Στο νικέλιο μια μέση τιμή είναι 0,14. Το θέμα εδώ είναι να μην πέφτει κάτω από 0,1.
0,18-0,22 είναι εφικτό με πιο λεπτά σύρματα.
Στο τιτάνιο το 0,45 δεν είναι δύσκολο. Το ίδιο πάχος σύρματος θα δώσει μεγαλύτερη τιμή αντίστασης απ' ότι το νικέλιο.
Στο νικέλιο μια μέση τιμή είναι 0,14. Το θέμα εδώ είναι να μην πέφτει κάτω από 0,1.
0,18-0,22 είναι εφικτό με πιο λεπτά σύρματα.
Στο τιτάνιο το 0,45 δεν είναι δύσκολο. Το ίδιο πάχος σύρματος θα δώσει μεγαλύτερη τιμή αντίστασης απ' ότι το νικέλιο.
Sent from me using a computer.
Να γιατί μοτογρ κύριοι.
Αμα δε ποσταρω αύριο, κάτι θα πήγε στραβά!![]()
Θα δούμε. Το Ti δε ξέρω πως παίζει. Το fiber freaks μια από τα ίδια, το TC δεν το έχω συνηθίσει,να κάτσω να δω βινδεο βαριέμαι, όλα καλά θα πάνε.
Ουτε καν 166. Κατευθείαν στον διαβιβαστη κάνω κλήση.
Τεσπα, αφού λένε είναι λιγότερο βλαβερο από το kanthal ας το τσεκάρουμε και αυτό. Ο Sniper σκαμπάζει από Νικελιο, οπότε άμα χρειαστεί κάνεις feedback, θα έχουμε γνώση για διάφορα σύρματα.
Λοιπόν, 2,4 αξονάκι, fiber freaks αυτό που είναι pad. 7-8 σπειρες με τιτάνιο, 220 Κελσίου, κλείδωσε στο 0.555.Σε συνεχόμενες τζουρες πήγε 0.610 αλλά και 0972.
24 Jouls γεύση υποτονική και ντουμάνι λίγο σε υγρό που το ξέρω πολύ καλά. Τροφοδοσία έως τώρα σωστή.
Μάλλον βγήκε ψηλά η αντίσταση;
edit 3mm άξονας.
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 13/02/2016 στις 04:20.
Σύρμα τιτάνιο.
Τυλιγμα 7 ή 8 σπειρες (δε κράτησα πόσες έκανα) σε άξονα 2,4 mm. Fiber freaks αντι για βαμβάκι.
Βγήκε 0.555 ohm.
Στα 30 Jouls το αποτέλεσμα είναι υποτονικό σε γεύση και ντουμάνι.
Το μοντακι δεχεται χειροκινητες ρυθμισεις στο tcr;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!