δε γλιστράει παρά μόνο υπο προϋποθέσεις......

1.εννοείται πως σε βρεγμένο θα γλιστρήσει αν ανοίξεις απότομα το γκάζι
    2. Αν η ποιότητα της ασφάλτου είναι χάλια (γυαλί) πάλι θα γλιστρήσει....

νομίζω όμως ότι παίζει αυξημένο ρόλο και η θερμοκρασία για το συγκεκριμένο ελαστικό. Το λέω αυτό γιατί μου έχει γλιστρήσει (τρελλή μπάντα όμως την οποία και χάρηκα ) σε σημείο που ποτέ άλλοτε δε μου είχε γλιστγρήσει, με όλες τις συνθήκες ίδιες (στροφες - κλίση κτλ) με μόνη διαφορα ότι είχα διανύσει μόλις 400 μέτρα....) που σημαίνει ότι τα λάστιχα ήταν παγωμένα.......

γι αυτό λέω μήπως για το συγκεκριμένο ελαστικό παίζει λίγο παραπάνω το θέμα της θερμοκρασίας.....
    όσο για το φρενάρισμα, μόνο δύο φορές μου έχει γλιστρήσει και ήταν σε πολύ απότομο φρενάρισμα και αυτό μόλις την είχα πρωτοπάρει. Πράγματι όμως πρέπει να είσαι πολύ ευγενικός με το πίσω φρένο.....
    από τότε φρενάρω κυρίως με το μπροστά και το πίσω το πιέζω ελάχιστα.......

και φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο το πως οδηγεί ο καθένας μας......

και για να μην παρεξηγηθώ δεν υποστηρίζω πως ξέρω να οδηγώ σωστά και γρήγορα μοτοσυκλέτα. (ίσα ίσα που κι αυτά που ήξερα τα ξέχασα μετά την 11χρονη αποχή μου από το χώρο των δικύκλων) Απλά αναφέρω τις εντυπώσεις που έχω αποκομίσει κατά τη διάρκεια της 6μηνης συμβίωσής μου με την όμορφη μονοκύλινδρη yamaha μας

παίδες έχω ένα θεματάκι με την κατανάλωση

την τελευταία φορά έκαψα 13 λίτρα για 140 χιλιόμετρα χωρίς να αλλάξω τρόπο οδήγησης....... (πολλά δεν είναι??)

τις προηγούμενες φορές τα 13 λίτρα με πήγαιναν περίπου 190 - 200 χιλιόμετρα

Να σημειώσω πως το 90% των χιλιομέτρων γίνεται εντός πόλης και το στροφόμετρο σπάνια περνά τις 5000 στροφές...... οι αλλαγές των ταχυτήτων γίνονται κυρίως στην περιοχή 4000 - 4500 το πολύ....

λέτε να παίζει κάτι????
    ευχαριστώ

ΥΓ σήμερα το γέμισα και θέλω να το ξανα τσεκάρω..... απλά θέλω καμιά γνώμη γιατί είμαι λίγο βιαστικός και ανυπόμονος....

Apo filo poy exei to tenere:

6lt/100km sthn poli
    4,5lt/100km sthn e8nikh

ευχαριστώ για την απάντηση

kalispera sta paidia

telika exoume oloi exoume ena themataki meta lastixakia mas..
    etsi kai ego to exo parei apo fovo to tenere mou giati xoreuvei me to paramikro kai den ksero ti na kano ..ta lastixa pou forao einai mamisia . ..xoma den provlepetai na pao ..oxi akoma toulaxiston opote kamia ''sigouri '' marka lastixon paizei na mou pei kapioios egguimena gia na ta dokimaso ??? isos kai kapia timi an ginetai?? to exo ena xrono peripou kai fovamai na to stripso
    oso gia tin katanalosi mesa stin poli pou odigo vgazo max 250 km...

aa kai kati allo ...i sela den einai oligon ti aparadekti ???
    piga mia xalkida kai trelathika stous ponous!!! kai ekana kai mia stasi ...
    i sela tou neou tenere ennoontas modelo 2009 (me tis rafes sta plagia ) einai katholou kaliteri arage ??? ego exo to leuko tou 2008

Αρχικά δημιουργήθηκε από teddyseker
    kalispera sta paidia

telika exoume oloi exoume ena themataki meta lastixakia mas..
    etsi kai ego to exo parei apo fovo to tenere mou giati xoreuvei me to paramikro kai den ksero ti na kano ..ta lastixa pou forao einai mamisia . ..xoma den provlepetai na pao ..oxi akoma toulaxiston opote kamia ''sigouri '' marka lastixon paizei na mou pei kapioios egguimena gia na ta dokimaso ??? isos kai kapia timi an ginetai?? to exo ena xrono peripou kai fovamai na to stripso
    oso gia tin katanalosi mesa stin poli pou odigo vgazo max 250 km...

i sela tou neou tenere ennoontas modelo 2009 (me tis rafes sta plagia ) einai katholou kaliteri arage ??? ego exo to leuko tou 2008
    Για τα λαστιχα αφου σε ενδιαφερει η κινηση μονο σε ασφαλτο τα ΑΝΑΚΕΕ MISHELIN ειναι μονοδρομος..
    ..Το καλυτερο για ασφαλτο αλλα στο χωμα θα εχεις θεμα.:smilea:

Τωρα για την καταναλωση μην εμπιστευεσαι αυτο που δειχνει ο δεικτης βενζινης, οταν γεμιζεις που εχεις βγαλει μαχ 250 χλμ ποσα λιτρα βαζεις???

Γιατι και σε εμενα στα 250 χλμ μου δειχνει δυο τελιτσες ακομα αλλα οταν γεμιζω παιρνει 12-13 λιτρα που σημαινει οτι εχει ακομα μεσα 10 λιτρα.

Εκτος και αν το σκιζεις και εισαι συνεχεια στα κοκκινα...
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αλλαγη ντιζας συμπλεκτη στα 23000 χλμ.
    Κοστος 22,00 ευρω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από teddyseker

Είναι ολίγον, όχι πολύ όμως, κυρίως σε ταξίδι θα έλεγα, όσο για τη σέλα του 09 με τη ραφή που έχω εγω μια απτα (γ)ίδια, αν και δεν έχω οδηγήσει 08 δεν νομίζω να έχουν μεγάλη διαφορά.

Όσον αφορά τα λάστιχα εφόσον δεν πηγαίνεις χώμα βάλε ένα καθαρόαιμο αφάλτινο όπως το ANAKEE που αναφέρει ο peskandritsos και θα στρίβεις μεχρι και με γόνατο κάτω (εντάξει σχεδόν κάτω) αν το κατέχεις το άθλημα.

Για το δείκτη βενζίνης να πω ότι είναι πολύ απαισιόδοξός και δείχνει πολύ νωρίς ότι μπήκες στη ρεζέρβα, (όλα τα περοδικά που έχω διαβάσει δίνουν αυτονομία περίπου 350-370 χιλιόμετρα (μαζί με τη ρεζέρβα) πράγμα που έχω διαπιστώσει και γώ περίπου), απλά μετά είναι θέμα περισσότερο ψυχολογικό αν θα αγνοήσεις την ένδειξη και θα συνεχίσεις με βάση τα χιλιόμετρα που έκανες απτο τελευτάιο φουλάρισμα ή θα φουλάρεις αμέσως.

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3