Σελίδα 123 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 2373113118119120121122123124125126127128133173223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.831 έως 1.845 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    κάποιος μου σφύριξε ότι υπάρχει σε αναμονή το ενδεχόμενο ο Ζίκο να πάρει πόδι αν και εφόσον τα αποτελέσματα στα 2 κρίσιμα παιχνίδια δεν είναι τα αναμενόμενα!!!
    Εάν παίξει τέτοιο σενάριο,είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες!δεν θέλω να δω τον Ολυμπιακό πρωταθλητή έτσι ακόμα και αν ο Μπάντοβιτς (ο διάδοχος,στο σενάριο που αναφέρω) πάει την ομάδα τρένο και το πάρουμε και με 10 βαθμούς διαφορά!
    Κάθε μέρα ο θείος μας καθιστά ξεκάθαρο ότι έχουν τελειώσει τα ψωμιά του στην ομάδα.τον ευχαριστούμε πολύ,αλλά έφτασε η ώρα να χωρίσουμε που τραγούδαγε και ο τιτανοτεραστιος Νικος "the witch" Καρβέλας.

κατα τ'άλλα εμείς πάμε για διπλό στην Ολλανδία αύριο.
    κάργα ψυχασθένεια αυτή η ομάδα!!!γουστάρω φάση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Εσεις και μονος εσεις να μη μιλατε ........
    τι λε ρε "καπετάνιο",έτσι σου'πανε να λες?
    τα λέλουδα που τα στέλνουν αλήθεια?

ότι και όποτε θέμε θα λέμε και δε θα σου ζητήσουμε και την άδεια.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    lazio ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες απλά πλακίτσα έκανα, και εγώ αντίστοιχα λόγω γρήγορης γραφής κάπου θα γράψω κάτι παρόμοιο δεν θα παρεξηγηθώ αν κάνεις κάτι ανάλογο σε μένα

Θα λυθουν ολα στο χορτο και το παρκε και μονο εκει ...... η Κυριακη ειναι κοντα

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    κάποιος μου σφύριξε ότι υπάρχει σε αναμονή το ενδεχόμενο ο Ζίκο να πάρει πόδι αν και εφόσον τα αποτελέσματα στα 2 κρίσιμα παιχνίδια δεν είναι τα αναμενόμενα!!!
    Εάν παίξει τέτοιο σενάριο,είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες!δεν θέλω να δω τον Ολυμπιακό πρωταθλητή έτσι ακόμα και αν ο Μπάντοβιτς (ο διάδοχος,στο σενάριο που αναφέρω) πάει την ομάδα τρένο και το πάρουμε και με 10 βαθμούς διαφορά!
    Κάθε μέρα ο θείος μας καθιστά ξεκάθαρο ότι έχουν τελειώσει τα ψωμιά του στην ομάδα.τον ευχαριστούμε πολύ,αλλά έφτασε η ώρα να χωρίσουμε που τραγούδαγε και ο τιτανοτεραστιος Νικος "the witch" Καρβέλας.

κατα τ'άλλα εμείς πάμε για διπλό στην Ολλανδία αύριο.
    κάργα ψυχασθένεια αυτή η ομάδα!!!γουστάρω φάση!

τι λε ρε "καπετάνιο",έτσι σου'πανε να λες?
    τα λέλουδα που τα στέλνουν αλήθεια?

ότι και όποτε θέμε θα λέμε και δε θα σου ζητήσουμε και την άδεια.

Τσουζουν οι αληθειες αλλα θα τις ακουτε θελετε δε θελετε...... δε θα σου απαντησω για τo τι εννοουσα μεχρι εκει φτανει η κριση σου...... δε χρειαζεται να χαλασουμε το threadaki......ψυχραιμια

Τσουζουν οι αληθειες αλλα θα τις ακουτε θελετε δε θελετε...... δε θα σου απαντησω για τo τι εννοσουσα μεχρι εκει φτανει η κριση σου...... δε χρειαζεται να χαλασουμε το threadaki
    δεν είναι κάνα υψηλό νόημα το τι εννοούσες.
    τα "χλιαρά" για την κρίση μου,να σου λείπουν.δεν νομίζω να σε έθιξα στο προσωπικό.
    άραγε αυτό που σου έγραψα το διάβασες?

δεν χαλάμε κανένα θρεντ.
    δικαίωμα σου τι,που,σε ποιον και πότε θα απαντάς.

μου την σπάει όταν αντιγραφουν αυτα που γραφω

αλλα ακόμα ψάχνω το 2ο πεναλτυ που δεν δόθηκε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Τσουζουν οι αληθειες αλλα θα τις ακουτε θελετε δε θελετε...... δε θα σου απαντησω για τo τι εννοσουσα μεχρι εκει φτανει η κριση σου...... δε χρειαζεται να χαλασουμε το threadaki
    lazio τσουζουν οι αλήθειες όταν λέγονται ολόκληρες ίσως, όταν πάτε εσείς οι βάζελοι να το παίξετε μιξοπαρθένες αφού ράψετε το @@@@ σας και μας το παίζετε αδικημένοι όταν καταφανέστατα ευνοείστε όσο και μεις με τις μικρές ομάδες ε δεν τσούζει καθόλου.

Αν νομίζεις ότι θα μας βγάλεις τρελούς και θέλεις να κλείνουμε τα μάτια στα λάθη που γίνονται υπέρ σας και να βλέπουμε μόνο τα δικά μας ε συγνώμη αλλά κάπου κάτι έχεις χάσει......

δεν θα κάτσω να επεκταθώ γιατί εγώ κυρίως γράφω για χαβαλέ αν θες κάτσε και συγκρινε με άλλους σε πόσσες φάσεις αδικήθηκες και σε πόσσες φάσεις αδικήθηκα για μένα και μόνο να μπεις σε τέτοια λογική είσαι λάθος.

lazio τσουζουν οι αλήθειες όταν λέγονται ολόκληρες ίσως, όταν πάτε εσείς οι βάζελοι να το παίξετε μιξοπαρθένες αφού ράψετε το @@@@ σας και μας το παίζετε αδικημένοι όταν καταφανέστατα ευνοείστε όσο και μεις με τις μικρές ομάδες ε δεν τσούζει καθόλου.

Αν νομίζεις ότι θα μας βγάλεις τρελούς και θέλεις να κλείνουμε τα μάτια στα λάθη που γίνονται υπέρ σας και να βλέπουμε μόνο τα δικά μας ε συγνώμη αλλά κάπου κάτι έχεις χάσει......

δεν θα κάτσω να επεκταθώ γιατί εγώ κυρίως γράφω για χαβαλέ αν θες κάτσε και συγκρινε με άλλους σε πόσσες φάσεις αδικήθηκες και σε πόσσες φάσεις αδικήθηκα για μένα και μόνο να μπεις σε τέτοια λογική είσαι λάθος.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι εγινε ρε λουλου???φετος φαινετε να εχει τα κοζια (τα περισσοτερα εστω)ο βαζελος και ασχοληστε με την διαιτησια???γιατι οταν αναφερεσε για τα λαθη υπερ καποιου εννοεις και αναφερεσε σε διαιτησια...ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κλεφτης ειναι και ενας τσαντακιας...κλεφτης ειναι και αυτος που μπουκαρει σε μια χρηματαποστολη...ποιος ομως κανει μεγαλυτερη μπαζα και την περναει καλυτερα???
    μην τα βαζεις ολα σε ενα τσουβαλι γιατι δεν μπορουν να μπουν...

Και εγω για χαβαλε γραφω...... αλλα καποια πραματα θελουν απαντησεις

Ειδες που τελικα τσουζουν οι αληθειες...

Υ.Γ Περισσοτερη κουβεντα το βραδακι της Κυριακης

Και εγω για χαβαλε γραφω...... αλλα καποια πραματα θελουν απαντησεις

αφού τσούζουν,πες μας ρε καπετανιο τα λέλουδα που τα στέλνουμε?
    ή μήπως προτιμάς πιστόλια?

την κυριακή θα'χει σίγουρα γούστο εδώ.
    δε λέω ακόμα σκορ νίκης μας γιατί δεν ξέρω με πόσους βασικούς θα κατέβουμε.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Ας ειμαστε επιτελους λιγο αντικειμενικοι....... η ομαδα μου αδικηθηκε με το μη καταλογισμο 2 πεναλτι
    Και σίγουρα το ένα θα είναι αυτό τού Νίνη,ε;Που ανοίγει τη μπάλα για να πάρει τον αμυντικό στο σπριντ-με τη φοβερή ταχύτητά του -αλλά επειδή ο άλλος είναι πιο γρήγορος τού κάνει φάουλ ο πιτσιρίκος,τραβώντας τον.
    Αυτό δε λες;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Και σίγουρα το ένα θα είναι αυτό τού Νίνη,ε;Που ανοίγει τη μπάλα για να πάρει τον αμυντικό στο σπριντ-με τη φοβερή ταχύτητά του -αλλά επειδή ο άλλος είναι πιο γρήγορος τού κάνει φάουλ ο πιτσιρίκος,τραβώντας τον.
    Αυτό δε λες;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ακριβως .... με προλαβες

Αφου δε εδωσε το επιθετικο......

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι εγινε ρε λουλου???φετος φαινετε να εχει τα κοζια (τα περισσοτερα εστω)ο βαζελος και ασχοληστε με την διαιτησια???γιατι οταν αναφερεσε για τα λαθη υπερ καποιου εννοεις και αναφερεσε σε διαιτησια...ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ...

κλεφτης ειναι και ενας τσαντακιας...κλεφτης ειναι και αυτος που μπουκαρει σε μια χρηματαποστολη...ποιος ομως κανει μεγαλυτερη μπαζα και την περναει καλυτερα???
    μην τα βαζεις ολα σε ενα τσουβαλι γιατι δεν μπορουν να μπουν...

ποτε δεν ασχολούμαι με την διαιτησία, ούτε τώρα ούτε ποτέ γύρνα πίσω σελίδα να καταλάβεις, είπα ότι γενικά θα έπρεπε να ντρεπόμαστε όλοι οι μεγάλοι μιλώντας για διαιτησία όταν οι μικρές ομάδες σφάζονται γιατι θα γελάνε μαζί μας αλλά ο LAZIO λέει ότι μόνο οι Ολυμπιακοί δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε και εννοεί ότι εκείνοι δεν ευνοούνται ποτέ και είναι αδικιμένοι τόσα χρόνια, με λίγα λόγια πάει να μας τρελάνει

ρε Παναγιώτη δεν μπαίνω στη διαδικάσία αυτή, αφού τα έχω ξαναπεί γιατί με βάζεις να επαναλαμβάνομαι?????

Εχω πει παραδείγματος χάρη ότι το πρωτάθλημα που πήραμε με 3 πόντους παραπάνω από το λάθος των ποντίων προσωπικά δεν το γούσταρα καθόλου και θα ήταν δικαιότερο να το πάρετε εσείς, αλλά τι σημαίνει αυτό ότι ο βαζελος την ίδια χρονιά που ήταν εκτός διεκδήκησης δεν ευνοούταν από την διαιτησία???

πάντα οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται όποιος δεν το καταλαβαίνει, ας ανοίξει τα μάτια να το δει από εκεί και πέρα όποιος θέλει κλείνει τα μάτια όπου θέλει και τα ανοίγει πάλι όπου θέλει και προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς

thats all folks!!!

όχι δεν είδα, φώτισε με σε παρακαλώ γιατί μέχρι στιγμής είσαι τόσο αντικειμενικός όσο και ο Τάκης στο TVMAGIC

την Κυριακή δεν νομίζω ότι θα γράψω γιατί μετά το γήπεδο θα έχει έξοδο χάσω κερδίσω αλλά εδώ είμαστε όλο το χρόνο όπως και όλη την επόμενη εβδομάδα, εύχομαι μόνο να παιχτεί μπάλλα και όχι ξύλο που προβλέπω να παίζεται!!!

ποτε δεν ασχολούμαι με την διαιτησία, ούτε τώρα ούτε ποτέ γύρνα πίσω σελίδα να καταλάβεις, είπα ότι γενικά θα έπρεπε να ντρεπόμαστε όλοι οι μεγάλοι μιλώντας για διαιτησία όταν οι μικρές ομάδες σφάζονται γιατι θα γελάνε μαζί μας αλλά ο LAZIO λέει ότι μόνο οι Ολυμπιακοί δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε και εννοεί ότι εκείνοι δεν ευνοούνται ποτέ και είναι αδικιμένοι τόσα χρόνια, με λίγα λόγια πάει να μας τρελάνει

ρε Παναγιώτη δεν μπαίνω στη διαδικάσία αυτή, αφού τα έχω ξαναπεί γιατί με βάζεις να επαναλαμβάνομαι?????

Εχω πει παραδείγματος χάρη ότι το πρωτάθλημα που πήραμε με 3 πόντους παραπάνω από το λάθος των ποντίων προσωπικά δεν το γούσταρα καθόλου και θα ήταν δικαιότερο να το πάρετε εσείς, αλλά τι σημαίνει αυτό ότι ο βαζελος την ίδια χρονιά που ήταν εκτός διεκδήκησης δεν ευνοούταν από την διαιτησία???

πάντα οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται όποιος δεν το καταλαβαίνει, ας ανοίξει τα μάτια να το δει από εκεί και πέρα όποιος θέλει κλείνει τα μάτια όπου θέλει και τα ανοίγει πάλι όπου θέλει και προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς

thats all folks!!!
    2 ποντους διαφορα....και ξαναλεω...σφυριγματα παιρνουν ολοι...και οι μικροι παιρνουν αν παρακολουθεις μπαλλα...αλλα το θεμα ειναι ποτε τα παιρνουν....και με τι συχνοτητα....και βεβαια ποσο σωστα σφυριγματα δεν σφυριζονται ωστε ο αμεσος αντιπαλος να χανει βαθμους....ειπαμε...ο ενας κλεβει τραπεζα και ο αλλος μπακαλικο...και οι 2 κλεφτες ειναι στην θεωρια μονο...

εσυ αναφερθηκες και μπηκες στο τρυπακι??? να απαντησεις καπου και αναφερθηκες οτι και ο βαζελος φετος ευνοητε...σωστα???να μην αναφερεσε ποτε (μα ποτε) στην διαιτησια και εγω μαζι σου...αλλιως θα σε κραζω...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    εύχομαι μόνο να παιχτεί μπάλλα και όχι ξύλο που προβλέπω να παίζεται!!!
    Όλοι έχουμε φαντασιώσεις Βασίλη μου.:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47