Αν θα κλειδωθεί η πόρτα θα το δούμε από κοντά...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
να κλειδώσω την πόρτα δηλαδή;;;
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν θα κλειδωθεί η πόρτα θα το δούμε από κοντά...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
να κλειδώσω την πόρτα δηλαδή;;;
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι έγινε ρε παιδιά, δεν άντεξε και άλλαξε νικ ο Σωτήρης?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtgirl
ουπςς, κάπου έχασα μερικά ποστ
![]()
Νίκο, aka "θα πάρω 10 μανέτες μαζί μου", κόψε φάση : Κυριακή βράδυ άφιξη Αθήνα, Δευτέρα 16 ώρες δουλειά, Τρίτη 16 ώρες δουλειά, Τετάρτη 10ωρο, χτες χαλάρωσα λίιιγο... δεν έχω προλάβει να ξεσκαρτάρω φωτός... δεν είχα καν το κουράγιο... Υπομονή μέχρι Δευτέρα ? ε? φφφφφφανταστικέ συνταξιδιώτη ? :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Εσύ να φέρεις κανά σιντι και κατά τις 7 θα είμαι κι εγώ εκεί... μου λειψες!
:rotflmao: :rotflmao:
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ουπςς, κάπου έχασες και ένα τηλέφωνο ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtgirl
ουπςς, κάπου έχασα μερικά ποστ![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
κατα τις 7 θα σκασω κι εγω![]()
που?![]()
γης μαδιαμ...
μιλατε ωρε.που ειναι το 3κυκλο?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Τρίκυκλο. Πυθέου 34 & Θ.Γεωμέτρου, Ν.Κόσμος, τηλ:2109232384Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
που?![]()
, λόφος λαμπράκι, στο πεζόδρομο της Πυθέου.
Τι είναι "το λαμπράκι" ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
λόφος λαμπράκι![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Eσύ βάλε το GPS να σε βγάλει στην Ιερά οδό, και μετα θα το βάλεις να σε βγάλει στην παγκόσμια ΕΒΓΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
που?![]()
Ειχαν μαζευτεί εκει προχτές ολοι, Γερμανοί, Αγγλοι, Πορτογάλλοι, Ιταλοί, όλοι με BMW τριβάλιτσα! :rotflmao:
Νωρίς θα είναι κανείς?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ότι και το "γκοτζαμάνι" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι είναι "το λαμπράκι" ..???![]()
![]()
Ξυνετε πληγες κυριοι ( βορειοι και νοτιοι ).Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ότι και το "γκοτζαμάνι" ...![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ότι και "το πεζόδρομο"Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι είναι "το λαμπράκι" ..???![]()
![]()
άντε πάρε τηλεφωνάκιΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ένα θέμα με το τρίκυκλο είναι ότι μαζεύει κόσμο τα βραδάκια και δεν είναι σίγουρο ότι θα βρούμε τραπέζι. Καλύτερα να πάρουμε ένα τηλεφωνάκι πριν, αφού είμαστε και μπόλικοι. Ίσως αν πάνε κάποιοι νωρίς να το κανονίσουν εκεί το θέμα.![]()
Εσκασε επαγγελματικο ραντεβου στις 9 αποψε!
αν ξεμπερδεψω νωρις θα περασουμε!
Ελπιζω να ειστε εκει μεχρι 11 τουλαΣτιχον!
![]()