Σελίδα 124 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 2474114119120121122123124125126127128129134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.846 έως 1.860 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Η πιο ξεφτιλισμενη ομαδα της ιστοριας στην ελλαδα

Με προεδρους απατεωνες τραπεζιτες-καιροσκοπους,κατασκοπους,μιζαδορους-νταβατζηδες του λιμανιου λαμογιομπουκηδες...

Εχει καταστρεψει (με την βοηθεια των ξεφτιλισμενων αρχων βεβαια) οσες ομαδες δεν καναν τα θεληματα της κ εχει κλεψει ξεδιαντροπα πρωταθληματα με την αβαντα των αρχων κ των ρεζιλεμενων κολογλειφτων δημοσιογραφων της κρατικης τηλεορασης,εχει σακατεψει τα παντα στο ελληνικο ποδοσφαιρο στο ονομα του πλουτισμου των ελεινων προεδρων της κ των κουπων για να ευχαριστιουνται καποιες χιλιαδες καθυστερημενοι

Παιζει σε γηπεδο δωρεα του κρατους αφανιζοντας ολο τον υπολοιπο αθλητισμο του πειραια κ περηφανευεται για τους πολλους τιτλους της οι οποιοι τουλαχιστον την τελευταια εικοσαετια ειναι κατα 90% ψευτικοι..

Το οτι μεσουρανει αυτη η ξεφτιλοομαδα αντι να εχει εξαφανιστει απ'τον χαρτη (οπως θα γινοταν σε οποιαδηποτε ευνομουμενη κοινωνια) ειναι σημειο των καιρων για την χωρα μας κ δειχνει την βαθια παρακμη,την εκπτωση των ηθων,το πολιτιστικο βαλτωμα που μας χαρακτηριζει σαν κοινωνια.....

Ξερω πολλους ολυμπιακους που σιωπηρα αποδεχονται ολα τα παραπανω (δε χρειαζεται αλλωστε πολυ μυαλο κ αντιληψη για να τα πιασεις,ενας μεσος ορος φτανει) εχοντας αποτραβηχτει απ'τον χωρο,οπως αλλωστε κ μεις οι οπαδοι αλλων ομαδων,μη αντεχοντας εδω κ χρονια το προκαθορισμενο αποτελεσμα,το "ο ολυμπιακος να κερδαει κ οι αλλοι να παν να γαμηθουν",μη αντεχοντας βρωμιαρηδες κ βοδια σαν τους κοκκαλη-μαρινακη-μπεο-κομποτη-γκαγκατση-πιλαβιο-μποροβηλο κ τους κολογλειφτες τσιρακια τους διαιτητες-δημοσιογραφους να μας κοροιδευουν καταμουτρα..

Αληθεια εσεις οι γαυροι τι σκατα...δεν ντρεπεσται??

τι να σου πω... ως τώρα ΑΚΟΜΑ και στην Ευρώπη ο βαζελος είναι γνωστός για τις δωροδόκιες του

με επώνυμες καταγγελίες και όχι σκόρπια λόγια... και με γνωστές βαλίτσες...

οπότε προς τι τα τόσα άκυρα που γράφεις??? αν είναι να πείσεις τον εαυτό σου καλώς...αλλιώς...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
    Η πιο ξεφτιλισμενη ομαδα της ιστοριας στην ελλαδα

Με προεδρους απατεωνες τραπεζιτες-καιροσκοπους,κατασκοπους,μιζαδορους-νταβατζηδες του λιμανιου λαμογιομπουκηδες...

Εχει καταστρεψει (με την βοηθεια των ξεφτιλισμενων αρχων βεβαια) οσες ομαδες δεν καναν τα θεληματα της κ εχει κλεψει ξεδιαντροπα πρωταθληματα με την αβαντα των αρχων κ των ρεζιλεμενων κολογλειφτων δημοσιογραφων της κρατικης τηλεορασης,εχει σακατεψει τα παντα στο ελληνικο ποδοσφαιρο στο ονομα του πλουτισμου των ελεινων προεδρων της κ των κουπων για να ευχαριστιουνται καποιες χιλιαδες καθυστερημενοι

Παιζει σε γηπεδο δωρεα του κρατους αφανιζοντας ολο τον υπολοιπο αθλητισμο του πειραια κ περηφανευεται για τους πολλους τιτλους της οι οποιοι τουλαχιστον την τελευταια εικοσαετια ειναι κατα 90% ψευτικοι..

Το οτι μεσουρανει αυτη η ξεφτιλοομαδα αντι να εχει εξαφανιστει απ'τον χαρτη (οπως θα γινοταν σε οποιαδηποτε ευνομουμενη κοινωνια) ειναι σημειο των καιρων για την χωρα μας κ δειχνει την βαθια παρακμη,την εκπτωση των ηθων,το πολιτιστικο βαλτωμα που μας χαρακτηριζει σαν κοινωνια.....

Ξερω πολλους ολυμπιακους που σιωπηρα αποδεχονται ολα τα παραπανω (δε χρειαζεται αλλωστε πολυ μυαλο κ αντιληψη για να τα πιασεις,ενας μεσος ορος φτανει) εχοντας αποτραβηχτει απ'τον χωρο,οπως αλλωστε κ μεις οι οπαδοι αλλων ομαδων,μη αντεχοντας εδω κ χρονια το προκαθορισμενο αποτελεσμα,το "ο ολυμπιακος να κερδαει κ οι αλλοι να παν να γαμηθουν",μη αντεχοντας βρωμιαρηδες κ βοδια σαν τους κοκκαλη-μαρινακη-μπεο-κομποτη-γκαγκατση-πιλαβιο-μποροβηλο κ τους κολογλειφτες τσιρακια τους διαιτητες-δημοσιογραφους να μας κοροιδευουν καταμουτρα..

Αληθεια εσεις οι γαυροι τι σκατα...δεν ντρεπεσται??

Οχι μονο δε ντρεπονται αλλα μας διδασκουν και ηθικη ......υπαρχει απαντηση γαυρου παραπανω με μπολικη προπαγανδα οπως παντα...... γνωστη συνταγη αλλωστε και απο τους προσκειμενους δημοσιογραφικους κυκλους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    να ντραπω γιατι;

-που είμαι (δυστυχώς) η μονη ομαδα στην ελλαδα με δυνατη διοίκηση που εχει ξεπληρωσει αμαρτιες των παλαιοτερων ενω οι υπολοιποι φυτοζωουν εχοντας ηδη χαρισμενα χρεη εκατομυριων;
    -που εχω το καλυτερο γηπεδο που κατασκευασα με δικα μου χρηματα σε νοικιασμενη εκταση οταν οι αλλοι ζητουν οικοπεδα τσαμπα;
    -που εχω κανονικο προπονητικο κεντρο;
    -κανονικό προπονητή;
    -που εχω δει τεραστιους παικτες με τη φανελα της ομαδας μου;
    -που κατα καιρους και τωρα βλεπω την καλυτερη μπαλα με διαφορά;
    -που εχω σε ολη την ελλαδα περισσοτερο κοσμο απο όλους τους αλλους μαζί;
    μηπως ολα τα παραπανω είναι ψέματα ή μηπως οφειλονται στη διαιτησία;

ή μηπως φταιμε για τα κομπλεξ που εχετε επειδή διαλεξατε λαθος ομαδα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    να ντραπω γιατι;

-που είμαι (δυστυχώς) η μονη ομαδα στην ελλαδα με δυνατη διοίκηση που εχει ξεπληρωσει αμαρτιες των παλαιοτερων ενω οι υπολοιποι φυτοζωουν εχοντας ηδη χαρισμενα χρεη εκατομυριων;
    -που εχω το καλυτερο γηπεδο που κατασκευασα με δικα μου χρηματα σε νοικιασμενη εκταση οταν οι αλλοι ζητουν οικοπεδα τσαμπα;
    -κανονικό προπονητή;

ή μηπως φταιμε για τα κομπλεξ που εχετε επειδή διαλεξατε λαθος ομαδα;:

kai eisai kai megalos anthrwpos re gamwti

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Γιναμε και κομπλεξικοι τωρα............. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μαθε λοιπον οτι ως μεγαλος ανθρωπος εχω ζησει live τα τελευταια 30 χρονια της ιστοριας του ελληνικου ποδοσφαιρου και δεν μπορει να μου διαμορφωσει αποψη κανενας δημοσιογραφος και καμμια αθλητικη εφημεριδα
    ξερω ολα τα στραβα ολων των μεγαλων ομαδων εδω και χρονια και αυτοι που μιλανε για ντροπες θα ηταν πιο προσεκτικοι αν ηξεραν την ιστορια της ιδιας της ομαδας τους

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Οχι μονο δε ντρεπονται αλλα μας διδασκουν και ηθικη ......υπαρχει απαντηση γαυρου παραπανω με μπολικη προπαγανδα οπως παντα...... γνωστη συνταγη αλλωστε και απο τους προσκειμενους δημοσιογραφικους κυκλους

Δεν σε ειδα ομως να ρωτησεις τι ομαδα ειναι ο πμαμπουμποski ο οποιος δεν ...

Ντρεπετε....!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    μαθε λοιπον οτι ως μεγαλος ανθρωπος εχω ζησει live τα τελευταια 30 χρονια της ιστοριας του ελληνικου ποδοσφαιρου.

ξερω ολα τα στραβα ολων των μεγαλων ομαδων εδω και χρονια και αυτοι που μιλανε για ντροπες θα ηταν πιο προσεκτικοι αν ηξεραν την ιστορια της ιδιας της ομαδας τους
    και παρολο αυτα που λες...προσπαθεις να μας πεισεις οτι ο γαυρος ειναι ευλογια για το Ελληνικο ποδοσφαιρο και οτι δεν εχει γεμισει τον κοσμο παραρτηματα.

εδω εμας μας ειχανε γκαστρωσει για την σχεση μας με τον ΟΦΗ και δες τωρα τι παιχτες εχει.

τα μισα αζητητα του γαυρου.

ας ειναι καλα το αυτοδιοικητο αλλιως θα ειχαμε πρωταθλημα με 4-5 ομαδες.

δες τι γινεται με Μποροβηλους - Μαρινακηδες - Πατερες και Σια.

παρολο αυτα εσυ γραφεις τα παραπανω και στο μονο που μπορεις να πεις ειναι για το μεγεθος των ψηφοφορων φιλαθλων σας.

ρε συ Λαβιλλα οταν καρφωνα τη Γιουβεντους πληρωνα διαιτητη?
    οταν κερδιζα Μπαρτσελονα στη Λεωφορο παλι διαιτητη δωροδοκουσα???
    οταν πηδαγα τη Βερντερ και Ιντερ εκτος παλι τα ειχα σταξει στο κορακι???
    οταν ξεβρακωνα τη Ρομα εντος ,εκτος και επι τα αυτα ποσα πηρε ο διαιτητης???

μη ξεφτιλιζεσαι παραπανω απο οσο εχεις ηδη ξεφτιλιστει!!
    ελεος ...τοσο μαζοχισμος πια???

εγω δε μιλήσα για ευλογία
    απλά καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο ολυμπιακος φταιει μεχρι και για τη γκομενα που δεν τους καθεται

να ντραπω γιατι;

-κανονικό προπονητή;

ή μηπως φταιμε για τα κομπλεξ που εχετε επειδή διαλεξατε λαθος ομαδα;
    Εννοειται να ντραπεις γιατι

-εχεις δυνατη διοικηση γιατι εχεις κατακλεψει τα πρωταθληματα με αποτελεσμα να βγαινεις καθε χρονο στο ch-l κ να τσεπωνεις τα εκατομυριακια της UEFA.Aν δεν ηταν αυτα θα σου ελεγα τι δυνατη διοικηση θα ειχες.Κ παρ'ολη αυτη την αβαντα παραμενεις ευρωπαιος καρπαζοεισπρακτορας κ 15 χρονια δεν εχεις κανει μια πορεια της προκοπης κ ουτε θα κανεις μ'αυτην την νοοτροπια.

-το γηπεδο το εφτιαξες με αποφαση σκανδαλο παραχωρησης του καραισκακη κ των εμπορικων χρησεων για 50(!!!!) χρονια εναντι γελοιου ενοικιου λογω κοκκαλη κ ξευτιλισμενων-πουλημενων πολιτικων.Παραπλευρη απωλεια ο ιστορικος εθνικος κ τοσα αλλα τμηματα κλασσικου αθλητισμου που ξεσπιτωθηκαν-εξαφανιστηκαν...μα ποιος νοιαζεται τωρα...ο ολυμπιακος να κερδαει...

-κανονικο προπονητη εχουν οι περισσοτερες ομαδες-αυτο πως σου'ρθε?

-κανονικο προπονητικο κεντρο εχουν κι'αλλες ομαδες.

-Καλους παιχτες φερανε κ αλλες ομαδες,ισως λιγοτερους αλλα αυτο συνεβη λογω της πρωτης παραγραφου.

-κατα καιρους κ η ΑΕΚ κ ο ΠΑΟ κ ο ΠΑΟΚ ακομη εχουν παιξει την καλυτερη μπαλλα αλλα τιτλους δεν επαιρναν γιατι επερεπε να τους παιρνει ο ολυμπιακος κ οι αχορταγοι προεδροι του

-το οτι εχεις περισσοτερο κοσμο δεν στο αμφισβητει κανεις (οχι βεβαια κ απο ολους τους αλλους μαζι),αυτο σε νομιμοποιει σε κατι πιστευεις?

Μαπα τα επιχειρηματα σου κ σιχαμενη αγαπητε η ομαδα σου-δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι γιγαντωθηκατε την τελευταια 15ετια,μια περιοδο που οργιασε η λαμογια,η απτεωνια,η μιζα κ η ρεμουλα στην χωρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900

!

-εχεις δυνατη διοικηση γιατι εχεις κατακλεψει τα πρωταθληματα με αποτελεσμα να βγαινεις καθε χρονο στο ch-l κ να τσεπωνεις τα εκατομυριακια της UEFA.Aν δεν ηταν αυτα θα σου ελεγα τι δυνατη διοικηση θα ειχες.Κ παρ'ολη αυτη την αβαντα παραμενεις ευρωπαιος καρπαζοεισπρακτορας κ 15 χρονια δεν εχεις κανει μια πορεια της προκοπης κ ουτε θα κανεις μ'αυτην την νοοτροπια.

-το γηπεδο το εφτιαξες με αποφαση σκανδαλο παραχωρησης του καραισκακη κ των εμπορικων χρησεων για 50(!!!!) χρονια εναντι γελοιου ενοικιου λογω κοκκαλη κ ξευτιλισμενων-πουλημενων πολιτικων.Παραπλευρη απωλεια ο ιστορικος εθνικος κ τοσα αλλα τμηματα κλασσικου αθλητισμου που ξεσπιτωθηκαν-εξαφανιστηκαν...μα ποιος νοιαζεται τωρα...ο ολυμπιακος να κερδαει...

-Καλους παιχτες φερανε κ αλλες ομαδες,ισως λιγοτερους αλλα αυτο συνεβη λογω της πρωτης παραγραφου.

-κατα καιρους κ η ΑΕΚ κ ο ΠΑΟ κ ο ΠΑΟΚ ακομη εχουν παιξει την καλυτερη μπαλλα αλλα τιτλους δεν επαιρναν γιατι επερεπε να τους παιρνει ο ολυμπιακος κ οι αχορταγοι προεδροι του

-το οτι εχεις περισσοτερο κοσμο δεν στο αμφισβητει κανεις (οχι βεβαια κ απο ολους τους αλλους μαζι),αυτο σε νομιμοποιει σε κατι πιστευεις?

Μαπα τα επιχειρηματα σου κ σιχαμενη αγαπητε η ομαδα σου-δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι γιγαντωθηκατε την τελευταια 15ετια,μια περιοδο που οργιασε η λαμογια,η απτεωνια,η μιζα κ η ρεμουλα στην χωρα

ηρεμησε λιγο...αναπνοες...!
    wooshaaaaaaa...!!

αν τα διαβαζα ολα αυτα με ηχητικη υποκρουση απο το δελτιο ειδησεων του alter θα παθαινα ζημια...αλλα εχεις δικιο δυστυχως!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Δεν σε ειδα ομως να ρωτησεις τι ομαδα ειναι ο πμαμπουμποski ο οποιος δεν ...

Ντρεπετε....!

ΑΕΚ ειμαι φιλαρακο-κ ντρεπομαι για την καταντια της ομαδας μου κ ολων των επαρχιακων ομαδων κ ολου του πρωταθληματος.
    Εσυ δεν ντρεπεσαι που στηριζεις αυτο το σιχαμα?

παρα το οτι αυτα που λες ειναι τελειως αστηρικτα θα σου απαντησω σε ενα-ενα

δυνατη διοικηση είχε ο παο για 30 χρόνια, για την ανικανοτητα της δεν φταιει ο ολυμπιακος
    αντιστοιχα εσοδα απο ch.l. είχε και ο παο και η αεκ καποιες χρονιες αλλα διαλυθηκαν μονοι τους
    το γηπεδο φτιαχτηκε με δανεια που πηρε η ομαδα πανω σε ενα εγκαταλελειμενο και διαλυμενο πρωην σταδιο που δεν εξυπηρετουσε κανεναν
    δεν ξερω τι ομαδα είσαι αλλα θα πρεπει να γνωριζεις οτι ο παο χρησιμοποιουσε δωρεαν επι 80 χρονια την αλεξανδρας που ανηκε στο δημο αθηναιων ενω ο παοκ απεκτησε το κλειστο της πυλαιας τσαμπα
    αυτη τη στιγμη ο ολυμπιακος διαθετει συνδυασμο υποδομων,προπονητη , παικτων και οργανωσης που του δινουν ξεκαθαρο πλεονεκτημα για τον τιτλο τον οποιο αν φυσικα κατακτησει για σενα θα φταιει η διατησια
    υπαρχουν πολλες χρονιες που επαιζε την καλυτερη μπαλα και δεν επαιρνε τιτλο, και ο παοκ σαν διεκδικητης κατεβηκε προχθες αλλά δεν περναγε το κεντρο
    το οτι εχω περισσοτερο κοσμο μηπως θα επρεπε να σε κανει να σκεφτεις ποσο αληθινα είναι αυτα που υποστηριζεις ή μηπως ολοι οι γαυροι είναι ηλιθιοι και ξεδιαντροποι;
    το οτι γιγαντωθηκε την τελευταια 15ετια το αφηνω ασχολιαστο

καλο θα ηταν να ελεγες και τι ομαδα είσαι

εκτος αν ντρεπεσαι

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05