Σελίδα 125 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 2575115120121122123124125126127128129130135175225 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.861 έως 1.875 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγώ να ξαναρωτήσω...

Υπάρχει κανείς νοήμων φίλαθλος που θα χαρεί αυτό το πρωτάθλημα που παίρνει με την απόδοση που είχε η ομάδα του;

Η ΑΕΚ σερνόταν σχεδόν σε όλη την περίοδο και προσπάθησε και προσπαθεί μέσα σε 5 αγωνιστικές να κάνει θαύματα... δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ειδικά όταν τρώς και το goal στο 90φεύγα με τον ΑΡΗ και ουσιαστικά δίνεις πίσω το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟ, με τόση απειθαρχία στα αποδυτήρια και εμφύλιο πόλεμο στα διοικητικά, πάλι καλά είναι εδώ που έφτασε. Πλέον δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει εκεί. Σίγουρα πάντως θα έχουν σύντόμα δηλώσεις απο την ΠΕΚ , μιας και θα εκμεταλλευτούν της κατάστασης.

Ο ΟΣΦΠ... νομίζω οτι έχει να κάνει με το θέμα "ντόπιγκ". Όλοι γνωρίζουμε οτι οι παίκτες για να αντέξουν σε τέτοιους ρυθμούς "φαρμακώνονται". Κάπου μετά το τέλος του CH.L. δεν κράτησε η επίδραση των χημικών και κατέρρευσαν. Εκτός και αν νομίζει κανείς οτι άνθρωποι 35-36 χρονών μπορούν να τρέχουν επί 90λεπτα Τετάρτη - Κυριακή, μόνο με αυστηρή προπόνηση.

Γενικά οι ομάδες είναι ενα μάτσο χάλια ...

Ο ΠΑΟ χάνει δικά του παιχνίδια, η ΑΕΚ πέταξε βαθμούς, ο ΟΣΦΠ σέρνεται και κάνει ενστάσεις...

μπράβο μας... έτσι που καταντήσαμε, αυτό το πρωτάθλημα μας αξίζει.

Και μην με ρωτήσει κανείς , τι θα έκανα αν το παίρναμε εμείς το πρωτάθλημα... σας διαβεβαιώ οτι το πρωτάθλημα (το έχω δηλώσει χιλιάδες φορές) δεν μου κάνει αίσθηση καθόλου. Εκείνο που θέλω εγώ είναι να παίζει μπάλα η ομάδα μου. Αν δεν παίζει μπάλα και έχει τα χάλια που είχε όλη την προηγούμενη περίοδο , ή τρώει 4αρες απο τον ΟΦΗ, ή κάνει τα αίσχη με ενστάσεις και κοράκια σαν τον Κόκκινο... άστο καλύτερα.

Γιατί μόλις θα βγώ έξω, θα πέσουν τέτοιες σβουριχτές που θα φύγουν κεφάλια.

Α... και μια παρατήρηση. Την χρονιά που βγήκε η ΑΕΚ Uefa , μετά το 2004 , είχε βγεί και η Ζενίτ ώς "νεοφώτιστη"...μήπως θέλει κανείς να μου πεί που είναι η δεύτερη και που είμαστε εμείς;

ή μήπως για την Χετάφε που υποτίθεται ήταν στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικών ικανοτήτων με εμάς;

Ε ρε φούμαρα που καταναλώνουμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Εγω παλι Gandalf λεω οτι ειτε 1η ειτε 2η θεση ειναι το ιδιο πραγμα με την προυποθεση οτι θα μπουμε σε ομιλους....Ειναι πολλα τα λεφτα για να πουμε οτι δεν μας απασχολει το CH.L.

Σαν τιτλος το ειπα και πριν δεν με απασχολει....Το παρακατω ομως με καιει για καθαρα οικονομικους λογους....

a... και τα νεότερα δεν ευννούν του γαύρους...

Απο όσο άκουσα και σε sportfm και σε erasport, το ΚΑΣ, πρόκειται να ανακοινώσει απόφαση 1 μέρα πριν την τελευταία αγωνιστική... και απο όσο ακούγεται πάντα, η Καλαμαριά θα εισπράξει πίσω τους 4 βαθμούς της.

Να τονίσω οτι το εν λόγω δικαστήριο δεν επηρρεάζεται απο τα Ελληνικά τεκταινόμενα (βλ. σχέδια όπως παράγκες, μπαρμπά-θωμάδες κτλ. ) μιας και είναι υπόλογο μόνο στην UEFA. Οπότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση του.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

mats8282...

θα στο πώ πολύ απλά.... δεν θες να βγείς δεύτερος.. θα δώσεις 4 παιχνίδια καταμεσής του καλοκαιριού με οτι σημαίνει αυτό για την ομάδα , απο άποψης προετοιμασίας και αντοχής μέχρι και τον επόμενο Μάϊο.

Θα δώσει παιχνίδι στις 2-12-20-28 Αυγούστου αν θυμάμαι καλά, για τον δεύτερο που θα προκριθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του CH.L.

Και πάντα χωρίς να είναι σίγουρο οτι (αν θες με τις πιθανότητες) να περάσεις απο τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Γιατί νομίζεις πασχίζει ο ΟΣΦΠ να μην βγεί δεύτερος;... τους σκέφτεσαι έτσι όπως είναι τώρα , να έχουν και το EURO 2008 αμέσως μετά και να πρέπει να ξεκινήσουν και τον Αύγουστο το CH.L.;

Gandalf

Συμφωνω μαζι σου αλλα απο 3ος καλυτερα 2ος

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δεν ξερω ποσοι ειδατε τις στοιχηματικες αποδοσεις των πεπραγμενων αυτης τηα αγωνιστικης...

11 ο ασσος του ΟΦΗ

και

11 η εξελιξη του αγωνα του γαυρου

όπου γης Το avatar του/της iosif
    εχετε τρελλαθει?
    14 χρονια ατιτλοι ειμαστε.

χαλια φετος σιγουρα. και χωρις γηπεδο-προπονητικο κεντρο

αλλα χωρις τιτλους και νικες σε ντερμπι σε καμια 10ετια ο μικροτερος Ενωσιτης θαναι 25 ετών

υγ και ενας λογος που ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρεπει το γηπεδο ναναι σε πολη (εντος οριων αθηνας) ειναι και η ταυτιση των κατοικων με την ομαδα
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

iosif...

14 χρονια ατιτλοι ειμαστε
    και;..... οχι οτι συγκρίνω τις ομάδες (ιεροσυλία γαρ) αλλά και η Λίβερπουλ εσωτερικά έχει να πάρει 16 χρόνια αν θυμάμαι καλά τίτλο... είδες να χάνει οπαδούς;

Σίγουρα η ΑΕΚ δεν είναι Λίβερπουλ (εδώ γελάμε.. ) αλλά το παράδειγμα το έφερα απλά για να σου δείξω οτι αν παίζεις καλή μπάλα, οι εσωτερικοί τίτλοι πολύ λίγο μετράνε.

Στο ΟΑΚΑ , είμαι σίγουρος οτι πας. Κάνε μια οπτική βόλτα στις κερκίδες και μέτρα πιτσιρικάδες που έχει, για να καταλάβεις οτι αυτό που λες είναι άκυρο. Η ΑΕΚ πάντα κρατούσε τους οπαδούς της , επειδή έπαιζε μπάλα. Κάτι τέτοιο έκανε και με την 4αρα που έριξε στην κεφάλα του ΟΣΦΠ.

Αν παίζεις μπάλα, η κούπα απλά είναι το κερασάκι στην τούρτα... τίποτα παραπάνω.

Gandalf

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    εγω ξερω πωσ ειμαι πρωτος τωρα...βαθμολογικα..στο μπουρδελο που ειναι απο πανω μου στα χαρτια και με ενστασεις..του ριξα 4...
    εχω τη καλυτερη επιθεση ολη τη χρονια...εχω και τη καλυτερη αμυνα πλεον..και ας παρει το μπουρδελό το πρωταθλημα ..εγω βλεπω τους φιλους μου τους γαυρους και του κουναω τα 4 μου δαχτυλα και σε σηκωνουν κεφαλι με τιποτα.
    ακομα στο στομα τον εχετε μη μιλατε...

ας μεινω ατιτλος ας μεινω αεκακι που λετε...πρωταθλημα που το πηρα με ενσταση μιας και εχασα απο τη καλαμαρια δε θελω να παρω ποτε.

το κλαρινο σας εσεις ...ρουφα τραβα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να τονίσω οτι το εν λόγω δικαστήριο δεν επηρρεάζεται απο τα Ελληνικά τεκταινόμενα (βλ. σχέδια όπως παράγκες, μπαρμπά-θωμάδες κτλ. ) μιας και είναι υπόλογο μόνο στην UEFA. Οπότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση του.

Gandalf
    δηλ μάγε ο Βάλνερ κατεσε έπαιξε κανονικά??ααα και το ΚΑΣ δεν μπορεί να βγάλει αποφαση κανονικά μόνο για έναν αγώνα αγωνιστικής...περίμενε θα έχει κ συνέχεια αν επηρεασουν απο δω οι παραγκες σας

ε ρε αεκάκια γέλιο που έχετε
    καλά για την ντόπα είναι για γέλια...αν ήταν έστι η ντόπα γαμα τα μάγεεεεεεεεεε...

κατα τ'άλλα αντε σε 25 χρόνια πάλι αεκακια...χαρείτε όσο μπορείτε γιατι ποιος ξέρει πότε πάλι...του χρόνου πάλι στην αγαπημένη σας συνηθεια θα είστε

παπασταθόπουλε σπρώξε κι αλλο ρε δεν σφυράει
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

το αν έπαιξε ΄κανονικά ή οχι... δεν μπορώ να το κρίνω... αλλιώς θα ήμουν και εγώ κάπου μέσα στο ΚΑΣ.
    Α... και επίσης... έφεση στην απόφαση δεν έχει. Οτι κρίνει πάει και τελείωσε. Δεν υπάρχει ανώτερο όργανο απο αυτό.

Για το τι θα αποφασίσουν , ούτε αυτό το γνωρίζω, απλά μεταφέρω τι άκουσα και έβαλα και τις πηγές μου. Αν είναι αλήθεια ή οχι... τι να σου πώ;

ΤΟ θέμα είναι αγαπητέ La_Villa οτι σε ενα παιχνίδι που έπαιξαν 11 εναντίον 11 , χάσατε εντός γηπέδου και πάτε να το παρετε στα χαρτιά. Ο παίκτης μπορέι να είναι παράνομος ή δεν ξέρω τι άλλο, αλλά δεν ήταν 12 προς 11... ίσάριθμοι παίξατε και χάσατε κανονικά εντός γηπέδου.

Εκτός και αν ο Βάλνερ είναι ρε παιδάκι μου κανένας ΡΟναλντίνιο και έκανε την τεράστια διαφορά.

Καταλαβαίνεις τώρα το σκεπτικό μου;

Ακόμα και δίκιο να σας δώσουν νομικά.... αγωνιστικά...απλά απο την Καλαμαριά... ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ και πάτε να το πάρετε στα χαρτιά.

Αλλά πέρα απο την Καλαμαριά. Εγώ το ξαναλέω... δεν με νοιάζει αν το πάρετε ή οχι... άν το πάρουμε εμείς ή ο ΠΑΟ ή οχι.

Τέτοιο χάλι, καλύτερα η Λάρισσα ή ο ΑΡΗΣ. Ρεζιλίκι μαύρο είμαστε όλοι. Και δεν διακρίνεται κανείς!!!!

Gandalf

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    a... και τα νεότερα δεν ευννούν του γαύρους...

Απο όσο άκουσα και σε sportfm και σε erasport, το ΚΑΣ, πρόκειται να ανακοινώσει απόφαση 1 μέρα πριν την τελευταία αγωνιστική... και απο όσο ακούγεται πάντα, η Καλαμαριά θα εισπράξει πίσω τους 4 βαθμούς της.
    Νά τα...η παράγκα τού Νικολαΐδη.:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Α... και επίσης... έφεση στην απόφαση δεν έχει. Οτι κρίνει πάει και τελείωσε. Δεν υπάρχει ανώτερο όργανο απο αυτό.

Καταλαβαίνεις τώρα το σκεπτικό μου;

Ακόμα και δίκιο να σας δώσουν νομικά.... αγωνιστικά...απλά απο την Καλαμαριά... ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ και πάτε να το πάρετε στα χαρτιά.

μωρε τον ήπιαμε κανονικά κ με τον νόμο μέσα στο γήπεδο
    κ δεν δέχομαι ότι οι πόντιοι δεν το ήξεραν...η λαρισα πως το έμαθε κ δεν τον πήρε...ρίσκαραν προσπάθησαν να εξαπατήσουν κ έχασαν (όχι μόνο τον Θρύλο και μετα θα τον έβαζαν)

απλά η καλαμαριά σπυ έδωσε το δικαίωμα να πάρεις το παιχνίδι...
    ροναλντίνιο δεν είναι αλλα αν αλλάξεις ένα συστατικο της ιστορίας αλλάζει κ η ιστορία...με βάλνερ μεσα τον ήπιαμε...αν δεν έπαιζε μπορεί πάλι το ίδιο...

δεν μίλησα για εφεση

y.g http://xray.yooblog.gr/
    οι βαζέλιουμ στην κρήτη...κορυφάιο για γκονζάλες
    "αυτός δεν είναι 2 ριβαλντο και βάλε...αλλα 2 μαικλ ταισον κ ενας ζαν κλωντ βανταμ"
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ΓΚΑΝΤΑΛΦ ΔΙΑΦΩΝΩ

διοτι η ΑΕΚ ούτε μπάλλα παίζει ούτε τιτλους παιρνει ούτε παίχτες τυπου μαύρου (σημαιές) διαθετει που θα ταυτιστουν τα παιδια μαζι τους
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δεν ξερω ποσοι ειδατε τις στοιχηματικες αποδοσεις των πεπραγμενων αυτης τηα αγωνιστικης...

11 ο ασσος του ΟΦΗ

και

11 η εξελιξη του αγωνα του γαυρου

Tόπαμε αύτό............Παρασκευή.....νομίζω.........!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20