Σελίδα 125 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 2575115120121122123124125126127128129130135 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.861 έως 1.875 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
    ΑΕΚ ειμαι φιλαρακο-κ ντρεπομαι για την καταντια της ομαδας μου
    Σε καταλαβαίνω.

Καλώς όρισες

Εδώ είναι το κατάλληλο μέρος να κλάψεις, έχει και άλλους αεκζήδες εδώ. Μπορείτε να κλάψετε όλοι μαζί ή και ένας ένας χωριστά.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τώρα που μπορείτε, γιατί μετά το ματς οι υπόλοιποι εξαφανίζονται για λίγες μέρες, ιδιαίτερα όταν το σκορ περνάει τα 5 τεμάχια.

Να σε πληροφορήσω ότι εδώ γράφουμε για πλακίτσα και για να πειράζουμε ο ένας τον άλλο κυρίως. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο μας έχει αρκετή βρώμα και κανένας μας δεν ασχολείται πολύ σοβαρά. Βέβαια έτσι που τα γράφεις εσύ για όλα τα τινά του ποδοσφαίρου φταίει ο Ολυμπιακός και οι πρόεδροι του. Δεν είναι όμως ολόκληρη η αλήθεια αυτή. Λαμόγια πρόεδροι και βρώμα στα χέρια τους έχουν και πρόεδροι άλλων ομάδων και ιδιαίτερα των μεγάλων. Ο παναθηναϊκός παλιότερα ολόκληρη αυτοκρατορία έκτισε με τον ίδιο τρόπο. Και συ σαν Αεκ πρόσφατα είχες τον Αγαπούλα πρόεδρο, μεγάλο αγγελούδι και αυτός. Για αυτό μην μας το παίζετε ηθικοί και ακέραιοι οι υπόλοιποι σε παρακαλώ.

Ναι υπάρχει βρωμιά, ναι ντρέπομαι για πολλά πράγματα που έχουν γίνει στον Ολυμπιακό όπως που σας στερήσαμε ένα πρωτάθλημα που έπρεπε να είχατε πάρει εσείς κτλ, κτλ. Αλλά αν είναι να το παίζετε εσείς παναγίες και να ισχυρίζεστε ότι η δική σας ομάδα και οι εκάστοτε πρόεδροι και διοικήσεις σας ήταν εκτός βρωμιάς και για όλα τα τινά του ποδοσφαίρου φταίει ο Ολυμπιακός, ε σε αυτή την περίπτωση μπορώ να κάνω και εγώ τον τρελό και να σου πω ότι ο Ολυμπιακός είναι πεντακάθαρος.

Γενικά πάντως μόνο πλακίτσα φίλε μου και αυτό για να ξεχνιόμαστε λιγάκι από τα υπόλοιπα που τραβάμε σε αυτή τη χώρα όχι για τίποτα άλλο

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    παρα το οτι αυτα που λες ειναι τελειως αστηρικτα θα σου απαντησω σε ενα-ενα

δυνατη διοικηση είχε ο παο για 30 χρόνια, για την ανικανοτητα της δεν φταιει ο ολυμπιακος
    αντιστοιχα εσοδα απο ch.l. είχε και ο παο και η αεκ καποιες χρονιες αλλα διαλυθηκαν μονοι τους
    το γηπεδο φτιαχτηκε με δανεια που πηρε η ομαδα πανω σε ενα εγκαταλελειμενο και διαλυμενο πρωην σταδιο που δεν εξυπηρετουσε κανεναν
    δεν ξερω τι ομαδα είσαι αλλα θα πρεπει να γνωριζεις οτι ο παο χρησιμοποιουσε δωρεαν επι 80 χρονια την αλεξανδρας που ανηκε στο δημο αθηναιων ενω ο παοκ απεκτησε το κλειστο της πυλαιας τσαμπα
    αυτη τη στιγμη ο ολυμπιακος διαθετει συνδυασμο υποδομων,προπονητη , παικτων και οργανωσης που του δινουν ξεκαθαρο πλεονεκτημα για τον τιτλο τον οποιο αν φυσικα κατακτησει για σενα θα φταιει η διατησια
    υπαρχουν πολλες χρονιες που επαιζε την καλυτερη μπαλα και δεν επαιρνε τιτλο, και ο παοκ σαν διεκδικητης κατεβηκε προχθες αλλά δεν περναγε το κεντρο
    το οτι εχω περισσοτερο κοσμο μηπως θα επρεπε να σε κανει να σκεφτεις ποσο αληθινα είναι αυτα που υποστηριζεις ή μηπως ολοι οι γαυροι είναι ηλιθιοι και ξεδιαντροποι;
    το οτι γιγαντωθηκε την τελευταια 15ετια το αφηνω ασχολιαστο

καλο θα ηταν να ελεγες και τι ομαδα είσαι

εκτος αν ντρεπεσαι
    Συγγνωμη...αλλα τα πιστευεις αυτα που γραφεις η τα κανεις copy-paste απ'τον πρωταθλητη?

Αντιστοιχα εσοδα απ'το cl-l που παιζεις καθε χρονο????
    Εγκαταλελειμενο κ ερειπωμενο γηπεδο που δεν εξυπηρετουσε κανενα???
    Συνδυασμος υποδομων (ουτε ενα παικτη δεν εχετε βγαλει,μονο με ξενους παιζετε),οργανωση-προπονητη (ακομα κ με αλεφαντους-σεγκουρα-λεμονη παιρνατε πρωταθληματα)???

Τι αλλο θα ακουσουμε αραγε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    περσι ο παο επαιξε τσ.λ και πηρε πολλα χρηματα, τα αξιοποιησε;
    η αεκ παλιοτερα;
    το καραισκακη ηταν σε τετοια κατασταση που οταν το πηρε ο ολυμπιακος το ξηλωσε ολο για να φτιαξει αλλο
    υποδομες εννοω προπονητικο οχι ακαδημιες

σημερα η αεκ -δυστυχως για το ελληνικο ποδοσφαιρο-δεν εχει διοίκηση, γηπεδο, προπονητικο κεντρο,παικτες......
    ο ψωμιαδης θησαυρισε στην πλατη σας (τα χρεη σας χαριστηκαν), το γηπεδο το ριξατε μονοι σας, στο προπονητικο δεν εχετε να πληρωσετε ουτε το νερο και αφου μας κανατε δωρο τον τζιμπουρ διωξατε και τον μπλανκο

πραγματικα πιστευεις οτι για την καταντια σας φταιει ο ολυμπιακος;

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    να ντραπω γιατι;

-που είμαι (δυστυχώς) η μονη ομαδα στην ελλαδα με δυνατη διοίκηση που εχει ξεπληρωσει αμαρτιες των παλαιοτερων ενω οι υπολοιποι φυτοζωουν εχοντας ηδη χαρισμενα χρεη εκατομυριων;
    Αν τα ξεπλήρωσες (που αμφιβάλω) τα ξεπλήρωσες με τα δικά μου λεφτά φίλε, όταν η ομάδα σου για χρόνια έπαιρνε 550.000 ευρώ ανά παιχνίδι της σούπα λιγκ. Εκτός κι αν θεωρείς ότι αξίζουν αυτά τα λεφτά μόνο και μόνο γιατί παίζει η υπερομάδα των τριών ηπείρων και των επτά θαλασσών!

Όταν μόνο από τη χορηγία (γιατί περί χορηγίας επρόκειτο) του Δημοσίου πήρες έσοδα διπλά από το μπάτζετ όλων των άλλων, πλην ίσως του βάζελου, τότε ναι, ξεπλήρωσες. Να μη μιλήσω για τα δεκάδες εκατομμύρια που μπήκαν στα ταμεία σου συνεπεία των πέτσινων, των χάρτινων και λοιπών άλλων "τίτλων" που πήρες στη μπανανία και οι οποίοι μόλις έβγαιναν από τα σύνορα δεν έπιαναν μία αλλά μετρούσαν γκολ από χωριά και κωμοπόλεις...

Δε βάζω στην κουβέντα για το γήπεδο γιατί εκεί τα παίρνει η προεδράρα (η τέως και η νυν) κι όχι η ομάδα.

Με δημόσια λεφτά κάνετε τους μεγάλους. Το ίδιο κάνετε τώρα και με το μπασκετ οι δύο απαταιώνιοι και θα το αποτελειώσετε (αν είχε μια ελπίδα να σωθεί)...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    MIΚΡΟΙ ΚΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΓΑΥΡΟΙ...........

Μετά που ρούφηξες τα 6 και έτρεχες σαν να είχες νεύτι στο ποπουδάκι, έχεις γλώσσα και μιλάς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

έχεις πλάκα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    φιλε μου τα πραγματα είναι απλά
    πριν 15 μηνες και ενω ο ολυμπιακος ηταν ζημιογονος, ειχε τερματισει 5ος, επαιζε ουεφα απο τον ιουλιο και ειχε ενα ανεκδιηγητο ροστερ με τεραστιες τρυπες βρεθηκε ενας ανθρωπος να τον παρει και να τον αναμορφωσει μεσα σε ενα χρονο ξοδευοντας φυσικα αρκετα χρηματα
    αυτη ειναι η διαφορα του σημερα απο τις αλλες ομαδες
    ευχομαι να βρεθει καποια στιγμη και ενας τετοιος για την ομαδα σου
    αν αναφερεσαι στα εσοδα απο τηλεοπτικα, ειναι κακο μια ομαδα να ειναι πιο εμπορικη απο αλλες τη στιγμη που απευθυνεται σε πιο πολυ κοσμο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Αν τα ξεπλήρωσες (που αμφιβάλω) τα ξεπλήρωσες με τα δικά μου λεφτά φίλε
    Αφού κατα βάθος και συ Ολυμπιακός είσαι βρε, έλα όλοι πρέπει να συνδράμουμε για την ομάδα

Τι μόνο στον Μπαοκ θα τσοντάρεις φράγκα???

Άσε που αν αντί για μπουγάτσες είχατε καλές ΑΡΑΒΙΚΕΣ πίτες όλο και κάποιος πρίγκηψ θα ενδιαφερόταν να σας σώσει και εσάς.

Είδες οι βάζελοι που κάνουν καλές ΑΡΑΒΙΚΈΣ πίπες (αυτές που καπνίζονται ντε, δεν είναι κακή λέξη) ήρθε ο Αλ Σαουντ Μαουφιγια Ταναλια Ιχουρ Μπενχουρ και σωθήκανε. Αφού το είπε ο άνθρωπος στον Τσάκα πρώτη μεταγραφή ο ΤΕΒΕΣ.

πριν 15 μηνες και ενω ο ολυμπιακος ηταν ζημιογονος, ειχε τερματισει 5ος, επαιζε ουεφα απο τον ιουλιο και ειχε ενα ανεκδιηγητο ροστερ με τεραστιες τρυπες βρεθηκε ενας ανθρωπος να τον παρει και να τον αναμορφωσει μεσα σε ενα χρονο ξοδευοντας φυσικα αρκετα χρηματα
    αυτη ειναι η διαφορα του σημερα απο τις αλλες ομαδες
    +1000 αλλά τσάμπα παιδεύεσαι φίλε μου

μαθε λοιπον οτι ως μεγαλος ανθρωπος εχω ζησει live τα τελευταια 30 χρονια της ιστοριας του ελληνικου ποδοσφαιρου και δεν μπορει να μου διαμορφωσει αποψη κανενας δημοσιογραφος και καμμια αθλητικη εφημεριδα
    ξερω ολα τα στραβα ολων των μεγαλων ομαδων εδω και χρονια και αυτοι που μιλανε για ντροπες θα ηταν πιο προσεκτικοι αν ηξεραν την ιστορια της ιδιας της ομαδας τους
    άλλο το ένα και αλλο το κειμενακι που εγραψες......

[B

το καραισκακη ηταν σε τετοια κατασταση που οταν το πηρε ο ολυμπιακος το ξηλωσε ολο για να φτιαξει αλλο
    [/B]

παικταρα μου, μιας και απο οτι βλεπω λες πως ξερεις πολλα, για πες μας
    το γηπεδο ποιας ομαδας είναι?? ουσιαστικα εννοω και οχι τυπικα

και πως το πηρε??? και πως το εχτισε??

για να σε δω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    παικταρα μου, μιας και απο οτι βλεπω λες πως ξερεις πολλα, για πες μας
    το γηπεδο ποιας ομαδας είναι?? ουσιαστικα εννοω και οχι τυπικα

και πως το πηρε??? και πως το εχτισε??

για να σε δω...
    θα σου πω εγώ, ήταν μάγκας ο Κόκκαλης και το έβαλε στο πλάνο των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 έτσι πολλά από τα χρήματα μπήκαν από το κράτος. Θες να σου πω και πόσσα γήπεδα ακόμη έγιναν που έχουν ρημάξει που εμείς τα πληρώσαμε πάλι από το μεγάλο φαγοπότι που έγινε σε βάρος όλων των ελλήνων το 2004. Άστο μας πονάει όλους και τουλάχιστον το καραισκάκι χρησιμοποιείται, δεν έγιναν τα χρήματα χαρτοπόλεμος όπως σε άλλες περιπτώσεις. Φάγανε φάγανε φάγανε αααχχχχχ

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    θα σου πω εγώ, ήταν μάγκας ο Κόκκαλης και το έβαλε στο πλάνο των Ολυμπιακών αγώνων

δεν εγιναν ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ αλλα κοντα εισαι.....(μην σε ακουσει ο πανος κακομοιρη μου )

για πες μας και ποιανου ειναι το γηπεδο τωρα...

δεν εγιναν ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ αλλα κοντα εισαι.....(μην σε ακουσει ο πανος κακομοιρη μου )

για πες μας και ποιανου ειναι το γηπεδο τωρα...
    ε, εντάξει δεν έγιναν ακριβώς έτσι παρέλειψα κάτι, ήταν να γίνει ένα άλλο γήπεδο, αλλά ο θείος βυσμάτωσε τα κατάλληλα άτομα και τελικά αντί να γίνει το άλλο γήπεδο (που θα είχε καθηστερήσεις και δεν θα γινόταν ποτέ όμως, οπότε καλά έκανε γιατί είχε πλάνο ο θείος ), έγινε το καραισκάκι

αφού το ξέρεις πες το εσύ, αφου ψωφάς μωρή κυρία να σχολιάσεις
    πρόσεξε όμως γιατί μετά τα 50 πρώτα χρόνια εκμετάλευσης του θα ανήκει πάλι στο κράτος μην το ξεχνάμε αυτό ε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ε, εντάξει δεν έγιναν ακριβώς έτσι παρέλειψα κάτι, ήταν να γίνει ένα άλλο γήπεδο, αλλά ο θείος βυσμάτωσε τα κατάλληλα άτομα και τελικά αντί να γίνει το άλλο γήπεδο (που θα είχε καθηστερήσεις και δεν θα γινόταν ποτέ όμως, οπότε καλά έκανε γιατί είχε πλάνο ο θείος ), έγινε το καραισκάκι

αφού το ξέρεις πες το εσύ, αφου ψωφάς μωρή κυρία να σχολιάσεις

οχι ρε συ εγω δεν ξερω......
    απο οτι βλεπω ο τογιαρ ειναι ο ενημερωμενος
    καλα το πας παντως....γλυτωσες απο τον πανο προς το παρων

οχι ρε συ εγω δεν ξερω......
    απο οτι βλεπω ο τογιαρ ειναι ο ενημερωμενος
    καλα το πας παντως....γλυτωσες απο τον πανο προς το παρων
    ναι ναι δεν θες, γιατί ρε μλκ με τα διόδια τι κάνει το κράτος εκεί δεν σε πειράζει που ο κάθε εργολάβος εκμεταλεύεται τα διόδια για 50 χρόνια βγάζει τα χρήματα που έβαλε για τα έργα 30 και 50 φορές και μετά παραδίδει έναν δρόμο μπουρδέλ@ στην κυκλοφορία.

Αλλά όχι αμέσως να την πέσεις στον θείο, Μ@@νοπ@νο βάζελε (με εγκάρδιους χαιρετισμούς φισικά )

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε