Σελίδα 126 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 2676116121122123124125126127128129130131136176 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.876 έως 1.890 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ....
    ΦΙλικια στο λεω... ΜΠΟΥΡΔΕΣ μη γραφεις...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ενοχλησε λιγακι, γιατι ξερεις και εσυ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

Ενοχλησε λιγακι, γιατι ξερεις και εσυ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Αμα ητανε αληθεια....
    Δε θα επερνα gixxer

Ξερω gixxer που εχουν πεσει και εχουν φαει τουμπες στις σερρες και δεν επαθε τπτ το πλεσιο... οποτε αυτα τις μαλακιες ζεσταθηκε και επεσε απο το πλαγιο και εσπασε.... αλλου....

Μηπως μερικοι κομπλεξικοι οπως εσυ ενοχλησται... επειδη το gixxer ειναι best seller στη κατηγορια του ?

Αμα ητανε αληθεια....
    Δε θα επερνα gixxer

Ξερω gixxer που εχουν πεσει και εχουν φαει τουμπες στις σερρες και δεν επαθε τπτ το πλεσιο... οποτε αυτα τις μαλακιες ζεσταθηκε και επεσε απο το πλαγιο και εσπασε.... αλλου....

Μηπως μερικοι κομπλεξικοι οπως εσυ ενοχλησται... επειδη το gixxer ειναι best seller στη κατηγορια του ?
    "Κομπλεξικοι οπως εσυ" ??? για προσεξε λιγο τις εκφρασεις σου κουλαδι!!!

Γιατι να ενοχλουμαι, αντιπροσωπος αλλης εταιρειας ειμαι και μου κοβει δουλεια η suzuki???

Στα απαφριδια μου και να γεμισει και ολος ο κοσμος Κ...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

"Κομπλεξικοι οπως εσυ" ??? για προσεξε λιγο τις εκφρασεις σου κουλαδι!!!

Γιατι να ενοχλουμαι, αντιπροσωπος αλλης εταιρειας ειμαι και μου κοβει δουλεια η suzuki???

Στα απαφριδια μου και να γεμισει και ολος ο κοσμος Κ...

Ωραια... αφου ειναι στα απαφριδια σου τοτε τι ασχολησαι και λες τα Κ κοβουν πλεσιο και προσπαθεις να το αποδηξεις?

Και το μηχανακι που εχεις ειναι μια παπαρια και μιση... αλλα το πανδρευτικες... τι να κανουμε δλδ.... εγω λεο τπτ για το μηχανακι σου που ειναι αθλιο σε σχεδιασμο και δε παει βημα για 1000 ?

Αυτο ειναι το κακο με εσας που περνετε ευρωπαικα....... εμεις εχουμε το καλυτερο στριβει... δε σπαει πλεσιο.. δε χαλαει... ειναι το πιο ομορφο....

Αφου εσυ νομιζεις οτι ξερεις κατι παραπανω... απο εμας που περνουμε japan τοτε ασε μας να οδηγαμε τις μαλακιες οπως λες εσυ και οδηγα τι παπαρια σου εσυ.

Ωραια... αφου ειναι στα απαφριδια σου τοτε τι ασχολησαι και λες τα Κ κοβουν πλεσιο και προσπαθεις να το αποδηξεις?

Και το μηχανακι που εχεις ειναι μια παπαρια και μιση... αλλα το πανδρευτικες... τι να κανουμε δλδ.... εγω λεο τπτ για το μηχανακι σου που ειναι αθλιο σε σχεδιασμο και δε παει βημα για 1000 ?

Αυτο ειναι το κακο με εσας που περνετε ευρωπαικα....... εμεις εχουμε το καλυτερο στριβει... δε σπαει πλεσιο.. δε χαλαει... ειναι το πιο ομορφο....

Αφου εσυ νομιζεις οτι ξερεις κατι παραπανω... απο εμας που περνουμε japan τοτε ασε μας να οδηγαμε τις μαλακιες οπως λες εσυ και οδηγα τι παπαρια σου εσυ.
    Λοιπον, επειδη το νεαρο της ηλικιας δεν μπορει και δεν πρεπει να ειναι αλωθι στα παντα θα σου απαντησω αναλογα...

Λοιπον μικρε (σε ηλικια) ΒΛΑΞ, η απαντηση μου για τα πλαισια των Κ ηταν στην φωτο που ποσταρες με το τρακαρισμενο ducati με το κομμενο πλΑΙσιο...

Επι 126 σελιδες κανουμε πλακα, αν δεν το εχεις καταλαβει, και μιλαμε εμεις για πλΑΙσια και αναρτησεις-φρενα που ΔΕΝ εχετε και εσεις για το οτι ειναι ακριβα τα ιταλικα, δεν πανε, χαλανε κλπ κλπ...

Οσο για το μηχανακι μου, ΒΛΑΞ, ειναι το καλυτερο (για μενα) στην κατηγορια του και για την χρηση που του κανω...

Τωρα για τα σχολια σου περι σχεδιασμου, φανταζομαι οτι ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τον Termblance που το σχεδιασε το μηχανακι...

Προτεινω μικρε ΒΛΑΞ να φας μια μπουγατσα και να πιεις ενα φραπε και να αφησεις τα σχολια περι σχεδιασμου πραγματων ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

Τελος για μενα το thread, πες οτι γουσταρεις...

Over and out!
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Λοιπον, επειδη το νεαρο της ηλικιας δεν μπορει και δεν πρεπει να ειναι αλωθι στα παντα θα σου απαντησω αναλογα...

Λοιπον μικρε (σε ηλικια) ΒΛΑΞ, η απαντηση μου για τα πλαισια των Κ ηταν στην φωτο που ποσταρες με το τρακαρισμενο ducati με το κομμενο πλΑΙσιο...

Επι 126 σελιδες κανουμε πλακα, αν δεν το εχεις καταλαβει, και μιλαμε εμεις για πλΑΙσια και αναρτησεις-φρενα που ΔΕΝ εχετε και εσεις για το οτι ειναι ακριβα τα ιταλικα, δεν πανε, χαλανε κλπ κλπ...

Οσο για το μηχανακι μου, ΒΛΑΞ, ειναι το καλυτερο (για μενα) στην κατηγορια του και για την χρηση που του κανω...

Τωρα για τα σχολια σου περι σχεδιασμου, φανταζομαι οτι ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τον Termblance που το σχεδιασε το μηχανακι...

Προτεινω μικρε ΒΛΑΞ να φας μια μπουγατσα και να πιεις ενα φραπε και να αφησεις τα σχολια περι σχεδιασμου πραγματων ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

Τελος για μενα το thread, πες οτι γουσταρεις...

Over and out!

Και εγω για πλακα γραφω ΠΑΠΑΡΑ... αλλα εσυ εισαι κομπλεξικος στο FULL...

Οτι και να λες.. το μηχανακι σου απο σχεδιασμο ειναι για το πεο.....
    Δε χρειαζεται να γινω 40 χρονων για να καταλαβω οτι ενα μηχανικι ειναι ασχημο ματια εχω και βλεπω... οταν κατι ειναι ωραιο το παραδεχονται ολοι μεχρι και εγω λεω οτι το 1098 ειναι ομορφο...

Αντε παππουλη πανε να πιεις το τσαγακι σου τωρα μι κρυωσει

Χαλαρώστε εδω μέσα ΡΕΕΕΕΕ.....

Είπαμε να βγάζει χαβαλέ το Θρέντ... ΌΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΤΣΕ!!!

Γρηγόρη εδώ έχεις άδικο κατα το 70 % !

Όλοι το ξέρουν...οτι τα Κ κόβουν πλαίσιο... Ψάξε να βρείς το θρέντ που ενός φίλου του έκοψε το πλαίσιο στα καλά του καθουμένου στο φανάρι...

Ένα τρακαρισμένο μηχανάκι μπορεί να κόψει πλαίσιο ανεξαρτήτως μάρκας!

Τα R1 είναι ζεστά μηχανάκια (όχι βέβαια τοσο πολύ όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι και οι δίσκοι τους δεν είναι τόσο ανθεκτικοί)

Τα Κ κόβουν πλαίσιο

Τα Ντουκάτι δεν πάνε βήμα και δεν είναι αξιόπιστα στη πλειοψηφία!

Το γούστο στα μηχανάκια είναι υποκειμενικό!

Δε μπορώ να σου πώ εγώ τίποτα αν εσύ πηδάς μία χοντρή κακάσχημη γκόμενα γιατί για σένα μπορεί να είναι Μ@νάρα...
    Απλά μπορώ να πώ οτι δεν είναι του γούστου μου...

Όπως είπα και για το Multi παλαιότερα είναι γυναίκα ΓΑΡΙΔΑ...
    Τρώς το σώμα και πετάς το κεφάλι... Δηλαδή αν εξαιρέσεις την μούρη του είναι ωραίο μηχανάκι... όπως και το Κ7...

Χαλαρώστε και αποδεχτείτε ο καθένας τις αδυναμίες του...

TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

Όλοι το ξέρουν...οτι τα Κ κόβουν πλαίσιο... Ψάξε να βρείς το θρέντ που ενός φίλου του έκοψε το πλαίσιο στα καλά του καθουμένου στο φανάρι...

Τα R1 είναι ζεστά μηχανάκια (όχι βέβαια τοσο πολύ όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι και οι δίσκοι τους δεν είναι τόσο ανθεκτικοί)

Τα Κ κόβουν πλαίσιο

Δε μπορώ να σου πώ εγώ τίποτα αν εσύ πηδάς μία χοντρή κακάσχημη γκόμενα γιατί για σένα μπορεί να είναι Μ@νάρα...

Τρώς το σώμα και πετάς το κεφάλι... Δηλαδή αν εξαιρέσεις την μούρη του είναι ωραίο μηχανάκι... όπως και το Κ7...

Τωρα δλδ παραδεχεσαι οτι τρωει τα δισκακια ? και οτι βγαζει τρελι ζεστι?

Δε ξερω για αλλα περιστατικα.... με gsxr... εμενα παντως αμα ητανε να σπασει στα καλα καθουμενα.. θα ειχε σπασει εδω και καιρο.. γιατι κανω συνεχεια σουζες edo αποτομα φρεναρισματα.. κτλ κτλ... και enduro το κανω το μηχανακι μεχρι να φτασο στι πιστα στο αιγινιο οποτε δε πιστευο οτι επεσε με 20 χλμ και εσπασε οπως λενε μερικοι...

Banned

Τα Κ κόβουν πλαίσιο

Λεπόν.... Να ξεκαθαριστεί οτι κάνουμε πλάκα και μόνον...
    Σιγά μην έχω τίποτα με τον ΓληΓοΛη και τον κάθε Γληγόλη εδώ μέσα...
    Με σένα κουλάντζα(Titan) με συγκύνησε το πμ που μου έστειλες και μπράβο σου. Αυτό όμως δεν αναιρεί, οτι τα π@π@ρια σου πέρνουν φωτιά με το που ανρβαίνεις στην R σου.

Δεν έχει σχέση με το να αποδεχτούμε αδυναμίες... Ολά αυτά για τα οποία 120+ σελίδες γράφουμε είναι μηχανές. Και χαλάνε...

Άντε να πάμε για κανένα μπάνιο να στανιάρουμε...

Ρε Τιτ, τι παλιο4μπούρδελα είναι αυτά τα YAHAHA!!!!

Banned
    ... ΒΛΑΞ...
    Μην τον λες έτσι....

Οχι και βλάξ.....

Είπαμε ... ....

. .

....

...

.

...

....

Π Α Π Α Ρ Α Σ ! ! ! ! ! !

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Λεπόν.... Να ξεκαθαριστεί οτι κάνουμε πλάκα και μόνον...
    Σιγά μην έχω τίποτα με τον ΓληΓοΛη και τον κάθε Γληγόλη εδώ μέσα...
    Με σένα κουλάντζα(Titan) με συγκύνησε το πμ που μου έστειλες και μπράβο σου. Αυτό όμως δεν αναιρεί, οτι τα π@π@ρια σου πέρνουν φωτιά με το που ανρβαίνεις στην R σου.

Δεν έχει σχέση με το να αποδεχτούμε αδυναμίες... Ολά αυτά για τα οποία 120+ σελίδες γράφουμε είναι μηχανές. Και χαλάνε...

Άντε να πάμε για κανένα μπάνιο να στανιάρουμε...

Ρε Τιτ, τι παλιο4μπούρδελα είναι αυτά τα YAHAHA!!!!

Εσυ ρε κοτουλα τολμας και μιλας ακομα ρε?

Ο dessert με το ομορφοτερο naked.... αυτο το τρελο το στρογυλόφαναρο με τρελενει πολυ ομορφια ρε παιδακι μου :rotflmao:

Τωρα δλδ παραδεχεσαι οτι τρωει τα δισκακια ? και οτι βγαζει τρελι ζεστι?
    Nαι αν είσαι κουλάντζα τα τρώς τα δισκάκια....

Και ζέστη βγάζει λίγο παραπάνω απ'ότι τα άλλα άλλα σε ανεκτά επίπεδα...

Δε ξερω για αλλα περιστατικα.... με gsxr... εμενα παντως αμα ητανε να σπασει στα καλα καθουμενα.. θα ειχε σπασει εδω και καιρο.. γιατι κανω συνεχεια σουζες edo αποτομα φρεναρισματα.. κτλ κτλ... και enduro το κανω το μηχανακι μεχρι να φτασο στι πιστα στο αιγινιο οποτε δε πιστευο οτι επεσε με 20 χλμ και εσπασε οπως λενε μερικοι...
    Το Κ του άλλου το έπαθε μετά απο 1 χρόνο και αυτός τα ίδια έκανε με εσένα...
    Περίμενε και θα δείς... δεν στο εύχομαι αλλά μπορεί να σου συμβεί...

Banned
    Εσυ ρε κοτουλα τολμας και μιλας ακομα ρε?

Ο dessert με το ομορφοτερο naked.... αυτο το τρελο το στρογυλόφαναρο με τρελενει πολυ ομορφια ρε παιδακι μου :rotflmao:

.... όταν σου σπάσει η μ@λ@κι@ που καβαλάς.... να με θυμάσε...

@ΔΕΣΣΕΡΤ...

Να σου πώ ρε αφού και φωτιά να πάρει ολόκληρο και δίσκους απο γκαρσόν να έχω πάλι σε πατάω παλιοκουλάτζα...

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Nαι αν είσαι κουλάντζα τα τρώς τα δισκάκια....

Και ζέστη βγάζει λίγο παραπάνω απ'ότι τα άλλα άλλα σε ανεκτά επίπεδα...

Το Κ του άλλου το έπαθε μετά απο 1 χρόνο και αυτός τα ίδια έκανε με εσένα...
    Περίμενε και θα δείς... δεν στο εύχομαι αλλά μπορεί να σου συμβεί...

Εγω παντως πειστηκα....γι αυτο πηρα ενα καλο μηχανακι να ησυχασω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12-07-07_1555.jpg 
Προβολές:	30 
Μέγεθος:	73,7 KB 
ID:	96329
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις