Σελίδα 123 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 2373113118119120121122123124125126127128133173223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.831 έως 1.845 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Κανονικά θα έπρεπε να μην ασχοληθώ άλλο με το θέμα καθώς όπως λένε οι Σάξωνες , "you can not teach an old dog new tricks". Δεν περιμένω λοιπόν να αλλάξεις οπτική ή γνώμη στο πως βλέπεις τον κόσμο γύρω σου αλλά μια απάντηση χρειάζεται σε κάποια πράγματα.

Οι αγώνες της προηγούμενης γενιάς έιναι καθόλα σεβαστοί επειδή διατήρησαν ελευθερία και δημοκρατία. Αλλά απο εκεί και μετά τι γίνεται; Γιατί οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν περί τα 35 έτη ηλικίας και για το διάστημα αυτό το μόνο που έγινε είναι η διατήρηση των παραπάνω αγώνων ώς ασπίδα/επιχείρημα προς όποιον τολμήσει να αμφιβσητήσει τα πεπραγμένα των παλαιότερων.

Να δώσουμε μια εικόνα λοιπόν απο Δ.Υ. που θα μπείς μέσα και απο τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο θα συναντήσεις ανοιχτές παλάμες για να κάνεις την δουλειά σου. Ενα σύστημα φυσικά που βρήκαν οι νέοι και ούτε το δημιούργησαν ούτε και θέλουν να το διατηρήσουν. Και είναι εμφανές αν πας και μιλήσεις με νεαρούς γιατρούς, με νεαρούς δικηγόρους (στον κλάδο σου είναι.. κάντο), γενικά με νέους που μπαίνουν μέσα και αντιδρούν στο τι βρίσκουν.. γιατί μετά θα το φάνε και οι ίδιοι στην μάπα , για να τα κονομήσουν... να καταξιωθούν. Για να είναι αποδεκτοί απο την παλαιότερη γενιά που κουνά ακόμα τα νήματα. Και δεν είναι μόνο οι λίγοι που λες. Είναι ο απλός κυρ-Μήτσος που θεωρεί πως θα παρακάμψει τον έλεγχο της εφορίας με ενα λαδωματάκι ή θα σε περάσει στο κόκκινο φανάρι γιατί βιάζεται.. είναι η γενιά που έφτιαξε την μεταπολεμική Ελλάδα όπως την έκανε και την απολαμβάνουμε σήμερα!

Για το θέμα των αλλοδαπών ειδικά που αναφέρεσαι , χρειάστηκε ο νόμος του 2004 έτσι ώστε επιτέλους να αλλάξουν λιγο τα πράγματα και να χαθεί η γραφειοκρατία και φυσικά τα φαινόμενα , σου κάνω την δουλειά αν καταθέσεις επί την παλάμη. Τα όσα νομικά μου χρειάζονται τα γνωρίζω ήδη τόσο λόγω επαγγέλματος όσο και της παλαβομάρας που με δέρνει για την διεθνή διπλωματία και ζητήματα ασφαλείας, διαβάζοντας οτι πέσει σχετικό στα χέρια μου , ακόμα και σαν διατάξεις μέσα απο το web και αντίστοιχες ιστοσελίδες. Μην σου κάνει εντύπωση οτι μπορεί κάποιος να έχει μια αρκετά έγκυρη γνώμη ασχέτως ηλικίας. Παντογνώστης φυσικά δεν είμαι, αλλά κάποια πράγματα είναι πολύ πιο οικεία μου απο όσο νομίζεις. Ειδικά το θέμα διεθνούς ασφαλείας (που περιλαμβάνει πλέον και το μεταναστευτικό).

Τι θα κάνουν οι νέοι λοιπόν που έρχονται ενώ η προηγούμενη γενιά φεύγει; Θα πρέπει να διορθώσουν όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και μας έφεραν κακήν κακώς σε μια χώρα χωρίς αξιοκρατία, σεβασμό προς τον πολίτη, γεμάτη απο νοοτροπία βλαχοτσομπάνων και κλεφτών. Θα πρέπει εκτός απο αυτά να εξελιχθούν και οι ίδιοι προς το καλύτερο έχοντας την αντίδραση των παλαιότερων που ήδη νιώθουν πως ξεβολεύονται απο αυτά που έχουν συνηθίσει. Να κάνουν το διπλό έργο δηλαδή με τις όποιες ανταμοιβές έχουν σήμερα και αντιμετωπίζοντας και την μομφή των παλαιότερων... που μου θυμίζουν τους γέρους του muppet show, όπου πετάνε αττάκες για το χάλι του show, αλλά δεν κάνουν και τίποτα για να το βελτιώσουν.

Να τονίσω εδώ οτι δεν έχω κάτι με εσένα επί προσωπικού , άλλωστε δεν σε γνωρίζω,... αλλά η γνώμη που εκφράζεις έχει καταντήσει η πιπίλα των παλαιότερων που εντέχνως είτε αγνοούν , είτε το αποφεύγουν να πουν πως δεν φτάνει μόνο να κάνεις κριτική αλλά θα πρέπει αυτό που έχεις κάνει να δίνει και τις βάσεις στους επόμενους να βελτιώσουν το έργο και οχι να αποτελεί τροχοπέδη στην πορεία τους.

Να ζητήσω συγνώμη για την παρεκτροπή του thread αλλά μερικές φορές ο λόγος (γραπτός ή προφορικός) έχει την δική του ζωή και γνώμη και παίρνει διαφορετική τροπή απο εκείνη που έχει την στιγμή που μιλάς για κάποιο διαφορετικό θέμα.

Gandalf

KOITA ΣΥΜΠΤΩΣΗ...........

Καί έκεί πού είμαι έγώ τυχαίνει κάθε μέρα 6-7 δικηγόροι νά άσχολούνται μέ άντιρρήσεις
    άσυλα καί ρόζ κάρτες.........
    Άς τό άφήσουμε όμως..........συμφωνούμε πάντως ότι ή πολιτεία τά παίρνει,
    πάνω άπό τό τραπέζι όμως....!!!!

Δέν άντέχω άλλο τέτοια κουβέντα..........

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ..........

ΑΠΛΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΩ..........ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ...........

ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΩΦ................

καί τό μόνο πού μένει πιά είναι νά εύχομαι.............

νάστε πιό τυχεροί άπό μάς.......

Αύτό , όμως πού βλέπω είναι νάρχονται συμφορές.........κί έσείς νάστε

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ..........έναν κόσμο πού τόν φτιάξαμε έμείς....!!!!!

Τόπο λοιπόν στήν άνέραστη γενιά τού fast..............

πού γαμάει χωρίς νά έρωτευτεί.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Εγώ θα σας πω ότι ξεφύγατε για τα καλά! Η αντιπαράθεση είναι ή δεν είναι για το τρέχον πρωτάθλημα; Άνοιξα ο καλός σου να βαβάσω κανά αθλητικούλι και καμιά βαρύγδουπη ανάλυση για τον ρόμβο του Δώνη το τρεχάτε ποδαράκια μου του ΠΑΟ και το ότι πει ο πρόεδρος σύστημα του ΟΣΦΠ και αντ αυτού βλέπω δημοκρατίες ναζισμούς φασισμούς αγώνες Γυάρο... αφού γύρισα πάλι στην κεντρική σελίδα μήπως πάτησα κατά λάθος άλλο θρεντάκι.
    κι επειδή θέλω να παραμείνω στο... αληθινό πνεύμα του θρεντ μου εξηγεί κάποιος πως αυτή η βλακεία που πληρώνει η ΕΠΟ για να κρίνει τους διαιτητές έδωσε 5,9 δεν θυμάμαι στο Βασάρα ενώ στον επόπτη που έσπρωξε το διαιτητή στο πέναλτι του δίνει 7+;;; κουφάθηκα!!!
    Ιδού τί διάβασα ο άνθρωπος:

Η Pro Zone την οποία πληρώνει η Σούπερ Λίγκα για να βαθμολογεί τους διαιτητές, στην έκθεση της υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει πέναλτι και προβαίνει σε αρνητικά σχόλια για την παρουσία του Κύρου Βασάρα τον οποίο βαθμολογεί με 5,9, ενώ στο βοηθό του Δ. Σαραϊδάρη που ώθησε το Βασάρα να υποδείξει το πέναλτι βάζει 7,3.

Στην έκθεση γίνονται αρνητικά σχόλια για τον Κύρο Βασάρα. Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «δεν απέδωσε βάσει των αναμενομένων», «καταλόγιζε ανύπαρκτα φάουλ» και «έκανε συχνές διακοπές χωρίς λόγο.

Μην μου το γυρίσετε σε πολιτικοοικονομικές αναλύσεις σας παρακαλώ...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ............ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΣΑΡΑ........

Διότι ή απόφαση γιά τό πέναλτυ άνήκει σέ αύτόν.......

Κατά τά άλλα έκανε αύτό πού είπες......

Καί πρίν καί μετά τό πέναλτυ άκόμα περισσότερο........ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ.........

όλα σέ βάρος τής ΑΕΚ,μέ αποκορύφωμα τήν 2η κίτρινη τού Σαριέγκι

πού έβγαζε μάτια.........

Μήπως τό γκόλ τού Καραγκούνη δέν ήταν άπό άνύπαρκτο φάουλ...??

Μήπως δέ φόρτωσε μέ μεγάλη εύκολία μέ κίτρινες τούς δικούς μας...??

Ένώ σέ άντίστοιχες φάσεις άπό τήν άλλη μεριά σφύριζε κλέφτικα...??

Είδικά στό Σίλβα...??

Όποιος λοιπόν τόν βαθμολόγησε καί σέβεται τόν έαυτό του.......ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕ....!!!!

ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ.........?????

ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΠΟΡΙΑ....?????!!!!!!!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ....... να βαβάσω κανά αθλητικούλι ....
    A-ΒΑΒΑΩ-ΠΑ-ΠΑ-ΠΑΩ !!! Πάει αυτός ......... πήρε το Multimustarda και χάζεψε !!! Μάλλον γλύστρησε στα λάδια και χτύπησε στο κεφάλι !!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Sorry αλλά δεν κρατήθηκα ............

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    A-ΒΑΒΑΩ-ΠΑ-ΠΑ-ΠΑΩ !!! Πάει αυτός ......... πήρε το Multimustarda και χάζεψε !!! Μάλλον γλύστρησε στα λάδια και χτύπησε στο κεφάλι !!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Sorry αλλά δεν κρατήθηκα ............

KANA ΣΕΝΤΕΡ-ΜΠΑΚ.............ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ....???

Γιατί μέ τά Καλαματιανά τού Βύντρα.......καί τό Γκούμα back-up.......
    πάλι κανάς Βασσάρας θά σάς φταίει......!!!!!
    Μή πώ γιά τήν έγγύηση........Σαριέγκι.......!!!!
    Έκείνο τό Νοτιοαφρικάνο γιατί τόν διώξετε....??
    Ήταν χειρότερος.......?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

..... όλα σέ βάρος τής ΑΕΚ ........
    Αφεντικό ΔΕΝ τα λες καλά εδώ !!!
    Όταν λες για τον Σαριέγκι (σωστά) ................ να λες και για τον πιτσιρικά τον δικό σας με την μιζανπλί στο μαλλί, που ΕΠΙΣΗΣ έπρεπε να την έχει κάνει με 2η κίτρινη για τα αποδυτήρια !!!

Επίσης θεωρώ ΠΟΛΥ μεγαλύτερης σημασίας ένα λάθος πέναλτυ που διαμορφώνει το αποτέλεσμα .... από οποιοδήποτε φάουλ στα 28 με 30 μέτρα από το τέρμα .... που εγώ τουλάχιστον μόνο για ανύπαρκτο δεν το είδα !!!

Ο Βασσάρας ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ανησυχεί για το πως θα βαθμολογηθεί και για την υστεροφημία του (και τα φράγκα που απορρέουν από αυτό με αμοιβές από ΟΥΕΦΑ κλπ) και παρόλη την συμπάθειά του στον ΠΑΟ (αν δεχτούμε ότι υπάρχει) δεν θεωρώ ότι σας αδίκησε !!!
    Αντίθετα με τον παραπάνω φόβο μην τυχόν και πούνε ................. σας έδωσε και το πέναλτυ !!!

KANA ΣΕΝΤΕΡ-ΜΠΑΚ.............ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ....???

Γιατί μέ τά Καλαματιανά τού Βύντρα.......καί τό Γκούμα back-up.......
    πάλι κανάς Βασσάρας θά σάς φταίει......!!!!!
    Μή πώ γιά τήν έγγύηση........Σαριέγκι.......!!!!
    Έκείνο τό Νοτιοαφρικάνο γιατί τόν διώξετε....??
    Ήταν χειρότερος.......?????

Εδώ έχεις δίκιο ............ τι να πω !!!
    Άσε να δούμε κατά Γενάρη ............

Αφεντικό ΔΕΝ τα λες καλά εδώ !!!
    Όταν λες για τον Σαριέγκι (σωστά) ................ να λες και για τον πιτσιρικά τον δικό σας με την μιζανπλί στο μαλλί, που ΕΠΙΣΗΣ έπρεπε να την έχει κάνει με 2η κίτρινη για τα αποδυτήρια !!!

Επίσης θεωρώ ΠΟΛΥ μεγαλύτερης σημασίας ένα λάθος πέναλτυ που διαμορφώνει το αποτέλεσμα .... από οποιοδήποτε φάουλ στα 28 με 30 μέτρα από το τέρμα .... που εγώ τουλάχιστον μόνο για ανύπαρκτο δεν το είδα !!!

Ο Βασσάρας ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ανησυχεί για το πως θα βαθμολογηθεί και για την υστεροφημία του (και τα φράγκα που απορρέουν από αυτό με αμοιβές από ΟΥΕΦΑ κλπ) και παρόλη την συμπάθειά του στον ΠΑΟ (αν δεχτούμε ότι υπάρχει) δεν θεωρώ ότι σας αδίκησε !!!
    Αντίθετα με τον παραπάνω φόβο μην τυχόν και πούνε ................. σας έδωσε και το πέναλτυ !!!

H ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.....???

Δέν ύπάρχει.........ούτε πρώτη κάρτα στόν Πλιάτσικα.......
    Σέ όποιοδήποτε Εύρωπαικό παιχνίδι........τό πολύ νά έδινε φάουλ....!!!
    Προσωπικά άν ήμουν διαιτητής θά έριχνα μία κίτρινη στό
    Σιμάο γιά τή μουρμούρα του.......
    Ό Πλιάτσικας τόν έπαιξε πολύ δυνατά.......άλλά στά όρια,ήταν
    κολλημένος πάνω του και δέν τόν άφησε νά άκουμπήσει μπάλλα
    Καί στή φάση τής κίτρινης πέφτει καθαρά γιά μπάλλα άπό πλάγια ,ό άλλος
    βάζει έξυπνα τό σώμα καί παίρνει τό φάουλ......
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ........ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ
    Ό Σίλβα 2 φορές στό κέντρο τού γηπέδου,πήρε πόδια άπό πίσω...
    ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ........καί άλλες 2 τόν έβρισε τό Βασσάρα
    στά Άγγλικά.....!!!

Στό πέναλτυ άλλος τόν κρέμασε,καί έπειδή μέ ΑΕΚ έχει..........
    ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΤΙΜΟ ΒΙΟ..........μέ πιό πρόσφατο τό περσινό
    τής Τρίπολης γιά τό όποίο τιμωρήθηκε........
    ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.....!!!

Έννοείται ότι ένα πέναλτυ διαμορφώνει άποτέλεσμα......

Τό έρώτημα.......πόσο περισσότερο διαμορφώνει τό άποτέλεσμα ένός
    παιχνιδιού,ένα 2ο πέτσινο γκόλ,άπό μιά όμάδα πού χάνει καί μένει μέ 10
    μισή ώρα πρίν τό τέλος....???
    Θάχατε ίσοφαρίσει μέχρι νά βγεί ό Σαριέγκι...??
    Θα παίζατε μέ τήν ίδια λογική...??

ΚΑΝΑΤΕ...........ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.......??

Καί στό 0-0 καί στό 1-0 καί στό 2-0........???

Ή είκόνα όμως τού συγκεκριμμένου άγώνα ήταν ότι...

ΗΣΑΣΤΑΝ..............ΣΤΟ ΚΟΤΤΕΡΟ.........!!!!!

Έδώ διαφωνείς.......???

Ό Βασσάρας...........ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ...........αύτό είναι γνωστό
    καί δέ διστάζει νά τό δείξει.......
    Τώρα πώς έδωσε αύτό τό πέναλτυ...??
    Έπίσης μήν ξεχνάς ότι αύτός γύρισε τόν κώλο στή φάση,άλλος τόν έφερε πίσω...!!!!

Γιά τό Καραγκούνη..........είναι γνωστά τά πράμματα,σάς έχει ξελασπώσει
    πολλές φορές μέ τίς κωλοτούμπες του,μέχρι καί μέ άνυπαρκτα πέναλτυ στό 90ο λεπτό..!!

Άν ήμουν βάζελος μπορεί νά συμφωνούσα μαζί σου.........άλλά βλέπεις
    είμαι ΑΕΚ............!!!!!!!!

Καί ό Βασσάρας............δέ βαθμολογήθηκε χαμηλά μόνο γιά τό πέναλτυ.......
    Άλλά γιά τίς πολύ κακές του έπιλογές στά φάουλ καί στίς κίτρινες.....!!!
    20-10.............τά φάουλ.......!!!!!!!
    σέ βάρος τού γηπεδούχου....??
    Χωρίς ίχνος εύκαιρίας...??
    Μέ μιά κατοχή 5-6% παραπάνω....???

Έδώ παρότι είμαι ΑΕΚ.........καί μεροληπτώ.........ό παρατηρητής μέ δικαιώνει....!!!!
    Γιατί άπ'ότι ξέρω φέτος.......οί παρατηρητές ΔΕ ΘΑΝΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ...
    Κάποια Άγγλική έταιρεία άνέλαβε.....!!!!

Συνήθως μάς άρέσει νά παραμυθιάζουμε τόν κόσμο καί νά κουκουλώνουμε
    τό πρόβλημα διά τής μεθόδου τού άποπροσανατολισμού.......
    Ίδίως όταν............μπαίνουμε στό γήπεδο μέ τόν άέρα τών έκατομμυρίων...!!!

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...........ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΕΧΑΣΕ

ΑΠΟ ΜΙΑ ...............ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΑΕΚ.........!!!!

Μεγάλο στραπάτσο αύτό γιά τό κόττερο.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    H ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.....???

Δέν ύπάρχει.........ούτε πρώτη κάρτα στόν Πλιάτσικα.......
    Σέ όποιοδήποτε Εύρωπαικό παιχνίδι........τό πολύ νά έδινε φάουλ....!!!
    Προσωπικά άν ήμουν διαιτητής θά έριχνα μία κίτρινη στό
    Σιμάο γιά τή μουρμούρα του.......
    Ό Πλιάτσικας τόν έπαιξε πολύ δυνατά.......άλλά στά όρια,ήταν
    κολλημένος πάνω του και δέν τόν άφησε νά άκουμπήσει μπάλλα
    Καί στή φάση τής κίτρινης πέφτει καθαρά γιά μπάλλα άπό πλάγια ,ό άλλος
    βάζει έξυπνα τό σώμα καί παίρνει τό φάουλ......
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ........ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ
    Ό Σίλβα 2 φορές στό κέντρο τού γηπέδου,πήρε πόδια άπό πίσω...
    ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ........καί άλλες 2 τόν έβρισε τό Βασσάρα
    στά Άγγλικά.....!!!

Στό πέναλτυ άλλος τόν κρέμασε,καί έπειδή μέ ΑΕΚ έχει..........
    ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΤΙΜΟ ΒΙΟ..........μέ πιό πρόσφατο τό περσινό
    τής Τρίπολης γιά τό όποίο τιμωρήθηκε........
    ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.....!!!

Έδώ διαφωνείς.......???

Έπίσης μήν ξεχνάς ότι αύτός γύρισε τόν κώλο στή φάση,άλλος τόν έφερε πίσω...!!!!

πολλές φορές μέ τίς κωλοτούμπες του,μέχρι καί μέ άνυπαρκτα πέναλτυ στό 90ο λεπτό..!!

Έδώ παρότι είμαι ΑΕΚ.........καί μεροληπτώ.........ό παρατηρητής μέ δικαιώνει....!!!!

Ίδίως όταν............μπαίνουμε στό γήπεδο μέ τόν άέρα τών έκατομμυρίων...!!!

ρε Terens εγώ ξερω οτι οταν ενας διαιτητης θελει να παιξει μια ομαδα αυτή η ομάδα κερδίζει...
    τωρα πως γινεται να μας ευννοει οπως λες σε ολο τον αγωνα και να μην περνει πανω του μια φαση πεναλντι αλλα να την αφήνει στον επόπτη δεν εξηγείται....
    ο καθε διαιτητης αν θελει να μεροληπτήσει λεει απλά ότι "είχα έλεγχο της φάσης και δεν δινω τιποτα"....

οσο για τα πεναλντι μην ξεχνάμε οτι και πέρυσι με μουφα πέναλντι πηρατε το Χ...και θα πέρνατε και το πρωτάθλημα...
    αλλα εσεις εχετε μεινει στο ψευτοπέσιμο του Μπούρμπου ακομα....

πες μας ποτε κερδισε τελευταια φορα ο Παναθηναικος σε ντερμπι με τον Βασσαρα διαιτητη....να θυμηθω και εγω γιατι εχω ξεχασει....
    οσο για τα φάουλ....η ΑΕΚ σε ολο τον αγωνα δεν προσπαθησε να κανει παιχνιδι αλλα να αντιμετωπισει τις προσπαθειες των αντιπαλων....λογικα τα φαουλ να ειναι περισσοτερα για μας..

ο Βασσαρας ειναι απλά ενας αθλιος διαιτητης που του εχει κολλησει η ταμπέλα του φιλοπαναθηναικου και δεν προκειται ποτε να παρει αποτελεσμα ο Παναθηναικος μ,ε αυτον πλεον......γιατι δεν εχει τα αρχιδια να παιξει αυτο που βλέπει....αλλα παιζει παντα σκεπτομενος τα εξωφυλλα της επόμενης μερας...

Υ.Γ. Το ντερμπι κριθηκε καθαρα στο παθος και στην κακη ψυχολογικη προετοιμασια των δικών μας.....στο δευτερο γυρο θα φανει το αποτελεσμα της δουλειας που γινεται και εκει θα βγαλουμε οριστικα συμπερασματα.....και εκει πιστευω οτι θα φατε 3-4 γκολ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

η απαντηση στο ερωτημα που θετεις ειναι οτι....................
    απ τη στιγμη που οπως λες και συ, 1 πεναλτυ διαμορφωνει αποτελεσμα...............ο Σαριεγκι ειτε παρει ειτε οχι τη δευτερη κιτρινη...................το αποτελεσμα εχει ηδη διαμορφωθει!!!!!

Έδώ διαφωνείς.......???

ο παρατηρητης δεν διακαιωνει εσενα αλλα την ταση του Βασσαρα να ειναι ο πρωταγωνιστης του αγωνα!!!
    ειναι λογικο να δωθουν περισσοτερα φαουλ υπερ του ΠΑΟ απ τη στιγμη που ο ΠΑΟ μονο προσπαθουσε να παιξει ποδοσφαιρο ενω η ΑΕΚ αντιποδοσφαιρο!!!!

αυτο ακριβως κανεις εσυ! και εν μερη το καταφερνεις χαρη στην ευχαιρεια λογο που σε διακρινει!!!!

εχεις γραψει 1 ολοκληρο αρθρο που...................
    αναφερετε ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ σε ενα πεναλτυ που διαμορφωσε αποτελεσμα...........
    και το υπολοιπο 98% (του αρθρου σου) αναλλωνεται σε αναφορες δευτερευουσας σημασιας και γενικης φυσης!!!!
    τα ανακατευεις ολα μαζι με μεροληπτικες αποψεις (που παραδεχαισαι και ο ιδιος) με αποτελεσμα.................ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙΣ!!!!!!![QUOTE]

dont be so syre my friend!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ρε Terens εγώ ξερω οτι οταν ενας διαιτητης θελει να παιξει μια ομαδα αυτή η ομάδα κερδίζει...
    τωρα πως γινεται να μας ευννοει οπως λες σε ολο τον αγωνα και να μην περνει πανω του μια φαση πεναλντι αλλα να την αφήνει στον επόπτη δεν εξηγείται....
    ο καθε διαιτητης αν θελει να μεροληπτήσει λεει απλά ότι "είχα έλεγχο της φάσης και δεν δινω τιποτα"....

οσο για τα πεναλντι μην ξεχνάμε οτι και πέρυσι με μουφα πέναλντι πηρατε το Χ...και θα πέρνατε και το πρωτάθλημα...
    αλλα εσεις εχετε μεινει στο ψευτοπέσιμο του Μπούρμπου ακομα....

πες μας ποτε κερδισε τελευταια φορα ο Παναθηναικος σε ντερμπι με τον Βασσαρα διαιτητη....να θυμηθω και εγω γιατι εχω ξεχασει....
    οσο για τα φάουλ....η ΑΕΚ σε ολο τον αγωνα δεν προσπαθησε να κανει παιχνιδι αλλα να αντιμετωπισει τις προσπαθειες των αντιπαλων....λογικα τα φαουλ να ειναι περισσοτερα για μας..

ο Βασσαρας ειναι απλά ενας αθλιος διαιτητης που του εχει κολλησει η ταμπέλα του φιλοπαναθηναικου και δεν προκειται ποτε να παρει αποτελεσμα ο Παναθηναικος μ,ε αυτον πλεον......γιατι δεν εχει τα αρχιδια να παιξει αυτο που βλέπει....αλλα παιζει παντα σκεπτομενος τα εξωφυλλα της επόμενης μερας...

Υ.Γ. Το ντερμπι κριθηκε καθαρα στο παθος και στην κακη ψυχολογικη προετοιμασια των δικών μας.....στο δευτερο γυρο θα φανει το αποτελεσμα της δουλειας που γινεται και εκει θα βγαλουμε οριστικα συμπερασματα.....και εκει πιστευω οτι θα φατε 3-4 γκολ...
    +1

Να πω επίσης ότι ΟΛΟΣ ο αγώνας ήταν μια ΑΣΥΣΤΟΛΗ ταλαιπορία της μπάλλας !!!
    Η ΑΕΚ έπαιζε όλη πίσω ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ και μόλις έπαιρνε από γκέλα τη μπάλλα έφευγε μπροστά για αντεπίθεση (ελάχιστες φορές) στην ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΜΥΝΑ του ΠΑΟ !!!
    Μπήκε πάνω στην αναμπουμπουλα και ένα γκολ καθώς ο ΡΑΝ - ΤΑΝ - ΠΛΑΝ (Γκαλίνοβιτς) παρέα με τους ΜΠΟΛΕΚ και ΛΟΛΕΚ (Βύντρα, Σαριέγκι) είχαν πάει βόλτα στο πάρκο ...............

Ρε Terens ξέχνα το αποτέλεσμα, ξέχνα τη διαιτησία ............. μπάλλα είδες ;;; Εγώ προσωπικά είδα 2 ομάδες που παίζαν ταραμτούρι !!! Η μιά ταμπούρια και η άλλη αγγούρια !!!

Ειλικρινά ξαναλέω .............. μια ήττα στην πρώτη αγωνιστική ................... δε με σκάει καθόλου !!!

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    +1

Να πω επίσης ότι ΟΛΟΣ ο αγώνας ήταν μια ΑΣΥΣΤΟΛΗ ταλαιπορία της μπάλλας !!!
    Η ΑΕΚ έπαιζε όλη πίσω ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ και μόλις έπαιρνε από γκέλα τη μπάλλα έφευγε μπροστά για αντεπίθεση (ελάχιστες φορές) στην ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΜΥΝΑ του ΠΑΟ !!!
    Μπήκε πάνω στην αναμπουμπουλα και ένα γκολ καθώς ο ΡΑΝ - ΤΑΝ - ΠΛΑΝ (Γκαλίνοβιτς) παρέα με τους ΜΠΟΛΕΚ και ΛΟΛΕΚ (Βύντρα, Σαριέγκι) είχαν πάει βόλτα στο πάρκο ...............

Ρε Terens ξέχνα το αποτέλεσμα, ξέχνα τη διαιτησία ............. μπάλλα είδες ;;; Εγώ προσωπικά είδα 2 ομάδες που παίζαν ταραμτούρι !!! Η μιά ταμπούρια και η άλλη αγγούρια !!!

Ειλικρινά ξαναλέω .............. μια ήττα στην πρώτη αγωνιστική ................... δε με σκάει καθόλου !!!

Αν αφησουμε στην ακρη το κομματι της διατησιας με την καθαρη αλοιωση του σκορ τα πραματα οσον αφορα το αγωνιστηκο κομματι ειναι οπως ακριβως τα εγραψες .... μπαλα μηδεν

Και να μην ξεχασουμε να πουμε οτι οι δικοι μου μπηκαν υπεροπτικα και αψυχοι ενω οι αλλοι γαζωναν ...

Και επισης οταν ο Τζιγγερ δεν αφηνει στην ακρη τον εγωισμο του κανει παντα λαλακιες .... και εννοω φυσικα το θεμα Κυριακου οποιος θα επρεπε να φοραει τα πρασινα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    .... και εννοω φυσικα το θεμα Κυριακου οποιος θα επρεπε να φοραει τα πρασινα
    Αυτό είναι που με ενοχλεί ........... όχι η ήττα !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αυτό είναι που με ενοχλεί ........... όχι η ήττα !!!

Το χειροτερο δεν ειναι οτι δεν πηραν τον Κυριακο...
    αλλα οτι μετα την προκριση στο C.L. και τα σιγουρα λεφτά που τσεπωσαν, δεν τα έσκασαν για να παρουν τουλαχιστον ενα αξιοπρεπες σεντερ μπακ....
    τώρα ας ελπιζουμε να βρουμε καμια καλή ευκαιρια στα πανέρια....κανεναν ελευθερο....
    γιατι αλλιως θα μετραμε πολλα τεμαχια στο C.L.
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παιδια ποτε δεν ειναι αργα εξαλου αν ο 10 Κ Τ βαλει επιτελους τον Σιμαο πισω εκει που ειναι η φησικη του θεση και στην θεση του βαλει τον Ματος τα πραγματα θα καλλητερεψουν. Ακομα υπαρχουν και αλλοι παικτες που την εχουν την θεση ...........και μην μου πειτε οχι γιατι περισυ αν δεν εσπαγε το χερι του ο μικρος θα τον ειχε φαει τον Γκουμα.......
    Εξαλου υπαρχει και ο Μελλησης που δεν εχει παρει ευκαιρεια ακομα......
    Δεν λεω καλο το μεγαλο ονομα αλλα και τα μεγαλα ονοματα καποτε ηταν μικροι .......
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
    Παιδια ποτε δεν ειναι αργα εξαλου αν ο 10 Κ Τ βαλει επιτελους τον Σιμαο πισω εκει που ειναι η φησικη του θεση και στην θεση του βαλει τον Ματος τα πραγματα θα καλλητερεψουν. Ακομα υπαρχουν και αλλοι παικτες που την εχουν την θεση ...........και μην μου πειτε οχι γιατι περισυ αν δεν εσπαγε το χερι του ο μικρος θα τον ειχε φαει τον Γκουμα.......
    Εξαλου υπαρχει και ο Μελλησης που δεν εχει παρει ευκαιρεια ακομα......
    Δεν λεω καλο το μεγαλο ονομα αλλα και τα μεγαλα ονοματα καποτε ηταν μικροι .......

Σωστα το διδυμο της συμφορας βυντρα και βασκος δε τραβαει..... αλλα δεν ηταν μονο προβλημα αυτων η αμυνα ξεκιαναει απο τα χαφ και τα χαφ τον παιζουν ιδιως ο Σιλβα

Εχει παιχτες να δοκιμασει και θα το κανει γιατι δεν ειναι κολλημενος. Κατα την γνωμη μου η εμπειρια του Γκουμα χρειαζεται και αν βαλει διπλα του Τζιολη η Μεληση που ειναι μικρος και αν ξεπεταχτει θα ειναι ολα τα λεφτα.

Βεβαια επιμενω ετοιμο παιχτη με τα προσοντα του Κυριακου δυσκολα βρισκεις

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα