Εγώ να ξαναρωτήσω...
Υπάρχει κανείς νοήμων φίλαθλος που θα χαρεί αυτό το πρωτάθλημα που παίρνει με την απόδοση που είχε η ομάδα του;
Η ΑΕΚ σερνόταν σχεδόν σε όλη την περίοδο και προσπάθησε και προσπαθεί μέσα σε 5 αγωνιστικές να κάνει θαύματα... δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ειδικά όταν τρώς και το goal στο 90φεύγα με τον ΑΡΗ και ουσιαστικά δίνεις πίσω το πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟ, με τόση απειθαρχία στα αποδυτήρια και εμφύλιο πόλεμο στα διοικητικά, πάλι καλά είναι εδώ που έφτασε. Πλέον δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει εκεί. Σίγουρα πάντως θα έχουν σύντόμα δηλώσεις απο την ΠΕΚ , μιας και θα εκμεταλλευτούν της κατάστασης.
Ο ΟΣΦΠ... νομίζω οτι έχει να κάνει με το θέμα "ντόπιγκ". Όλοι γνωρίζουμε οτι οι παίκτες για να αντέξουν σε τέτοιους ρυθμούς "φαρμακώνονται". Κάπου μετά το τέλος του CH.L. δεν κράτησε η επίδραση των χημικών και κατέρρευσαν. Εκτός και αν νομίζει κανείς οτι άνθρωποι 35-36 χρονών μπορούν να τρέχουν επί 90λεπτα Τετάρτη - Κυριακή, μόνο με αυστηρή προπόνηση.![]()
Γενικά οι ομάδες είναι ενα μάτσο χάλια ...
Ο ΠΑΟ χάνει δικά του παιχνίδια, η ΑΕΚ πέταξε βαθμούς, ο ΟΣΦΠ σέρνεται και κάνει ενστάσεις...
μπράβο μας... έτσι που καταντήσαμε, αυτό το πρωτάθλημα μας αξίζει.
Και μην με ρωτήσει κανείς , τι θα έκανα αν το παίρναμε εμείς το πρωτάθλημα... σας διαβεβαιώ οτι το πρωτάθλημα (το έχω δηλώσει χιλιάδες φορές) δεν μου κάνει αίσθηση καθόλου. Εκείνο που θέλω εγώ είναι να παίζει μπάλα η ομάδα μου. Αν δεν παίζει μπάλα και έχει τα χάλια που είχε όλη την προηγούμενη περίοδο , ή τρώει 4αρες απο τον ΟΦΗ, ή κάνει τα αίσχη με ενστάσεις και κοράκια σαν τον Κόκκινο... άστο καλύτερα.
Γιατί μόλις θα βγώ έξω, θα πέσουν τέτοιες σβουριχτές που θα φύγουν κεφάλια.
Α... και μια παρατήρηση. Την χρονιά που βγήκε η ΑΕΚ Uefa , μετά το 2004 , είχε βγεί και η Ζενίτ ώς "νεοφώτιστη"...μήπως θέλει κανείς να μου πεί που είναι η δεύτερη και που είμαστε εμείς;
ή μήπως για την Χετάφε που υποτίθεται ήταν στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικών ικανοτήτων με εμάς;
Ε ρε φούμαρα που καταναλώνουμε.
Gandalf