Σελίδα 125 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 2575115120121122123124125126127128129130135175 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.861 έως 1.875 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lostmember

επισης μπορω να πω οτι η οικονομια του καπιταλισμου (καλυτερη απο του κομμουνισμου οπως αποδειχτηκε στην πραξη)
    Δεν συμφωνω, διοτι ο 'κομμμουνισμος' που εφαρμοστηκε, ηταν μια νησιδα κομμουνισμου σε ενα πελαγος καπιταλισμου.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Δεν συμφωνω, διοτι ο 'κομμμουνισμος' που εφαρμοστηκε, ηταν μια νησιδα κομμουνισμου σε ενα πελαγος καπιταλισμου.
    ε οχι κι μια νησιδα ρωσια-κινα-ανατολικη ευρωπη
    γεγονος ειναι οτι απετυχε
    το γιατι ειναι off topic
    αυτο βεβαια δε σημαινει οτι δε θα εχει την ιδια τυχη ο ακρατος καπιταλισμος που εφαρμοζεται μετα την καταρευση του κομμουνισμου
    ticking away the moments that make up a dull day

Αρχικά δημιουργήθηκε από lostmember
    ε οχι κι μια νησιδα ρωσια-κινα-ανατολικη ευρωπη
    γεγονος ειναι οτι απετυχε
    το γιατι ειναι off topic
    αυτο βεβαια δε σημαινει οτι δε θα εχει την ιδια τυχη ο ακρατος καπιταλισμος που εφαρμοζεται μετα την καταρευση του κομμουνισμου
    Δεν απετυχε απο μονη της, απετυχε διοτι πολεμηθηκε εκ των εξω απο πολυ ισχυροτερες οικονομιες. Δεν βοηθησε βεβαια και η δικτατορικη της εφαρμογη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Έλα σοβαρά, ο ίδιος στα μετέφερε? η τα είπε κατ ιδίαν στον κολλητό σου και εσύ τα μετέφερες σε εμάς?
    οχι το ειχε πει στον ξαδερφο του θειου μου που αυτος με την σειρα του το ειπε κουνιαδο του κουμπαρου μου και που τυγχανει να ειναι κολλητος μου ....
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
    οχι το ειχε πει στον ξαδερφο του θειου μου που αυτος με την σειρα του το ειπε κουνιαδο του κουμπαρου μου και που τυγχανει να ειναι κολλητος μου ....
    ποιό πιθανό είναι αυτό, παρά να έλεγε κάτι τέτοιο ένας διευθυντής τράπεζας...

Βλεποντας το γεωπολιτικο χαρτη... ΕΣΣΔ, Κινα και Βαλκανια με τη μιση (ανατολικη) Γερμανια, μονο νησιδα δε μου φαινονται
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Βλεποντας το γεωπολιτικο χαρτη... ΕΣΣΔ, Κινα και Βαλκανια με τη μιση (ανατολικη) Γερμανια, μονο νησιδα δε μου φαινονται
    Σε οικονομικα νουμερα ηταν, και το οτι εχασε το πολεμο εναντιον του καπιταλισμου δεν σημαινει οτι ηταν αποτυχημενο συστημα. Κανενα συστημα δεν μπορει να ευδοκιμησει αν απομονωνεται απο τον υπολοιπο κοσμο. Μην ξεχναμε τον ψυχρο πολεμο που εξουθενωσε την ΕΣΣΔ. Αυτο και το οτι ηταν μειγμα δικατοριας και κομμουνισμου, οχι αμειγης κομμουνισμος.

Σε οικονομικα νουμερα ηταν, και το οτι εχασε το πολεμο εναντιον του καπιταλισμου δεν σημαινει οτι ηταν αποτυχημενο συστημα. Κανενα συστημα δεν μπορει να ευδοκιμησει αν απομονωνεται απο τον υπολοιπο κοσμο. Μην ξεχναμε τον ψυχρο πολεμο που εξουθενωσε την ΕΣΣΔ. Αυτο και το οτι ηταν μειγμα δικατοριας και κομμουνισμου, οχι αμειγης κομμουνισμος.
    Αποτυχημενο θεωρηται οχι γιατι εχασε εναντια στον καπιταλισμο, αλλα για την καταντια και την απομονωση τοσων εκκατομυριων ανθρωπων... τωρα για το αν ηταν (αλλα και αν μπορει να υπαρξει ποτε) αμειγης κομμουνισμος, το συζηταμε...
    money cant buy me love !!!

Μια απο τις λιγες καλες αναλυσεις,πανω στην σταση πληρωμων και την εξοδο απο το ευρω.

http://techiechan.com/?p=273
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    ποιό πιθανό είναι αυτό, παρά να έλεγε κάτι τέτοιο ένας διευθυντής τράπεζας...
    Γιατι , τι νομιζεις οτι ειναι οι δ/ντες τραπεζων ;
    Τιποτα γκουρου της οικονομιας ;
    Εχουν καμμια σουπερ ντουπερ πληροφορηση ;

Τους ανθρωπους των οικονομικων επαγγελματων (λογιστες , ορκωτοι , τραπεζικοι , εφοριακοι κλπ κλπ) τους τρωει και αυτους η ρουτινα.....χαμενοι μεσα σε ενα σωρο απο ΠΟΛ , Διεθνη προτυπα , εγγραφες λογιστικες ρουτινας , επιτοκια και αλλα πολλα που αφορουν κυριως την λειτουργια της επιχειρησης τους , του υποκαταστηματος τους κλπ σε μίκρο επιπεδο , δεν εχουν το χρονο να συλλεξουν στοιχεια σε μάκρο επιπεδο για να κανουν μια σοβαρη αναλυση ...... καποιοι το κανουν αλλα απο προσωπικο ενδιαφερον και μονο......δεν ειναι υποχρεωμενος ο τραπεζικος να τα ξερει ολα αυτα...το μονο που χρειαζεται να ξερει ειναι να διαβαζει εναν ισολογισμο σωστα , να ξερει τι να ζητησει και που γινονται οι κομπινες συνηθως , για να προβλεψει τον κινδυνο και να δανειοδοτησει σωστα....τωρα πια ουτε αυτο....απλα μαζευει δικαιολογητικα και τα στελνει στα κεντρικα.....
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    [....] για να προβλεψει τον κινδυνο και να δανειοδοτησει σωστα....τωρα πια ουτε αυτο....απλα μαζευει δικαιολογητικα και τα στελνει στα κεντρικα.....
    ενταξει, οχι ακριβως ετσι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παίδες , δεν υπάρχει πλέον ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ…

Tην πεποίθηση ότι δεν θα χρεοκοπήσει η χώρα μας εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

«Στο χέρι μας είναι να μην χρεοκοπήσουμε. Στο χέρι μας είναι και θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρχει από όλους μας αρκετή σοβαρότητα ώστε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη κατάσταση με ισορροπία», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Tην πεποίθηση ότι δεν θα χρεοκοπήσει η χώρα μας εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

νταξ, εδω νομιζω σταματαει η συζητηση...!
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ