Σελίδα 125 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2575115120121122123124125126127128129130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.861 έως 1.875 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    η νδ κατ εμε ειναι δεξια,ο συριζα κεντροαριστερα(στα χαρτια εστω γιατι 5 μηνες το αριστερα δεν το ειδα ακομα...) και εγω ειμαι ακομα πιο αριστερα απτον συριζα ιδεολογικα...γιαυτο ειπα πως πηγα προς το κεντρο για να τον ψηφισω...
    ωραία, εάν η ΝΔ είναι δεξιά, τότε ΑΝΕΛ και ΛΑΟΣ που τα βάζεις;

και εάν ΣΥΡΙΖΑ είναι κεντροαριστερά, τότε το ΠΑΣΟΚ τι είναι;

επίσης εάν έχει κανείς καταλάβει τι σκατά είναι το Ποτάμι (εκτός από κέντρο, ας με ενημερώσει χαχαχαχ)

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    ωραία, εάν η ΝΔ είναι δεξιά, τότε ΑΝΕΛ και ΛΑΟΣ που τα βάζεις;

και εάν ΣΥΡΙΖΑ είναι κεντροαριστερά, τότε το ΠΑΣΟΚ τι είναι;

επίσης εάν έχει κανείς καταλάβει τι σκατά είναι το Ποτάμι (εκτός από κέντρο, ας με ενημερώσει χαχαχαχ)
    ανελ και λαος ειναι προς την ακρα δεξια(οχι τοσο ωστε να γινει χ.α)
    το πασοκ θεωρητικα ειναι κεντρωο,εγω θα το κατετασα κεντροδεξια χαλαρα,μην σου πω μαζι με την νδ.
    το ποταμι κεντρωο ειναι,ενα νεο πασοκ θα ελεγα εγω..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν είναι τυχαίο το όνομα. Όπου οδηγεί το ρεύμα.
    Life begins at 45°.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Και κατά την (όχι και τόσο τραβηγμένη) ερμηνεία κάποιων, ο Μαρξισμός είναι ό,τι και ο Χριστιανισμός αλλά χωρίς το μεταφυσικό στοιχείο.

Από την οικονομική σκοπιά το μελετάτε το τί εστί δεξιά και τί αριστερά?

Από την κοινωνική?

Από ιδεολογίες που πλέον έχουν χαθεί και δεν υπάρχουν καν?

Από θέσεις που παίρνει κάποιος σήμερα και τις αλλάζει αύριο?

Τέσπα, άμα βγάλετε άκρη μου λέτε και μένα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Και κατά την (όχι και τόσο τραβηγμένη) ερμηνεία κάποιων, ο Μαρξισμός είναι ό,τι και ο Χριστιανισμός αλλά χωρίς το μεταφυσικό στοιχείο.

Από την οικονομική σκοπιά το μελετάτε το τί εστί δεξιά και τί αριστερά?

Από την κοινωνική?

Από ιδεολογίες που πλέον έχουν χαθεί και δεν υπάρχουν καν?

Από θέσεις που παίρνει κάποιος σήμερα και τις αλλάζει αύριο?

Τέσπα, άμα βγάλετε άκρη μου λέτε και μένα.
    μεγάλη κουβέντα έχουμε ανοίξει. να έρθεις το βράδυ Κρίκο να βγάλουμε άκρη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Ώπα, γιατί εδώ έβαλες στη ζυγαριά πράγματα που μπορεί να τα έχει όλα μαζί κάποιος, δεν είναι αντίθετα μεταξύ τους.
    Αν δηλαδή κάποιος είναι θρήσκος, αγαπά την πατρίδα του και ταυτόχρονα δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους και φέρεται σε όλους το ίδιο (μιας και αυτό το υποδεικνύουν και όλες σχεδόν οι θρησκείες), είναι αριστερός ή δεξιός;
    Δεξιά (προσοχή όχι ακροδεξιά):
    Βάση στον ιδιωτικό τομέα και επιχειρήσεις, ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών και περιουσίας δημοσίου για να ανοίξουν θέσεις εργασίας, φοροελαφρύνσεις στις επιχειρήσεις. Πατρις, θρησκεία, οικογένεια, συντηρητισμός. Το κεφάλαιο φέρνει επενδύσεις και το βοηθάμε όσο μπορούμε. Ανάλογα πόσο δεξιό είναι ένα κόμμα πιστεύει ότι οι παράνομοι μετανάστες δεν έχουν δικαιώματα κτλ. Όσοι απαιτούν δικαιώματα, είναι αντίθετοι με το κράτος και διαδηλώνουν είναι τσόγλανοι και ναρκομανείς. Μεγάλη αγάπη από αστυνομικούς, στρατιωτικούς, εφοπλιστές και γενικά συντηρητικούς.

Αριστερά (προσοχή όχι κομουνισμός):
    Βάση στο δημόσιο συμφέρον, στα εργατικά δικαιώματα, φόροι στο κεφάλαιο και τους έχοντες, όχι αποκρατικοποιήσεις, πλήρη δικαιώματα στους μετανάστες. Όλοι τα ίδια δικαιώματα ανεξαρτήτως θρησκείας και πεποιθήσεων. Ανεξαρτητοποίηση κράτους-εκκλησίας. Οι απεργίες, οι διαδηλώσεις είναι δικαίωμα του καθενός και το στηρίζουμε. Μεγάλη αγάπη από εργατική τάξη.

Μπορεί να ξέχασα μερικά. Είναι πάντως παλαιοκομματική αντίληψη και δεν εκφράζει τα σημερινά κόμματα οπότε μην δίνεις και πολύ μεγάλη βάση.

Πως πήγε η συζήτηση εδώ ;;; τι παίχτηκε γιατί έχασα επεισόδια πολλά μου φαίνεται ...

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ας μην πιάσουμε τα θρησκευτικά πάλι.
    Γιατί όχι; Μη θιγεί ο Πατερούλης; Μη σκουριάσει το ψωφίμι, ερ, ουπς σόρυ, το κειμήλιο του Αγίου Λένιν στο Μαυσωλείο του; Μη σβησουν τα καντήλια στον Κάρολο, ή μη θυμηθεί κανείς την Ιερά Εξέταση, ουπς, Πολιτιστική Επανάσταση του Κινέζου μπάρμπα του Κορέατη μπούλη; Μη μας χαλάσει η ευχάριστη μνήμη των Γκούλαγκ; ἠ δεν είναι αυτά τα ίδια σκ*** με τις θρησκόληπτες αηδίες.

Ή θα πούμε οτι ναι μεν μπορεί να υπάρχουν προοδευτικοί αριστεροί που τάχουν ξεπεράσει τα... παλιά αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να υπάρχουν προοδευτικοί θρησκευόμενοι ή δεξίοι;

Όλα αυτα τα δεξία-αριστερά για μένα είναι από καιρό ληγμένα, και μόνος τους σκοπός να στηρίζουν τους σάπιους παλιούς βαμπίρηδες, σιγά μην είναι η εξουσία/πλουτοκρατία/απολυταρχία δύο διαφορετικά στρατόπεδα. Τους έχω δεί και τους δυό μάζι, και γελάν πίσω απο την πλάτη μας. Για μπας και κανείς δεν το πρόσεξε το Σ/Κ που μας πέρασε;

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    Πως πήγε η συζήτηση εδώ ;;; τι παίχτηκε γιατί έχασα επεισόδια πολλά μου φαίνεται ...
    μαλλον απο ενα δικο μου ποστ 2 σελιδες πριν που ανεφερα πως παροτι αριστερος,πηγα προς το κεντρο και ψηφισα συριζα για να δουμε κατι καλυτερο απο νδ κλπ.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

μαλλον απο ενα δικο μου ποστ 2 σελιδες πριν που ανεφερα πως παροτι αριστερος,πηγα προς το κεντρο και ψηφισα συριζα για να δουμε κατι καλυτερο απο νδ κλπ.
    και προσπαθείτε να διαπιστώσετε ποιος είναι ο λιγότερο μάλαξ από όλους αυτούς ;;

μια ζώη κατάρα ρε πστη μου αυτή η Αριστερά, να διχάζει χώρες και φόρουμ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Κοίταξε, από ό,τι βλέπω εδώ μέσα προφανώς υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν καλά τις διαφορές που χωρίζουν τις παρατάξεις μεταξύ τους.
    Εγώ δεν σπούδασα για να μου τα πουν οι κομματικές νεολαίες και θα ήθελα να ξέρω τις διαφορές, οπότε το ερώτημά μου παραμένει:

«Το δεξιά κι αριστερά ως προς τι το ορίζετε;

Δηλαδή τι διαφορά έχει ένα κεντροδεξιό κόμμα από ένα σκέτο δεξιό και από ένα κεντροαριστερό;
    Όσο πάμε πιο δεξιά τι είναι αυτό που αυξάνει;
    Αντίστοιχα, τι είναι αυτό που αυξάνει όσο πάμε πιο αριστερά;
    »

Αν θεωρείται απλοϊκό ή αλφαβήτα, έστω...
    Θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει συνοπτικά;
    για αυτούς που ρώτησαν πως πήγαμε εδώ

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    μεγάλη κουβέντα έχουμε ανοίξει. να έρθεις το βράδυ Κρίκο να βγάλουμε άκρη
    Σήμερα δε θα τα καταφέρω.

Άσε να μαζευτούνε κι άλλα να γίνει τελείως τουρλουμπούκι το πράγμα να κάνουμε έναν Κρίκο σουρεάλ, από μνημόνια και αριστεροδεξιούς, μέχρι Σκανδιναβικό κινηματογράφο της δεκαετίας 70-80 ΑΥΣΤΗΡΑ!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Ξενοφών Ζολώτας: «Αυτοί οι δύο θα χρεοκοπήσουν τη χώρα»

http://m.tvxs.gr/mo/i/165862/f/news/...n-ti-xora.html
    έχουμε Ζολώτες σήμερα;
    κι αν έχουμε τους ακούμε;

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    Πως πήγε η συζήτηση εδώ ;;;
    Κι όμως, άσχετη κι αν φαίνεται, έχει κάποιο νόημα - γιατί οι επιλογές που προσφέρονται είναι όλες ανεπαρκείς (επιεικώς).

Όταν πριν το δημοψήφισμα κάποιοι λέγαν οτι ΟΧΙ στο Μνημόνιο 2 σημαίνει ΝΑΙ στο Μνημόνιο 3, εθεωρείτω οτι ήταν «άκυρο συμπέρασμα». Ναί, είδα, και γαμώ τα άκυρα.

Οταν μερικοί λέγαμε οτι μόνο με μαζική αποχή (ωστε να μη φτάσει το απαιτούμενο 40%) θα μπορούσε να σταλεί η απάντηση που έπρεπε στα κοράκια, άρχιζαν τα «Μα δεν κάνεις έτσι το καθήκον σου, είσαι ανεύθυνος, τους δείνεις καρτ μπλανς», κλπ, κλπ... Ελπίζω όλοι να αισθάνονται μια βαθειά ικανοποίηση με το αποτέλεσμα, μια που είδαν «το υπεύθυνο πολιτικό καθήκον τους» να πιάνει τόπο.

Και άντε ξανά-μανά να αρχίσουν οι πολώσεις, παιγνίδι να γίνεται.
    Γιατί αν κάποια στιγμή πάρει πούλο αυτή η σαχλαμάρα του δεξία-αριστερά μάλλον θα τα κάνουμε πάνω μας από την τρομάρα μας... για την ευθύνη που πρέπει να επωμιστούμε.

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε