Ελπίζω να μην το δω αυτό...
(νομίζω όμως πως δεν θα το δω)
Όσο για τον Άδωνη ζω για την ημέρα που θα τον δω να πηγαίνει εκεί που είναι η θέση του....
ανανήψαντας
Ουυυυυυυυυ!!!!
Έχουν γραφτεί κι έχουν γραφτεί κι όχι κράξιμο δεν έχει πέσει αλλά παλαμάκια σύννεφο:a31:
Απ'όσο θυμάμαι είχαμε συμφωνήσει στο ότι δεν υπάρχει ελπίδα καμιά ούτε για το παρόν ούτε για το μέλλον (εκτός κι αν αρχίσουμε τα ουτοπικά, εσύ περί μεταρρυθμίσεων που δεν πρόκειται να τις κάνει ποτέ κανείς, εγώ περί κΟΥμουνισμού που δεν πρόκειται να έρθει ποτέ, ο άλλος περί "Κρεμάσται τους σκούρους, μας τρόναι τω ψομή!" και δε συμμαζεύεται).
Καταδικασμένοι είμαστε να βιώνουμε το ίδιο στόρυ των τελευταίων ετών ξανά και ξανά με το αγγούρι να μπαίνει όλο και πιο μέσα κάθε φορά.
Οκ, κουβέντα να γίνεται δηλαδή, δεν έχω αντίρρηση ίσα ίσα. Απλά τσεκάρω να σιγουρεύομαι ότι δε βρέθηκε καμιά λύση απ'το πουθενά ή απ'το κάπου τοσπάντωμ και δεν το πήρα γραμμή.
Όχι τίποτ'άλλο, να ενημερώσω και το Γιάνη όταν έρθει με το XgayR του σε καμιά συνάντηση φορτηγατζήδων
Κι άλλο?
Τι διάλο, θα του φτιάξουν και προτομή έξω από το Ιπποκράτειο?
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Άντε πάλι με την κατσίκα του γείτονα.
Ρε παίδες, στον τομέα του καθαρισμού υπάρχει δουλειά. Οκ όχι με τα μπούνια όπως υπήρχε κάποτε αλλά υπάρχει.
Όποιος ψήνεται να γίνει καθαριστής/καθαρίστρια και ζηλεύει τόσο πολύ αυτές τις να μην τις χαρακτηρίσω καλύτερα, που σα δεν αντρέπονται δέχονται να ξαναπιάσουνε δουλειά ενώ υπάρχουν τόσοι άνεργοι, ας χτυπήσει καμιά πόρτα.
Νομίζω πως αυτό που ζούμε είναι ένας νέος -και βραχύβιος μάλλον- δικομματισμός. Από τη μια ο παλιός δικομματισμός συνασπισμένος (ειρωνεία ε; ) και συσπειρωμένος (πάλι ειρωνεία ε; ), που αναπολεί τα περασμένα μεγαλεία και από την άλλη ή πρώτη φορά "αριστερά", διασπασμένη σε συνιστώσες και με κοπάδια δελφίνων στις τάξεις της να ονειρεύεται την εφαρμογή ξοφλημένων πολιτικών χωρίς να έχει ιδέα τι της γίνεται.
Κοινή συνισταμένη και των δύο, το ότι δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Ούτε μπορούμε να επιστρέψουμε στα μεγάλα φαγοπότια της μεταπολιτευτικής περιόδου, ούτε μπορούμε να ξαναζήσουμε με τα ανεδαφικά "θα". Παρ΄όλα αυτά, τα κατηγορώ των δυο φαντασμένων πλευρών δεν έχουν αλλάξει και πολύ... όπως το ΠΑΣΟΚ "ξεσκέπαζε" τις ρεμούλες της ΝΔ και η ΝΔ "ξεσκέπαζε" τις ρεμούλες του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποσπάσουν το πολυπόθητο -και παροδικό- "τους σιχάθηκα- από τον μέσο ψηφοφόρο (πέραν του κομματικού τους στρατού), έτσι και τώρα οι φαντασμένοι προσπαθούν να κατηγορήσουν ο ένας τον άλλον, όμως αυτή τη φορά με πολιτική γαρνιτούρα, αριστερή ή φιλελεύθερη...
Για τους μεν φταίνε οι καθαρίστριες, οι αιώνιοι φοιτητές και η ΕΡΤ, για τους δε φταίνε τα μεγαλοσυμφέροντα και τα ηχηρά ονόματα πέντε έξι οικογενειών με τις οποίες έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να τα βάλουν.
Κανείς από τους δύο δεν ασκεί σοβαρή πολιτική και εμμένουν στις κενές και κούφιες τακτικές του παρελθόντος. Αμφότεροι αποφεύγουν να πουν τα πράγματα με το όνομα τους προκειμένου να μην στεναχωρήσουν την πρώην -αλλά ακόμα νυν σε συνείδηση- μεσαία τάξη, που παραδοσιακά αποτελούσε το κύριο εκλογικό σώμα της Ελλάδας
Ενώ το αντίπαλο δέος, ο αρχιπασοκος Κουρουμπλής, γαμει...
Ας μην πιάσουμε την κατάσταση στα νοσοκομεία, που είναι ακόμα χειρότερη από ότι ήταν, όταν ακούω κάτι ιδέες σαν αυτή που πέταξε προχθές, για συμμετοχή στα φάρμακα(!) με εισοδηματικά κριτήρια (!!), μου έρχεται να ξεράσω από τον λαϊκισμό τους. "γιατί δεν μπορεί να πληρώνει ο υπουργός με τον φτωχό, το ίδιο" όπως είπε.
Το οικονομικό μοντέλο που ρώτησαν πριν μερικά post, είναι πολύ απλό. "Αν δουλεύεις και δεν μπορείς να κρύψεις, θα σε σκισουμε".