Σελίδα 125 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2575115120121122123124125126127128129130135 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.861 έως 1.875 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Sent from me using a computer.

Auribus TENERE Lupum Το avatar του/της gelcat
    Thnx again
    τα πήρα από chainspeed σύνολο με μεταφορικά 128?
    Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα στο μοντάρισμα.

Καλημέρα σε όλους,
    Ξέρει κανείς από προφόρτηση στο Tenere? Έχω ακούσει διάφορα και το εγχειρίδιο δεν είναι και πολύ κατατοπιστικό. Σημείωση: είμαι 1.92 & 100 κιλά. Να περιμένω αλλαγές σε κράτημα & φρένα? Με το φόρτωμα σε ταξίδι τι γίνεται? Σε καθημερινή χρήση?

Ευχαριστώ, καλές διαδρομές...
    ...όλα είναι δρόμος...

@gelcat: ευχαριστώ!!!
    ...όλα είναι δρόμος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kata
    Καλημέρα σε όλους,
    Ξέρει κανείς από προφόρτηση στο Tenere? Έχω ακούσει διάφορα και το εγχειρίδιο δεν είναι και πολύ κατατοπιστικό. Σημείωση: είμαι 1.92 & 100 κιλά. Να περιμένω αλλαγές σε κράτημα & φρένα? Με το φόρτωμα σε ταξίδι τι γίνεται? Σε καθημερινή χρήση?

+2 klik από την μαμά ρύθμιση...Θα αυξήσει μεν ελάχιστα το ύψος σέλλας, αλλά δουλεύει πολύ καλύτερα από την μαμίσια ρύθμιση σε όλες τις συνθήκες...Σε ταξίδι με δικάβαλλο και φούλ φόρτωμα το πιθανότερο να θέλει +1 ή +2 κλικ επιπλέον των αρχικών που σου γράφω...

Thanks THEOD...

Αν κατάλαβα μιλάμε για το πίσω σύστημα έτσι??

Το μπροστά ελτήριο το πειράζω?? Είμαι άσχετος έτσι..

Θα το τσεκάρω αύριο και γυρνώ με εντυπώσεις

Ευχαριστώ..
    ...όλα είναι δρόμος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ναι για το πίσω σου έγραψα...
    Σε Τενερε φίλου πέρα από τα +2 κλικ στην πίσω προφόρτιση που για αναβάτη των 100 κιλών τα θεωρώ απαραίτητα, σφίξαμε και κατά 2 χιλιοστά (λίγο δηλαδή...) την προφόρτιση μπροστά...Καλύτερο είναι αλλά λάβε υπ' όψιν ότι ταυτόχρονα το μηχανάκι είναι χαμηλωμένο πίσω με λαμάκια στο μοχλικό και μπροστά με κατεβασμένες τιμονόπλακες. Δοκιμάστηκε στην άσφαλτο με πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά δεν ξέρω τυχόν αύξηση της προφόρτισης μπροστά τι αντίκτυπο θα έχει στο χώμα...Σφίξε πρώτα την πίσω που λόγω του βάρους σου έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητο και μετά πειραματίζεσαι με την μπροστά...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Καλημέρα σε όλους,

Για τα κιλά σου τέρμα σκληρή η πίσω ανάρτηση, και 4-5 κλικ στο μπροστινό.
    Στα χιλιόμετρα που είσαι, έχει ήδη μαλακώσει η ανάρτηση σου.
    Και πάντα την νύχτα, αφημένη η μηχανή στο κεντρικό σταντ.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Μεγειες προεδρα, αλλα μας λες οτι τα ΑΝΑΚΕΕ ειναι καλο λαστιχο για χωμα πετρα και κροκαλα???
    Φίλτατε Ταμία

Δεν είναι και σαν τα τακουνάτα που φοράς εσύ, αλλά σε σύγκριση με τα Tourance, ακόμα και όταν ήταν καινούργια, τα ANAKEE είναι δύο κλάσεις πάνω.Άλλωστε είμαι και χεράς .....μην το ξεχνάμε αυτό.

Και μιας και το φερε η κουβέντα...για να μην πάθει κανείς σας αυτό που έπαθα εγώ πριν 10 μέρες..........

...........ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ.......ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΑΜΠΡΕΛΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ.

Η ΣΑΜΠΡΕΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ.....ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ...ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ......

Δεν θέλετε να δείτε πως συμπεριφέρετε το Τενεκέ αν κοπεί η βαλβίδα από το πισινό, και χάσει όλο τον αέρα ακαριαία με 80 klm/h ....πιστέψτε με.....εγώ τώρα πια έχω πιο πολλά άσπρα μαλιά κι΄απ' τον Ταμία....το νου σας ειλικρινά

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Και πάντα την νύχτα, αφημένη η μηχανή στο κεντρικό σταντ.
    Αυτο το κανω και εγω, αλλα μας το εξηγας και το γιατι κυριε προεδρα??
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Αυτο το κανω και εγω, αλλα μας το εξηγας και το γιατι κυριε προεδρα??
    Γιατί ρε Στράτο είναι στον αέρα το πίσω ελατήριο και ασυμπίεστο.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    εγώ τώρα πια έχω πιο πολλά άσπρα μαλιά κι΄απ' τον Ταμία....το νου σας ειλικρινά
    Ετσι ετσι, για να καταλαβεις τι περναμε και μεις οι ομορφοι!!!

Επαθες τετοια ζημια ρε προεδρε???
    Θα παω να ρωτησω τι σαμπρελα μου εχουν βαλει οταν αλλαξα λαστιχα...δεν ειχα δωσει την πρεπουσα σημασια.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Thanks. Θα πειραματιστώ με τις ρυθμίσεις να δω τι παίζει άσφαλτο και εκτός και γυρνώ με εντυπώσεις.

ΠΡΟΕΔΡΕ!!! Όταν λες στο διπλό σταντ εννοείς για φύλαξη ή κατά την ρύθμιση (ρώτσα παπαριά? )

Ακόμα, επειδή έχω τα Tourance από μαμά και το μηχανάκι το έχω από Απρίλιο του 2009 (μοντέλο 2008 το λευκό) παίζει να έχουν ξεραθεί ή είναι φυσιολογικό σε κατεβάσματα χωρίς φρένα να μαζεύω το πίσω με ανάποδα!!!???

Μήπως οι πιέσεις για Ελλάδα πρέπει να είναι λίγο χαμηλότερες? Το 33 - 36 μου φαίνεται λίγο πατινάζ

Καλημέρα σας.
    ...όλα είναι δρόμος...

Thanks. Θα πειραματιστώ με τις ρυθμίσεις να δω τι παίζει άσφαλτο και εκτός και γυρνώ με εντυπώσεις.

ΠΡΟΕΔΡΕ!!! Όταν λες στο διπλό σταντ εννοείς για φύλαξη ή κατά την ρύθμιση (ρώτσα παπαριά? )

Ακόμα, επειδή έχω τα Tourance από μαμά και το μηχανάκι το έχω από Απρίλιο του 2009 (μοντέλο 2008 το λευκό) παίζει να έχουν ξεραθεί ή είναι φυσιολογικό σε κατεβάσματα χωρίς φρένα να μαζεύω το πίσω με ανάποδα!!!???

Μήπως οι πιέσεις για Ελλάδα πρέπει να είναι λίγο χαμηλότερες? Το 33 - 36 μου φαίνεται λίγο πατινάζ

Καλημέρα σας.
    Ενος χρόνου λάστιχα δεν έχουν πρόβλημα, εκτός και αν τα άφησες ακούνητα στον ήλιο όλο το καλοκαίρι.Το Τενερέ γλυστράει πίσω όταν επιβραδύνει ή φρενάρει, πρέπει να το συνηθίσεις.

Στο διπλό σταντ όταν παρκάρεις....ούτως ή άλλως πίσω το μηχανάκι έχει σουμιέδες και όχι αναρτήσεις.....αν ήταν να ρυθμίσεις προφόρτιση απόσβεση και SAG , θα το έκανες καθισμένος επάνω και ένας κολλητός σου θα μετρούσε και θα ρίθμιζε....αλλά η Yamaha φρόντισε να σε απαλλάξει από τον κόπο.

Πιέσεις ότι λέει το manual....στο χώμα λίγο πιο κάτω.

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή