Ναι, ξέχασα οτι μονα σας δε θα το βρείτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sefram_Verispot
Εάν μεταφερθεί, όμως, να ενημερωθούμε στο "κανείς?!". Μην ψαχνόμαστε μετά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι, ξέχασα οτι μονα σας δε θα το βρείτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sefram_Verispot
Εάν μεταφερθεί, όμως, να ενημερωθούμε στο "κανείς?!". Μην ψαχνόμαστε μετά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sefram_Verispot
Όχι. Αρκούμαι σ'αυτά. Δε νομίζω να υπάρχει ανάγκη να βγω και παραέξω![]()
Καλα εισαι εδω μην πας παραεξω!![]()
Ακου μαλακοθρεντ(καλο ακουγεται)![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Tα ομορφα κοριτσια δεν ειναι ελευθερα
και τα ελευθερα συνηθως δεν ειναι ωραια!
Καταδυτικός Μαραθώνιος-Diving For Children
Έτσι έπρεπε να το βγάλουμε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από k600
Καλα εισαι εδω μην πας παραεξω!![]()
Ακου μαλακοθρεντ(καλο ακουγεται)![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Lasciate ogni speranza
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, ξέχασα οτι μονα σας δε θα το βρείτε...
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν και τα λουριά....![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
ελα βρε καπετανιε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, ξέχασα οτι μονα σας δε θα το βρείτε...
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι μας αποπερνεις......
εσυ δλδ δεν εχεις spammαρει ποτες ???![]()
φιλικα ετσι....![]()
αντε κ επισημα πλεον στο νεο μαγαζι!!!!!
![]()
τσακωστε![]()
![]()
για το καλο!!!!
Η μετακόμιση ολοκληρώθηκε!Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
αντε κ επισημα πλεον στο νεο μαγαζι!!!!!
![]()
τσακωστε![]()
![]()
για το καλο!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lasciate ogni speranza
Ξέρεις πόσες ώρες χαλάει ένας Mod για να διαβάζει τα σπαμ;Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
ελα βρε καπετανιε....
γιατι μας αποπερνεις......
εσυ δλδ δεν εχεις spammαρει ποτες ???![]()
φιλικα ετσι....![]()
Κι επειδή ξέρω ότι είσατε όλοι σας ευγενικά και προθυμα παιδιά, θα μου κάνετε την εξής χάρη.
Θέλω να κάτσετε και να διαβάσετε ΟΛΑ τα Thread των τελευταίων 2 ημερών στις γενικές..... (το kaneis? επισης κι απο την αρχή).
Να σημειώσετε παρακαλώ πόσο χρόνο χρειαστήκατε (να τα διαβάσετε ετσι; όχι απλά να χαζεύετε) και επισης να μου πείτε ποιος νομίζετε σε κάποιο ποστ έχει ξεφύγει απο τους κανόνες του moto.gr
μετά συζητάμε για το τι εστι σπαμ και τι όχι.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ξέρεις πόσες ώρες χαλάει ένας Mod για να διαβάζει τα σπαμ;
Κι επειδή ξέρω ότι είσατε όλοι σας ευγενικά και προθυμα παιδιά, θα μου κάνετε την εξής χάρη.
Θέλω να κάτσετε και να διαβάσετε ΟΛΑ τα Thread των τελευταίων 2 ημερών στις γενικές..... (το kaneis? επισης κι απο την αρχή).
Να σημειώσετε παρακαλώ πόσο χρόνο χρειαστήκατε (να τα διαβάσετε ετσι; όχι απλά να χαζεύετε) και επισης να μου πείτε ποιος νομίζετε σε κάποιο ποστ έχει ξεφύγει απο τους κανόνες του moto.gr
μετά συζητάμε για το τι εστι σπαμ και τι όχι.
Φιλε Sniper σπαμ του κερατα οντως ειναι το συγκεκριμενο θρεντ
1) Για κοιτα λιγο τι παιζετε στο Moto.gr που το σπαμ ειναι ανεξελεγκτο και απο τους παντες?
2) Εμεις σπαμαρουμε ως επι το πλειστον μονο εδω και δεν νομιζω να ενοχλουμε κανεναν
Αν νομιζεις οτι παρολα αυτα ειμαστε πληγη για το Moto.gr
εγω τουλαχιστον προσωπικα συμφωνω να διαγραφει το παρων και ολα τα σχετικα Thread
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Φιλε Sniper σπαμ του κερατα οντως ειναι το συγκεκριμενο θρεντ
1) Για κοιτα λιγο τι παιζετε στο Moto.gr που το σπαμ ειναι ανεξελεγκτο και απο τους παντες?
2) Εμεις σπαμαρουμε ως επι το πλειστον μονο εδω και δεν νομιζω να ενοχλουμε κανεναν
Αν νομιζεις οτι παρολα αυτα ειμαστε πληγη για το Moto.gr
εγω τουλαχιστον προσωπικα συμφωνω να διαγραφει το παρων και ολα τα σχετικα Thread
Επειδή δεν με πληρώνεις για να είμαι εδώ, δεν πληρώνει κανενας συνδρομή για να υπάρχει το moto.gr κι επειδή έχεις δίκιο ότι δεν σβηνεται το σπαμ απο παντού, έχω να σου προτείνω κάτι για να δουμε αν μπορουμε να συμφωνήσουμε κάπου:
α. Οτι το εκλαμβάνομαι εγώ σαν σπαμ το σβήνω. Πολύ δημοκρατικό αλλά δεν γίνεται να κάνουμε δημοψήφισμα αν το κάθε ποστ είναι σπαμ ή οχι
β. Έρχεσαι εσύ και το κάνεις αντί για μένα, 24 ώρες το 24ωρο.
Αμα δω όμως έστω κι ένα σπαμ, θα σε κράζω μέχρι να παγώσει η κόλαση..... Δεκτόν;
ωραιος εισαι συ ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ξέρεις πόσες ώρες χαλάει ένας Mod για να διαβάζει τα σπαμ;
μετά συζητάμε για το τι εστι σπαμ και τι όχι.![]()
![]()
![]()
![]()
μΕ το εφερες στα ανεκδοτα, για να μην προλαβαινω τιποτα πια! ειδες πουθενα να γραφεται κανενα μπεεεεεεεεε, και να πηγαινει το μυαλο σου αλλου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επίσης, δεν είπα οτι τα συγκεκριμένα σπαμ-threads είναι απειλή. Αυτό πως προέκυψε τωρα;
Απλά κλειδώνουν στα περίπου 3000 ποστ για να μην κρεμάσει ΟΛΟ το moto.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
.......
Γρρρρρρρ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Επειδή δεν με πληρώνεις για να είμαι εδώ, δεν πληρώνει κανενας συνδρομή για να υπάρχει το moto.gr κι επειδή έχεις δίκιο ότι δεν σβηνεται το σπαμ απο παντού, έχω να σου προτείνω κάτι για να δουμε αν μπορουμε να συμφωνήσουμε κάπου:
α. Οτι το εκλαμβάνομαι εγώ σαν σπαμ το σβήνω. Πολύ δημοκρατικό αλλά δεν γίνεται να κάνουμε δημοψήφισμα αν το κάθε ποστ είναι σπαμ ή οχι
β. Έρχεσαι εσύ και το κάνεις αντί για μένα, 24 ώρες το 24ωρο.
Αμα δω όμως έστω κι ένα σπαμ, θα σε κράζω μέχρι να παγώσει η κόλαση..... Δεκτόν;
Το πηγες αλλου δεν σου ζητησα να κανεις moderating στο παρων θρεντ, ολο μα ολο σπαμ ειναι
αλλα οταν εφαρμοζονται οι κανονες να εφαρμοζονται παντου και για ολους
Αυτο για την κολαση ευκολο πες μου τι θες και εγινε
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ωραιος εισαι συ ρε!![]()
![]()
![]()
![]()
μΕ το εφερες στα ανεκδοτα, για να μην προλαβαινω τιποτα πια! ειδες πουθενα να γραφεται κανενα μπεεεεεεεεε, και να πηγαινει το μυαλο σου αλλου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πως πάει, Μπαρτ; Μας φορτώθηκες τώρα εσύ.
Μην τσαντίζεστε, αγαπητοί μας Μοδεράτορες, θα είμαστε φρόνημα, το υπόσχομαι!![]()
Lasciate ogni speranza