Σελίδα 124 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2474114119120121122123124125126127128129134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.846 έως 1.860 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Ουφ, πολύ σπαμ ρε παιδιά εδώ μέσα, αλλά το κατάφερα όλο.

+1 ένας κάτοχος
    ---Dum spiro, spero---

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Πάμε πάλι απ' την αρχή.......

Το τεπόζιτο, γεμάτο, με την παλιά εξάτμιση , με πολύ χαλαρή οδήγηση , θα σου βγάλει 350-400 χλμ
    Το δικό εχει βγάλει 407 χλμ με ένα-δύο λίτρα μέσα.

Από την ώρα που θα ανάψει η ένδειξη F-trip έχεις μέσα άλλα 6 με 6,5 λίτρα....με προσοχή θα κάνεις άλλα 100 χλμ στα σίγουρα....η Yamaπα ήταν συντηρητική στον σχεδιασμό.

Πριν μία εβδομάδα άλλαξα λάστιχα........τα άφησα να πατήσουν για καμιά 500αρια χλμ και πλακώθηκα..............άσφαλτο, χώμα (όχι λάσπη) και αμμόχωμα σε παραλία......

......το συμπέρασμα.......Η MICHELIN όταν σχεδίαζε τα ANAKEE είχε το Tenere κατα νου......

κόστος 235 Ε με περαστικά και ζύγισμα...το μπροστινό έιναι 8 μηνών και το πίσω 4.
    Μιλάω για τα ANAKEE 1.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Ουφ, πολύ σπαμ ρε παιδιά εδώ μέσα, αλλά το κατάφερα όλο.

+1 ένας κάτοχος
    Καλώς ήρθες και συγχαρητήρια για την υπομονή σου και την επιμονή σου.

Για πες.. Καινούριο? Μεταχειρισμένο? Χρώμα? Εντυπώσεις?
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Η ρεζέρβα είναι 6,7 λίτρα. Με συντηρητική οδήγηση βγάζει και πάνω από 100 χλμ αναλόγως και των συνθηκών. Το ανώτερο που μου έχει κάψει είναι 7,1 στην εθνική φορτωμένο και ταξιδεύοντας με άσχημες συνθήκες και το λιγότερο είναι κάτω 4,8 οδηγώντας χαλαρά σε ορεινό στροφιλίκι. Αυτά με τα μαμά λάστιχα. Με τα καινούρια TKC 80 πρέπει να καίει κάτι περισσότερο αλλά δεν είμαι και σίγουρος γιατί επίσης οι συνθήκες ήταν.. ότι να 'ναι. Μέσα στην πόλη δεν ξέρω πόσο καίει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγει και παραέξω ενδιάμεσα σε δύο γεμίσματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Πάμε πάλι απ' την αρχή.......

Το τεπόζιτο, γεμάτο, με την παλιά εξάτμιση , με πολύ χαλαρή οδήγηση , θα σου βγάλει 350-400 χλμ
    Το δικό εχει βγάλει 407 χλμ με ένα-δύο λίτρα μέσα.

Από την ώρα που θα ανάψει η ένδειξη F-trip έχεις μέσα άλλα 6 με 6,5 λίτρα....με προσοχή θα κάνεις άλλα 100 χλμ στα σίγουρα....η Yamaπα ήταν συντηρητική στον σχεδιασμό.

Πριν μία εβδομάδα άλλαξα λάστιχα........τα άφησα να πατήσουν για καμιά 500αρια χλμ και πλακώθηκα..............άσφαλτο, χώμα (όχι λάσπη) και αμμόχωμα σε παραλία......

......το συμπέρασμα.......Η MICHELIN όταν σχεδίαζε τα ANAKEE είχε το Tenere κατα νου......

κόστος 235 Ε με περαστικά και ζύγισμα...το μπροστινό έιναι 8 μηνών και το πίσω 4.
    Μιλάω για τα ANAKEE 1.
    Αυτό με την ένδειξη f-trip ισχύει στάνταρ ότι όταν ανάβει έχεις 6-6,5 λίτρα? γιατί εχει τύχει να μανάψει και στα 220χλμ. μετά το φουλάρισμα

Φίλε στο αμμόχωμα σε παραλία πως σε φάνηκε το ANAKEE? το λέω γιατί το sirac είναι τρισάθλιο εκει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Καλώς ήρθες και συγχαρητήρια για την υπομονή σου και την επιμονή σου.

Για πες.. Καινούριο? Μεταχειρισμένο? Χρώμα? Εντυπώσεις?

Μεταχειρισμένο, χρώματος χακί με αρκετά έξτρα.

Εντυπώσεις ως τώρα (το έχω δύο μέρες) άριστο μέσα στη πόλη, ευκίνητο με πολύ καλά φρένα, αν και μου φαίνεται ότι το πίσω μπλοκάρει λίγο περισσότερο από ότι πρέπει. Περισσότερα από βδομάδα που θα δοκιμαστεί σε χώμα και σε εθνική.
    ---Dum spiro, spero---

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    ...δοκιμαστεί σε χώμα και σε εθνική.
    Μην ανησυχεις,στο τετραημερο θα ''δοκιμαστει'' εξονυχιστικα ο τενεκες :rotflmao:

Μεγειες!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stealth
    Αυτό με την ένδειξη f-trip ισχύει στάνταρ ότι όταν ανάβει έχεις 6-6,5 λίτρα? γιατί εχει τύχει να μανάψει και στα 220χλμ. μετά το φουλάρισμα
    Ναι ...στα 6,7 λίτρα όπως λέει και ο daz....για τα 220 εξαρτάται πως το πας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stealth
    Φίλε στο αμμόχωμα σε παραλία πως σε φάνηκε το ANAKEE? το λέω γιατί το sirac είναι τρισάθλιο εκει...
    Πολύ καλύτερα από τα Tourance.....το δικό μου είναι μοντέλο 2008
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris_a
    εμένα πάντως κάθε φορά που ανάβει το f-trip και στη συνέχεια πάω για φουλάρισμα η αντλία γράφει 13 -14 λίτρα που σημαίνει πως ανάβει και έχει μέσα 9 - 8 λίτρα.....
    πρόεδρε τα 6,7 δεν τα έχω δει ποτε.......

μάλλον με προσέχει η yamaha για να μην μείνω από βενζίνη στα βουνά.....

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

Μιλάω για τα ANAKEE 1.
    Μεγειες προεδρα, αλλα μας λες οτι τα ΑΝΑΚΕΕ ειναι καλο λαστιχο για χωμα πετρα και κροκαλα???
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

ΝΕΟΣ!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Καλησπέρα άρχοντες!
    Νέος στο Forum και Tenerakias (2008, λευκό, 7.500km).

Δεν ξέρω αν ήρθα σωστά εδώ...αλλά ψωφάω ρε σεις για λίγη Tenerisia συντροφικότητα..:smilea:

Το εργαλείο το έχω από Απρίλιο'09 και δεν ξανακαβάλησα το αυτοκίνητο. Μόνο που δεν έχω παρέα και πάω στα όρη & βουνά μόνος μου..έχω και απρόβλεπτα...

@Ταμείας: ...δεν έχω μάναμου...!

Καλά να περνάτε!
    ...όλα είναι δρόμος...

Auribus TENERE Lupum Το avatar του/της gelcat
    Γειά σας παίδες, σήμερα την έβγαλα στο βουνό για βόλτα και ανέβηκα στο Φαλακρό ΤΕΛΕΙΑ
    εκεί βρήκα και παρεάκι 2 παλληκάρια από Βέροια δείτε και φωτο.
    Είχα πρόβλημα με κάτι χοντρομαμούνια που σκάσαν πάνω στα χέρια μου και κόντεψα αν πέσω στον γκρεμό Μιλάμε ότι μου τσάκισαν το δάκτυλο παρά τα γάντια) μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ποιες χούφτες να βάλω που να μην χρειάζεται να αλλάξω τα αντίβαρα ή να κάνω πατέντες? (εννοείται όχι μαμίσιες γιατί κάνουν ένα σωρό ?)
    thnx

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
    Γειά σας παίδες, σήμερα την έβγαλα στο βουνό για βόλτα και ανέβηκα στο Φαλακρό ΤΕΛΕΙΑ
    εκεί βρήκα και παρεάκι 2 παλληκάρια από Βέροια δείτε και φωτο.
    Είχα πρόβλημα με κάτι χοντρομαμούνια που σκάσαν πάνω στα χέρια μου και κόντεψα αν πέσω στον γκρεμό Μιλάμε ότι μου τσάκισαν το δάκτυλο παρά τα γάντια) μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ποιες χούφτες να βάλω που να μην χρειάζεται να αλλάξω τα αντίβαρα ή να κάνω πατέντες? (εννοείται όχι μαμίσιες γιατί κάνουν ένα σωρό ?)
    thnx
    Ρίξε μια ματιά στα aftermarket σελ 56 τελευταίο μνμ.

Auribus TENERE Lupum Το avatar του/της gelcat
    thnx Daz αλλά η απάντηση είναι Item out of stock καμμιά άλλη ιδέα?

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
    thnx Daz αλλά η απάντηση είναι Item out of stock καμμιά άλλη ιδέα?
    http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2
    Για κανε και μια ερωτηση στον paraligo..
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3