Σελίδα 124 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 2474114119120121122123124125126127128129134174224 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.846 έως 1.860 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Όλοι έχουμε φαντασιώσεις Βασίλη μου.:rotflmao: :rotflmao:
    edw o vagelis fantasiwnetai tin aek prwtathlitria :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    edw o vagelis fantasiwnetai tin aek prwtathlitria :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    2 ποντους διαφορα....και ξαναλεω...σφυριγματα παιρνουν ολοι...και οι μικροι παιρνουν αν παρακολουθεις μπαλλα...αλλα το θεμα ειναι ποτε τα παιρνουν....και με τι συχνοτητα....και βεβαια ποσο σωστα σφυριγματα δεν σφυριζονται ωστε ο αμεσος αντιπαλος να χανει βαθμους....ειπαμε...ο ενας κλεβει τραπεζα και ο αλλος μπακαλικο...και οι 2 κλεφτες ειναι στην θεωρια μονο...

εσυ αναφερθηκες και μπηκες στο τρυπακι??? να απαντησεις καπου και αναφερθηκες οτι και ο βαζελος φετος ευνοητε...σωστα???να μην αναφερεσε ποτε (μα ποτε) στην διαιτησια και εγω μαζι σου...αλλιως θα σε κραζω...

ρε συ για να το πάω με το παράδειγμα που το πας εσύ εγώ απλά λέω ότιμε τη συχνότητα που κλέβουν οι μεγάλες ομάδες για μένα όλες είναι σαν να κλέβουν τράπεζα

αν μου πεις πέρσι ξερω εγώ η Χ ομάδα που σε 4 παιχνίδια ευνοήθηκε εκείνον θα πω μπακαλοκλέφτη και δεν τον βάζω στην ίδια κατηγορία αλλά τον Βάζελο να κλέβει μπακάλικο, ε δεν νομίζω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άκου να δεις και να τελιώνουμε, σχολιάζω τη διαιτησία γενικά και όχι για την ομάδα μου και έχω γράψει επανηλημένα αυτά που γράφω και τώρα.

αυτό που ΔΕΝ κάνω είναι την επόμενη μέρα από ματς που έχω αδικηθεί σε μια φάση όπως παράδειγμα με τον Μήτρογλου που αναφέρθηκε πριν να βγαίνω και να κλαίγομαι γιατί ξέρω ότι είναι γελείο, γιατί ξέρω ότι έχω την απαίτηση από την ομάδα μου να κερδίζει ομάδες που έχουν το υποδεκαπλάσιο μπάτζετ και δεν είναι δικαιολογία για Ολυμπιακό αυτή, αδικήθηκες σε μια φάση? κάνε άλλες 10 και βάλε την μία γκολ δεν παίζεις και με την Ρεάλ. και τέλος αν αδικήθηκα εγώ σε μια φάση και ευνοήθηκα σε άλλες 5-10 δεν είναι και λογικό να κλαίγομαι.

ουφ κουράστηκα. Για πες μου για την ομάδα σου φετος πως το βλέπεις γλιτώνετε τον υποβιβασμό ή θα θα δούμε τις τελευταίες αγωνιστικές μπαράζ με αντιπάλους λεβαδιακό και πανθρακικό??? Σε κοροιδεύω απλά θα έρθει ο Σουπερ Μπομπ και όλα θα πάνε κατευχήν μέχρι και ο Βάτραχος θα μεταμορφωθεί ξανά σε πρίγκιπα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    οι γαυροι απο κει που ειχαν την γραμμη

"εμεις ΔΕΝ ευνοουμασταν απο την διαιτησια ποτε, ΜΟΝΟ ο βαζελος",

επειδη φαγανε αρκετο κραξιμο και ντοματες το γυρισανε στο

"εμεις ευνοουμαστε ΟΣΟ και ο βαζελος",

να μαστε δηλαδη σωστοι, οτι και καλα αναγνωριζουμε την αδικια, αλλα μην ειμαστε και ποιο πολυ απο τον βαζελο, και απαξιωθουν τα πετσινα μπρικια που εχουμε στο παλμαρε

αρχιστε τωρα να λετε για αμπαλους και μυρωδιαδες, αυτη ειναι μια αρκετα πιασαρικη απαντηση, που την πετας ευκολα και καλυπτεις πληρως το θεμα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

τζιμπριλ 8 μπαλακια - 1ος σκορερ, καθολου ασχημα, σχεδον 0,72 γκολ σε καθε αγωνα

θα γραψει και αλλα 2 στο καραισκακη
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

επειδη φαγανε αρκετο κραξιμο και ντοματες το γυρισανε στο

"εμεις ευνοουμαστε ΟΣΟ και ο βαζελος",

να μαστε δηλαδη σωστοι, οτι και καλα αναγνωριζουμε την αδικια, αλλα μην ειμαστε και ποιο πολυ απο τον βαζελο, και απαξιωθουν τα πετσινα μπρικια που εχουμε στο παλμαρε

αρχιστε τωρα να λετε για αμπαλους και μυρωδιαδες, αυτη ειναι μια αρκετα πιασαρικη απαντηση, που την πετας ευκολα και καλυπτεις πληρως το θεμα
    εγώ πάντα τα ίδια έλεγα δεν άλλαξα ποτέ τα γραφόμενα μου όσο καιρό γράφω, από το Αθλητικο-spamo-thread #1 μέχρι και αυτό

παραλύρησε όσο θέλεις, άμπαλο δε σε είπαμε ποτέ

εσύ λες ότι είναι παιχταράς ο Καραγκούνης δεν χρειάζετε να προσθέσουμε κάτι σε αυτό :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    edw o vagelis fantasiwnetai tin aek prwtathlitria :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αλήθεια λέει Βαγγέλη????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

εσύ λες ότι είναι παιχταράς ο Καραγκούνης δεν χρειάζετε να προσθέσουμε κάτι σε αυτό :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μερικα πραγματα δεν θελετε να τα καταλαβετε,

αφου λεμε τον καλεσαν σε διαγωνισμο Free Kick στο L.Angeles

:rotflmao: :rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ρε συ για να το πάω με το παράδειγμα που το πας εσύ εγώ απλά λέω ότιμε τη συχνότητα που κλέβουν οι μεγάλες ομάδες για μένα όλες είναι σαν να κλέβουν τράπεζα

αν μου πεις πέρσι ξερω εγώ η Χ ομάδα που σε 4 παιχνίδια ευνοήθηκε εκείνον θα πω μπακαλοκλέφτη και δεν τον βάζω στην ίδια κατηγορία αλλά τον Βάζελο να κλέβει μπακάλικο, ε δεν νομίζω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άκου να δεις και να τελιώνουμε, σχολιάζω τη διαιτησία γενικά και όχι για την ομάδα μου και έχω γράψει επανηλημένα αυτά που γράφω και τώρα.

αυτό που ΔΕΝ κάνω είναι την επόμενη μέρα από ματς που έχω αδικηθεί σε μια φάση όπως παράδειγμα με τον Μήτρογλου που αναφέρθηκε πριν να βγαίνω και να κλαίγομαι γιατί ξέρω ότι είναι γελείο, γιατί ξέρω ότι έχω την απαίτηση από την ομάδα μου να κερδίζει ομάδες που έχουν το υποδεκαπλάσιο μπάτζετ και δεν είναι δικαιολογία για Ολυμπιακό αυτή, αδικήθηκες σε μια φάση? κάνε άλλες 10 και βάλε την μία γκολ δεν παίζεις και με την Ρεάλ. και τέλος αν αδικήθηκα εγώ σε μια φάση και ευνοήθηκα σε άλλες 5-10 δεν είναι και λογικό να κλαίγομαι.

ουφ κουράστηκα. Για πες μου για την ομάδα σου φετος πως το βλέπεις γλιτώνετε τον υποβιβασμό ή θα θα δούμε τις τελευταίες αγωνιστικές μπαράζ με αντιπάλους λεβαδιακό και πανθρακικό??? Σε κοροιδεύω απλά θα έρθει ο Σουπερ Μπομπ και όλα θα πάνε κατευχήν μέχρι και ο Βάτραχος θα μεταμορφωθεί ξανά σε πρίγκιπα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    για εσενα ειναι ετσι γιατι κλεβεις παραπανω και με καποιον τροπο πρεπει να τα συμψιφησεις για να εχεις μια καλη δικαιολογια...αν τις εχανες τις κουπες θα ειχες αλλο τροπαριο...και αποδειξη το μετα Δουρειον πρωταθλημα που για 2 χρονια μας πρηζατε τα @@...

με την ομαδα μου εχω παψει να ασχολουμε σχεδον 1 χρονο...και ο Μπομπ ο σφουγγαρακης να ερθει ο βατραχος θα παραμεινει για παντα βατραχος...οτι και να κανει...οσους τιτλους (λεμε και καμμια μαλακια) και να φερει στο μελλον...που δεν τον βλεπω να εχει και πολυ ακομα...εκει που φτυνω δεν γλυφω...και δεν ξεχναω ποτε...και επειδη οι ομαδες δεν ειναι μονο συμβολα και φανελλες αλλα και οι ανθρωποι που τις απαρτιζουν...αυτη η ΑΕΚ δεν εχει καμμια σχεση με αυτην που μου εμαθε να αγαπαω καποιος...αρα δεν ασχολουμε...δεν πανηγυριζω...δεν χαλιεμε...

αλήθεια λέει Βαγγέλη????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ναι.

Αυτός βέβαια ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ φαντασιώνονται ευρώπας.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

μαλλον αντίστροφα τα λες....

για την τακτική των οπαδων ζωοτροφης μιλάς

αλλιώς περιμένουμε μια πρόταση που να λέει αυτό που λες....

μην κανουμε το ασπρο μαυρο...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μαλλον αντίστροφα τα λες....

για την τακτική των οπαδων ζωοτροφης μιλάς

αλλιώς περιμένουμε μια πρόταση που να λέει αυτό που λες....

μην κανουμε το ασπρο μαυρο...
    εσυ αγορινα μου δεν εχεις προβλημα, το καταπινεις πολυ ανετα αυτο που σου λενε..οτι και να ναι..
    προσαρμοζεσαι, χαμαιλεοντας δλδ,

Σου λεγαν στην αρχη οτι φταει ο καραφλας μονο, και συ μαζι
    Σου λεγαν μετα οτι ο Ζικος θα σε σωσει, και συ μαζι
    Τωρα δειλα δειλα σου λενε οτι φταει ο Ζικος, και συ μαζι
    Σιγα σιγα θα τον διωξουν, και συ μαζι

:rotflmao: :rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    εγώ πάντα τα ίδια έλεγα δεν άλλαξα ποτέ τα γραφόμενα μου όσο καιρό γράφω, από το Αθλητικο-spamo-thread #1 μέχρι και αυτό

παραλύρησε όσο θέλεις, άμπαλο δε σε είπαμε ποτέ

Ο καρα θα οδηγει την εθνικη στο μουντιαλ το καλοκαιρι......εσυ ποιον θα στειλεις το γκαλεντι και το ντουντου... α ξεχασα το μητρογλου το πιστολερο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    α ξεχασα το μητρογλου το πιστολερο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εδώ που τα λέμε....τι τσουβάλι είν' αυτό ρε παιδιά!Χρόνια είχα να δω τόσο αργό παίχτη σε τόσο μικρή ηλικία.
    moto perpetuo

hasta luego.

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47