Σελίδα 126 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2676116121122123124125126127128129130131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.876 έως 1.890 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

με είδα το Σάββατο να τρώω όλη τη βροχή από την Άρτα μέχρι τη Πάτρα και τούμπα πάλι .

αλλά και να κουφαίνομαι , όταν αφού μου άλλαξε τα λάστιχα ο μάστορας ,
    αναζήτησε σε ένα βιβλίο τη δύναμη που σφίγγει το παξιμάδι του άξονα ,

και συνέχισε βγάζοντας δυναμόκλειδο .

κουφάθηκα λέμε , πρώτη φορά βλέπω σε συνεργείο ....έστω να έχει δυναμόκλειδο !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    με είδα το Σάββατο να τρώω όλη τη βροχή από την Άρτα μέχρι τη Πάτρα και τούμπα πάλι .

αλλά και να κουφαίνομαι , όταν αφού μου άλλαξε τα λάστιχα ο μάστορας ,
    αναζήτησε σε ένα βιβλίο τη δύναμη που σφίγγει το παξιμάδι του άξονα ,

και συνέχισε βγάζοντας δυναμόκλειδο .

κουφάθηκα λέμε , πρώτη φορά βλέπω σε συνεργείο ....έστω να έχει δυναμόκλειδο !!!

αλλαξε επειγοντως μαστορα για την δικη σου ασφαλεια και για την μακροημερευση της μηχανης σου!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αλλαξε επειγοντως μαστορα για την δικη σου ασφαλεια και για την μακροημερευση της μηχανης σου!!
    επειδή χρησιμοποίησε δυναμόκλειδο???

Εισπνοή.... εκπνοή....
    ευτυχώς σε είδα και έκοψα τριμαλάκα χοντρέ να βγαίνεις από ΣΤΟΠ αέρα πατέρα με το X8 τετρακάβαλο τη γυναίκα σου και τα 2 παιδιά σου.

σας είδα κι εσάς όλους να σκάτε στην πλατεία με τα νταϊνίζ σας και από κάτω βερμούδες από τότε που έπεσε λίγο η θερμοκρασία...

άντε καλό χειμώνα. :o

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    ευτυχώς σε είδα και έκοψα τριμαλάκα χοντρέ να βγαίνεις από ΣΤΟΠ αέρα πατέρα με το X8 τετρακάβαλο τη γυναίκα σου και τα 2 παιδιά σου.

σας είδα κι εσάς όλους να σκάτε στην πλατεία με τα νταϊνίζ σας και από κάτω βερμούδες από τότε που έπεσε λίγο η θερμοκρασία...

άντε καλό χειμώνα. :o
    αυτά είναι...μας έλειψες!!!

μηπως να μας πει ποιος ειναι για να παμε κ εμεις?
    για ξανασκεψου το..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Χριστό δεν καταλαβατε απ αυτο που ειπε ο Ντεβιλς!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ανοιξτε ενα thread : Road spirit σε γραφουμε στα @@ μας.:rotflmao: :a31:
    καλό

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μια χαρά έπραξε ο μάστορας, είναι πολύ προτιμότερο κα να μην γνωρίζει και να το ψάχνει, παρά να κάνει πως γνωρίζει και να σφίγγει ότι να ναι...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ...

το quote παντως μια χαρα ειναι ειναι τωρα....

αρα θα αρκεστω να πω οτι βλεπω οτι καποιοι εδω μεσα συνεχιζουν να σπαμμαρουν...

edit...τωρα το ειδα....xaxaxaxxaxaxaxaxaxa...
    Ολα τ αλλα οκ.Το μαλλι ποτε μακρυνε τοσο?Αντε βλεπω στο γαμο σας να ειναι καμμια ντουζινα ζηταδες δεξια κι αριστερα να σκανε γκαζιες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ολα τ αλλα οκ.Το μαλλι ποτε μακρυνε τοσο?Αντε βλεπω στο γαμο σας να ειναι καμμια ντουζινα ζηταδες δεξια κι αριστερα να σκανε γκαζιες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και ΔΙΑΣ, και ΔΙΑΣ...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και ΔΙΑΣ, και ΔΙΑΣ...
    Γι αυτο ζω ρε Νοτακο.Να δω τον Πανουλη μου νυφουλα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ποκα αλλη φορα θα σου τσαμπουκαλευτω στα φαναρια !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Σε είδα κίτρινη FERRARI πρωί πρωί στη Μάρνης... πήγαινες αργά και άφηνες τα μηχανάκια να περάσουν (προφανώς για να μη σε γρατσουνίσουν αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας)

Σας είδα και σας έχω βαρεθεί καραγκιόζηδες στην Εθνική να πιάνετε αριστερή λωρίδα και να την θεωρείτε ιδιοκτησία σας... Σου έκανα σινιάλο καραγκιόζη και με έγραφες για αρκετά εκατοντάδες μέτρα, όμως όταν μπήκα στη μεσαία και είδες πίσω μου και πίσω σου το Χάμερ που ερχόταν με όσα έκλασες μέντες και έβγαλες αμέσως φλας και προσπαθούσες να μπεις μεσαία... έλα όμως που σε είχα εγκλωβίσει... για να μάθεις... καραγκιοζάκο

Εχω κι άλλα ... αργότερα
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

σε ειδα σημερα φιλε με το bmw σου λογικα θα ειχες μεινει απο συμπλεκτη.. εντυπωση παντως μου εκανε οτι το οδηγουσες ετσι!!! bmw παπι δεν ειχα ξαναδει!!!!
    ΕΕΕΕΕ? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΕ!!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF