Σελίδα 124 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 2474114119120121122123124125126127128129134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.846 έως 1.860 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MitsosNaked Προβολή μηνύματος
    Γνήσιοι Άρειοι των Χανίων

http://www.youtube.com/watch?v=jsK00...eature=related

Άν και φαίνεται πολύ καραγκιοζιλίκι για να είναι αληθινό....
    αληθινοί είναι αυτοί οι μπούληδες

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 756b00b75ea74afc8a3d14f.jpg‎  

Δεν είδα αν τους ξαναβάλατε τους υποψήφιους βουλευτές Κρήτης

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Karefyllakis-Vlamakis-beach.jpg 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	36,9 KB 
ID:	257140

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Άκουσα τώρα σε ιντερνετική εκπομπή πώς δεν έχουν φτιαχτεί / ανανεωθεί οι εκλογικοί κατάλογοι εδώ και καιρό και ως εκ τούτου γίνεται ποσοστοποιήση των αποτελεσμάτων βάση των εγεγγραμένων σε αυτά τα κιτάπια, εξ ου και το ποσοστό αποχής, το οποίο έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, πάιζει να συμπεριλλαμβάνει θανόντες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... αν μη τι άλλο πολύ χόντρο και αρκούντως ύποπτο... για να μην παρεξηγηθώ αυτό το ανέφερε πολιτικός καλσμένος σε πάνελ, ως απάντηση σε ερώτηση για την αποχή.

Γουατ δε φακ ε;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nestormaxno Προβολή μηνύματος
    Δεν καταλαβαίνω (και διαφώτισέ με σε παρακαλώ) γιατί αυτό το ΜΕΓΑ λάθος νομιμοποιεί ή ωραιοποιεί ή δεν ξέρω και εγώ τι τις φασιστικές συμπεριφορές. Δηλαδή έχουμε πέσει στη λούμπα του ψευτοδιλήμματος ή με τους κλέφτες ή με τους ναζί? Άλλος δρόμος δεν υπάρχει?

Επίσης δυο λόγια για τις άλλες τάσεις που διαβάζω σε αυτό το φόρουμ.
    1) Την τάση του "έλα μωρέ πλάκα θα έχει να τους δούμε στη Βουλή, δίπλα σε Κανέλη και Τσίπρα". Με αυτά τα πράγματα ΔΕΝ παίζουμε. ΔΕΝ έχει πλάκα. Η Ελλάδα έχασε το 20% του πληθυσμού της το 40-45. Είτε απο ακραία αντίποινα των Γερμανών ΝΑΖΙ και των συνεργατών τους (Ταγματα Ασφαλείας στο Δίστομο, τον Χορτιάτη και αλλού-ήρωες κατα τον Φυρερίσκο Μιχαλολιάκο) είτε απο τις κακουχίες και την πείνα (200.000 μόνο στην Αθήνα το Χειμώνα του 41). Είχα την εντύπωση οτι αυτό που εθνοποιεί, όσους ζουν στον Ελλαδικό χώρο (όπως αυτός αποτυπώνεται σήμερα) είναι τα κοινά ήθη και έθιμα, η κοινή γλώσσα (και καταγωγή) και η ΚΟΙΝΗ ιστορική μνήμη. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

2) Την τάση του "έλα μωρέ. Φούσκα είναι και θα ξεφουσκώσει. Ψήφος (ψόφος) διαμαρτυρίας". Η γριά μαμή Ιστορία διδάσκει οτι δεν ξεφουσκώνουν αυτά τα φαινόμενα σε εποχές κρίσης. Οικονομικής ή πολιτικής δεν έχει σημασία. Αυτά τα φαινόμενα γιγαντώνονται σε εποχές κρίσης. Όταν θα πάψουμε να στρουθοκαμηλίζουμε μπορεί να είναι αργά. Μην επεκταθώ. Συμφωνώ με τον Baron.

3) Την τάση του "Βαυκαλίζεστε Δημοκρατία, οπότε και αυτοί έχουν δικαίωμα να μιλήσουν". ΟΧΙ. Με την ίδια λογική να νομιμοποιήσουμε στην συνείδησή μας αλλά και πρακτικά στο κοινοβουλευτικό μας σύστημα και ένα υποθετικό κόμα παιδεραστών, εμπόρων ναρκωτικών, ανθρωποθυσιών ή δεν ξέρω και εγώ τι. Άνθρωποι που λειτουργούν με βάση τα αρχέγονα και ζωώδη ένστικτά τους στην καθημερινή τους ζωή δεν έχουν θέση σε σύγχρονη ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ χωρα. Μπορεί να έχουν θέση σε μια αφρικανική ή κάποια άλλη (δεν το νομίζω, κουβέντα να γίνεται), αλλά όχι στη Ελλάδα του 2012. Όχι στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και είναι το μυστρί, η λάσπη και το τούβλο ακόμα όλου του οικοδομήματος του σύγρονου δυτικού πολιτισμού (με τα καλά του και τα κακά του). Δεν έχουν λόγο όλοι σε μια Δημοκρατία. Έχουν λόγο αυτοί που σέβονται την ίδια τη Δημοκρατία. Την διαφορετικότητα. Την Ελευθερία λόγου. Την Ιστορική μνήμη κοκ. Την Δημοκρατία την περιχαρακώνουμε και την προστατεύουμε. Δεν την αφήνουμε να εκτίθεται σε τέτοια φαινόμενα.

Αι στο διάολο με τα ανθρωποειδή. Συγχίστηκα.
    ξανά και ξανά μπας και το εμπεδώσει κανείς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αν νομιζετε οτι η ΧΑ ειναι μια φουσκα που θα ξεφουσκωσει...πλανάστε οικτρα...
    Ξερετε ποσοι Καρατζαφερικοι γυρισαν και ειπαν :
    "Αμα ξεραμε οτι θα μεινει το ΛΑΟΣ εκτος βουλης....Μιχαλολιακο θα ψηφίζαμε"
    Να ευχεστε να ΜΗΝ γινουν επαναληπτικες...

Και κατι χιουμοριστικο.
    Channel 9.
    Παπαργυροπουλος vs. unknown αριστερο.
    -Μα ειμαστε σοβαροι ? Ο μπραβος του παραλιακου club της γλυφάδας βουλευτης ???
    -Ναι ρε ,γιατι ? Μονο οι φλώροι της οξφόρδης θα μπαινουν στη βουλη ? Ενα παιδι δουλεμένο στη νυχτα δεν εχει δικαίωμα ???

(Αργύρης - Θεος)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nestormaxno Προβολή μηνύματος
    ............ Την Δημοκρατία την περιχαρακώνουμε και την προστατεύουμε. Δεν την αφήνουμε να εκτίθεται σε τέτοια φαινόμενα.

Αι στο διάολο με τα ανθρωποειδή. Συγχίστηκα.
    Σε πολλά σημεία θα με βρεις δίπλα σου να συμφωνώ μαζί σου, στην τελευταία γραμμή έχω τις ενστάσεις μου και τις αντιρρήσεις μου. Η Δημοκρατία δεν χρειάζεται ούτε περιχαράκωση (από ποιους και πως ????) ούτε προστασία. Αυτοπροστατεύεται έχω την αίσθηση, με τον ίδιο τρόπου που δημιουργείται. Όπου και όποτε άκουσα κάποιους να αυτοαναγορεύονται σε προστάτες της Δημοκρατίας, κουμπώθηκα φίλε μου.

Κατά τ' άλλα είπα, σε πολλά σημεία συμφωνώ μαζί σου!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Όνομα:	neon_nazi_by_front_a_little-d1cjgnj.jpg 
Προβολές:	197 
Μέγεθος:	75,0 KB 
ID:	257198
    Accipere quam facere praestat injuriam

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spiridaus Προβολή μηνύματος
    Δεν είδα αν τους ξαναβάλατε τους υποψήφιους βουλευτές Κρήτης

Προβολές:	239 
Μέγεθος:	36,9 KB 
ID:	257140
    Πώς του πάει το κυλοτάκι του μπούλη στα αριστεράάάάάάά....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Βέβαια έτσι θα τονιζότανε καλύτερα η εθνικοσοσιαλιστική του φύση...

Προβολές:	187 
Μέγεθος:	69,5 KB 
ID:	257200

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Άκουσα τώρα σε ιντερνετική εκπομπή πώς δεν έχουν φτιαχτεί / ανανεωθεί οι εκλογικοί κατάλογοι εδώ και καιρό και ως εκ τούτου γίνεται ποσοστοποιήση των αποτελεσμάτων βάση των εγεγγραμένων σε αυτά τα κιτάπια, εξ ου και το ποσοστό αποχής, το οποίο έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, πάιζει να συμπεριλλαμβάνει θανόντες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... αν μη τι άλλο πολύ χόντρο και αρκούντως ύποπτο... για να μην παρεξηγηθώ αυτό το ανέφερε πολιτικός καλσμένος σε πάνελ, ως απάντηση σε ερώτηση για την αποχή.

Γουατ δε φακ ε;
    Εμάς η δικαστική αντιπρόσωπος πάντως,επειδή κάποιος τη ρώτησε,μας είπε ότι ανανεώθηκαν πέρυσι μετά τις τελευταίες εκλογές.
    Κι όσο για κάποιον που ρώτησε σε προηγούμενο ποστ,εάν μπορεί να βρει πεθαμένο εγγεγραμμένο στους εκλογικούς καταλόγους,ένας ψηφοφόρος ρώτησε για τον πατέρα του και δεν τον βρήκαν.Οπότε θέλω να πιστεύω ότι ισχύει η ανανέωση.
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    τι έλεγε ο άνθρωπος και τον έκραζαν και οι πέτρες.... πολύ μπροστα

WHO RUNS THE SHOW

Εντάξει, θα ζήσουμε σουρεάλ καταστάσεις. Νταλί και μαλακίες....

Όνομα:	germenis.jpg w=300.jpeg 
Προβολές:	162 
Μέγεθος:	25,7 KB 
ID:	257201
    Ο τύπος με τους δημοσιογράφους
    Πλέον....Βουλευτής

Όνομα:	XA patrick.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	54,7 KB 
ID:	257202

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από railDG Προβολή μηνύματος
    Εμάς η δικαστική αντιπρόσωπος πάντως,επειδή κάποιος τη ρώτησε,μας είπε ότι ανανεώθηκαν πέρυσι μετά τις τελευταίες εκλογές.
    Κι όσο για κάποιον που ρώτησε σε προηγούμενο ποστ,εάν μπορεί να βρει πεθαμένο εγγεγραμμένο στους εκλογικούς καταλόγους,ένας ψηφοφόρος ρώτησε για τον πατέρα του και δεν τον βρήκαν.Οπότε θέλω να πιστεύω ότι ισχύει η ανανέωση.
    Τελικά οι εκλογές διεξήχθησαν με βάση τους καταλόγους της απογραφής του '01, το είχαν βγάλει στη φόρα οι του σύριζα προεκλογικά.
    Στις επαναληπτικές όμως θα ισχύσει η απογραφή του '11 με νέους ανανεωμένους καταλόγους και ανακατανομή εδρών !

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    ξανά και ξανά μπας και το εμπεδώσει κανείς
    Μη συγχιζεστε βρε κοριτσια. Για να υπαρχουν χρειαζονται, η φυση δεν αφηνει κενα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ