Σε καταλαβαίνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
ΑΕΚ ειμαι φιλαρακο-κ ντρεπομαι για την καταντια της ομαδας μου![]()
Καλώς όρισες
Εδώ είναι το κατάλληλο μέρος να κλάψεις, έχει και άλλους αεκζήδες εδώ. Μπορείτε να κλάψετε όλοι μαζί ή και ένας ένας χωριστά.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα που μπορείτε, γιατί μετά το ματς οι υπόλοιποι εξαφανίζονται για λίγες μέρες, ιδιαίτερα όταν το σκορ περνάει τα 5 τεμάχια.
Να σε πληροφορήσω ότι εδώ γράφουμε για πλακίτσα και για να πειράζουμε ο ένας τον άλλο κυρίως. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο μας έχει αρκετή βρώμα και κανένας μας δεν ασχολείται πολύ σοβαρά. Βέβαια έτσι που τα γράφεις εσύ για όλα τα τινά του ποδοσφαίρου φταίει ο Ολυμπιακός και οι πρόεδροι του. Δεν είναι όμως ολόκληρη η αλήθεια αυτή. Λαμόγια πρόεδροι και βρώμα στα χέρια τους έχουν και πρόεδροι άλλων ομάδων και ιδιαίτερα των μεγάλων. Ο παναθηναϊκός παλιότερα ολόκληρη αυτοκρατορία έκτισε με τον ίδιο τρόπο. Και συ σαν Αεκ πρόσφατα είχες τον Αγαπούλα πρόεδρο, μεγάλο αγγελούδι και αυτός. Για αυτό μην μας το παίζετε ηθικοί και ακέραιοι οι υπόλοιποι σε παρακαλώ.
Ναι υπάρχει βρωμιά, ναι ντρέπομαι για πολλά πράγματα που έχουν γίνει στον Ολυμπιακό όπως που σας στερήσαμε ένα πρωτάθλημα που έπρεπε να είχατε πάρει εσείς κτλ, κτλ. Αλλά αν είναι να το παίζετε εσείς παναγίες και να ισχυρίζεστε ότι η δική σας ομάδα και οι εκάστοτε πρόεδροι και διοικήσεις σας ήταν εκτός βρωμιάς και για όλα τα τινά του ποδοσφαίρου φταίει ο Ολυμπιακός, ε σε αυτή την περίπτωση μπορώ να κάνω και εγώ τον τρελό και να σου πω ότι ο Ολυμπιακός είναι πεντακάθαρος.
Γενικά πάντως μόνο πλακίτσα φίλε μου και αυτό για να ξεχνιόμαστε λιγάκι από τα υπόλοιπα που τραβάμε σε αυτή τη χώρα όχι για τίποτα άλλο
![]()